تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
نظر
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط ابشار پست شده است View Postجناب تمام ممنون،اینجور که تکنیکالی گروهها رابررسی کردین شاخص۸۰۰هزار واحد رابورس نشون میده حالا زمانش راکارندارم حالا سه چار ماهه،،واینکه لطف کنید نمودار فرابورس وبورس رابکشیت وتحلیلتون رابگین من چارشنبه سنگین از جفتش خریدم
فرابورس
من نمودارهاشون حذاب نمیبینم و کفه منفی شدن را بیشتر میدونم
دلیل شما برای خرید اینها چی بوده؟؟
خبر رانتی داشتید؟؟خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
جناب تمام در مورد اموج الیوت برای سهامی که ۹ ماه هستش اومده بازار امکان موج شماری هست ؟ و اینکه تو قانون موج شماری که میگه موج ۳ نباید کوتاه ترین موج باشه اگه ریز موج ۳ در موج (1) کوتاه تر از بقیه موج ها باشه میشه ریز موج رو شمارش انجام داد یا فقط موج ۱ رو کلی در نظر بگیریم ؟ و دیگه ریز موج های موج ۱ رو نشماریمبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postجناب تمام در مورد اموج الیوت برای سهامی که ۹ ماه هستش اومده بازار امکان موج شماری هست ؟ و اینکه تو قانون موج شماری که میگه موج ۳ نباید کوتاه ترین موج باشه اگه ریز موج ۳ در موج (1) کوتاه تر از بقیه موج ها باشه میشه ریز موج رو شمارش انجام داد یا فقط موج ۱ رو کلی در نظر بگیریم ؟ و دیگه ریز موج های موج ۱ رو نشماریم
معمولا در موج شماری موج سوم دارای ریز موج خواهد بود و چون بزرگتر هست خیلی وقتها میتونه موج 3 هم خودش 5 موجی باشه
و موج 5 اصلی وقتی ایکس تنت میشه هم میتونه 5 موجی تشکیل میدهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
جلسه فوق العاده هیات مدیره بورس در روز جمعه!
دومین جلسه هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار پس از تغییرات مدیریتی اخیر عصر امروز با ریاست محمد علی دهقان دهنوی در ساختمان ملاصدرا برگزار شد.
در این جلسه تصمیماتی در خصوص تقویت بازارگردانی و تزریق نقدینگی از سوی حقوقی ها به بازار اتخاذ شده که جزئیات آن تا ساعتی دیگر رسما" اعلام می شود.
اولین جلسه هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با حضور رئیس جدید در میانه هفته گذشته برگزار شده بود و حالا محمد علی دهقان دهنوی در روز تعطیل، تصمیم گیران بازار سهام را گرد هم جمع کرده تا درباره چالش های کنونی بازار سرمایه که منتج به تداوم افت قیمت سهام شده و اعتراضات سرمایه گذاران را برانگیخته تصمیم گیری شود.
امید است خروجی این جلسه به تصمیماتی موثر در خصوص تعادل بخشی به معاملات بورس و فرابورس منتج شود، چرا که در ماه های گذشته هیچ بازاری مثل بازار سهام اصلاح نکرده، حال آن که بورس تنها بازاری بود که از سوی مسئولان برای سرمایه گذاری در آن تبلیغ و دعوت عمومی شد./ بورس۲۴خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
نمیدونیم بازار فردا مثبت میشه یا منفی ادامه داره
اما بد نیست برای خرید در روزهای منفی هم برنامه داشته باشیم نه اینکه هر سهمی صف خرید شد بریم ته صف خرید
شاید بد نباشه بجای خرید در هر سهمی دنبال سهامی بگردیم که الان چند ماهی هستن در صف خرید قفل شدن و در روز حجم مبنا را پر نکردن(دقت کنید که رشد زیادی نکرده باشن مثلا غگیلا بعد از 9 ماه قفل بودن در صف خرید تازه 80 درصد رشد کرده)
این سهام اگر بخوان عرضه ای بشن در همین روزهاست که شاید فرصت خریدی ایجاد کنن
کمی وقت بزارید
این سهام پیدا کنید و بیخودی و در هیجان سهامی نخرید که مجبور بشید با ضرر خارج شیدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postجلسه فوق العاده هیات مدیره بورس در روز جمعه!
دومین جلسه هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار پس از تغییرات مدیریتی اخیر عصر امروز با ریاست محمد علی دهقان دهنوی در ساختمان ملاصدرا برگزار شد.
در این جلسه تصمیماتی در خصوص تقویت بازارگردانی و تزریق نقدینگی از سوی حقوقی ها به بازار اتخاذ شده که جزئیات آن تا ساعتی دیگر رسما" اعلام می شود.
اولین جلسه هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با حضور رئیس جدید در میانه هفته گذشته برگزار شده بود و حالا محمد علی دهقان دهنوی در روز تعطیل، تصمیم گیران بازار سهام را گرد هم جمع کرده تا درباره چالش های کنونی بازار سرمایه که منتج به تداوم افت قیمت سهام شده و اعتراضات سرمایه گذاران را برانگیخته تصمیم گیری شود.
امید است خروجی این جلسه به تصمیماتی موثر در خصوص تعادل بخشی به معاملات بورس و فرابورس منتج شود، چرا که در ماه های گذشته هیچ بازاری مثل بازار سهام اصلاح نکرده، حال آن که بورس تنها بازاری بود که از سوی مسئولان برای سرمایه گذاری در آن تبلیغ و دعوت عمومی شد./ بورس۲۴
این تصمیمات که پول تزریق کنیم،بازار گردان نفروشه و حقوقی هم نفروشه به نظرم موثر نیست.الان کلیت بازار رو که نگاه می کنی ،همه شدن نوسانگیر.یک روز شاخص مثبته کامله ، فرداش هم دو ساعت اول تنور داغه و بازار مثبته زرنگ های بازار 5تا 10 درصد سود رو که به جیب زدن از نیمه دوم فروش ها شروع میشه و بازار چند روز قرمزه.حمایت قبلی میشه مقاومت جدید و این سیکل ادامه داره فعلا.
به نظر می رسه دولت کارش برای امسال با بورس تموم شده است ،چیزی رو که می خواست به دست آورد و بازی بعدی رو گذاشت واسه سال بعد.:D
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postجلسه فوق العاده هیات مدیره بورس در روز جمعه!
امید است خروجی این جلسه به تصمیماتی موثر در خصوص تعادل بخشی به معاملات بورس و فرابورس منتج شود، چرا که در ماه های گذشته هیچ بازاری مثل بازار سهام اصلاح نکرده، حال آن که بورس تنها بازاری بود که از سوی مسئولان برای سرمایه گذاری در آن تبلیغ و دعوت عمومی شد./ بورس۲۴
اگر این دروغهایی که میگن راست باشه بازار میتونه به سمت مثبت چرخ داشته باشه
این حرفهایی که زدن اگر اجرایی بشه بازار یه رشد خوبی در پیش دارهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postفعلا اخبار خوبی از این جلسه مخابره شده
اگر این دروغهایی که میگن راست باشه بازار میتونه به سمت مثبت چرخ داشته باشه
این حرفهایی که زدن اگر اجرایی بشه بازار یه رشد خوبی در پیش دارهبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
هیچ بعید نیست با این اخبار جو مثبتی ایجاد کنن و فرصتی ایجاد کنن واسه خالی کردن و بعد ریزش مجدد بازار......
نظر
نظر