کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
در خصوص بازار پایه تقریبا هیچ کس موافق نیست جز مدیریت سازمان چون ماست خودشه و نمیتونه بگه ماستم ترشه
ولی این نمیتونه ادامه دار بشه
قطعا سازمان با وجود صفهای فروش قفل شده تعداد حراج ها را به دویا سه تا در هفته افزایش میده
ولی برای منفی شدن بیشتر
از اون طرف چون ریش و قیجی دست خودشونه اگر ببینن سهمی داره مثبت میشه همین قانون مسخره را اعمال میکنن تا سهمی در بازار پایه مثبت نباشه
سازمان میخواد بازار پایه سقوط کنه چرا را نمیدانم
ولی در نهایت بازار پایه با افتهای سنگین همراه خواهد شد
این وسط سهامدار بیچاره لح میشه
و بعد عده ای خاص سهام بازار پایه را جمع میکنن و با قدرتی که دارن قوانین را عوض میکنن و بعد مجدد سودهای نجومی
این چرخه یه بازی چند ساله است که تازه شروع شده
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سهام بازار پایه چند هفته هست که افت کرده.اونایی هم که میخواستن شروع به خریدن کردن.هفته آینده اگر اوضاع به همین منوال باشه صدای اعتراضات بلند میشه و اون وقته که مجبورن با چندتا قانون و تبصره جدید اوضاع رو درست کنن.
سهام بازار پایه چند هفته هست که افت کرده.اونایی هم که میخواستن شروع به خریدن کردن.هفته آینده اگر اوضاع به همین منوال باشه صدای اعتراضات بلند میشه و اون وقته که مجبورن با چندتا قانون و تبصره جدید اوضاع رو درست کنن.
تجمع بزرگ #سهامداران_بازار_پایه
( شنبه ۳۰ شهریور _ ساعت ۱۰ صبح )
ورود #قوه_قضائیه در بحث #بازار_پایه رو خواستاریم .
? علت بلوکه کردن هزاران میلیارد تومان پول مردم با قوانین جدید در #بازار_پایه چیه ؟
? چرا پول مردم رو با محدوده نوسان منفی و مثبت ۱۰٪ جذب این بازار کردن ولی ناگهان قوانین عجیب و غریب وضع کردن و میلیاردها تومان پول مردم رو در این بازار گیر انداختن ؟
? این کاری که انجام شده #فساد_بسیار_بزرگی هستش که باید مشخص بشه که علت این کارها چی بوده ؟
? #مهمترین_سوال :
آیا قانون گذاران #بازار_پایه و #بستگانشون با توجه به اطلاع از قوانین وضع شده توسط خودشون بر #بازار_پایه که مصداق بارز #رانت هستش در چه قیمتهایی از سهام #بازار_پایه خارج شدن ؟
در اوج قیمتی از #بازار_پایه خارج شدن و بعدش قوانین جدید رو ابلاغ کردن یا مثل مردم بعد از ابلاغ #قوانین سعی بر خروج داشتن ؟
با ترسی که در سهامداران ایجاد کردن هر فرصتی ایجاد بشه همه قصد دارن خارج بشن
این باعث میشه که حد ضرر حرفه ها هم فعال بشه و موج دوم ترس ایجاد بشه
سازمان در زمینه تخریب بازار پایه خیلی موفق عمل کرده
خدا خواست و ما توانستیم
شدیدا توصیه میکنم این هفته را حتما در بازار باشید
و لحظه لحظه بازار را رصد کنید
شاخص 300 هزار شکسته
از اینجا به بعد مثل گرگها بخوابید
یه چشم بخوابه وقتی خستگی گرفت اون چشم دیگه بخوابه
لااقل تو این هفته دوچشم باهم نخوابه
به نظر من دیگه این بازار هیچ شباهتی به بازار 2 سال گذشته نداره
پس نگاهتان را عوض کنید
درسته که 2 سال پیش هرکس هر سهمی خرید و نگه داشت الان اون سهمش حداقل 3 برابر شده
ولی فکر کنید که شاید دیگه به این زودی ها تکرار نشه
خدا خواست و ما توانستیم
سکه
اگر به هر دلیلی سطح 3.8 میلیون تومان از دست بده افت شدیدی را میشه متصور بود تا کف کانال محدود 2.2 میلیون تومان
و در صورت شکستن 4.4 میلیون تومان میتواند به سقف 5.2 برسد شکسته شدن 5.5 میلیون تومان نوید رسیدن به سقف کانال در محدود 7.75 میلیون تومان را دارد
یه کم خنده دار بخواهیم نگاه کنیم شکسته شدن سقف این کانال سکه را تا 30 میلیون تومان بالا میبره
ولی نه به اون شوری رسیدن به سکه 2.2 میلیونی و نه سکه 30 میلیونی
شرایط سیاسی اینقدر خوبی نیست که سکه بره سمت 2.2 میلیون و نه اینقدر خراب که بشه 30 میلیون تومان
ولی به نظر میاد محدود 4-5.5 میلیون تومان بازی سکه برای یکسال آینده است
خدا خواست و ما توانستیم
ودی
در صورت عبور از 358 تومان موج 5 میتونه تا محدود 500 تومان ادامه داشته باشه
خدا خواست و ما توانستیم
ودی
25 میلیون سهم در قیمت 326 تومان از کد حقوقی به حقیقی زده شد
خدا خواست و ما توانستیم
خپارس
انتظار رشد شارپ دارم در صورتی که بتونه روی 144 تومان تثبیت بشه
خدا خواست و ما توانستیم
خپارس هر وقت استارت زده رشد های قیمتی خوبی را ایجاد کرده در کمترین اون 270 درصد رشد کرده و در بهترین حالت 750 درصد
باید دید اینبار چقدر بازدهی ثبت میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
خمحرکه با 5 تومان اختلاف به هدف ما رسید و تا 645 تومان رشد کرد
حالا اگر و اگر بتونه این کانال بلند مدتی را بشکنه به هدف بزرگی در 2800 تومان میرسه
اگر نتونه این سقف در 650 رد کنه به طرف کف کانال در 190 تومان حرکت میکنه
حالا وقتش رسیده که خمحرکه مجددا تحلیل بشه
سقفی که شکسته هدفش خیلی بالاست
این سهم احتمالا بیشترین افزایش سرمایه از تجدید را در گروهش خواهد داشت
خدا خواست و ما توانستیم
خمحرکه
نمودار روزانه
با هدف اولیه 950 تومان
حد ضرر کوتاه مدتی ها 640 و بلند مدتی ها 530 تومان
سهم در اراس آی الگوی سرشونه کف تشکیل داده که در صورت شکسته شدن خط گردن هدف 950 تومان را تایید خواهد کرد
خدا خواست و ما توانستیم
خمحرکه در نمودار هفته ای سقف کانال را شکسته و به آن پولبک زده است انتظار میرود سهم در بلند مدت به سمت 2800-3000 تومان حرکت نماید
خدا خواست و ما توانستیم
انس جهانی در موقعیت خطر قرار گرفته اگر 1480 دلار از دست بده تا 1410 دلار افت میکنه
و اگر از این محدوده برگرده اینبار 1560 دلار را رد میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر