تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    خبر مهمی است:

? با مصوبه هیات مدیره سازمان بورس، تزریق 15 درصد نقدینگی از منابع صندوق‌های درآمد ثابت به بازار سهام الزامی شد.
    .....
    این 15 درصد برای جمع کردن تمام صفوف فروش بازار فعلی کافیه البته خیلی هم اضافه میاد
    کل ارزش صفهای فروش دیروز 7هزار میلیارد تومان بود
    و این مبلغی که الزام شده صندوقها باید سهام بخرن حدود 9 هزار میلیارد تومان میشه
    به نظرم دیگه کم کم باید شاهد بهبود بازار باشیم
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• فین
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1158

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
      خیلی دارم تلاش میکنم‌ دقیقا بفهمم کجای کارم یا چه بلایی داره سرمون میاد ولی متاسفانه هر روز بیشتر احساس میکنم که چقدر تو این‌ بازار پرتم من هنوز هیچ سودی از این بازار نبردم و این همه موج رو بیخودی از دست دادم اگه تعصب نداشتم الان سود های خیلی خیلی درشتی گرفته بودم فهمیدم اشتباه کردم ولی از یه طرف هم مجازات یک اشتباه تو بورس چقدر میتونه دردناک باشه هیچوقت فکر نمیکردم این موج انقدر بی رحم باشه
      نگران نباش دوست من. بورس جایی است که می توان با 100 میلیون شروع کرد به دو میلیارد تومان رسید دوباره به 300 میلیون و باز به منفی 50 میلیون (اعتبار) رسید و دوباره شروع کرد و اینبار به ده میلیارد تومان رسید. ضرر بورس فقط با بورس جبران می شود ولی با مطالعه و صبر.

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3751

...میشه بیشتر توضیح بدید ..یعنی این صندوق ها موظفند معادل این مبلغ ..روزانه اقدام به خرید و فروش کنند ؟؟؟

نظر

• cliff
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 303

اطلاعات اشتباه است ، طبق محاسبات من نهایت 3 هزار میلیارد میشود برای کل فرصتی که دارند یعنی تا پایان سال 1400 ! که صندوقها هم رعایت نخواهند کرد ، هر صندوقی بخواد رعایت کنه و درصد سهام رو بالا ببره یونیتهاش باطل میشه توسط سرمایه گذاران ، کارکرد این صندوقها جدای از سهامداری است و برای پوشش ریسک هستند ، خود سرمایه گذار بخواد سهام بخره بلده بخره لازم نیست صندوقها بخرن واسش ، مثل صندوق پارند که سهام رو به 12 درصد رسوند و باعث کوچ سرمایه گذاران شد و به غلط کردن افتاد ،

۲-۱- تا پایان اسفند ماه ۱۳۹۹ نسبت به افزایش حداقل ۳ واحد درصد در نصاب موضوع این مصوبه در مقایسه با وضعیت فعلی (تاریخ ابلاغ این مصوبه) و تا میزان حداقل نصاب مجاز سرمایه گذاری در سرفصل یاد شده اقدام کنند.

تا پایان اسفند باید نهاین 3 درصد اضافه کنند و بعددش فصلی 3 درصد تا آخر سال بعد ، کل مبلغ کمتر از 700 میلیارد تومن میشه !!!
          آخرین ویرایش توسط cliff؛ 2021/02/28, 22:52.
          Using Tapatalk

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
            اطلاعات اشتباه است ، طبق محاسبات من نهایت 3 هزار میلیارد میشود که صندوقها هم رعایت نخواهند کرد ، هر صندوقی بخواد رعایت کنه و درصد سهام رو بالا ببره یونیتهاش باطل میشه توسط سرمایه گذاران ، کارکرد این صندوقها جدای از سهامداری است و برای پوشش ریسک هستند ، خود سرمایه گذار بخواد سهام بخره بلده بخره لازم نیست صندوقها بخرن واسش ، مثل صندوق پارند که سهام رو به 12 درصد رسوند و باعث کوچ سرمایه گذاران شد و به غلط کردن افتاد ،
            نه به نظر شما درست متوجه نشدید
            ارزش دارایی های صندوق های با درآمد ثابت حدود 300 هزار میلیارد تومان است و 3 درصد به مقدار قبلی که باید میخریدن اضافه شده یعنی باید 3درصد از 300 هزار میلیارد را تا آخر اسفند سهم بخرن که میشه 9000 میلیارد تومان
            البته باید بررسی بشه چون ارزش سهام قبلی که داشتن افت کرده این رقم میتونه بیشتر بشه
            این یک الزام از طرف سازمان است نه پیشنهادی برای صندوق ها
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• مدافع
              ستاره‌دار(5)
              • Oct 2020
              • 2446

جناب تمام به نظر شما کل صف های فروش همین ویترینی بود که میدیدیم؟

حداقل در مورد فملی مطمئنم به همون اندازه صف فروش در انتظار چیدن بودن!!!

راستی یک موردی شما آخر وتوکا خریدید؟

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                جناب تمام به نظر شما کل صف های فروش همین ویترینی بود که میدیدیم؟

حداقل در مورد فملی مطمئنم به همون اندازه صف فروش در انتظار چیدن بودن!!!

راستی یک موردی شما آخر وتوکا خریدید؟
                باید توجه کرد که همین الان خیلی ها نقد هستن و آماده خرید
                همین فردا حقوقی ها 50درصد صفهای فروش بخرن بقیه را بازار میخره و اگر رنج بزنن صف خرید را همین حقیقی ها میشینن
                اگر صندوق ها روزی 2000 میلیارد بخرن بازار مجدد رونق میگیره
                حقیقی ها فراموش کار هستن خیلی زود یادشون میره که این روزها چطوری گذشته
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• cliff
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 303

ارزش دارایی های صندوق های با درآمد ثابت حدود 300 هزار میلیارد تومان است و 3 درصد به مقدار قبلی که باید میخریدن اضافه شده یعنی باید 3درصد از 300 هزار میلیارد را تا آخر اسفند سهم بخرن که میشه 9000 میلیارد تومان
                  البته باید بررسی بشه چون ارزش سهام قبلی که داشتن افت کرده این رقم میتونه بیشتر بشه
                  شما اشتباه میکنید دوست من ، شما دارید کل صندوقهارو محاسبه میکنید ، صندوقهای خارج بورس رو نباید حساب کنید که ، ضمنا در مورد ارزش کل صندوقها نمیدونم عدد شما درسته یا نه ؟
                  به فرض صحت موضوع هم سرمایه ها از درامدثابت منتقل میشن به خرید اوراق مستقیم ، اخزا و ...

من هم دوست دارم سهام متعادل شه ولی راهش این نیست و زوری نمیشه , این هم یه مصوبه میشه مثل یک درصد صندوق توسعه ملی و ... ، خواهید دید
                  Using Tapatalk

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
                    شما اشتباه میکنید دوست من ، شما دارید کل صندوقهارو محاسبه میکنید ، صندوقهای خارج بورس رو نباید حساب کنید که ، ضمنا در مورد ارزش کل صندوقها نمیدونم عدد شما درسته یا نه ؟
                    به فرض صحت موضوع هم سرمایه ها از درامدثابت منتقل میشن به خرید اوراق مستقیم ، اخزا و ...

من هم دوست دارم سهام متعادل شه ولی راهش این نیست و زوری نمیشه , این هم یه مصوبه میشه مثل یک درصد صندوق توسعه ملی و ... ، خواهید دید
                    باشه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• مدافع
                      ستاره‌دار(5)
                      • Oct 2020
                      • 2446

حقیقی ها فراموش کار هستن خیلی زود یادشون میره که این روزها چطوری گذشته
                      از تابستون من و خیلی های دیگه همین فکر میکردیم، کارمون به اینجا رسید. حتی همین هفته پیش هم یک روز بازار سبز شد همه خوشحال ولی تا امروز که خبری نبود.

الان هرکی میشناسم ازش میپرسم سهم تو مثبت میخری میگه نه!!!

احساس میکنم انقدر این داستان تکرار شده گوشه ذهن همه مونده.

فردا معلوم میشه. من خودم شنبه سهم خریدم فکر میکردم امروز یا فردا حداقل برای یک روز بازار مثبت باشد ولی به نظرم جو خیلی بدی داشتیم.

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

صندوق های با درامد ثابت اسمشون روشه! در امیدنامه این صندوق ها میاد که بیش از 90 درصد معمولا اوراق یا سپرده های بلندمدت 5ساله میخرن. ماهیت شون طبق امیدنامه این هست که بتونن درامد ثابت رو بدهند. معمولا مثلا حدود سود 18 درصد را تضمین کردند اینها. بعد کشکی که نمیشه ماهیتشون رو عوض کنن که! بعد چطوری جواب خریدران صندوق رو بدهند؟

مساله اینجا الزام هست. این الزام مطابق کدام تضمین اجرایی صادر شده؟ اگر نکنند چی میشه مثلا؟
                        اصلا مگر بانک مرکزی یا دولت یا هرکسی که این دستور را صادر کرده، چنین اختیاری داره؟
                        بانکها که مستقیم زیر نظر بانک مرکزی هستند و همه کاره شون بانک مرکزی هست رو دولت یا بانک مرکزی میتونه همچین دستوری بده؟ بانکها را بانک مرکزی نمیتونه الزام بکنه که مثلا 10درصد ذخیره قانونی رو رعایت کنن! آخرش هیچکدوم کامل رعایت نمیکنن. بعد به صندوقها، اونم صندوق های با درامد ثابت که تکلیفشون روشن هست همیچن اردری داده!!!
                        به نظر من که اینها همش حرف درمانی های صد من یک غاز هست!!!
                        بازم مطمئن نیستم اصلا محمل قانونی این داستان چیه... چون ارزش پیگیری دقیقش رو هم نداره به نظرم! یا اگر باشه اصلا چقدر اجرایی هست.
                        حدس دیگه ای که میزنم این هست که چون این صندوقها مثلا درامیدنامه شون آمده که مثلا 10درصد میتونن در سهام هم سرمایه گذاری کنند، بعد یک بررسی کردند دیدند متوسط هنوز 3 درصد کمتره، آمدن یک توصیه نامه ای...یا یک دستوری یا الزامی یا خلاصه یک دستور شکمی! دادن که اون 3 درصد رو هم یالا سهم بخرین!!!

خدا کنه این قبیل اخبار یک اثر ولو موقتی در بازار داشته باشه!
                        ولی در فضایی که 80درصد سهام در صف فروش چند روزه هستند صرفا فرصت فروش هم ایجاد کنه هنر کرده.
                        مگر اینکه کلیت بازار برگرده... و این اخبار هم اثر مضاعفی داشته باشند.. ولی اینکه موتور محرکه بازار همچین اخباری باشه...خیلی خوشبینانه است...خیلی!
                        آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/02/28, 23:27.
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• میلاد سودی
                          ستاره دار (1)
                          • Apr 2020
                          • 1034

چقدر پول به بازار سهام وارد می‌شود؟

?باید تا پایان سال ۱۴۰۰ حد نصاب هر صندوق‌ درآمد ثابت به ۱۵ درصد برسد. به این ترتیب که ۳ واحد درصد تا پایان امسال و تا آخر سال آینده هر فصل ۳ واحد درصد دیگر به سهام موجود در پرتفوی صندوق‌های سرمایه‌گذاری درآمد ثابت اضافه شود.

?فرضا اگر صندوقی اکنون ۲ درصد سهام دارد تا پایان سال باید این رقم را به ۵ برساند؛ در پایان بهار ۱۴۰۰ به ۸ درصد، پایان تابستان ۱۴۰۰ به ۱۱ درصد، پایان پاییز ۱۴۰۰ به ۱۴ درصد و پایان زمستان به حداقل ۱۵ درصد برساند.

?طبق آخرین آمارهای فیپیران، صندوق‌های درآمد ثابت بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان خالص دارایی دارند و در نتیجه تا پایان اسفند امسال باید بیش از ۹۰۰۰ میلیارد تومان وارد بازار سهام شود. بورسان
                          @TsePress
                          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                            از تابستون من و خیلی های دیگه همین فکر میکردیم، کارمون به اینجا رسید. حتی همین هفته پیش هم یک روز بازار سبز شد همه خوشحال ولی تا امروز که خبری نبود.

الان هرکی میشناسم ازش میپرسم سهم تو مثبت میخری میگه نه!!!

احساس میکنم انقدر این داستان تکرار شده گوشه ذهن همه مونده.

فردا معلوم میشه. من خودم شنبه سهم خریدم فکر میکردم امروز یا فردا حداقل برای یک روز بازار مثبت باشد ولی به نظرم جو خیلی بدی داشتیم.
                            همین بازار خراب که همه می‌نالند کافیه دو روز صف خرید بشه باز همه می‌نالند که چرا نتونستن بخرن چرا حقوقی نمیفروشه و ملت احساس میکنن از دنیا جا ماندن که نتونستن سهم بخرن
                            حافظه بازار کوتاه مدتی است
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

خدارو شکر اپال مجدد صف خریده
                              کزغال هم جمع شده و مثبت معامله میشه
                              خیلی ها بازار با همین عرضه اولیه ها میشناسن انشالله بتونن همین عرضه اولیه ها را نگه دارن کمی جو بهتر بشه
                              سپدار هنوز صف فروشش جمع نشده اینم میتونه امروز جمع بشه
                              شاخص سازها تا این لحظه خیلی بهتر از دیروز معامله شدن
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• hamed_seyd
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 104

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                                صندوق های با درامد ثابت اسمشون روشه! در امیدنامه این صندوق ها میاد که بیش از 90 درصد معمولا اوراق یا سپرده های بلندمدت 5ساله میخرن. ماهیت شون طبق امیدنامه این هست که بتونن درامد ثابت رو بدهند. معمولا مثلا حدود سود 18 درصد را تضمین کردند اینها. بعد کشکی که نمیشه ماهیتشون رو عوض کنن که! بعد چطوری جواب خریدران صندوق رو بدهند؟

مساله اینجا الزام هست. این الزام مطابق کدام تضمین اجرایی صادر شده؟ اگر نکنند چی میشه مثلا؟
                                اصلا مگر بانک مرکزی یا دولت یا هرکسی که این دستور را صادر کرده، چنین اختیاری داره؟
                                بانکها که مستقیم زیر نظر بانک مرکزی هستند و همه کاره شون بانک مرکزی هست رو دولت یا بانک مرکزی میتونه همچین دستوری بده؟ بانکها را بانک مرکزی نمیتونه الزام بکنه که مثلا 10درصد ذخیره قانونی رو رعایت کنن! آخرش هیچکدوم کامل رعایت نمیکنن. بعد به صندوقها، اونم صندوق های با درامد ثابت که تکلیفشون روشن هست همیچن اردری داده!!!
                                به نظر من که اینها همش حرف درمانی های صد من یک غاز هست!!!
                                بازم مطمئن نیستم اصلا محمل قانونی این داستان چیه... چون ارزش پیگیری دقیقش رو هم نداره به نظرم! یا اگر باشه اصلا چقدر اجرایی هست.
                                حدس دیگه ای که میزنم این هست که چون این صندوقها مثلا درامیدنامه شون آمده که مثلا 10درصد میتونن در سهام هم سرمایه گذاری کنند، بعد یک بررسی کردند دیدند متوسط هنوز 3 درصد کمتره، آمدن یک توصیه نامه ای...یا یک دستوری یا الزامی یا خلاصه یک دستور شکمی! دادن که اون 3 درصد رو هم یالا سهم بخرین!!!

خدا کنه این قبیل اخبار یک اثر ولو موقتی در بازار داشته باشه!
                                ولی در فضایی که 80درصد سهام در صف فروش چند روزه هستند صرفا فرصت فروش هم ایجاد کنه هنر کرده.
                                مگر اینکه کلیت بازار برگرده... و این اخبار هم اثر مضاعفی داشته باشند.. ولی اینکه موتور محرکه بازار همچین اخباری باشه...خیلی خوشبینانه است...خیلی!
                                سازمان بورس غلط کرده که صندوق درآمد ثابت اجبار کنه بیاد سهام بخره.اونوقت اگر این سهامای باد کرده سازمان بورس را که بعضا ۲۰ تا ۱۰۰ برابر شدن ظرف ۲ سال. خرید. و بعد کلی ضرر داد چه کسی پاسخگو؟؟؟
                                یه دستورالعملهای خنده داری میدن کل منطق اقتصاد زیر سوال بره. اینایی که نشستن تو سازمان بورس معلوم نیست از کدوم طویله ای اوردن....

نظر

در حال کار...
                                X