تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen55
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 379

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

با سلام
    این غنی سازی 60 درصدی جمله دهن پرکنی اما قسم حضرت عباس یا دم خروس باور کنیم .
    در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    ايران در نامه‌ای به رافائل گروسی مدیرکل آژانس #بین‌_المللی انرژی اتمی اعلام کرده است که غنی سازی ۶۰ درصدی را آغاز می‌کند. /ایرنا

این واکنش ایران است به خرابکاری اسرائیل در نطنز

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
      رویا خانم علائمتون رو برام تو پیام خصوصی بفرستید
      جناب دکتر ارسال کردم. میشه لطفا پی وی تون رو چک کنید؟
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14636

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
        جناب تمام این برا بازار سرمایه الان خوبه یا بد ؟ واکنش بازار فردا چی میتونه باشه
        والله چی بگم شما خودت دکتری حال آدم مریضی که تازه میخواد خوب بشه با هرچیزی ممکنه خرابتر بشه کلا وقتی کسی مریضه میگن حتی بهش خبر فوت همسایه مادربزرگه رو هم اطلاع ندین
        حالا تازه دیروز بازار داشت یه حرکتهایی رو شروع می‌کرد انشالله که بازار به بلوغ فکری رسیده باشه و این اخبار را در معاملات دخیل نکنه
        اما قطعا بازار به خاطر تعطیلی دو روز آینده و مذاکرات فردا امروز با احتیاط معامله میکنه و کسانی که دیروز و روز قبلش خریدن امروز شناسایی سود میکنن
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14636

در اصل توسط mohsen55 پست شده است View Post
          با سلام
          این غنی سازی 60 درصدی جمله دهن پرکنی اما قسم حضرت عباس یا دم خروس باور کنیم .
          سلام
          اگر قدیمها کسی باور نمیکرد ایران بتونه اصلا غنی سازی کنه حالا باید راحت قبول کنیم که ایران توانایی اینو داره
          پس 60درصد غنی سازی میکنه تا شاید فشار روی آمریکا بیشتر بشه
          اون خرابکاری برای این بود که دست ایران در مذاکرات خالی بشه ولی این جواب ایران کاملا هوشمندانه و به موقع بود به نحوی که واقعا دنیا انتظارش نداشت
          ایران از چند ماه پیش قصد داشت 60 درصد شروع کنه ولی بهانه مناسب نداشت و این کار اسرائیل بهانه مناسب دست ایران داد
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14636

جالبه دیروز که بازار خوب شد غبشهر صف فروش شد
            امروز که بازار خراب شده غبشهر داره میاد بالا
            برای خودش بتای منفی شده
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14636

کاش توی سازمان یکی بود که فکر هم میکرد نه اینکه چشم بسته کاری بکنه
              از صبح فقط روی شستا رنج زدن تا بازار برگرده که برنگشت
              دیگه بهتر نیست کمی فکر کنن ببینن باید چیکار کنن
              دارن منابع را توی شستا حروم میکنن آخرش همین شستا هم صف فروش میشه و تاثیر منفی اون بیشترم میشه
              این روش حمایت از بازار بدترین نوع و احماقانه ترین روش ممکن است
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14636

خیلی مراقب باشید اگر سهم شما در این دقایق صف فروش بشه ممکنه دیگه جمع نشه
                حالا اینکه صف فروش کم باشه یا زیاد مهم نیست پول و میلی در بازار نیست که بیاد و صف فروش را جمع کنه
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• کلاغ
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 323

دارن منابع را توی شستا حروم میکنن آخرش همین شستا هم صف فروش میشه و تاثیر منفی اون بیشترم میشه
                  این روش حمایت از بازار بدترین نوع و احماقانه ترین روش ممکن است
                  علت اینه که این پول حمایتی در واقع پول خود حقوقی شستاست
                  نمیشه حقوقی شستا بره سهم دیگه بخره
                  شستا اولین حقوقی بود که اعلام کرد حاضره اوراق بده تامین‌مالی کنه خوب الانم از سهم خودش حمایت میکنه

به نظر به آخرای بازی داریم نزدیک میشیم و قفل بازار کم کم باز میشه
                  دلار اگر بالای ۲۵ نره قطعا پایین هم‌نمیاد
                  گزارشات ماهانه هم در راهه
                  مجامع هم در راهه
                  انتخاباتم در راهه
                  مذاکراتم حداقل در دولت روحانی بعیده به نتیجه برسه
                  با این تورم و نقدینگی موجود بازار نگرانی نداده

تا اخر سال بازار بورس راحت راحت ۵۰ تا ۱۰۰% توش داره از همین قیمتهای فعلی

نظر

• Davar
                    عضو فعال
                    • May 2017
                    • 3106

این روش حمایت از بازار بدترین نوع و احمقانه ترین روش ممکن است
                    درود بر شما

همگی به این احمقانه بودنه، تحرکات سازمان اشاره کردن

ولی احمقانه تر این هست که فکر کنیم طرفمون این موضوع رو نمیدونه.

مهم این هست، باید فهمید چرا این کار رو میکنند.

1) آیا پولشون کمه و میخوان با پول حقیقی بازار رو مثبت بکنند

2) پول هست فعلا اراده(اجازه) نیست.( موضوعات سیاسی و انتخابات)

3) پول هست، اراده هم هست اما برنامه چیز دیگریست.

.

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14636

یه خوبی که تمحرکه و پلوله دارن اینکه اگر بازار خراب بشه یه عده از ترس فروشنده میشن و این باعث میشه مقداری از حجم مبنا پر بشه و اگر بازار خوب و عالی بشه باز یه عده فروشنده میشن تا از بقیه بازار جا نمونن و بازم باعث میشه مقدار بیشتری از حجم مبنا پر بشه.
                      متاسفانه خرابی بازار هم نتونست برا تمحرکه و پلوله فروشنده بیاره تا شاید حجم مبنا پر بشه
                      همچنان صبر میکنیم یا ما خسته میشیم و خارج میشیم و یا فروشنده پیدا میشه تا حجم مبنا را پر کنه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14636

من یه تحلیلی 7/7/99 روی شاخص کل انجام دادم که فقط روی لب تاب خودم برای خودم گذاشتم و امیدوار بودم هیچ وقت محقق نشه
                        ولی الان که هر چی بازار جلو تر میره میبینم این تحلیل داره بیشتر به حقیقت نزدیک میشه
                        این تحلیل را برای دوستان قرار میدم انشالله کمکی بشه برای گرفتن تصمیم درست در بازار
                        این تحلیل فقط یک احتمال است که ما از صمیم قلب امیدواریم هیچگاه محقق نشود

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3900&page=295
                        در صفحه 296 همین تاپیک تحلیل شاخص کل را قرار دادیم و وقتی شاخص کل روی 1.5 میلیون بود گفتیم هدف شاخص محدوده 820 هزار است
                        خیلی ها از تحلیل ما ناراحت شدن و به کام خیلی ها خوش نیامد
                        اما امروز به طور قاطع میتونم اعلام ‌کنم اگر دستکاری در دامنه نوسان نبود ما همین الان به شاخص 820 هزاری رسیده بودیم
                        و از اینجا به بعد باید شاهد رونق بازار می‌بودیم
                        ولی متاسفانه با دستکاری در دامنه نوسان باعث خراب کردن روند کلی بازار شدن
                        و حالا با فرسایشی شدن اصلاح سهام فقط تونستن زمان بیشتری برای اصلاح بخرن و چون از لحاظ زمانی اصلاح تمام شده است انشالله که دیگه شاخص به محدوده اعلام شده نرسه اما با این کاری که سازمان کرده جذابیت بازار را از بین برده و حالا اگر برگشتی هم در بازار باشه دیگه از اون حرکت‌های شارپ و هیجانی تابستان سال 99 دیگه خبری نیست
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14636

«حسبنا الله و نعم الوکیل»
                          ....
                          من این جمله رهبری را به حمایت ایشان از اجرایی شدن برجام در همین دولت تعبیر میکنم
                          انشالله که عراقچی بتونه با دست پر برگرده چرا که احساس میکنم اینبار در ایران کسی مخالف اجرایی شدن زودتر برجام نیست و اون سناریو که قبلا میگفتن میخوان دستاورد برجام نصیب دولت بعدی بشه مطرح نیست
                          در شرایط فعلی و نارضایتی هایی که در کشور وجود داره آمدن مردم
                          پای صندوق های رای مهم تر از این است که منافع برجام به نام روحانی تمام بشه یا دولت اصولگرای بعدی
                          انشالله که در همین دولت برجام اجرایی بشه و همین امروز توافق حاصل بشه تا مقداری از فشار سنگین روی مردم کمتر شده و مردم بتونن به چیزی به نام انتخابات هم فکر کنن
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• کلاغ
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 323

«حسبنا الله و نعم الوکیل»
                            ....
                            من این جمله رهبری را به حمایت ایشان از اجرایی شدن برجام در همین دولت تعبیر میکنم
                            انشالله که عراقچی بتونه با دست پر برگرده چرا که احساس میکنم اینبار در ایران کسی مخالف اجرایی شدن زودتر برجام نیست و اون سناریو که قبلا میگفتن میخوان دستاورد برجام نصیب دولت بعدی بشه مطرح نیست
                            در شرایط فعلی و نارضایتی هایی که در کشور وجود داره آمدن مردم
                            پای صندوق های رای مهم تر از این است که منافع برجام به نام روحانی تمام بشه یا دولت اصولگرای بعدی
                            انشالله که در همین دولت برجام اجرایی بشه و همین امروز توافق حاصل بشه تا مقداری از فشار سنگین روی مردم کمتر شده و مردم بتونن به چیزی به نام انتخابات هم فکر کنن
                            حمله اسراییل به نطنز کلا ورق رو برگردوند و نظام به این نتیجه رسید که مذاکرات به نفعشون بوده که باعث عصبانیت اسراییل شده

حالا همه اومدن پشت مذاکرات

رفع تحریم فقط باعث تثبیت دلار میشه و بعیده ریزشی در کار باشه و این تثبیت و رفع تحریم چه بسا به نفع بورس هم تموم بشه

قبلا هم که برجام امضا شد دیدیم که دلار تغییری نکرد

شاید باید نگاهمون رو عوض کنیم و از دید دیگری به توافق و رفع تحریم نگاه کنیم

سال ۹۲ هم با اومدن روحانی و شروع مذاکره بود که بورس ترکید و تمام سهامها چندبرابر شدند

قیمت دلار تابع تورم و نقدینگیه و نباید به برجام و رفع تحریم گره زد

افت دلار باعث مرگ صنایع داخلی و صادراتیها خواهد شد

یادش بخیر اردر ۹۹۹،۹۹۹،۹۹۹ برای سایپا و خودرو چیده بودن، دیگه سیستم جواب نمیداد

توافق باعث لیدری خودرویی ها خواهد شد و اگر دلار افت نکنه باعث رونق شدید بورس
                            آخرین ویرایش توسط کلاغ؛ 2021/04/15, 09:43.

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14636

در اصل توسط کلاغ پست شده است View Post
                              حمله اسراییل به نطنز کلا ورق رو برگردوند و نظام به این نتیجه رسید که مذاکرات به نفعشون بوده که باعث عصبانیت اسراییل شده

حالا همه اومدن پشت مذاکرات

رفع تحریم فقط باعث تثبیت دلار میشه و بعیده ریزشی در کار باشه و این تثبیت و رفع تحریم چه بسا به نفع بورس هم تموم بشه

قبلا هم که برجام امضا شد دیدیم که دلار تغییری نکرد

شاید باید نگاهمون رو عوض کنیم و از دید دیگری به توافق و رفع تحریم نگاه کنیم

سال ۹۲ هم با اومدن روحانی و شروع مذاکره بود که بورس ترکید و تمام سهامها چندبرابر شدند

قیمت دلار تابع تورم و نقدینگیه و نباید به برجام و رفع تحریم گره زد

افت دلار باعث مرگ صنایع داخلی و صادراتیها خواهد شد

یادش بخیر اردر ۹۹۹،۹۹۹،۹۹۹ برای سایپا و خودرو چیده بودن، دیگه سیستم جواب نمیداد

توافق باعث لیدری خودرویی ها خواهد شد و اگر دلار افت نکنه باعث رونق شدید بورس
                              امسال با سال 92 اصلا قابل قیاس نیست
                              یادم هست اون سال به خاطر رشد دلار تمام سهام صادراتی رشد عالی کرده بودن و بین 10تا20 برابر شده بودن ولی خودرویی ها هیچ رشدی و واقعا هیچ رشدی نکرده بودن که هیچ تازه افت هم کرده بودن
                              اما حالا به خاطر رشد دلار تمام بازار رشدهای 20تا200 برابر کردن و البته بعضی ها مقداری را پس دادن
                              همین خودرو از کف سال 99 هنوزم در رشد حدودا 400 درصدی هست و از کف سال 97 در سود 1500 درصد است
                              من با قسمت اول گفته شما موافقم که توافق چندان دلار را کاهش نمیده ولی اون استارت سال 92 در گروه خودرویی با اون شددت را بعید میدونم
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Amir.tala
                                ستاره دار (2)
                                • Dec 2015
                                • 3134

به نظرم این قیمت دلار حاصل تعادل در عرضه و تقاضاست.

اما اگر پولهای بلوکه شده آزاد بشه،طبیعتا قدرت عرضه بیشتر میشه و حتما قیمت میاد پایین.

فقط میمونه اینکه تا کجا میاد پایین

بعضیها از ارزش ذاتی دلار صحبت می کنند ولی من ارزش ذاتی دلار رو قبول ندارم

من به جای ارزش ذاتی،میگم قیمتی که صاحب عمده دلار(بانک مرکزی)نظرش روی اون هست و از اون پایین تر دلش نمیخواد مالش رو بفروشه.

بنابراین مهم اینه که بانک مرکزی تا چه قیمتی فروشنده باشه!

نظر

در حال کار...
                                X