تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    نماد پالایش به نظر دستوری باید ببرن روی 10 هزار تومان تثبیتش کنن حالا یا با گروه یا بی گروهش
    دوستانی که پالایش را 10 تومان خریدن دیگه طمع نکنن
    اگر دولت چوب به کمرش خورد و آمد به قیمت خرید شما از شرش راحت بشید اگر بحث سود کردن باشه کلی سود نخورده تو بازار هست برید اونها را بخورید
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• فرهنگ سازان
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2014
      • 692

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      بازار امروز کم جون و کم رمق بود صفهای خرید باقی مانده قابل اتکا نبودن
      شپنا 10 میلیون صف خرید و خساپا 180 میلیون و بقیه بازار هم تعطیل.
      الان خیلی از تازه کارها چرتکه انداختن که بخریم چون هفته دیگه فقط روزی 2 درصد ضرر میکنیم و بجاش 6 درصد سود!!
      نمیدونم این چه منطقی است
      یعنی فکر میکنن هر سهمی بخرن 6 درصد باید سود کنن؟
      بعید میدونم
      حالا چرا کسی نیمه خالی لیوان نمیبینه
      اگر سهمی صف فروش بشه دیگه وقتی 2 درصد افت کرده برای حقیقی جذابیت نداره بخره و این باعث میشه صفهای فروش هر روز سنگین تر بشه و اگر حقوقی صف فروشی را جمع کنه دیگه فرصت به حقیقی نمیده و صف خریدش میکنه و با 6 درصد سود صف خرید روی سر حقیقی ها خراب میکنه
      من روی بازار هفته آینده نظری ندارم چون واقعا تشخیص رفتار بازار ایران کار راحتی نیست
      فقط میتونم بگم این قانون جدید مثل یه چاقو میمونه که هم میشه ازش استفاده خوب کرد و هم باهاش یکی را کشت
      و چون همیشه در ایران استفاده بد را میکنن من این قانون را خوب نمیدونم
      قبلا هم نمونه این قانون اجرا کردن و نتیجه آخرش وحشت نام بود
      انشالله مجدد این اتفاق نیافته
      درود
      نظرات بالای سر و صحیح.

فقط یک نکته

اگه اوایل ریزش بودیم مثلا شهریور ، حتما این نظریه قفل شدن دو درصدی قابل بررسی بود.

ولی الان بعد 70-80 درصد ریزش ، تقریبا در همه سهم ها
      چه ترس و واهمه ای از چه قفل شدنی ؟؟

یعنی اونچنان بحث صف فروش نقد ناشونده و ترس های مترتب بر اون موضوعیت نداره.

ارادت

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
        درود
        نظرات بالای سر و صحیح.

فقط یک نکته

اگه اوایل ریزش بودیم مثلا شهریور ، حتما این نظریه قفل شدن دو درصدی قابل بررسی بود.

ارادت
        سلام
        ببینید من منظورم دیدن دو روی سکه است و داریم احتمالات میسنجیم
        دیدم همه دارن از سود 6 درصد حرف میزنن گفتیم اون روی سکه هم دیده بشه
        ولی در مورد افت‌های 70،،80 درصدی
        ما همین الان هم یکسری سهام داریم که بعد از افت 70 درصدی بازهم رشدهای 100 برابری (10000%) و بیشتر دارن به نسبت دو سال پیش ولی چون تجدید زدن و افزایش سرمایه های سنگین دادن دیده نمیشه ولی خوب رشد کرده
        انشالله یه لیستی از این سهام تهیه میکنیم و به اشتراک میزایم تا بدونیم بعضی سهام نه سود ساختن و نه ارزشی دارن ولی بازهم با وجود افت 70 درصدی بازم رشدهای نجومی به نسبت دلار و بازار کردن اینها حباب دارن و باید ازشون دوری کرد
        ولی سهام بنیادی مثل فولادی ها و پترویی ها و.... اونهایی که سود سازی کردن حباب که ندارن هیچ خریدنی هم هستن
        ولی متاسفانه خالی شدن حباب اون سهام حبابی روی این بیچاره ها هم تاثیر منفی میزارن
        ...
        وقتی بازار پایه از دامنه نوسان 10 درصدی به 2 و 3 درصدی تغییر کرد بازار اولش واکنش منفی داشت بعدش اوضاع روبراه شد
        در کل بهتره برای هر سناریویی آمادگی داشته باشیم
        آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/02/08, 17:55.
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5636

درود
          نظرات بالای سر و صحیح.

فقط یک نکته

ارادت
          جناب فرهنگ سازان ،قفل شدن سهام درصف فروش بعد از ریزش هفتاد درصدی وقتی دامنه نوسان منفی دو باشه وضع رو خیلی خرابتر خواهد کرد.فقط کافیه بدونید علیرغم این که امروز شاخص مثبت بود بازهم پول حقیقی ها در حال خروج از بازار بود و حدود 650 میلیارد تومان پول توسط همین حقیقیها از بازار خارج شد.به نظرم اگه فردا بازار منفی بشه،از همین سه شنبه باید فاتحه تاثیر تغییر دامنه نوسان رو خوند.
          مشکل عمده این روزهای بورس به نظرم از بین رفتن اعتماد به بورس و همین طور غلبه جو نوسانگیریه.سهام داری کمرنگ شده و سهامبازی پر رنگ

نظر

• فرهنگ سازان
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2014
            • 692

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
            جناب فرهنگ سازان ،قفل شدن سهام درصف فروش بعد از ریزش هفتاد درصدی وقتی دامنه نوسان منفی دو باشه وضع رو خیلی خرابتر خواهد کرد.فقط کافیه بدونید علیرغم این که امروز شاخص مثبت بود بازهم پول حقیقی ها در حال خروج از بازار بود و حدود 650 میلیارد تومان پول توسط همین حقیقیها از بازار خارج شد.به نظرم اگه فردا بازار منفی بشه،از همین سه شنبه باید فاتحه تاثیر تغییر دامنه نوسان رو خوند.
            مشکل عمده این روزهای بورس به نظرم از بین رفتن اعتماد به بورس و همین طور غلبه جو نوسانگیریه.سهام داری کمرنگ شده و سهامبازی پر رنگ

درود بر شما

در ارتباط با فرمایش شما سه نکته وجود داره اول اینکه با دامنه نوسان دو درصدی در این قیمت ها صف فروش قفل نخواهیم داشت ( با احتمال خیلی بالا نخواهیم داشت)

و به تبع اون وضع خراب تر نخواهد شد.

و دوم اینکه فردا بازار منفی نخواهد بود. ( با احتمال خیلی خیلی بالا نخواهد بود )

و سوم اینکه به اعتقاد من از اصل و اساس اطلاعاتی که به عنوان ورود و خروج پول هوشمند عموما در بازار رد و بدل میشه به هیچ عنوان قابل اتکا نیست .

نظر

• hamed_seyd
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 104

تخلیه حباب بورس ایران حدودا دو سال زمان میبره مخصوصا سهامای کوچیک بعضا بین 10 تا 100 برابر شدن تو این دو سال.. در صورتیکه تورم کلی مملکت حدود 6 تا 7 برابر بوده . یعنی تا اواخر سال 1400

فعلا تا اون زمان یا صف خرید میبینیم یا صف فروش ......... چیزی هم که تو این یکسال اخیر به مردم یاد دادن . یا بپرن تو صف خرید یا بپرن تو صف فروش ..........................

نظر

• Mehrsana
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1191

در اصل توسط hamed_seyd پست شده است View Post
                تخلیه حباب بورس ایران حدودا دو سال زمان میبره مخصوصا سهامای کوچیک بعضا بین 10 تا 100 برابر شدن تو این دو سال.. در صورتیکه تورم کلی مملکت حدود 6 تا 7 برابر بوده . یعنی تا اواخر سال 1400

فعلا تا اون زمان یا صف خرید میبینیم یا صف فروش ......... چیزی هم که تو این یکسال اخیر به مردم یاد دادن . یا بپرن تو صف خرید یا بپرن تو صف فروش ..........................
                افزایش تقاضا در سهام بزرگ نشانه ای از آغاز یک روند صعودی قوی است.... دیگر فروشنده نباشید و نوسانگیری نکنید!

21 بهمن ماه

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

در اصل توسط hamed_seyd پست شده است View Post

از دلار ۳ تومنی بازار خیلی نامتقارن رشد کرده و خیلی سهم ها بیش از ۱۰ و ۲۰ برابر شدن و خیلی هنوز ۵ برابر هم نشدن،
                  اگر عامل اصلی رشد سالهای اخیر را تورم و بی ارزشی ریال بدونیم که واقعیت هم همینه، باید بالانس و تعادل نسبی برقرار شود.
                  از اینجا به بعد سهم های زیادی مستعد رشد هستن و منفی های بازار را میتونن جبران کنن،

نظر

• فرهنگ سازان
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2014
                    • 692

صف خرید ها کم حجم و سبک هستند .

بازار امروز از پایین به بالا بود و خوبه ولی اون جونی که انتظار بود مثلا با این راهکار محیرالقول 6 درصد بگیره رو نگرفته.

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

صف خودرویی ها ممکنه عرضه بشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• فرهنگ سازان
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jan 2014
                        • 692

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                        اکثر اندیکاتور ها تو سهام شاخص ساز خروج رو نشون میدن ولی این آقایون یه چیز دیگه میگن واقعا آدم میمونه چی درسته چی غلط تو منفی کامل تونستم این ریسک رو میکنم و میخرم وگرنه اینا چند ماهه دارن حلوا حلوا میکنن متاسفانه ما اونا رو خوب نمیشناسیم ولی اونا ما رو خوب میشناسن
                        درود دوست عزیز

از جلسات مزخرف و با عرض معذرت آشغال اینها چیزی در نمیاد و دربیاد هم به ضرر من و شما هست.

هرچند به نظر من بازار فردا احتمالا متمایل به مثبت خواهد شد و سهم های بزرگ هم پس از اصلاح دو سه روزه آماده حرکت مجدد میتونن بشن.

اگر هم همین جور بشه آخرین علتش میتونه جلسه یه سری آدم بی خاصیت باشه.
                        نمودار سهام شاخص ساز رو الان نگاه کردم. اکثرا در وضعیت بسیار خوبی قرار گرفتند و همه چیز حکایت از شروع یک بالا برای بازار داره.

به عنوان مثال شپنا و شبندر و خودرو خساپا و فولاد هم از نظر پرایس اکشنی در وضعیت مناسبی هستند و هم مطابق سیستم ایچی موکو

( که به نظر داره خیلی خوب تو بورس ایران جواب میده ) مولفه های اولیه صعود رو الان پیدا کردند.

( قیمت رفت بالای تنکانسن و تنکانسن بالای کیجونسن و ابر بالا سر همین نازک و...)

گروه بانکی که امروز کمی ضعیف تر بود روز شنبه میتونه دقیقا همین حالت رو پیدا کنه و انتظار معاملات بهتری میره . به خصوص وتجارت که بهترین نمودار رو داره

برخی سهم های متوسط مثل غپینو و گکوثر و کاما و ثاخت و دانا و ...علیرغم افت قابل توجه هنوز نموداری آنچنان اوکی نیستند ولی انتظار میره هفته آینده با

جو خوب احتمالی بازار همراه بشن و معاملات خوبی داشته باشند.

برخی سهم های کوچک و بازیگر محور یا به اصطلاح پروژه ای کماکان اوضاع نامناسبی دارند( تابلوی بد یا نمودار بد ! )

مثل خزر و کلوند و ختوکا و کدما و خموتور و فنورد و فمراد و بکاب و.....

از این سهم ها اونها که اصلاح مناسبی داشتند میتونند همراه بازار بشن مثل خموتور و فمراد...

البته در جواب دوست خوبمون سه چها ر روز قبل هم گفتم که سهم های بزرگ آماده رشد میشن و نمودارها در همون روزهای منفی هم متمایل به

رشد نشون می داد و منفی سنگین روز شنبه با وجود چارت مستعد بسیار عجیب بود.

معاملات روز شنبه یکی از روزهای نا امیدی مطلق برای سهامدارها در چند سال گدشته بود.

در کل این مرحله شاخص تا محدوده 1370 انتظار دارم رشد داشته باشه و شکست پرقدرت این عدد میتونه پنجره هایی با نماهای زیبا رو به روی بازار باز کنه !

این نظرات، شخصی و همه احتمالی است و حتما دوستان بررسی های خیلی بهتری دارند.

پ.ن : از جلسات مزخرف ، بالاخره یک محرک مثبت ( هر چند موقتی) برای بازار بیرون اومد !!

نظر

• میلاد سودی
                          ستاره دار (1)
                          • Apr 2020
                          • 1034

من شستا خریدم ولی امروز کلا جون نداشت بالا بره احساس میکنم خیلی ها منتظرن ۲۵۰۰ رو رد کنه بعد وارد شن اگه ۲۵۰۰ رو رد شه میتونه تا ۳۲۰۰ خودشو بکشه بالا تا ببینیم بعدش چی میشه
                          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• arsenal2009
                            عضو فعال
                            • Jun 2015
                            • 356

هفته دیگه بازار اگه بخواد بره بالا صندوق پالایش چطور میشه واقعا. تو این دو سه هفته که خیلی سهم ها افت قابل توجه داشتند این صندوق ۱۰۰ در ۱۰۰ رشد داشته .رشدی غیر معقول و فقط جهت تامین منافع خریدارانی که به پیشنهاد دولت پالایش خریدند.وبا همین قیمت حدود ۱۰ هزار تومان امروز هم بسیار گران و حباب قیمتی دارد .تو این مدت هم‌ دارا یکم و پالایش سهام پیشرو بازار بودند. رشد این دو صندوق در زمان فاز جدیدی از سقوط مجدد نصف سهام بازار صورت گرفت .بازار بخوهد رشد کنه بعد از سقوط هفتاد هشتاد درصدی امیدوارم تدبیری اندیشیده شود که عدم رشد احتمالی صندوق پالایش تاثیری منفی بر روند احتمالی صعودی پیش رو نگذارد . ک

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

خوب خدارو شکر تمام بازار و سهام ها یک سروگردن از دلار بیشتر رشد کردن
                              این وسط یه عده ای از سهام بازار به خاطر رشد سودآوری بالا آمدن مثل فولاد و فملی و....
                              ولی خیلی از سهام بازار هیچ سودی نساختن ولی بازم 4-5 و گاها 10-20 برابر رشد دلار ، رشد کردن باید این سهام پیدا کنیم و ازشون دوری کنیم احتمالا دوره تجدید ارزیابی ها و ارزش جایگزینی یا تمام شده یا در حال تمام شدن است
                              از اینجا به بعد فقط سهمی بخرید که سود سازی داره و پی به ای زیر 6-7 داره مورد نظر باشه
                              البته این پی به ای 3-4 سال پیش باید بین 3-4 میبود که بگیم برای خرید جذاب هستن ولی با پولهای جدید همین پی به ای 6-7 باید مورد توجه قرار بگیرن
                              آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/02/10, 16:20.
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• arsenal2009
                                عضو فعال
                                • Jun 2015
                                • 356

جناب تمام شبندر و شپنا فکر کنم اشتباه شده . کف قیمتی شبندر سال ۹۷ شبندر ۷۰۰ تومان بود که سال ۹۸ یه افزایش سرمایه ۱۰۸ درصدی داد.

شپنا هم کف ۹۷ قیمت ۴۰۰ تومان بود که بعد از اون دو تا افزایش سرمایه ۱۵۵ و ۴۹ درصدی داد‌
                                آخرین ویرایش توسط arsenal2009؛ 2021/02/10, 18:56.

نظر

در حال کار...
                                X