تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • morteza220
    عضو عادی
    • Nov 2020
    • 226

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

خب چرا ناراحت هستید از این وضعیت بورس....ببینید خود وزیر اقتصاد هم از این قضیه ناراحته..بابا یکم درکش کنید...
    وزیر اقتصاد: سخنان منفی اثر خود را روی بازار سرمایه می گذارد

:small_blue_diamond:فرهاد دژپسند: یک‌سری حیات‌شان در منفی‌نگری است. به عنوان مثال اتفاقاتی مانند افزایش فروش و صادرات نفت باید به بهبود شرایط و مثبت شدن بازار سرمایه منجر شود.

:small_blue_diamond:حال سوال مطرح است چرا شاخص‌های بورس به صورت ناگهانی ریزش پیدا می‌کند؟
    زیرا جهت حرف‌های اطمینان‌زا به سوی دیگری است و هر کس با عبارتی درخصوص آن اظهارنظر می‌کند؛ یک روز عده‌ای می‌گویند که عده‌ای برنده هستند و روز دیگر نیز از بازخواست حقوقی‌ها می‌گویند. این اظهارات، اثر منفی خودش را در بورس می‌گذارد. در صورتی که بازار سهام نباید وضعیت فعلی را داشته باشد.
    _ایرنا

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      غبشهر همین امروز هم خالی از فروشنده به نظر میاد
      و اگر این صف خرید 3.5 میلیونی عرضه بشه پایانی میاد روی 5 و میشه راحت تر و با خیال آسوده تر خرید کرد
      غبشهر سهم 6 درصدی است ولی اگر فردا حجم مبنا پر نکنه میتونه بیاد کنار پلوله و تمحرکه و در صف خرید قفل شده باقی بمونه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

حباب سکه هر روز داره کمتر میشه
        و این نشون میده بازار رغبتی ویا بهتر بگیم ترسی از آینده احساس نمیکنه که بخاطر اون و برای حفظ دارایی ها به خرید سکه پناه ببره
        جالبه که دلار افتی نکرده ولی همین که حباب سکه داره کمتر میشه نشون میده بازار به برجام و برگشت دلارهای صادراتی کشور امید بسته.
        امروز نخست وزیر کره جنوبی هم وارد کشور شده
        اگر خبر رسمی از آزاد سازی ارز ایران در کره مخابره بشه دلار هم افت قیمتی محسوسی را تجربه میکنه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

امروز بهمن موتور محصول جدید خودش با نام دیگنیتی را با قیمت 749.5 میلیون تومان آگهی کرد
          اول سال هم کرمان کرمان موتور جک اس 5 را به صورت قسطی به قیمت 690 تومان آگهی کرد
          رسما این دوتا خودرو ساز مدیران خودرو با محصولات چری و ام وی را از دور رقابت خارج کرد
          البته سزای هر شرکتی که طمع کنه همین است
          الان دیگنیتی با ظاهری به مراتب زیبا و مشخصات فنی و امکاناتی مانند تیگو 7 شرکت مدیران خودرو 240 میلیون تومان ارزان تر به مشتریان عرضه میگردد
          و یا جک اس 5 با قدرت فنی بالاتر از تیگو 7 مدیران خودرو و امکانات مناسب 300 میلیون تومان ارزان از تیگو 7 در حال فروش است
          رسما مدیران خودرو را گیم آور کردن
          البته با وضعی که بازار داره دیگنیتی و جک اس 5 هم با این قیمتها خریدار ندارد
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

قیمت بعضی از سهام بنیادی بازار داره به جایی میرسه که اگر بفروشی هم نمیتونی درد از دست دادن سهم خوب در قیمت مفت را تحمل کنی
            ولی چه میشه کرد فعلا پول در بازار نیست
            انشالله که بازار به زودی به ثبات برسه و این رنج و درد سهامداران را پایانی خوش متحول کنه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

غبشهر

غبشهر در مسیر حرکتی توانسته روی ابرهای ایچیموکو هم تثبیت بشه در صورتی که دو روز دیگر روی ابرها معامله بشه روند صعودی سهم هم تایید میشه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

صف خرید اول وقت در مچینگ
                تمحرکه 16.6 میلیون
                پلوله 15.5 میلیون
                غبشهر 2.1 میلیون
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

در مچینگ اول صبح روی تمحرکه در طرف فروشنده دستور فروش سوری چیدن تا فروشنده بیاد پای سیستم ولی نیامد و کنسل کردن
                  این روشها برای خرید سهم دیگه قدیمی شده و فقط باعث میشه همون مقداری که قبلا میخواستن بفروشن هم از فروش منصرف بشن
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

غبشهر سهم بزرگتری است به نسبت پلوله و تمحرکه
                    و از آنجایی که سهم 6 درصدی است اشتیاق بازار برای گرفتن سود 6 درصد روزانه بیشتر است و این یعنی ممکنه فردا سهم با عرضه های بیشتر هم مواجه بشه
                    ما در همین تاپیک اعلام کردیم که سعی کنید وارد سهام بزرگ با دامنه 6 درصدی در صف خرید نشوید خرید الان در صف خرید ریسکهای خاص خود را دارد ولی علتی که این سهم را بررسی کردیم این بوده که شناوری این سهم هم کم بوده و در صورت قفل شدن در صف خرید عرضه کننده خاصی بغیر از خریداران امروز نخواهد داشت
                    و باز هم توصیه میکنیم اگر کسی قصد ورود به این سهم دارد فقط با 20% از پرتفوی این کار انجام بده و سعی کنید قبل از اینکه پایانی روی 5 نیامده در مثبت 6 نخرید و اگر پایین تر از مثبت 5 فرصت خرید داد که بهتر هم هست
                    همانطور که دیروز عرض کردیم فروشنده امروز همان خریدار دیروز است که به خاطر جو بازار فروشنده است در غیر اینصورت فروشنده خاصی نخواهد داشت
                    به نظر میاد اگر امروز حجم معامله بره روی 10 میلیون و خریدارن هیجانی دیروز از سهم خارج بشن میتونه در صف خرید قفل بشه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3753

امروز بهمن موتور محصول جدید خودش با نام دیگنیتی را با قیمت 749.5 میلیون تومان آگهی کرد
                      اول سال هم کرمان کرمان موتور جک اس 5 را به صورت قسطی به قیمت 690 تومان آگهی کرد
                      رسما این دوتا خودرو ساز مدیران خودرو با محصولات چری و ام وی را از دور رقابت خارج کرد
                      البته سزای هر شرکتی که طمع کنه همین است
                      الان دیگنیتی با ظاهری به مراتب زیبا و مشخصات فنی و امکاناتی مانند تیگو 7 شرکت مدیران خودرو 240 میلیون تومان ارزان تر به مشتریان عرضه میگردد
                      و یا جک اس 5 با قدرت فنی بالاتر از تیگو 7 مدیران خودرو و امکانات مناسب 300 میلیون تومان ارزان از تیگو 7 در حال فروش است
                      رسما مدیران خودرو را گیم آور کردن
                      البته با وضعی که بازار داره دیگنیتی و جک اس 5 هم با این قیمتها خریدار ندارد
                      هیچ کدام مالی نیستن ...

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

تمحرکه با تمام بازیهایی که سرش درآوردن تا فروشنده بیاد روی تابلو تا این لحظه فقط 446 هزار تا فروشنده آمده
                        امروز سهم 5 درصدی است طبیعتا اگر کسی بتونه این سهمو بخره وقتش همین روزهای 5 درصدی است که احتمالا داره فروشنده بیشتری بیاد روی سیستم
                        نکته حالب معاملات تمحرکه اینکه هرچی بیشتر حجم میخوره قدرت خریدارش هم بالاتر میاد
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

دوستانی که با ما سهام پلوله و تمحرکه و غبشهر خریدن
                          حتما فروش پله ای را در برنامه بزارن
                          اصلا به این فکر نکنید که تمام سود یک سهم را تصاحب کنید(چرا که در آخر تمام ضرر آن را صاحب خواهید شد)
                          از یه جایی پله ای بفروشید و اجازه بدید بقیه سود برای دیگران و کسی که از شما سهم میخره بمونه
                          الان همین پلوله روزی نیم درصد هم پایانی پر نمیکنه اگر دوستان فروش پله ای انجام بدن هم به خودشون در مدیریت ریسک کمک کردن و هم به پر شدن حجم مبنا
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

حجم معامله دیروز در غبشهر 9.7 میلیون بوده و حجم معامله امروز تا این لحظه 5.5 میلیون
                            این سهم به حجم سنگین در مثبت ها برای ادامه مسیر نیاز داره
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• hadimomeni
                              عضو جدید
                              • May 2020
                              • 16

سلام جناب تمام
                              نظرتون در مورد سهم وملل میخواستم بدونم
                              ممنون

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

در اصل توسط hadimomeni پست شده است View Post
                                سلام جناب تمام
                                نظرتون در مورد سهم وملل میخواستم بدونم
                                ممنون
                                سهم خوبیه و این چند روزه خیلی خوب این سهمو مدیریت کردن در صورتی که گروه بانکی برگرده به نظرم یکی از بهترین های گروهش میشه
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X