کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب تمام امکانش هست شبندر رو هم بفرمایید حدضررش رو؟؟؟
26500
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
درسته دامنه نوسان کار رو خراب کرده
ولی هیچ چیز بعید نیست تو این بازار
شاخص تا 1270 میتونه بیاد برای پولبک
سهام هم به نسبت کم و زیاد اصلاح میکنن
مثلا دارایکم میتونه بیشتر از 10 درصد اصلاح کنه که انتظار دارم حداقل تا 12500 بیاد
پالایشی ها میتونن کمتر
الان ناو دارایکم حدود۲۰هزارهست
وقیمت ۱۴۵۰۰
چه اصلاحی دیگه باید بکنه
الان ناو دارایکم حدود۲۰هزارهست
وقیمت ۱۴۵۰۰
چه اصلاحی دیگه باید بکنه
وقتی اختلاف 40 درصدی با ناو داره پس بعید نیست مخصوصا اینکه فرض کنیم سهامش هم 10 درصد پایین میان
البته این یه احتمال قوی بود از نظرم و نباید متعصب بود با تغییر جو باید نگاه رو عوض کرد
بالای 15 تثبیت بشه میشه با خیال راحت خرید
تو تاپیک خودش فرستادم ، اینجا داره پست ها زیاد میشه http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post896274
دلار داره مجدد وارد کانال 26 هزار تومانی میشه
از فردا کم کم منتظر سوپر گزارشات پالایشی و فولادي و پتروشیمی باشیم این گزارشات مرزهای سود سازی را میتونه جابجا کنه و موجب شگفتی بازار بشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
سبزه ⛳️ 26,150 معامله ⌛️ فردایی ✔️?
........... به نظر میاد بازار فردا سبز باشه
فقط یادتون باشه از صف فروش سهام پرحجم سهم بخرید که میدونید صف فروش جمع میشه و فعلا سراغ سهام کوچک نرید که ممکنه توش گیر کنید
خدا خواست و ما توانستیم
کانال سوئز هم باز شد ولی نفت افت نکرد
ممکنه مجدد بیا سمت 70 دلار
اینم یه خبر خوبه برای گروه پترویی و پالایشی
خدا خواست و ما توانستیم
دلار داره مجدد وارد کانال 26 هزار تومانی میشه
از فردا کم کم منتظر سوپر گزارشات پالایشی و فولادي و پتروشیمی باشیم این گزارشات مرزهای سود سازی را میتونه جابجا کنه و موجب شگفتی بازار بشه
اولین گزارشات عالی را باید گروه پترویی بدن بعد فولادی ها و بعدش پالایشی ها با کمی تاخیر سوپرگزارشات 12 ماهه را روی کدال میزارن
خدا خواست و ما توانستیم
امروز بازار کارش با جمع کردن صفوف فروش پالایشی ها و مثبت شدن این گروه شروع کرده
خدا خواست و ما توانستیم
بازی امروز به طور واضح و مشخص دست گروه پالایشی است
امروز شتران لیدر شده و شپنا دنبالش ممکنه هر دو صف خرید بشن
خدا خواست و ما توانستیم
جناب تمام صبح تون بخیر
میشه لطفا بگید که پالایشی ها تا کی می تونن مثبت بمونن؟؟؟
دیدمون رو چند روزه بگیریم؟؟؟ یا مثلا میشه تا قبل انتخابات به مثبت بودنشون امید داشت
یا اینکه بازم بازار اینجوری هست که چند روزی یه بار پول شیفت پیدا می کنه به یه سری از صنایع؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
جناب تمام صبح تون بخیر
میشه لطفا بگید که پالایشی ها تا کی می تونن مثبت بمونن؟؟؟
دیدمون رو چند روزه بگیریم؟؟؟ یا مثلا میشه تا قبل انتخابات به مثبت بودنشون امید داشت یا اینکه بازم بازار اینجوری هست که چند روزی یه بار پول شیفت پیدا می کنه به یه سری از صنایع؟
با خط آخر مطلب شما که بلد کردم موافقم
خدا خواست و ما توانستیم
خودرویی ها که غش کردن
بانکی ها هم صف فروش شدن
فقط امید بازار به همین پالایشی هاست که خدارو شکر با پایانی و حجم خوبی که دارن امروز صف فروشی نخواهند شد چون منفی 2 امروز با منفی 2 فردا براشون یکی میشه البته توی شتران صف تابلو کسی بفروشه میشه منفی 2 فردا
خدا خواست و ما توانستیم
خودرویی ها که غش کردن
بانکی ها هم صف فروش شدن
فقط امید بازار به همین پالایشی هاست که خدارو شکر با پایانی و حجم خوبی که دارن امروز صف فروشی نخواهند شد چون منفی 2 امروز با منفی 2 فردا براشون یکی میشه البته توی شتران صف تابلو کسی بفروشه میشه منفی 2 فردا
شپنا از صف فروش خریدیم، باحال معامله نمیشه، فک کنم امروز فردا باید منتظر یه بالا باشیم تا ردش کنیم بره?
نظر