تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ذوالقرنین
    عضو عادی
    • Oct 2020
    • 273

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

آیا درسته که این جلسه جمعه بوده و گفتند از شنبه دامنه نوسان تغییر می کنه ؟ چرا امروز اعلام کردن ؟ شنبه منظور امروز بوده فلذا بنظر یه عده خبر داشتن و باید میخریدند پس چرا همه سهام صف فروش بودند ؟!!!

نظر

• BEHESHT
      عضو عادی
      • Nov 2011
      • 299

در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Post
      آیا درسته که این جلسه جمعه بوده و گفتند از شنبه دامنه نوسان تغییر می کنه ؟ چرا امروز اعلام کردن ؟ شنبه منظور امروز بوده فلذا بنظر یه عده خبر داشتن و باید میخریدند پس چرا همه سهام صف فروش بودند ؟!!!
      عده کمی خبر داشتند

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Post
        دوست عزیز خیلی رسمی گفتن از 25 بهمن اجرایی میشه
        به نظر شما امروز 25 بهمن بوده؟
        این شایعات راه بجایی نمی‌بره این قانون مسخره امروز تایید شده از دیروز حرفش بوده و حالا چرا یه عده با وجود اطلاع از این قانون امروز در فروش سنگ تمام گذاشتن را خدا داند
        شاید این قانون از نظر اونها بازار خراب ترمیکنه
        کسی فعلا چیزی نمیدونه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ذوالقرنین
          عضو عادی
          • Oct 2020
          • 273

بنظر کف شاخص همینجا بسته بشه .... دقیقا در ریزش خفن قبل از عید پارسال همین موقع با تغییر قانون -2و +2 و بعدش هم شاپور عوض شد و بازار برگشت و از 450 هزار واحد رفت تا 2100 واحد ... این تغییر قانون اگر ریشه اونو کارشناسی کرده و با تحلیل دیتایی سازمان بورس بوده باشه که قطعا آمارشون از من دقیقتر و هوشمندانه تر هست البته اگر بخوان می تونن فلذا چرا نگاه مثبت به این مقوله نکنیم ؟ شاید دولت در حمایت شاخص قصد تغییر روند و فروش صندوقاش و تامین نقدینگی رو در میان مدت در سر داشته باشه اونم با تغییر رییس سازمان ؟
          آخرین ویرایش توسط ذوالقرنین؛ 2021/02/06, 22:52.

نظر

• ایرانی
            ستاره دار(1)
            • Jun 2011
            • 2579

استوری ریاست سازمان بورس در صفحه شخصی

رسماً سیگنال خرید می دهد.
            :):):)

نظر

• Saba60
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 112

قطعا تغییر دامنه نوسان، بر روی روند بازار تاثیر گذار خواهد بود. تجربه اقدامات مشابه سازمان در سالهای قبل هم همین رو نشون میده. به هر حال بنظر میرسه که با استناد به نتایج همون تجربیات قبلی، تصمیم اخیر اتخاذ شده باشه!
              @};-شادی از خرد عاقل تر است@};-

نظر

• Saba60
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 112

مکانیزم تغییر دامنه نوسان بصورت پیش بینی شده فعلی (2-،6+) به این ترتیب عمل میکنه که بازار در حقیقت از فروشنده زمان میخرد و آستانه تحمل وی را با پذیرش درصد پایین تری از منفی ها (2- درصد)، ارتقاء می دهد و به این صورت با ایجاد وقفه زمانی بیشتر در خصوص تصمیم به فروش، سعی در کاستن از هیجانات منفی می نماید. موضوعی که به موازات می تواند در طی زمان مذکور و با احتمال مخابره سیگنال های مثبت، موجب تغییر روند بازار و متعاقبا شکل گیری تعادل در وضعیت خرید و فروش ها شود.

امیدوارم مکانیزم پیش بینی شده درست عمل کنه و ای کاش زودتر اجرایی میشد!!

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

در اصل توسط Saba60 پست شده است View Post
                  قطعا تغییر دامنه نوسان، بر روی روند بازار تاثیر گذار خواهد بود. تجربه اقدامات مشابه سازمان در سالهای قبل هم همین رو نشون میده. به هر حال بنظر میرسه که با استناد به نتایج همون تجربیات قبلی، تصمیم اخیر اتخاذ شده باشه!
                  سلام
                  والا تجربه مشابه اش که تهش بد بود. سهام در صف های فروش قفل شده بودن مجبور شدن قانون گره معاملاتی وضع کنند. من مخالف این برنامه جدید نیستم چون بالاخره در کوتاه مدت تاثیر مثبت دارد و اینکه این بازار هم بازار دهه ۸۰ نیست شاید مقایسه درست نباشد و سهام در صف فروش گرفتار نشود.

نظر

• Saba60
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 112

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                    سلام
                    والا تجربه مشابه اش که تهش بد بود. سهام در صف های فروش قفل شده بودن مجبور شدن قانون گره معاملاتی وضع کنند. من مخالف این برنامه جدید نیستم چون بالاخره در کوتاه مدت تاثیر مثبت دارد و اینکه این بازار هم بازار دهه ۸۰ نیست شاید مقایسه درست نباشد و سهام در صف فروش گرفتار نشود.
                    سلام

جنابعالی خودتون بخشی از موضوع رو پاسخ دادید. اولاً این بازار با بازار دهه 80 و حتی نیمه اول دهه 90 هم قابل قیاس نیست و ثانیاً اینکه شاخص در شرایط فعلی، اصلاح عمیقی رو تجربه کرده. پس اگر این اصلاح عجیب و غریب فعلی اتفاق نیوفتاده بود، من هم مثل شما معتقدم که ممکن بود وضع تغییر دامنه نوسان، موجب قفل شدن صفهای فروش و نزول فرسایشی بشه! ولی شرایط الان شاخص بنظرم متفاوت ه!!
                    البته در هر حال معتقدم که شرایط این بازار خیلی متقن پیش بینی پذیر نیست و وقوع هر اتفاقی در اون (البته با توجه به اخبار و رویدادها) قابل روی دادنه!
                    آخرین ویرایش توسط Saba60؛ 2021/02/07, 10:51.

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

به سرمایه های خودتون رحم کنید و در صف خرید وارد سهمی نشید
                      اگر میتونید نوسان بگیرید نوش جان شما ولی به دیگران نوسان ندید
                      خدا خواست و ما توانستیم
                      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• hamed_seyd
                        عضو عادی
                        • Oct 2012
                        • 104

شاخص هموزن به شدت حباب مثبت داره . به نظر من از همین نقطه به مرور زمان باید تا حوالی 300 هزار پایین بیاد تا حبابش تخلیه بشه .
                        کلی سهام کوچک حبابی( بدون ای پی اس و تقسیم سود) با قیمتهای فضایی......

نظر

• سهامدار خرد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 2323

در اصل توسط hamed_seyd پست شده است View Post
                          شاخص هموزن به شدت حباب مثبت داره . به نظر من از همین نقطه به مرور زمان باید تا حوالی 300 هزار پایین بیاد تا حبابش تخلیه بشه .
                          کلی سهام کوچک حبابی( بدون ای پی اس و تقسیم سود) با قیمتهای فضایی......
                          حالا یکی بده دست مادر عروس
                          ای واااای
                          یکی این غضنفر رو بگیره

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

نماد پالایش به نظر دستوری باید ببرن روی 10 هزار تومان تثبیتش کنن حالا یا با گروه یا بی گروهش
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                              ستاره دار (1)
                              • Apr 2020
                              • 1034

جناب تمام نظرتون برا هفته بعد چطوره؟ امروز بازار رو چطور دیدید ؟
                              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                                جناب تمام نظرتون برا هفته بعد چطوره؟ امروز بازار رو چطور دیدید ؟
                                بازار امروز کم جون و کم رمق بود صفهای خرید باقی مانده قابل اتکا نبودن
                                شپنا 10 میلیون صف خرید و خساپا 180 میلیون و بقیه بازار هم تعطیل.
                                الان خیلی از تازه کارها چرتکه انداختن که بخریم چون هفته دیگه فقط روزی 2 درصد ضرر میکنیم و بجاش 6 درصد سود!!
                                نمیدونم این چه منطقی است
                                یعنی فکر میکنن هر سهمی بخرن 6 درصد باید سود کنن؟
                                بعید میدونم
                                حالا چرا کسی نیمه خالی لیوان نمیبینه
                                اگر سهمی صف فروش بشه دیگه وقتی 2 درصد افت کرده برای حقیقی جذابیت نداره بخره و این باعث میشه صفهای فروش هر روز سنگین تر بشه و اگر حقوقی صف فروشی را جمع کنه دیگه فرصت به حقیقی نمیده و صف خریدش میکنه و با 6 درصد سود صف خرید روی سر حقیقی ها خراب میکنه
                                من روی بازار هفته آینده نظری ندارم چون واقعا تشخیص رفتار بازار ایران کار راحتی نیست
                                فقط میتونم بگم این قانون جدید مثل یه چاقو میمونه که هم میشه ازش استفاده خوب کرد و هم باهاش یکی را کشت
                                و چون همیشه در ایران استفاده بد را میکنن من این قانون را خوب نمیدونم
                                قبلا هم نمونه این قانون اجرا کردن و نتیجه آخرش وحشت نام بود
                                انشالله مجدد این اتفاق نیافته
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X