تمام نا تمام من و بازار

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • تمام
    عضو فعال
    • خرداد ۱۳۹۰
    • ۱۵۰۱۲

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است مشاهده پست
    مادیران
    و هدف ۲۷۵۰ تومانی

به نظرم برای یه نوسان ۲۰ درصدی طی هفته آتی خریدش بد نیست
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • خرداد ۱۳۹۰
      • ۱۵۰۱۲

مادیرا
      در موج شماری این سهم یک ۵ موجی ایجاد کرده است که موج ۵ بزرگ بعد از شکستن ۲۴۵۰ تومان رسما شروع خواهد شد اولین هدف این موج میتواند سقف کانال صعودی کوتاه مدت در محدود ۳۰۵۰ تومان و در صورت شکستن این کانال این موج میتواند به اندازه عرض کانالی که شکسته تا محدود ۴۱۰۰ تومان و یا سقف کانال بلند مدتی در محدود ۴۶۰۰ تومان ادامه یابد
      حد ضرر را ۱۹۰۰ تومان در نظر بگیرید

خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • خرداد ۱۳۹۰
        • ۱۵۰۱۲

باز یه عده نشستن میخوان حمله به نفت ایران را به بورس ربط بدن
        پس بزارید خیالتون راحت کنم طبق ثوابق گذشته هر وقت از این خبرها منتشر میشه فرداش بازار یه رشد اساسی میکنه
        فردا بازار در صفهای خرید غرق خواهد بود
        فقط یه لطفی به خودتون بکنید و سهامی که بنیادی مناسب ندارن نخرید
        دیگه زمان خریدن سهام بی بنیاد و سود کردن گذشت
        طرز فکرتون عوض کنید
        فقط سهام بنیادی بخرید
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سکه شانس
          عضو فعال
          • اسفند ۱۳۹۰
          • ۱۳۶۲

درود

در کنار اخبارهای منفی
          خبر های خوب هم پیدا میشه که سهامداران باید بهش نگاه کنند
          مثلا سفر فردا نخست وزیر پاکستان به تهران و بعدش سفر به عربستان
          تحلیگران سیاسیی از میانجی گری عمران خان برای این ذو کشور صحبت کردند
          اگر این اتفاق محقق گردد خیلی از تنش های منطقه ای کاهش پیدا میکنه و این برای بازار سرمایه ذو کشور می تواند ثمر بخش باشد
          به هر حال
          به نظر میرسد فردا بازار مثبت میانه باشد تا مثبت کامل

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • خرداد ۱۳۹۰
            • ۱۵۰۱۲

یه گروهی با پول سنگین روی عرضه اولی ها کار میکنن و فقط روی سهامهای کوچیک فعال میشن اونهایی که عرضه اولیه هاشون زیر ۱۵۰ میلیون برگه سهم عرضه میشه و وقتی صف سهم باز شد سنگین می‌خرن و از همونجا ۷۰تا۱۰۰ درصد رشدش میدن روی دهآور در ۹۰۰ تومان همین کارو کردن
            سیمرغ پیاده کردن فسازان کردن
            امروز هم زدن زیر یکی دیگه ببینیم برنامه اینم رشد ۷۰تا۱۰۰ درصدی هست یا نه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • خرداد ۱۳۹۰
              • ۱۵۰۱۲

در رنیک یه پله خرید زدیم
              فردا انتظار دارم بازار اول وقت منفی باشه و من خرید تکمیلی در این رنیک انجام میدم بی توجه به کلیت بازار.
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • خرداد ۱۳۹۰
                • ۱۵۰۱۲

در رنیک یه پله خرید زدیم
                فردا انتظار دارم بازار اول وقت منفی باشه و من خرید تکمیلی در این رنیک انجام میدم بی توجه به کلیت بازار.
                خرید امروز تکمیل شد با میانگین ۱۴۵۰ تومان
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • خرداد ۱۳۹۰
                  • ۱۵۰۱۲

رنیک کاملا آماده است برای صف خرید سنگین سهم
                  پیغام ناظر برای بازارگرداني از فردا هم روی سایت نشست
                  امروز آخرین فرصت خرید بدون دردسر سهمه
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • خرداد ۱۳۹۰
                    • ۱۵۰۱۲

نمیدونم موج ۵ از موج ۵ بزرگ کجا میخواد تمام بشه ولی در نهایت باید توجه کرد که موج ۵ یه روزی و در یک عددی تمام میشه

روند صعودی کوتاه مدت به پایین شکسته شده
                    فردا هم منفی بشه و حمایت دوم از دست بره باید کوتاه مدت از بازار خارج شد چون ممکنه شاخص تا محدود ۲۷۰ هزار اصلاح کنه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • خرداد ۱۳۹۰
                      • ۱۵۰۱۲

در نمودار روزانه میشه دید که اگر شاخص بخواد برگرده باید از محدوده ۳۰۰ هزار برگرده بره زیر ۳۰۰ هزار کار سخت میشه
                      هدف میشه ۲۶۰-۲۷۰ هزار واحد بنا بر سرعت ریزش آن.
                      و اگر از محدود ۳۰۰ هزار برگرده و سقف ۳۳۰ هزار عبور کنه میتونه تا ۳۶۰ هزار واحد رشد کنه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • خرداد ۱۳۹۰
                        • ۱۵۰۱۲

من یکی از مخالفان قوانین جدید بازار پایه بودم وقتی قطعی شد قبل از اعمال قوانین از بازار پایه خارج شدم چون مطمئن شدم قصد سازمان تخریب و پایین کشیدن قیمت‌های سهام این بازار دارن
                        و گفتم این بازی از اینجا شروع شده و به بقیه بازار ها هم سرایت خواهد کرد
                        امروز دیدم علیرقم صحبت‌ها از حمایت بازار باز هم بازار در اواخر وقت شروع به نزول کرد
                        من هیچ تلاشی در جمع کردن کلیه صفهای فروش ندیدم فقط شاخص کل مثبت شد و شاخص هم وزن لحظه به لحظه منفی تر شد
                        این نشان داد موج قوانین جدید حالا داره دامن نمادهاي کوچک بازارهای دیگر را می‌گیرد و خواسته یا ناخواسته قصد بر افت قیمتی در نمادهایی دیده می‌شود که طی یکسال گذشته رشدهای زیادی کردن تفکری در این مهم هست چرا که واقعا رشد برخی از نمادهای بازار اصلی و فرعی و فرابورس از قائده و قانون و علم و منطق فراتر بوده و عقلانی نیست
                        پس از اینکه سهمی صف فروشش جمع نمی‌شود نباید تعجب کرد
                        به نظر سازمان اینبار قصد هدایت نقدینگی به سهامهای شاخص ساز را دارد و بعد از تخریب سهام کوچک این اتفاق خواهد افتاد
                        ولی در نهایت پس از رشد نمادهاي بزرگ این پول کجا خواهد رفت؟؟
                        به نظر من به هرجایی خواهد رفت جز بازار سرمایه
                        پس مسئولین از این رویه در پیش گرفته حذر کنند که عاقبت کار خطرناک است
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • خرداد ۱۳۹۰
                          • ۱۵۰۱۲

اگر برآیند معاملات یک ماه گذشته شما با ضرر همراه شده حتما به خارج شدن از بازار فکر کنید
                          و یا حداقل ۵۰ درصد از سرمایه را خارج کنید
                          این بازار با کسی تعارف نخواهد کرد
                          یکماه پیش در شاخص ۲۹۰ هزار بود که این مطلب زدم
                          امروز برآیند معاملات ۸۰ درصد حرفه ای های بازار هم یا سود اندک بوده و یا با ضرر اندک همراه شدن
                          اصرار به معامله کردن گاهی بزرگترین اشتباه هر معامله گر است
                          در بازار منفی ضرر نکردن یعنی سود کردن
                          پس فکر نکنیم از بقیه زرنگ تر هستیم
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • خرداد ۱۳۹۰
                            • ۱۵۰۱۲

شاخص هم وزن و هدف ۸۲۶۰۰
                            آبدیت نمودار شاخص هم وزن نشون میده که سهم توانست سقف کانالی را بشکنه که هدفش ۱۱۷ هزار بوده
                            اما فعلا برگشته و این دفعه اگر از ۸۳۸۰۰ واحد برگرده میشه امیدوار بود که به محدود سقف ۱۱۷ هزار برسه
                            در صورت شکسته شدن ۸۳۸۰۰ دلار حمایت اول میشه ۷۸ هزار اگر عمل نکنه حمایتهای بعدی شاخص ۶۱ هزار و ۵۵ هزار واحد
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • خرداد ۱۳۹۰
                              • ۱۵۰۱۲

شمواد
                              وقتی شمواد ۱۱۰۰ تومان بوده یکی از دوستان خواست براش تحلیل کنم یه نگاهی به نمودار انداختم گفتم نمودارش قشنگ شده میتونه تا ۳۰۰۰-۲۸۰۰ رشد کنه ولی هیچ دلیل بنیادی براش نمیبینم که رشد کنه جز تکنیکال و همون موقع بهش گفتم بنیادی ۸۰۰ تومان هم براش خیلی زیاده سهم چند ماه پیش ۸۰ تومان بوده ( البته اون موقع اخبار بنیادی خوبی نداشت که بعدا شرایط خوب شده ظاهرا ولی دیگه بررسی نکردم)
                              ماشالله دارو دسته سفته باز زدن زیرش وتا ۱۰ هزار تومان بالا کشیدنش
                              حالا ببینید چه بلایی سر بیچاره هایی آمده که در ۱۰ هزار تومان خانه و ماشین فروختن با قرض و وام این سهمو خریدن
                              تا امروز ۷۰ درصد ضرر کردن که قطعا تا سالها قابل جبران نیست
                              ولی مشکل اینجاست که این آخر ماجرا نیست و کف سهم معلوم نیست
                              قصد از یادآوری این بود که بگم به خودتون رحم کنید هر سهمی که رشدهای زیادی کرده را براحتی نخرید طمع نکنید از خودتون بپرسید مثلا سهمی که ۱۰۰ تومان بوده الان شده ۸۰۰ تومان و براش دارن تارگت ۱۵۰۰ میدن ارزش خرید داره ؟؟
                              قطعا برای شما که تازه بخوای بخری نداره چون اگر هم بشه ۱۵۰۰ تومان شما حدود ۹۰ درصد سود میکنی ولی همش در طمع و در کف رشد ۸۰۰ درصدی سهم هستی در ۱۵۰۰ تومان این سهم ۱۵ برابر میشه ولی برای شما ۱.۹ برابر میشه
                              پس نخرید سهامی که بنیادی نداره و رشد زیادی کرده

شمواد در حال حاضر در حال تحول است و بنیادی شرکت شرایط مناسب تری دارد و قصد ما تخریب این سهم نیست فقط خواستیم نمونه ای از سهام شارپی را مثال بزنیم

آخرین ویرایش توسط تمام؛ ۱۳۹۸/۰۷/۲۷، ۱۶:۳۷.
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • خرداد ۱۳۹۰
                                • ۱۵۰۱۲

افت محسوس حجم معاملات تا این لحظه پیام خوبی برای بازار نیست
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...