تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

دلار سبزه ⛳️ فردایی ⏳ 25,050 فروش?
    .....
    اینم از دلار که نتونست زیر 25 تومان بمونه
    حالا با برگشت کلی بازار که امروز استارت خورد
    فردا میشه به برگشت پرقدرت بازار امید داشت
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Javad Paye
      ستاره‌دار(1)
      • Sep 2012
      • 174

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      شایعه شده که نرخ سیمان 35درصد افزایش پیدا کرده اگر این راست باشه که خوبه اگر نه از فردا صفهای فروش این گروه سنگین تر میشه
      امروز دقت کنید اگر سهم سیمانی میخرید قبلش حتما مطمین بشید که پایانی را پر کرده باشه
      مثلا اکر صف خرید میخرید حتما پایانی بالای 5 باشه که بخرید
      اینجوری اگر این شایعه تا شب تکذیب شد لااقل فردا صف فروشش با کمیسون کارگزاری میشه 4 درصد ضرر
      افشای اطلاعات با اهمیت

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

چیزی که من روی تابلوی پلوله میبینم اینکه فروشنده ای نداره و فروشنده امروز هم میتونه خریدار دیروز باشه که بدون اطلاع خریده و امروز با شناسایی سود 1.5 درصدی خارج شده
        اگر سهمی مثل این که فروشنده نداره یه بازیگر خوب بیاد پشت سهم میتونه راحت بالا ببرش
        فردا هم اگر با صف خرید 2-3 میلیونی باز بشه با وجود دامنه 5 درصدی ممکنه حتی تو پر کردن حجم مبنا هم مشکل داشته باشه
        حقیقی های عمده سهم هم نشون دادن خوب حمایت میکنن
        شناوری سهم هم خیلی پایینه و از 99 میلیونی که در سایت نشون میده ممکنه فقط 30 میلیون شناوری واقعی داشته باشه

دقيقا همان شد که گفتیم
        امروز کلا 97 هزار تا عرضه شد
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

کسی مثبت پالایشی ها را نمیتونه قبول کنه(البته حق دارن)
          بازار
          زمانی مثبت شدن این گروه را قبول میکنه که شتران روی 1100 تومان و شپنا روی 1500 تومان تثبیت شده باشه
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11250

کسی مثبت پالایشی ها را نمیتونه قبول کنه(البته حق دارن)
            بازار
            زمانی مثبت شدن این گروه را قبول میکنه که شتران روی 1100 تومان و شپنا روی 1500 تومان تثبیت شده باشه
            درود
            تثبیت شتران بالای1050 تقریبا سهم را تا1200 حداقل میتونه ببره ... اما ریسک این گروه درکوتاه مدت قیمت نفت هست که پتانسیل های بنیادی کاهش قیمت را داره
            لذا درمثبت ها میل خرید کاهش پیدا میکنه

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
              درود
              تثبیت شتران بالای1050 تقریبا سهم را تا1200 حداقل میتونه ببره ... اما ریسک این گروه درکوتاه مدت قیمت نفت هست که پتانسیل های بنیادی کاهش قیمت را داره
              لذا درمثبت ها میل خرید کاهش پیدا میکنه
              البته نباید فراموش کنیم بیشترین بازدهی تاریخی این گروه سال پیش همین موقع با نفت 10 دلاری به ثبت رسید
              در کل بازی این گروه زیاد توجهی به قیمت نفت نداشته
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• وحید خزایی
                عضو فعال
                • Jul 2020
                • 1260

البته نباید فراموش کنیم بیشترین بازدهی تاریخی این گروه سال پیش همین موقع با نفت 10 دلاری به ثبت رسیددر کل بازی این گروه زیاد توجهی به قیمت نفت نداشته
                دست خوش بابت چارت زیبای دیروزت، من خودم به شخصه انتظار این رو نداشتم شپنا از ساعت ده به بعد بتونه صف فروش ش جمع شه و این حرکت یه پیغام جدید داشت و احتمالا چیزی نیست جز یه رشد خوبشاید فردا بازار هیجانی مثبت بشه ولی بنظرم متعادل میشه و رشد اصلی از هفته آینده استارت بخوره

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

یک نکته ای توجه به ان خالی از لطف نیست
                  اینکه در شرایط فعلی ناو پایین یک شرکت سرمایه گذاری را ملاک خرید سهام اون شرکت قرار بدیم اشتباه خطرناکی هست
                  مثلا اینکه میگن فلان سهم الان با ۴۰ درصد از ناو خودش معامله میشه خریدنی است اشتباه است چرا که زیر مجموعه های شرکت ماههاست که در صف فروش قفل هستند و خریدار ندارد تا افت نماید
                  و اگر قرار باشه زیر مجموعه ها افت لازم انجام بدن اون وقت متوجه میشید که ناو سهم بالاتر از قیمت سهم که نیست هیچ ، پایین تر هم هست
                  پس در خرید شرکتهای سرمایه گذاری به شددت دقت کنید
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سرمایه گذار
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1925

یک نکته ای توجه به ان خالی از لطف نیست
                    اینکه در شرایط فعلی ناو پایین یک شرکت سرمایه گذاری را ملاک خرید سهام اون شرکت قرار بدیم اشتباه خطرناکی هست
                    مثلا اینکه میگن فلان سهم الان با ۴۰ درصد از ناو خودش معامله میشه خریدنی است اشتباه است چرا که زیر مجموعه های شرکت ماههاست که در صف فروش قفل هستند و خریدار ندارد تا افت نماید
                    و اگر قرار باشه زیر مجموعه ها افت لازم انجام بدن اون وقت متوجه میشید که ناو سهم بالاتر از قیمت سهم که نیست هیچ ، پایین تر هم هست
                    پس در خرید شرکتهای سرمایه گذاری به شددت دقت کنید
                    کاملا درست می فرمایید ولی یک استثناء وجود دارد زیر مجموعه شرکت های سرمایه گذاری با درآمد ثابت مثل وسبحان از این قاعده مستثنی است( که البته از این دسته شرکت ها کم در بورس وجود دارند اکثرا مطابق توضیحات جنابعالی است)
                    آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• مدافع
                      ستاره‌دار(5)
                      • Oct 2020
                      • 2446

البته نباید فراموش کنیم بیشترین بازدهی تاریخی این گروه سال پیش همین موقع با نفت 10 دلاری به ثبت رسید
                      در کل بازی این گروه زیاد توجهی به قیمت نفت نداشته

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

انشالله امروز خودرویی ها هم جمع میشن
                        و پالایشی ها به عنوان پرچمدار ممکنه چند روزی لیدر بازار باشن و مثبت را تجربه کنن
                        امروز اگر کسی پول لازم هست میتونه در مثبت سهام بزرگ با سود (یا ضرر کمتر) سهامش بفروشه
                        امروز توصیه ای به خرید نمیکنیم ولی از فروش در منفی خودداری کنید چرا که در مثبت هم فرصت فروش زیادی ایجاد خواهد شد
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

خرید شپنا پله دوم از صف فروش
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

شپنا داره اذیت میکنه ولی ما با سهم هستیم
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• نیکا
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Nov 2011
                              • 2119

سلام اگر افزایش سرمایه تجدید ارزیابی شپنا رااعلام کنند جو بازار عوض میشود

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

به نظر میاد همه منتظرن امشب توی مذاکرات برجام ایران و آمریکا روی همو ببوسن و قرارداد همکاری 50 ساله امضا کنن و خود بایدن بیاد و برای عذر خواهی یه ناو هواپیما بر به ایران هدیه بده
                                بعدش بیاد ایران برای دست بوسی و به عنوان تحفه هم سر ترامپ روی تبق هدیه بیاره
                                و بعدش دلار میشه هزار تومان
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X