تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Saba60
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 112

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
    به نظرم این قیمت دلار حاصل تعادل در عرضه و تقاضاست.

اما اگر پولهای بلوکه شده آزاد بشه،طبیعتا قدرت عرضه بیشتر میشه و حتما قیمت میاد پایین.

فقط میمونه اینکه تا کجا میاد پایین

بعضیها از ارزش ذاتی دلار صحبت می کنند ولی من ارزش ذاتی دلار رو قبول ندارم

من به جای ارزش ذاتی،میگم قیمتی که صاحب عمده دلار(بانک مرکزی)نظرش روی اون هست و از اون پایین تر دلش نمیخواد مالش رو بفروشه.

بنابراین مهم اینه که بانک مرکزی تا چه قیمتی فروشنده باشه!
    قسمت آخر صحبت شما خیلی درسته. قیمت دلار اون چیزی خواهد بود که صاحب اصلی ش که دولت باشه، میخواد! سهامدار عمده و حقوقی و بازیگر اصلی دلار توی این کشور فقط و فقط دولته و بس!!
    @};-شادی از خرد عاقل تر است@};-

نظر

• Amir.tala
      ستاره دار (2)
      • Dec 2015
      • 3144

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
      به نظرم این قیمت دلار حاصل تعادل در عرضه و تقاضاست.

اما اگر پولهای بلوکه شده آزاد بشه،طبیعتا قدرت عرضه بیشتر میشه و حتما قیمت میاد پایین.

فقط میمونه اینکه تا کجا میاد پایین

بعضیها از ارزش ذاتی دلار صحبت می کنند ولی من ارزش ذاتی دلار رو قبول ندارم

من به جای ارزش ذاتی،میگم قیمتی که صاحب عمده دلار(بانک مرکزی)نظرش روی اون هست و از اون پایین تر دلش نمیخواد مالش رو بفروشه.

بنابراین مهم اینه که بانک مرکزی تا چه قیمتی فروشنده باشه!

البته اگر فرض کنیم پایینش برای بانک مرکزی فرقی نمیکنه چه عددی باشد،اونوقته که باید بگیم پایینش رو هم باز مقدار تقاضا مشخص میکنه تا جاییکه باز عرضه و تقاضا به تعادل برسند!منتها وقتیکه تحریمی نباشد و اوضاع عادی باشد ،مطمئنم در کشوری مثل ایران همیشه عرضه از تقاضا قویتره...

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

از 3 ماه پیش تا امروز تقریبا 50 درصد از سهامداران مطرح که من می‌شناختم رفتن سراغ ارزهای دیجیتال و بقیه هم یا تازه شروع کردن و یا دارن آماده ورود با بخشی از سرمایه به این بازار میشن
        و باید بگیم که تقریبا بازدهی های خیلی خوبی هم کسب کردن
        بعد سازمان انتظار داره این پول‌هایی که رفتن اونجا و سود خوبی هم گرفتن بیان اون بازار پر رونق بدون محدودیت‌های ابلهانه بورس ما رها کنن و مجدد برگردن به بورس ایران؟؟!!
        دولت با این کاری که کرده لطمه بزرگی نه فقط به سهامداران بلکه به اقتصاد کشور وارد کرده
        این پول‌هایی که رفتن ارزهای دیجیتال در نهایت همونجا سوخت میشن ولی بعید میدونم به راحتی به بورس و اقتصاد کشور برگردن
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

خدارو شکر دو سهم قبلی که معرفی کردیم از روز معرفی تا امروز در صف خرید قفل هستن و حتی فروشنده به اندازه حجم مبنا هم ندارن
          پلوله، تمحرکه
          اگر انشالله خدا خواست فردا هم یه سهم دیگه معرفی می‌کنیم انشالله که این هم مثل دو سهم قبلی بشه
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

یه چیزی که در اقتصاد ما واقعا خنده دار شده قیمت ملک و زمین و آپارتمان است
            ما الان در کشوری زندگی میکنیم که زیر شدیدترین تحریم‌های جهانی است
            امیدی به بهبود شرایط دیده نمیشه
            چشم انداز اقتصادی زیر صفر است
            احتمالا درگیری هر لحظه با اسرائیل و یا آمریکا و یا ناتو وجود داره
            پاسپورت ایرانی پایین ترین اعتبار جهانی را داره
            و.....
            ولی باز هم میانگین قیمت آپارتمان نوساز در تهران 1200 است و مضحک تر اینکه میانگین قیمت زمین حدودا 1500 دلار است
            در اون طرف کشوری مثل آلمان قرار داره که
            رشد اقتصادی بی نظیری داره
            یکی از اقتصادهای برتر دنیاست
            هر کشوری آرزو داره باهاش رابطه داشته باشه
            هیچ کس آلمان تحریم نکرده
            یکی‌از معتبر ترین پاسپورتهای دنیا را داره
            با هیچ کشور هم قرار نیست بجگنه
            و....
            اون وقت میانگین قیمت آپارتمان نوساز در آلمان حدودا متری 900 دلار است
            ....
            یه چیزی اصلا درست نیست
            یا ما ابرقدرت جهانیم و اقتصاد اول دنیا را داریم که مردم کشور حاضر میشن همچین پول سنگینی بخاطر ملک بدن و در ایران بمونن
            و یا برعکس هست و ملت همه دوست دارن مهاجرت کنن و بجای بهتر از ایران برن، پس این سوپر حباب مسکن باید منفجر شده و خیلی ها را بدبخت کند
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• CHESTER.2020
              عضو فعال
              • Apr 2020
              • 1255

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
              یه چیزی که در اقتصاد ما واقعا خنده دار شده قیمت ملک و زمین و آپارتمان است
              ما الان در کشوری زندگی میکنیم که زیر شدیدترین تحریم‌های جهانی است
              امیدی به بهبود شرایط دیده نمیشه
              چشم انداز اقتصادی زیر صفر است
              احتمالا درگیری هر لحظه با اسرائیل و یا آمریکا و یا ناتو وجود داره
              پاسپورت ایرانی پایین ترین اعتبار جهانی را داره
              و.....
              ولی باز هم میانگین قیمت آپارتمان نوساز در تهران 1200 است و مضحک تر اینکه میانگین قیمت زمین حدودا 1500 دلار است
              در اون طرف کشوری مثل آلمان قرار داره که
              رشد اقتصادی بی نظیری داره
              یکی از اقتصادهای برتر دنیاست
              هر کشوری آرزو داره باهاش رابطه داشته باشه
              هیچ کس آلمان تحریم نکرده
              یکی‌از معتبر ترین پاسپورتهای دنیا را داره
              با هیچ کشور هم قرار نیست بجگنه
              و....
              اون وقت میانگین قیمت آپارتمان نوساز در آلمان حدودا متری 900 دلار است
              ....
              یه چیزی اصلا درست نیست
              یا ما ابرقدرت جهانیم و اقتصاد اول دنیا را داریم که مردم کشور حاضر میشن همچین پول سنگینی بخاطر ملک بدن و در ایران بمونن
              و یا برعکس هست و ملت همه دوست دارن مهاجرت کنن و بجای بهتر از ایران برن، پس این سوپر حباب مسکن باید منفجر شده و خیلی ها را بدبخت کند
              دیروز عبده تبریزی هم صحبتش از ابر حباب مسکن بود و قدرت خرید 95% مردم از بین رفته و اون 5% هم با سفته بازی و معاملات صوری قیمتهارو بالا نگه میدارند. هرچند که معتقد بود انقدر سفته بازی میکنند تا نقدینگی و قدرت خریدها بیاد بالا...
              نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
              نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• zess
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3107

یه چیزی که در اقتصاد ما واقعا خنده دار شده قیمت ملک و زمین و آپارتمان استما الان در کشوری زندگی میکنیم که زیر شدیدترین تحریم‌های جهانی است امیدی به بهبود شرایط دیده نمیشهچشم انداز اقتصادی زیر صفر استاحتمالا درگیری هر لحظه با اسرائیل و یا آمریکا و یا ناتو وجود دارهپاسپورت ایرانی پایین ترین اعتبار جهانی را دارهو.....ولی باز هم میانگین قیمت آپارتمان نوساز در تهران 1200 است و مضحک تر اینکه میانگین قیمت زمین حدودا 1500 دلار استدر اون طرف کشوری مثل آلمان قرار داره کهرشد اقتصادی بی نظیری دارهیکی از اقتصادهای برتر دنیاستهر کشوری آرزو داره باهاش رابطه داشته باشههیچ کس آلمان تحریم نکردهیکی‌از معتبر ترین پاسپورتهای دنیا را دارهبا هیچ کشور هم قرار نیست بجگنهو....اون وقت میانگین قیمت آپارتمان نوساز در آلمان حدودا متری 900 دلار است....یه چیزی اصلا درست نیستیا ما ابرقدرت جهانیم و اقتصاد اول دنیا را داریم که مردم کشور حاضر میشن همچین پول سنگینی بخاطر ملک بدن و در ایران بمونن و یا برعکس هست و ملت همه دوست دارن مهاجرت کنن و بجای بهتر از ایران برن، پس این سوپر حباب مسکن باید منفجر شده و خیلی ها را بدبخت کند
                احتمالا آمار شما دچار اشکال هست

میانگین قیمت هر متر مربع آپارتمان در شهر های بزرگ آلمان موجود هست.

در میان شهرهای بزرگ آلمان، مونیخ با متوسط حدود 8 هزار یورو در متر مربع بیشترین و دوسلدورف با حدود 4 هزار یورو در متر مربع کمترین قیمت آپارتمان در شهرهای بزرگ آلمان هستند.

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

در اصل توسط zess پست شده است View Post

در میان شهرهای بزرگ آلمان، مونیخ با متوسط حدود 8 هزار یورو در متر مربع بیشترین و دوسلدورف با حدود 4 هزار یورو در متر مربع کمترین قیمت آپارتمان در شهرهای بزرگ آلمان هستند.
                  بحث میانگین در کشور آلمان است با میانگین در تهران خودمون (چون از بقیه شهرها آماری ندارم)
                  الان تو تهران آپارتمان متری 5000 دلار و بیشتر هم داریم
                  و در مشهد آپارتمان متری 2000 دلار و بیشتر هم هست
                  ولی بحث ما میانگین بود
                  منبع اصلی من نزدیکانم هستن که در شهرهای مختلف آلمان زندگی میکنن
                  قیمت ملک در برلین و مونیخ زیاد هست ولی میانگین کلی کشور آلمان را بررسی بفرمایید
                  .
                  دوست من در حاشیه شهر مونیخ آپارتمان 120 متری خرید متری 800 یورو که میگه تا مرکز شهر نیم ساعت فاصله داره
                  شاید بتونیم بگیم مثل پردیسان تهران باشه
                  آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/04/16, 18:50.
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3760

...حباب مسکن !!!!همیشه تصورم این بود ملک و مسکن و آپارتمان حباب دارد !!از بیست سال قبل به این ور ...بر این باور و البته دلایلی شبیه دلایل بالا ....اما در نهایت بازنده من نوعی بوده ام !!!در واقع بازنده بازار ملک ...علتش هم این هست که اکثریت مطلق فعالین بازار و جامعه با این دلایل موافق نیستن و برای آن تره هم خرد نمی کنند!!ما بورسی !!ها دلمان خوش است !که با حساب کتاب و دانش و تحلیل وانواع محاسبات و احتمالات !!معامله می کنیم !!فعالین بازار ملک و ساخت و ساز محاسباتشان را می دهند مهندس ها برایشان انجام دهند !!!نه مثل ما استرس دارند نه کسی کاری به کارشان دارد نه همتی و روحانی جرات و توانایی دارند در بازارشان مداخله کنند...نه استرس نرخ دلار و خوراک و اوراق و عروتیز مقامات را دارندمالشان جلوی چشم و حی و حاضراست !بیخود سرمایه و اعصابمان را اینجا تلف کردیم ...ای کاش ...مابقی سرمایه رو هم میبردم ملک میخریدم...شاهد آب رفتن سرمایه ام نمیشدم !!

نظر

• zess
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3107

بحث میانگین در کشور آلمان است با میانگین در تهران خودمون (چون از بقیه شهرها آماری ندارم)
                      الان تو تهران آپارتمان متری 5000 دلار و بیشتر هم داریم
                      و در مشهد آپارتمان متری 2000 دلار و بیشتر هم هست
                      ولی بحث ما میانگین بود
                      منبع اصلی من نزدیکانم هستن که در شهرهای مختلف آلمان زندگی میکنن
                      قیمت ملک در برلین و مونیخ زیاد هست ولی میانگین کلی کشور آلمان را بررسی بفرمایید
                      .
                      دوست من در حاشیه شهر مونیخ آپارتمان 120 متری خرید متری 800 یورو که میگه تا مرکز شهر نیم ساعت فاصله داره
                      شاید بتونیم بگیم مثل پردیسان تهران باشه
                      بحث حومه با خود شهر تفاوت داره

در حال حاضر میشه رفت صفادشت اطراف تهران، آپارتمان خرید متری 5 میلیون که میشه متری کمتر از 200 یورو.

نظر

• CHESTER.2020
                        عضو فعال
                        • Apr 2020
                        • 1255

در اصل توسط zess پست شده است View Post

برلین
                        Price per Square Meter to Buy Apartment in City Centre 7,556.46 $
                        5,981.70
                        -9,570.72
                        Price per Square Meter to Buy Apartment Outside of Centre 4,761.81 $
                        3,289.93
                        -5,981.70
                        Average Monthly Net Salary (After Tax) 2,874.19 $

تهران
                        Price per Square Meter to Buy Apartment in City Centre 3,656.41 $
                        2,000.00
                        -7,125.04
                        Price per Square Meter to Buy Apartment Outside of Centre 1,742.78 $
                        950.00
                        -3,562.52

Average Monthly Net Salary (After Tax) 282.73 $

شما همه چیو دیدی غیر از کدو!
                        میانگین قیمت مسکن تهران با 282 دلار درآمد ماهیانه 3656$ هست یکی بخواد خونه 60 متری تو مرکز شهر بخره باید 777 سال جمع کنه!! قیمت خونه هم ثابت بمونه!
                        میانگین مسکن برلین با 2874 دلار درآمد ماهیانه 4761$ هست یکی بخواد خونه 60 متری بخره باید 99 سال جمع کنه. و تورم هم ندارند.
                        دستمزد ده برابری با اقتصاد بدون تورم. در مقابل اقتصاد تورمی و دستمزد یک دهم.

تهران چی داره که قیمتاش اینه؟ زیر ساخت شهری خفن؟ حمل و نقل شهری عالی؟ هوای سالم؟ اینترنت و امکانات رفاهی درست و درمون؟ بیمارستان به جمعیت متناسب؟ یا سفته باز و دزد زیاد که فقط بلدند بدمند توو قیمتا؟

Code:
                        [url=https://www.numbeo.com/property-investment/in/Berlin?displayCurrency=USD]Property Prices in Berlin. Price per square feets/square meters in Berlin[/url]
                        Code:
                        [url=https://www.numbeo.com/property-investment/in/Tehran]Property Prices in Tehran. Price per square feets/square meters in Tehran[/url]
                        آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/04/16, 19:10.
                        نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                        نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• zess
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3107

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                          برلین
                          Price per Square Meter to Buy Apartment in City Centre 7,556.46 $
                          5,981.70
                          -9,570.72
                          Price per Square Meter to Buy Apartment Outside of Centre 4,761.81 $
                          3,289.93
                          -5,981.70
                          Average Monthly Net Salary (After Tax) 2,874.19 $

تهران
                          Price per Square Meter to Buy Apartment in City Centre 3,656.41 $
                          2,000.00
                          -7,125.04
                          Price per Square Meter to Buy Apartment Outside of Centre 1,742.78 $
                          950.00
                          -3,562.52

Average Monthly Net Salary (After Tax) 282.73 $

شما همه چیو دیدی غیر از کدو!
                          میانگین قیمت مسکن تهران با 282 دلار درآمد ماهیانه 3656$ هست یکی بخواد خونه 60 متری تو مرکز شهر بخره باید 777 سال جمع کنه!! قیمت خونه هم ثابت بمونه!
                          میانگین مسکن برلین با 2874 دلار درآمد ماهیانه 4761$ هست یکی بخواد خونه 60 متری بخره باید 99 سال جمع کنه. و تورم هم ندارند.
                          دستمزد ده برابری با اقتصاد بدون تورم. در مقابل اقتصاد تورمی و دستمزد یک دهم.

تهران چی داره که قیمتاش اینه؟ زیر ساخت شهری خفن؟ حمل و نقل شهری عالی؟ هوای سالم؟ اینترنت و امکانات رفاهی درست و درمون؟ بیمارستان به جمعیت متناسب؟ یا سفته باز و دزد زیاد که فقط بلدند بدمند توو قیمتا؟

Code:
                          [url=https://www.numbeo.com/property-investment/in/Berlin?displayCurrency=USD]Property Prices in Berlin. Price per square feets/square meters in Berlin[/url]
                          Code:
                          [url=https://www.numbeo.com/property-investment/in/Tehran]Property Prices in Tehran. Price per square feets/square meters in Tehran[/url]
                          بحث فقط قیمت ملک نیست، اگر بخواهیم این مقایسه را انجام دهیم، سایر اقلام هم شامل میشه،

با حداقل متوسط حقوق 2000 یورو در آلمان می‌توان ماهیانه حدود 200 کیلو گوشت خرید، در حالی که در ایران با حداقل حقوق شاید نشه 20 کیلو در ماه گوشت خرید.

حالا شما میتونی همین مقایسه قیمت ملک را با گوشت داشته باشی!!!

مشکل اصلی کاهش سطح درآمد افراد در ایران هست.

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

کرمان افزایش سرمایه سنگین داده
                            و تعداد سهامش به 41.6 میلیارد سهم رسیده و قیمت تئوریک شده 125 تومان
                            حالا سوال اینکه این شرکت با شناوری 91.5درصدی معادل 38 میلیارد برگه سهم چطور میخواد حرکت کنه؟؟
                            کجا میخواد بره
                            یا سهام بانک دی با اون شناوری سنگین و قیمت تئوریک 92 تومان
                            یا خبهمن با قیمت تئوریک 144 تومانی
                            آیا به دوران سهام زیر 100 تومان برمیگردیم؟؟
                            یا اینکه بازار مجدد رونق میگیره
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                              ستاره دار (1)
                              • Apr 2020
                              • 1034

جناب تمام هفته بعد رو چطوری میبینید؟
                              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                                جناب تمام هفته بعد رو چطوری میبینید؟
                                به نظر من فقط بعضی تک سهم های کوچیک اونم در بازار پایه خوب باشن(بخاطر دامنه نوسان کمتر و احتمال فروشنده کمتر)
                                بقیه بازار تا سرشون بالا بیارن سهامداران به چشم فرصت فروش بهش نگاه میکنن
                                کلا تو بازاری که پول ازش مهاجرت کرده رفته تو بازار رقیب مثل ارزهای دیجیتال نباید خیلی انتظار داشت سهام بزرگ حرکتی داشته باشن
                                سهام بزرگ تا مثبت میشن اول از همه حقوقی تو فروش از همدیگه سبقت میگیرن و پشت سرش حقیقی ها فروشنده میشن
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X