تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
    اول صبح بنظرتون با این خبر میشه تو منفی خرید کرد ؟ منظورم سهام شاخص ساز هستش
    فرصت همیشه هست
    فقط اگر سهم شاخص سازی صف خرید شد تا زمانی که پایانی را پر نکرده نخرید
    تازه اگر پایانی را پر کرد و خرید کردید و با صف خرید هم بسته شد
    ریسک اینو قبول کنید که فردا ممکنه صف فروش بشه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• میلاد سودی
      ستاره دار (1)
      • Apr 2020
      • 1034

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      فرصت همیشه هست
      فقط اگر سهم شاخص سازی صف خرید شد تا زمانی که پایانی را پر نکرده نخرید
      تازه اگر پایانی را پر کرد و خرید کردید و با صف خرید هم بسته شد
      ریسک اینو قبول کنید که فردا ممکنه صف فروش بشه
      اکثر اندیکاتور ها تو سهام شاخص ساز خروج رو نشون میدن ولی این آقایون یه چیز دیگه میگن واقعا آدم میمونه چی درسته چی غلط تو منفی کامل تونستم این ریسک رو میکنم و میخرم وگرنه اینا چند ماهه دارن حلوا حلوا میکنن متاسفانه ما اونا رو خوب نمیشناسیم ولی اونا ما رو خوب میشناسن
      بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• naderi1
        ستاره‌دار(26)
        • Sep 2020
        • 792

کسی که قصد خرید با دید حداقل ۶ماهه داشته باشد الان فرصت مناسبی در اکثر سهم ها است و توجه به قیمت پایانی یا سرانه و بازی های موقت کاربردش برای نوسانگیران است
        تجربه نشان داده اصل سود را کسانی برده اند که در زمان منفی و پس از اصلاحات سهم را بدون توجه به این موارد خریده و نگهداری کرده اند که عملکرد این افراد معمولا به مراتب بهتر است تا کسانی که دنبال یکی دو درصد هستند.
        اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• فرهنگ سازان
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2014
          • 692

اول صبح بنظرتون با این خبر میشه تو منفی خرید کرد ؟ منظورم سهام شاخص ساز هستش
          درود دوست عزیز

از جلسات مزخرف و با عرض معذرت آشغال اینها چیزی در نمیاد و دربیاد هم به ضرر من و شما هست.

هرچند به نظر من بازار فردا احتمالا متمایل به مثبت خواهد شد و سهم های بزرگ هم پس از اصلاح دو سه روزه آماده حرکت مجدد میتونن بشن.

اگر هم همین جور بشه آخرین علتش میتونه جلسه یه سری آدم بی خاصیت باشه.

نظر

• میلاد سودی
            ستاره دار (1)
            • Apr 2020
            • 1034

اکثر اندیکاتور ها تو سهام شاخص ساز خروج رو نشون میدن ولی این آقایون یه چیز دیگه میگن واقعا آدم میمونه چی درسته چی غلط تو منفی کامل تونستم این ریسک رو میکنم و میخرم وگرنه اینا چند ماهه دارن حلوا حلوا میکنن متاسفانه ما اونا رو خوب نمیشناسیم ولی اونا ما رو خوب میشناسن
            خیلی فکر کردم به حرف های جناب فرهنگسازان هم فکر کردم حتی اگه فردا منفی ۵ هم بخرم قیمت بره بالا حتی صف خرید هم بشه معامله رو باختم چون همون اشتباه گذشته رو انجام دادم یعنی درگیر دروغ و هیجان تنها چیزی که ما رو باهاش کنترل کردن تا خودشون خارج شن میخوام منطقی و با اندیکاتور ها برم جلو من سواد بورسیم کمه جناب تمام من مثلا برای شستا تو mfi rsi obv macd cci bollinger adx parabolic sar هیچ چیزی ندیدم برای برگشت فقط تو rsi ۵ روزه تنها این بود که فردا میرسه به خط روند ۳۰ که میتونه بعنوان حمایت عمل کنه و خط روند پرایس تو قیمت ۲۰۸۰ تومن میخوره اگه غیر از این هست شما لطف کنید یه نگاه بندازید که با اون منطق بخرم حتی اگه بیاد پایین میدونم براتون زحمت میشه @};-
            بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

چکاوه زیر نظر
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• MOSTAFAVI
                Banned
                • Jun 2012
                • 5636

دنیای اقتصاد امروز مطلبی گذاشته به نام بورس در فاز جدید اقتصادی ،گوشه هاییش رو اینجا می گذارم ،تجزیه و تحلیل با خودتون:D

یکی از ویژگی‌های موج تورم‌های بزرگ و تضعیف ارزش پول ملی، برهم خوردن توازن سهم اجزای مختلف از کیک درآمدها (تولید ناخالص داخلی) است. یکی از مهم‌ترین روندهای شایع در این زمینه، بزرگ‌تر‌شدن سهم شرکت‌ها و انقباض بخش مصرف‌کننده است. به‌عبارت دیگر، در دوره وقوع تورم‌های بزرگ، سود بنگاه‌ها به دلیل رشد سریع درآمدها و عدم‌رشد متناسب هزینه‌ها افزایش به‌مراتب سریع‌تری از کل تولید ناخالص داخلی تجربه می‌کند و سهم درآمد بخش خانوار به دلیل کند‌بودن فرآیند اصلاح دستمزدها، کاهش می‌یابد. پس از عبور از این دوره، اقتصاد به‌طور طبیعی وارد فضای خودتنظیمی و بازگشت به تعادل‌های قدیمی می‌شود. در این راستا، افزایش مجدد هزینه‌ها ناشی از رشد دستمزدها و نیز تعدیل نرخ نهاده‌های تولید موجب می‌شود تا بار دیگر حاشیه سود و ارقام تورم‌زدایی شده، سود خالص بنگاه‌ها به سمت سطوح قبلی بازگردند. مطالعه روند طی‌شده در اقتصاد ایران طی سه سال گذشته شباهت زیادی با الگوی فوق نشان می‌دهد. بر این اساس، حاشیه سود شرکت‌های بزرگ کالایی بورس تهران به‌طور میانگین بر اساس گزارش‌های فصل پاییز بیش از ۸۰درصد بالاتر از سال قبل از ورود به بحران ارزی (۱۳۹۶) است؛ این همان نقطه اوجی است که تعادل درآمدها به نفع بخش شرکتی برهم خورده و انتظار می‌رود که با آرام‌شدن فضای ارز و رشد تورم، فرآیند تعدیل اقتصادی آغاز شود. در حال‌حاضر، سهم سود شرکت‌های بورسی از کل تولید ناخالص داخلی به بیش از دو‌برابر سال ۹۶ رسیده است. یکی از دلایل این پدیده، علاوه بر عقب ماندن دستمزدها از تورم، عدم‌اصلاح نرخ اکثر نهاده‌های تولید به‌ویژه قیمت انرژی به‌عنوان یکی از اجزای مهم بهای تمام‌شده است. با توجه به ضرورت ترمیم دستمزدها از یک‌سو و کسری بودجه دولت به‌عنوان بزرگ‌ترین کارفرمای کشور از سوی دیگر، طبیعی است که فرآیند تعریف هزینه‌های جدید برای شرکت‌ها به‌ویژه با عنایت به حاشیه سودهای فوق‌العاده کنونی آغاز شود. تلاش اخیر کمیسیون تلفیق مجلس در همین راستا قابل‌ارزیابی است که بر پایه آن قرار بود تا نرخ هزینه انرژی فولادسازان و سوخت پتروشیمی‌ها تا نصف خوراک پتروشیمی‌ها و نرخ محاسباتی برق مصرفی به بهای تمام‌شده افزایش یابد که به معنای رشد چهار تا پنج برابری هزینه در این بخش‌ها است. در بحث صادرات نیز پیشنهادهای اولیه بر شمول مالیات بر صادرات برخی محصولات معدنی، فلزی و پتروشیمی حکایت دارد که البته همه اینها منوط به تصویب در صحن علنی مجلس است. آنچه از جمع‌بندی اطلاعات فوق برای سرمایه‌گذاران حائز اهمیت است اینکه در صورت تثبیت ارز و بازگشت تورم به سمت میانگین‌های تاریخی، دوران جهش سودآوری شرکت‌های بورسی به‌ویژه در کوتاه‌مدت به‌سر آمده است و فضای سرمایه‌گذاری در سهام متاثر از تعدیل اقتصادی در دوران بعد از تورم بزرگ و تبعات آن خواهد بود.

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

چکاوه بعد از 29 روز کاری قفل بودن در صف خرید فقط 17 درصد رشد کرده است سهم با متوسط رشد روزانه 0/58 درصد پس از غگیلا و رافزا کمترین رشد را در بین سهامی دارد که در این مدت قفل در صف خرید بوده اند
                  من این منفی شدن سهمو به چشم اکازیون میبینم
                  تو قیمت 1372 تومان در تاریخ 99/11/18
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

چکاوه صف خرید شد
                    وقتی یه سهمی 2 ماهه صف خریدش قفل شده است و هیچ روزی هم حجم مبنا را پر نکرده و کسی فروشنده نیست
                    به نظر شما چه راهی غیر از بازی امروز وجود داره تا بتونن سهمو از دست حقیقی ها در بیارن؟؟
                    فرصت خرید خوبی بود انشالله که بازم عرضه بشه تا پایانی را بالا بیاره
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• arsenal2009
                      عضو فعال
                      • Jun 2015
                      • 356

به نظرم سکرد هم بررسی کنید کف دوقلو تکمیل کرده و منفی امروز رو میشه پل بک در نظر گرفت . البته اگه صف فروش نشه

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

خیلی فکر کردم به حرف های جناب فرهنگسازان هم فکر کردم حتی اگه فردا منفی ۵ هم بخرم قیمت بره بالا حتی صف خرید هم بشه معامله رو باختم چون همون اشتباه گذشته رو انجام دادم یعنی درگیر دروغ و هیجان تنها چیزی که ما رو باهاش کنترل کردن تا خودشون خارج شن میخوام منطقی و با اندیکاتور ها برم جلو من سواد بورسیم کمه جناب تمام من مثلا برای شستا تو mfi rsi obv macd cci bollinger adx parabolic sar هیچ چیزی ندیدم برای برگشت فقط تو rsi ۵ روزه تنها این بود که فردا میرسه به خط روند ۳۰ که میتونه بعنوان حمایت عمل کنه و خط روند پرایس تو قیمت ۲۰۸۰ تومن میخوره اگه غیر از این هست شما لطف کنید یه نگاه بندازید که با اون منطق بخرم حتی اگه بیاد پایین میدونم براتون زحمت میشه @};-
                        شستا در محدود 1900 تومان یه واگرایی مثبت کوچیک در آراس آی ثبت کرده بود و رشد اخیر سهم به این دلیل بود که کپن اونم سوزند الانم منم دلیلی برای رشدش نمیبینم
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• فرهنگ سازان
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2014
                          • 692

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                          شستا در محدود 1900 تومان یه واگرایی مثبت کوچیک در آراس آی ثبت کرده بود و رشد اخیر سهم به این دلیل بود که کپن اونم سوزند الانم منم دلیلی برای رشدش نمیبینم
                          درود دوست عزیز

کورسو امیدی برای بازار هست و اون هم این که اولین "هردو حمایت" دینامیک و استانیک شاخص همین محدوده های امروز هست.

که البته ممکنه خیلی راحت حمایت شکسته بشه .

صف های فروش هم کم حجم هست و باید ادامه امروز رو دید.

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

چکاوه هم صفش عرضه شد
                            اگر با صف خرید مناسبی بسته بشه خوبه
                            بازار هم حسابی خرابه انشالله که دوام بیاره
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ذوالقرنین
                              عضو عادی
                              • Oct 2020
                              • 273

دارا و پالایش رو دارن پول تزریق میکنن

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Post
                                دارا و پالایش رو دارن پول تزریق میکنن
                                زیاد میخرن ولی بازار رم کرده زورشون نمیرسه
                                بعدش مگر این کثافتها مردم بیچاره را چی فرض کردن که یه روز میان و صف های فروش جمع میکنن مردم امیدوار میشن فردا هرچی خریدن توی صف خرید تو پاچه ملت میکنن
                                والله مردم گناه دارن
                                جمع شدن صفهای فروش و مجدد صف فروش شدن توسط حقیقی ها نشون میده بازار به این بلوغ فکری رسیده که دیگه به حقوقی ها سواری نده
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X