تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14647

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    برکت اگر بی برکت نشه و بتونه سقف قبلی تو محدوده 2930 تومان را رد کنه به پشتوانه واکنس کرونا میتونه رشد خوبی داشته باشه
    برکت 2930 را داره میشکنه اگر با همین صف خرید بسته بشه راحت میتونه سقف تاریخی خودش پس بگیره
    واکسن کرونا باعث میشه اقبال خریداران در این بازار خراب همراه برکت باشه
    امروز دقیقا در حال شکستن سقف است و میتونه پر حجم باشه اگر کسی دلش با این سهم هست میتونه منتظر باشه احتمالا فرصت خرید میده
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14647

این روزها هر کس که میبینی به فکر فرار از بورس افتاده اون وقت سازمان میخواد 10 میلیون تومان سهام مردم بیمه کنه و سود 25% سالانه بده که میشه 2.5 میلیون تومان
      بهتره اینجوری بگیم که سازمان میخواد 2.5 میلیون تومان صدقه بده
      ملت اینجوری دارن تحقیر میکنن
      اون وقت اون یارو میگفت در شان مردم ما نیست که خودرو دست دوم وارد کنیم و تا مردم سوار بشن
      یا اون یکی میگفت در شان مردم ما نیست کولبری و سوختبری کنن
      به خدا این کارها سگش شرف داره به این صدقات شما
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14647

برکت 2930 را داره میشکنه اگر با همین صف خرید بسته بشه راحت میتونه سقف تاریخی خودش پس بگیره
        واکسن کرونا باعث میشه اقبال خریداران در این بازار خراب همراه برکت باشه
        امروز دقیقا در حال شکستن سقف است و میتونه پر حجم باشه اگر کسی دلش با این سهم هست میتونه منتظر باشه احتمالا فرصت خرید میده
        دیگه ممکنه عرضه بشه باید شکسته شدن این سقف با حجم بالا باشه ببینیم چقدر حجم میخوره
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14647

متاسفانه فروش اوراق که قرار بود تا 18 اسفند تمام بشه مجدد تا 19 اسفند تمدید شد
          به نظرم روز به روز تمدید میکنن تا بازار رم نکنه
          باید این بساط احماقانه فروش اوراق دولتی جمع بشه تا بازار یه جونی بگیره
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14647

برگزاری حراج اوراق بدهی دولتی (19 اسفند‌ماه 1399)
            کارگزاری بانک مرکزی در راستای عرضه تدریجی اوراق در تواترهای هفتگی، مرحله چهل و یکم حراج اوراق بدهی دولتی جهت فروش به بانک‌ها، موسسات اعتباری غیربانکی، صندوق‌های سرمایه‌گذاری، شرکت‌های بیمه‌ای و شرکت‌های تأمین سرمایه را در روز سه‌شنبه 19 اسفند‌ماه 1399 اجرا می‌کند. اوراق عرضه شده در این حراج، مرابحه عام، کوپن‌دار و با تواتر پرداخت سود شش‌ماهه (پرداخت کوپن دوبار در سال) و به شرح جدول زیر است:

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14647

برگزاری حراج اوراق بدهی دولتی (19 اسفند‌ماه 1399)
              کارگزاری بانک مرکزی در راستای عرضه تدریجی اوراق در تواترهای هفتگی، مرحله چهل و یکم حراج اوراق بدهی دولتی جهت فروش به بانک‌ها، موسسات اعتباری غیربانکی، صندوق‌های سرمایه‌گذاری، شرکت‌های بیمه‌ای و شرکت‌های تأمین سرمایه را در روز سه‌شنبه 19 اسفند‌ماه 1399 اجرا می‌کند. اوراق عرضه شده در این حراج، مرابحه عام، کوپن‌دار و با تواتر پرداخت سود شش‌ماهه (پرداخت کوپن دوبار در سال) و به شرح جدول زیر است:

جالب اینجاست که سازمان به صندوقهای درآمد ثابت دستور داده اون 9 هزار میلیارد تومان که باید سهم بخرن را به صورت خرد از بازار بخرن و خرید بلوکی نداشته باشن
              اینها هم میان روزانه از صف فروش میخرن و نهایتا 2-3 روزه پولشون تمام میشه ولی بعدش چی ؟؟
              سازمان فکر بعدش را نکرده
              نمیدونه داره چیکار میکنه و یا میدونه و فقط میخواد مردم بیچاره کنه
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14647

برکت
                وضعیت نموداری خوبی داره امروز هم سقف مهمی را با صف خرید سنگین شکست
                روی ابرهای ایچیمو در حرکت است که نشان از روند صعودی سهم دارد در آر آس آی نیز داره وارد محدود 70 واحد میشه و از از انجا به بعد میشه انتظار بازدهی خوبی را ازش داشت
                فعلا سهم به پشتوانه تولید واکسن کرونا از اقبال خوبی برخوردار شده و ممکنه در حالت هیجانی سقف های جدید قیمتی را ثبت کنه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

اشکالی که اگثر دوستان دارند این هست که به وجه فروش اوراق (وجه فروشنده که دولت هست) توجه میکنند ، نه به وجه خرید اوراق یا خریدار که بازار هست!!!

عامل این معامله خریداران هستند (که همچنان تمایل دارند که اوراق بخرند) نه اینکه دولت باشد! دولت همه همیشه خدا میخواهد بفروشد. تا زمانی که خریدار باشد میفروشد. لذا اگر روحانی و همتی سند مجضری هم بنویسند که از فردا دیگه اوراق نمیفروشند! شما اولا باور نکنید! دوما اثری نخواهد داشت!

شما باید به انگیزه های خریداران دقت کنید نه به انگیزه فروشنده!
                  اینگونه نیست که مثلا فردا به فرض محال! دولت اوراق نفروشد، مردم مجبور شوند و اجباری! سهام بخرند!

خرید اوراق همان سپرده گذاری در بانک است. یعنی غناعت کردن به سود سپرده گذاری. خوب کسی که تصمیم دارد اوراق بخرد، بفرض محال! دولت هم اوراق نفروشد، میرود در بانک پولش را سپرده میکند!

مگر اینکه بگوییم بانکها هم خواهند گفت ، علاقه ای به گرفتن سپرده نداریم! که این هم محال است!

پس دنبال عامل اصلی باشید! آن هم علاقه بازار به سپرده گذاری است که آن هم به دلیل رکود در بازارهاست. تا این داستان رکود هست، بقیه معلول هستند...نه علت!
                  [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14647

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                    اشکالی که اگثر دوستان دارند این هست که به وجه فروش اوراق (وجه فروشنده که دولت هست) توجه میکنند ، نه به وجه خرید اوراق یا خریدار که بازار هست!!!

عامل این معامله خریداران هستند (که همچنان تمایل دارند که اوراق بخرند) نه اینکه دولت باشد! دولت همه همیشه خدا میخواهد بفروشد. تا زمانی که خریدار باشد میفروشد. لذا اگر روحانی و همتی سند مجضری هم بنویسند که از فردا دیگه اوراق نمیفروشند! شما اولا باور نکنید! دوما اثری نخواهد داشت!

شما باید به انگیزه های خریداران دقت کنید نه به انگیزه فروشنده!
                    اینگونه نیست که مثلا فردا به فرض محال! دولت اوراق نفروشد، مردم مجبور شوند و اجباری! سهام بخرند!

خرید اوراق همان سپرده گذاری در بانک است. یعنی غناعت کردن به سود سپرده گذاری. خوب کسی که تصمیم دارد اوراق بخرد، بفرض محال! دولت هم اوراق نفروشد، میرود در بانک پولش را سپرده میکند!

مگر اینکه بگوییم بانکها هم خواهند گفت ، علاقه ای به گرفتن سپرده نداریم! که این هم محال است!

پس دنبال عامل اصلی باشید! آن هم علاقه بازار به سپرده گذاری است که آن هم به دلیل رکود در بازارهاست. تا این داستان رکود هست، بقیه معلول هستند...نه علت!
                    قطعا تنها دلیل، فروش اوراق نیست ولی وقتی جنازه ای روی زمین افتاده کسی کفش هاش نمیدزده
                    حالا این جنازه بو گرفته باید تشییع بشه و به فکر یک تولد دوباره در بازار بود.
                    اینکه بگیم این دلیلش نیست و اون نیست هم دردی دوا نمیکنه مجموع تمام عوامل، بازار زمین زده حالا باید یکی یکی مرتفع بشه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14647

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14647

امروز پالایشی ها را خیلی خوب میخرن
                        امروز شبریز و شبندر متفاوت از گروهشون دارن معامله میکنن اگر کسی میخواد ریسک کنه همین دوتا را توی برنامه بزاره
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14647

اینکه امروز صف خرید شبریز و شبندر کم حجم هست ولی عرضه نمیشه نشانه خوبی است
                          این نشون میده فروشنده ای دیگه ندارن
                          و علت اینکه صف خرید سنگین نمیشه بخاطر جو بد بازار است که بازار هنوز نمیتونه به هیچ صف خریدی اعتماد کنه و بیاد پشت صف خرید (و کاملا هم باید بهش حق داد)
                          همین صفهای خرید کم جون یکی دو روز دوام بیارن بقیه بازار هم کم کم بالا میان
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• hamed_seyd
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 104

از اواسط تابستان تا الان حدود 70 هزار میلیارد تومان پول از بازار خارج شده . باید ببینیم این روند در سال آینده چگونه است . با چند نفر صحبت میکردم میگفتن فعلا تا برج 3 سال دیگه (زمان انتخابات) اوضاع خرابه ..........

نظر

• سهامدار خرد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 2323

در اصل توسط hamed_seyd پست شده است View Post
                              از اواسط تابستان تا الان حدود 70 هزار میلیارد تومان پول از بازار خارج شده . باید ببینیم این روند در سال آینده چگونه است . با چند نفر صحبت میکردم میگفتن فعلا تا برج 3 سال دیگه (زمان انتخابات) اوضاع خرابه ..........
                              ببخشید
                              این چندنفر که میگی احیانا نقد نیستند؟

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14647

امروز هرچی به بازار نگاه میکردم طرف فروشنده را ضعیف میدیدم
                                ولی خوب طرف خریدار هم ضعیف بود
                                یعنی به نظر من از اینجا به بعد ما فشار فروشی توی بازار نخواهیم داشت فقط مشکل نبود خریدار است
                                و تا وقتی که خریدار قوی توی بازار ظاهر نشه بازار هم رشدی نمیکنه
                                باید خیلی دقت کرد که بیخودی سهمی را در مثبت نخریم که فرداش مجبور بشیم در منفی و با ضرر خارج بشیم
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X