تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

توی منفی 2 ها شکارهای خوبی میشه پیدا کرد
    و توی بعضی سهام که با مثبت 2-3 باز میشن و بعدش صف خرید میشن هم فرصتها خرید خوبی ایجاد خواهد شد
    فقط به نظر من توی عالم جو گیری در منفی نفروشید
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

خرید منفی فملی و وتوکا
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        خرید منفی فملی و وتوکا
        خرید هر دو در منفی شیرین بود انتظار صف خرید دارم ازشون
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

پایانی وتوکا مثبت شد اگر بخواد حرکتی بزنن از اینجا باید رنج بزنن و صف خرید کنن
          فملی هم رسیده به مثبت 5 ببنیم صف خرید میشه
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• hamed_seyd
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 104

از لحاظ بنیادی فملی با سود 120 تومانی و پی بر ای 7 که در نظر بگیریم بیشتر از 840 تومان ارزش خرید نداره..................

نظر

• سهم دوست
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 161

در اصل توسط hamed_seyd پست شده است View Post
              از لحاظ بنیادی فملی با سود 120 تومانی و پی بر ای 7 که در نظر بگیریم بیشتر از 840 تومان ارزش خرید نداره..................
              احسنت به شما، میشه چند تا سهم با پی بر ای عملیاتی و واقعی زیر 7 توی این بازار بگید که قیمت فروش جهانی محصولش هم سقف چند ساله شکسته باشه و رو به صعود باشه؟
              [COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

تنها حسن این دامنه نوسان 2 درصدی این بود که وقتی سهمی را منفی یا صفر تابلو میخری استرس کمی داری که صف فروش میشه و 5 درصد ضرر میکنی
                خدا رو شکر این روزا فقط روزی 2 درصد ضرر میکنیم/.:biggrinsmiley.:/
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

سلام و عرض ادب و احترام

بنظرتون قجامح تو این قیمت ها ارزش داره برای خرید بقصد نگهداری؟
                  از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• میلاد سودی
                    ستاره دار (1)
                    • Apr 2020
                    • 1034

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                    تنها حسن این دامنه نوسان 2 درصدی این بود که وقتی سهمی را منفی یا صفر تابلو میخری استرس کمی داری که صف فروش میشه و 5 درصد ضرر میکنی
                    خدا رو شکر این روزا فقط روزی 2 درصد ضرر میکنیم/.:biggrinsmiley.:/
                    بازار امروز چقدر غم انگیز بود
                    شستا که این روزا کلا بچه سر راهی هستش
                    عالیجناب شستا این روزا جان نثار شستا هم نیست
                    منم گیر دادم به این سهم فلک زده خدایا اخر عاقبت من رو بخیر کن با این سهم /:.negaran.:/
                    بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                      سلام و عرض ادب و احترام

بنظرتون قجامح تو این قیمت ها ارزش داره برای خرید بقصد نگهداری؟
                      سلام و درود
                      والله به نظر من درسته که کمتر از نصف قیمت سهم معامله میشه ولی شاید بازدهی خاصی نداشته باشه خرید برای نگه داری و با چشم انداز مبهم کشور و اقتصاد به نظر من به ریسکش نمی ارزه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• sooroosh1315
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Oct 2019
                        • 5358

آمار برترین کالاهای صادراتی جهان در سال 2019

صادرات اسلحه و مهمات ، پر و گل و کلاه گیس ، بیشترین رشد را داشتن نسبت به سال 2018 :| (امنیت و قرتی بازی در حال رشد.)

World’s Top Export Products 2019
                        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14645

ارزش ناو وتوکا

فولاد تاراز زیر مجموعه وتوکا که از یکسال پیش قرار بود وارد بازار بشه و همین اواخر هم وتوکا صورتهای مالی شرکت را روی کدال قرار داد و نشون داد واقعا تازار برگ برنده این شرکت است
                          تاراز در 6 ماهه به سود 130 تومانی رسید( با سرمایه 235 میلیاردی) در حالی که کل سود سال قبل 80 تومان بوده( اونم با سرمایه 135 میلیاردی)
                          به نظر میرسه امسال تاراز به سود 300 تومان دست پیدا میکنه و احتمالا قیمت عرضه اولیه هم محدود 3500-4000 تومان خواهد بود
                          تاراز با ظرفیت 270 هزار تن احداث شده و چون تازه به مدار تولید رسیده امسال به تولید 200 هزار تنی میرسه و سال بعدی به ظرفیت تکمیل خودش دست پیدا میکنه
                          وتوکا مالک مستقیم 45 درصدی این کارخانه است و حدودا هم 5 درصد غیر مستقیم سهامدار است
                          و فقط از بابت این شرکت حدودا 4700 میلیارد تومان یعنی به ازای هر سهمش 1160 تومان دارایی داره
                          و از بابت توریل هم 3127 میلیارد تومان یعنی به ازی هر سهمش 776 تومان دارایی دارد
                          و از بابت حتوکا 460 میلیارد تومان به ازای هر سهمش 114 تومان دارایی
                          از بابت شتوکا 285 میلیارد تومان به ازای هر سهمش 70 تومان
                          و از بابت کرازی 380 میلیارد تومان به ازای هر سهمش 94 تومان
                          و از بابت کتوکا و کتوکاح حدود 660 میلیارد تومان به ازای هر سهمش 164 تومان
                          از بابت نکالا 89 میلیارد تومان به ازای هر سهمش 22 تومان
                          از بابت فافزا 116 میلیارد تومان به ازای هر سهمش 29 تومان
                          ....
                          مجموع ناو وتوکا از بابت سهام فوق 2429 تومان
                          .....
                          سهام خارج بورس وتوکا(بغیر از تاراز)
                          توکا توليد اسپادان
                          راهبران فولاد اصفهان
                          سرمايه گذاري توسعه توکا
                          بازرگاني توکاتدارک
                          آتيه فولاد نقش جهان
                          مهندسي ساخت و توسعه مديريت صنايع توکا
                          فولاد متيل
                          صنعتي و توليدي ايران ذوب
                          تهيه و توليد مواد اوليه استقلال سپاهان
                          غلطک ها و لاستيک هاي صنعتي مبارکه
                          بهسازان صنايع خاورميانه
                          توليدي خدماتي توکا سبز
                          تهيه و توليد مواد اوليه استقلال سپاهان (حق تقدم)
                          صنايع برش ورق فولادي مبارکه
                          کشتيراني توکا مارين اسپادان
                          شرکت توکا پارسيان پيشرو
                          توکا نيرو سپاهان
                          توکا متال
                          آينده بهتر
                          تامکو
                          سرمايه گذاري توسعه توکا (حق تقدم)
                          پارس فولاد مبين
                          خدمات توکا کشش
                          غلطک ها و لاستيک هاي صنعتي مبارکه (حق تقدم)
                          ...
                          با توجه به اینکه صورتهای مالی این سهام خارج از بورس در دست رس نیست برآورد دقیقی از این سهام در دست نیست ولی با توجه به نوع فعالیت و زیرمجموعه های این سهام میتوان ارزش در حدود 2هزار تا 2500 میلیارد تومان در نظر گرفت که در این صورت به ازای هر سهم حدود 600 تومان دارای لحاظ میگردد
                          .......
                          در نهایت و در مجموع ارزش ناو وتوکا حدود 3029 تومان برآورد میگردد
                          و سهم با قیمت 1200 تومانی امروز با 39درصد از ارزش ناو خود در حال معامله است
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

امروز یه نوسان خوب فملی داد
                            چکاوه هم که خدارو شکر روبراهه و در حد حجم مبنا هم عرضه نداره
                            وتوکا اگر فردا با صف فروش باز بشه خیلی عالی میشه
                            انشالله فردا خریدها در وتوکا هم تکمیل بشه اینم مثل چکاوه میشه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                              ستاره دار (1)
                              • Apr 2020
                              • 1034

جناب تمام مجمع فوق‌العاده شستا برا افزایش‌سرمایه تا ۷ الی ۸ روز دیگه تشکیل میشه بنظر شما اون روز از سهم خارج شم و بعد افزایش سرمایه بخرمش یا باهاش برم‌ مجمع ؟
                              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                                جناب تمام مجمع فوق‌العاده شستا برا افزایش‌سرمایه تا ۷ الی ۸ روز دیگه تشکیل میشه بنظر شما اون روز از سهم خارج شم و بعد افزایش سرمایه بخرمش یا باهاش برم‌ مجمع ؟
                                اگر شستا بعد از مجمع در جو خوب باز بشه خریدش و رفتن به مجمع بهتره
                                در غیر اینصورت همان صبر کردن بهتره
                                مشکل اینکه که کسی نمیدونه بازار چطوری خواهد بود
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X