تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Saba60
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 112

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    رئیس سازمان بورس تا دو هفته آینده مشخص می‌شود

? نامه استعفای رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار امروز در جلسه شورای عالی بورس، تقدیم وزیر امور اقتصادی و دارایی شد. وزارت اقتصاد اعلام کرد در مورد استعفای رئیس بورس در جلسه شورای عالی بورس تصمیم‎گیری می‎شود و در صورت قطعیت طبق ماده ۱۱ قانون بازار اوراق بهادار، شورای عالی بورس ظرف ۱۵ روز، جانشین حسن قالیباف اصل را معرفی خواهد کرد.
    ......
    یعنی بورس بی صاحب ما دو هفته دیگه بی صاحب تر شد
    خدا رو چه دیدی، شاید در حالت بی صاحبی، بورس بهتر اداره بشه تا با وجود این مثلا صاحبین!!
    @};-شادی از خرد عاقل تر است@};-

نظر

• خوش نیت
      عضو عادی
      • May 2013
      • 237

در حتوکا چه خبره

این حجم رو بعد از این همه رشد کی داره می خره

یکم عجیبه!!!!!!

نظر

• TARGET
        عضو فعال
        • Nov 2014
        • 2282

رئیس سازمان بورس تا دو هفته آینده مشخص می‌شود

������ نامه استعفای رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار امروز در جلسه شورای عالی بورس، تقدیم وزیر امور اقتصادی و دارایی شد. وزارت اقتصاد اعلام کرد در مورد استعفای رئیس بورس در جلسه شورای عالی بورس تصمیم‎گیری می‎شود و در صورت قطعیت طبق ماده ۱۱ قانون بازار اوراق بهادار، شورای عالی بورس ظرف ۱۵ روز، جانشین حسن قالیباف اصل را معرفی خواهد کرد.
        ......
        یعنی بورس بی صاحب ما دو هفته دیگه بی صاحب تر شد
        بهتر
        الان مملکت رییس جمهور و وزیر نداشته باشه خیلی بهتره!!!

نظر

• خوش نیت
          عضو عادی
          • May 2013
          • 237

در اصل توسط Saba60 پست شده است View Post
          خدا رو چه دیدی، شاید در حالت بی صاحبی، بورس بهتر اداره بشه تا با وجود این مثلا صاحبین!!
          سلام توگرجستان یک بار این کار رو تجربه کردن پلیس ونیروهای انتظامی رو 3 ماه منحل کردند ودوباره از اول اونایی که می خاستند استخدام کردند

تو اون 3 ماه بدون پلیس خلافکاری ودزدی رکورد کاهش تاریخ گرجستان رو زد الان هم که پلیس تشکیل شده هنوز نتونستن نرخ جرم وخلافکاری رو به اون تاریخ کاهش بدن

نظر

• خوش نیت
            عضو عادی
            • May 2013
            • 237

در اصل توسط Saba60 پست شده است View Post
            سلام توگرجستان یک بار این کار رو تجربه کردن پلیس ونیروهای انتظامی رو 3 ماه منحل کردند ودوباره از اول اونایی که می خاستند استخدام کردند

تو اون 3 ماه بدون پلیس خلافکاری ودزدی رکورد کاهش تاریخ گرجستان رو زد الان هم که پلیس تشکیل شده هنوز نتونستن نرخ جرم وخلافکاری رو به اون تاریخ کاهش بدن

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

امروز کدهای حقیقی ها بزرگ و حقوقی ها بزرگ را بستن تا نتونن بفروشن
              نمیدونم بگم خوبه یا بد ولی چیزی که هست اینکه با این روش فعلا بازار مثبت کردن
              ولی با زور
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

اگر اجازه بدن امروز صفهای خرید عرضه بشه و بعدش مجدد صف خرید بشه برگشت خوبی در بازار خواهیم داشت
                ولی با بستن کدهای عده ای برای عرضه نکردن بازار حجمی نمیخوره و قطعا در روزهای بعدی جرکتش با عرضه ای سنگین مواجه میشه و این حرکت در نطفه خفه میشه
                اینم روشهای پارتیزانی برای بازارها مثل سم عمل میکنه همین الان اگر به کدهای اجازه فروش بدن صفهای خرید خودرویی ها و پالایشی و شستا و بانکی ها راحت عرضه میشه
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• جان اسنو.
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2020
                  • 1992

ولی با زور
                  با سلام خدمت استاد تمام عزیز .یه نکته هم اینکه دیگه قیمت سمها تو نقطه ای نیستن که نگرانی ایجاد کنند بس چه با اکراه بخرن چه با اکراه نفروشن ، قیمت ها ترسی ندارن . به قولی خیلی هم دلشون بخواد این قیمت ها بخرن :">
                  @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

ولی با زور
                    درود

به نظر من باید با اخلال گران برخورد جدی بشه یکی همین راه هستش اگر اخلال کنند کد معاملاتی اونا بسته بشه

دیروز یه ویسی از یک کارگزاری پخش شد یه سهمی 10 میلیون صف خرید داشته

طرف می گفت راس ساعت 8:59:59 در حدود 20 میلیون سهم رو تا رنج منفی اردر فروش بزار

یکی که اینکه اون 10 میلیون سهم در صف خرید رو در مثبت کامل فروختیم و دیگر اینکه سهم رو صف فروشش بکن

بی شرف ها چه خنده ای هم می کردند اینا رو باید کد معاملاتی شو ببندن

طرف از قصد می خواست سهم رو خراب کنه و مردم رو بترسونه ..... خوب اگه می خوایی بفروشی مثل آدم بفروش

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                      درود

به نظر من باید با اخلال گران برخورد جدی بشه یکی همین راه هستش اگر اخلال کنند کد معاملاتی اونا بسته بشه

دیروز یه ویسی از یک کارگزاری پخش شد یه سهمی 10 میلیون صف خرید داشته

طرف می گفت راس ساعت 8:59:59 در حدود 20 میلیون سهم رو تا رنج منفی اردر فروش بزار

یکی که اینکه اون 10 میلیون سهم در صف خرید رو در مثبت کامل فروختیم و دیگر اینکه سهم رو صف فروشش بکن

بی شرف ها چه خنده ای هم می کردند اینا رو باید کد معاملاتی شو ببندن

طرف از قصد می خواست سهم رو خراب کنه و مردم رو بترسونه ..... خوب اگه می خوایی بفروشی مثل آدم بفروش
                      سلام
                      این روشها بیشتر لحظه ای جواب میده خوب امروز کدها را بستن که نفروشن فردا که مجبورن بازش کنن
                      تازه اونی که امروز نتونسته بفروشه بیشتر تحریک میشه بفروشه
                      فقط خدا کنه تا الان که اجازه فروش ندادن تا آخر بازار هم ندن
                      چون کدها باز بشه تمام صفهای خرید به صف فروش تبدیل میشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5636

اگه روند نزولی دلار ادامه دار باشه،این بستن ها خیلی تاثیرگذار نخواهد بود.چند روز می خوان کدها رو ببندن؟.دست کاری های اینجوری،تصمیمات خلق الساعه وزارت خونه های مختلف مثل صمت،عرضه اولیه های بی ضابطه و حرص و طمع بی پایان حقوقی های گنده ،پدر سهام دار حقیقی رو درآورده

نظر

• ابشار
                          عضو فعال
                          • Apr 2013
                          • 1426

تمام جان زدیم تو کار چکاوه ح،فردا سنگین ترش میکنم البته شنبه،خدارحم کنه

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                            مبارکه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

حجم معاملات امروز بازار بعد از حذف بلوک ها حدود 10 هزار میلیارد تومان بود
                              نمیدونم سازمان بورس چی پیش خودش فکرکرده
                              اما باید بدونه برگشت بازار با این حجم های ضعیف فقط بدرد گول زدن مجلس و چندتا نهاد بیرون از بورس میخوره مگر نه با این حجم ها بازار برنمیگرده
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Samk
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 447

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                                آقاي ابشار

در اين جكاوهً جه خبر هست كه pe ان ابينقدر بالاست ؟.....

نظر

در حال کار...
                                X