کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
چیزی که من تو خصدرا میبینم اینکه از منطقه تراکمی خارج شده و تا محدوده تراکمی بعدی مقاومت خاصی در سهم دیده نمیشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
وسدید مثبت شد
خصدرا منفی
خصدرا هنوز وحشی نشده زیر نظر بگیرید امروز هم رم کنه دیگه راحت نمیشه خریدش
خدا خواست و ما توانستیم
نکته ای در معاملات خصدرا هست
قدرت خریدار با وجود منفی بودن از 17 میلیون اول صبح به 23 میلیون افزایش پیدا کرده
و قدرت فروشنده از محدوده 20 میلیون به 17 میلیون کاهش داشته است
اگر اشتباه نکنم فقط میخوان یه استراحت کوچیک به سهم بدن تا وضعیت آراس آی هم کمی از منطقه اشباع خرید خارج بشه و روند بهتری بگیره
خدا خواست و ما توانستیم
یه پله از خریدهای 113 تومانی وسدید را به صف دادیم و بجاش از صف فروش خصدرا خریدیم
سبد بازار پایه ای ما برابر 60% خصدرا و 40%وسدید شد
خدا خواست و ما توانستیم
نکته ای در معاملات خصدرا هست
قدرت خریدار با وجود منفی بودن از 17 میلیون اول صبح به 23 میلیون افزایش پیدا کرده
و قدرت فروشنده از محدوده 20 میلیون به 17 میلیون کاهش داشته است
اگر اشتباه نکنم فقط میخوان یه استراحت کوچیک به سهم بدن تا وضعیت آراس آی هم کمی از منطقه اشباع خرید خارج بشه و روند بهتری بگیره
قدرت خریدار به 25 میلیون تومان افزایش پیدا کرد
خدا خواست و ما توانستیم
بنظرت چرا حجم معاملات روزانه صدرا بعد از چندین وقترکود کامل بشدت افزایشی شده؟
از روزی زیر 10 میلیون رسیده این روزها به بالای 100 میلیون حجم
اگر خصدرا بخواد اهداف بالایی را تاچ کنه باید اینجاها حجم های سنگین بزنه باید بازیگران به مقدار دلخواد سهم بخرن تا توجیه داشته باشه ببرن بالا
طی روزهای گذشته سهم ورود پول هوشمند داشته فعلا خبری از خروج پول نیست منفی دیروز و احتمالا روزکاری بعدی توجیه تکنیکالی داره
اهداف رویایی برای سهم در صورت شکسته شدن 275 و 380 تومان ایجاد خواهند شد
فعلا برای دوستانی که ریسک گریز هستن توصیه میشه اجازه بدن سهم روی سقف کانال کوتاه مدت در 235 تومان تثبیت بشه بعد ورود کنن
خدا خواست و ما توانستیم
امروز قرار هست که رهبری در مراسم عزاداری حاضر شود اگر این شود موجب خاتمه شایعات در خصوص مریضی شدید ایشان است
کمی صبر کنیم تا این مراسم شروع شود
خدا خواست و ما توانستیم
خوب رهبری هم در مراسم امروز شرکت کرده تا شایعات بخوابه
تا این شایعه وخامت حال رهبری کمی پررنگ تر شد ملت رفتن سهام وابسته به سپاه چند روزی در منفی فروختن
نمیدونم این ملت کی میخوان یاد بگیرن گول شایعات نخورن
خدا خواست و ما توانستیم
شدیدا مشتاقم امروز هم خصدرا منفی بسته بشه(بخاطر تکنیکال سهم)
ولی این سهم هیچ وقت قابل پیش بینی نیست
به سرانه خریدار و فروشنده سهم دقت کنید
الان تقریبا برابر هست
خریدار 19 میلیون و فروشنده 17 میلیون
هر وقت این نسبت تغییر کرد و قدرت خریدار به سمت دوبرابر شدن به نسبت فروشنده رسید باید منتظر صف خرید قفل شده باشیم
خدا خواست و ما توانستیم
خصدرا صف کردن
صفش عرضه بشه ممکنه وسدید ها را تبدیل به خصدرا کنم
خدا خواست و ما توانستیم
پایانی خصدرا بیاد روی 2 عرضه ها کم تر میشه و قفل میکنه سرانه خریدار هم از 19 میلیون اول صبح به 32 میلیون تومان رسید
ما هم کم کم داریم وسدیدها را با خصدرا تعویض میکنیم بعد از سواری گرفتن از خصدرا مجدد به وسدید ورود میکنیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر