کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بدون تعصب تصمیم بگیریم
با روند نجنگیم و بی خودی به خودمون دلداری ندیم
تصمیم عاقلانه بگیریم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
در سالی که گذشت تقریبا تمام بازار پایه رشدی بین 400 درصد تا10000 درصد کرد
و فقط حاریا با رشد حدودا 70 درصدی میشه گفته هیچ رشدی نکرد
حالا چرا امروز منفی خورد دلیلش مشخصه
بازار خراب بود
فردا بازار میتونه متعادل تر باشه و حاریا هم میتونه منطقی معامله کنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
تحلیل آبدیت طلا نشون میده که اینبار لوتوس میتونه به کف کانال برسه
هدف 2650 تومان در دسترس است
خدا خواست و ما توانستیم
کلیت بازار حراب شد و حاریا امروز در فضایی منفی باز شد
حاریا امروز پولبک زده اگر قرار باشه عمل کنه باید فردا برگرده و مثبت بشه در هر حال در صورت برگشت اهداف عنوان شده محقق خواهد شد
در صورت منفی بسته شدن فردا حمایت سهم محدود 260 تومان خواهد بود و این نقطه حد ضرر سهم خواهد بود
خدا خواست و ما توانستیم
پولبک بمیلا عمل نکرد حمایت قوی سهم 540 تومان است اگر فردا سهم برگشت و توانست سقف 700 تومان را شکست اهداف تعیین شده معتبر است در صورت عمل نکردن کف حمایتی 540 تومان هدف بعدی سهم 505 تومان است
حد ضرر سهم را هم 505 در نظر بگیرید
خدا خواست و ما توانستیم
انس جهانی درگیر با سقف کانال خودش شده در صورت تثبیت روی 1415 دلار این کانال شکسته شده است با هدف 1690 دلار
در نمودار کوتاه مدت انس جهانی با سقف کانال دیگری درگیر است که تثبیت روی 1410 دلار هدف این کانال در محدود 1530 دلار نشان میدهد
الگوی پرچم نیز در نمودار مشاهده میشود که هدف 1595 دلار را خواهد داشت
روند کلی انس جهانی صعودی است
خدا خواست و ما توانستیم
دوستان در سهامی که در این تاپیک معرفی شد یه مقداری نقد بشید بد نیست
خدا خواست و ما توانستیم
انس جهانی درگیر با سقف کانال خودش شده در صورت تثبیت روی 1415 دلار این کانال شکسته شده است با هدف 1690 دلار
در نمودار کوتاه مدت انس جهانی با سقف کانال دیگری درگیر است که تثبیت روی 1410 دلار هدف این کانال در محدود 1530 دلار نشان میدهد
الگوی پرچم نیز در نمودار مشاهده میشود که هدف 1595 دلار را خواهد داشت
روند کلی انس جهانی صعودی است
خوب الگو ایجاد شد
حالا ممکنه یه پولبک هم به 1415 بزنه و بعد اهداف عنوان شده تاج بشه
هفته بعدی هفته انس خواهد بود
خدا خواست و ما توانستیم
روی انگلیس خبیثم کم کردیم
تا دیگه جرات نکنه نفتکش مارو بگیره
خدا خواست و ما توانستیم
جناب تمام عزیز با سلام ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چطور میشه نمودار سهمی رو در سایت بارگذاری کرد
در این سایت عکس آپلود کنید و لینک مخصوص فروم را در تاپیک مربوطه کپی کنید
uupload.ir
خدا خواست و ما توانستیم
سلام. جناب تمام هنوزم نظرتون روی فروش رمپنا هست؟؟؟
ترجیح میدم در این بازار کمتر نظر بدم تا باز یه عده شاکی نشن
خدا خواست و ما توانستیم
نظر