تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14637

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

اما داستان پلوله کم کم داره به جایی میرسه که هر کس خسته بشه میفروشه ظاهرا کسی دیگه ای فروشنده این سهم نیست هر روز حجم عرضه کم تر میشه امروز 74 هزار تا حجم خورده داره به غگیلا 2 تبدیل میشه
    تمحرکه هم چون تازه استارت زده حجم بهتری عرضه میشه البته این سهم هم ممکنه طی روزهای آینده مثل پلوله حجم عرضه هاش بیاد زیر 100 هزار سهم
    در نهایت این دوتا سهم رشد خوبی را ثبت خواهند کرد ولی زمان میبره و باید سهامداران فعلی خسته بشن و بفروشن تا شاید حجم مبنای روزانه پر بشه
    و یا اینکه این دو شرکت افشای الف بزنن تا بتونن رشد مناسب را در مچینگ بدون دامنه نوسان جبران کنن
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Amir.tala
      ستاره دار (2)
      • Dec 2015
      • 3135

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      بازار امروز با جمع شدن بعضی از صفوف فروش کار خودش را تمام کرد
      ولی چه رابطه ای بین تجمع و شعار دادن جلوی درب سازمان بورس با جمع شدن صفهای فروش هست را نمیدونم ولی هر وقت ملت ریختن جلوی سازمان و فحش دادن فرداش صفهای فروش جمع کردن و وقتی مردم یه کمی خوشحال شدن از فرداش مجدد صفهای فروش برگشت
      انشالله که ایندفعه کف بازار را ببندن و نه اینکه هر روز منفی 2 و صف فروش را بخرن
      راه متعادل کردن بازار مشخص هست فقط کافی مثلا امروز که صف فروش شپنا را جمع کردن فردا در صفر تابلو اردر سنگین بزارن نه اینکه صف فروش بخرن همین کار چند روزی انجام بدن کل بازار متعادل میشه
      الان مشکل بازار بی اعتمادی است و راه حل بسیار ساده است ولی نمیدونم چرا انجامش نمیدن
      امروز باز جلسه گذاشتن که برای حمایت از بازار بیان 24 هزار میلیارد تومان ارواق بفروشن و پولش خرج حمایت از بازار کنن
      دقيقا کار مستر بین میکنن
      بازاری که توش پول وجود نداره از خودش میخوان پول بگیرن به خودش کمک کنن احسنت به این مدیریت احمقانه

نکته این موضوع کاملا مشخصه و اتفاقا میتونه خیلی تاثیرگذار باشه.البته نه در 48 ساعت بلکه شاید در طول 2 هفته.....بستگی به این که چقدر طول بکشد این اوراق فروش رود.

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14637

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
        نکته این موضوع کاملا مشخصه و اتفاقا میتونه خیلی تاثیرگذار باشه.البته نه در 48 ساعت بلکه شاید در طول 2 هفته.....بستگی به این که چقدر طول بکشد این اوراق فروش رود.
        مشکل اینکه این پول از بیرون بازار نمیاد از خود بازار میگیرن میدن به خود بازار(البته اگر وسط راه براش چاله دیگه نکنن)
        اگر پول از بیرون بازار بیاد میتونه اوضاع را درست کنه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Amir.tala
          ستاره دار (2)
          • Dec 2015
          • 3135

مشکل اینکه این پول از بیرون بازار نمیاد از خود بازار میگیرن میدن به خود بازار(البته اگر وسط راه براش چاله دیگه نکنن)
          اگر پول از بیرون بازار بیاد میتونه اوضاع را درست کنه
          مگر خیلیها اعتقاد نداشتند که ریزش بورس به دلیل فروش اوراق دولته؟ما دیدیم که اتفاقا اوراق روی میز فروش نمی ماند و فروش می رفت ولی خب بعدش دیگه اون پولی که می رفت دست دولت به درد بازار سرمایه نمی خورد

الان اگر این اوراق رو شرکتهای سرمایه گذاری و هلدینگ منتشر کنند و مردمی که دوست دارند پولشون رو اوراق بخرند،به جای اوراق دولتی ،این اوراق را بخرند و روی میز نماند،چی میشه؟

این پول دیگه میره دست شرکتهای سرمایه گذاری و هلدینگ و اونها موظفند با این پول سهام بخرند چرا؟چون این اوراق ،اوراق اجاره سهام هست و معنیش همینه که گفتم.دیگه نمی تونند جای دیگه هزینه کنند!

خب این بده؟24000 میلیارد در جا درخواست داده اند......خیلی هم بیشتر میتونه بشه و رقیب جدی برای اوراق دولت!

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14637

مگر خیلیها اعتقاد نداشتند که ریزش بورس به دلیل فروش اوراق دولته؟ما دیدیم که اتفاقا اوراق روی میز فروش نمی ماند و فروش می رفت ولی خب بعدش دیگه اون پولی که می رفت دست دولت به درد بازار سرمایه نمی خورد

الان اگر این اوراق رو شرکتهای سرمایه گذاری و هلدینگ منتشر کنند و مردمی که دوست دارند پولشون رو اوراق بخرند،به جای اوراق دولتی ،این اوراق را بخرند و روی میز نماند،چی میشه؟

این پول دیگه میره دست شرکتهای سرمایه گذاری و هلدینگ و اونها موظفند با این پول سهام بخرند چرا؟چون این اوراق ،اوراق اجاره سهام هست و معنیش همینه که گفتم.دیگه نمی تونند جای دیگه هزینه کنند!

خب این بده؟24000 میلیارد در جا درخواست داده اند......خیلی هم بیشتر میتونه بشه و رقیب جدی برای اوراق دولت!
            انشالله که خیره
            انشالله هر کاری میکنن بکنن فقط بازار زودتر برگرده
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• کلاغ
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 323

۲۴هزارتا خرج دو روزه بازاره هیچ فایده ای نداره

در جلسه امروز از ۲۵ حقوقی تنها ۱۰ حقوقی زیر بار رفتن و قبول کردن بقیه گفتن نمیخواهیم

اونم ۲۴هزارتا طی چند هفته کم کم قراره تزریق بشه

به هیچ دردی نمیخوره

ضمنا این هلدینگا میان چی میخرن؟ کلا ۱۰ تا سهم تاپ تاپ و بقیه سهامها هیچی

این بازیا فقط جهت کاهش اعتراضات جلوی سازمانه وگرنه فایده نداره

بازار فاند قوی میخاد برگرده مابقی صحبتها داستانه

نظر

• وحید خزایی
                عضو فعال
                • Jul 2020
                • 1260

در اصل توسط کلاغ پست شده است View Post
                ۲۴هزارتا خرج دو روزه بازاره هیچ فایده ای نداره

در جلسه امروز از ۲۵ حقوقی تنها ۱۰ حقوقی زیر بار رفتن و قبول کردن بقیه گفتن نمیخواهیم

اونم ۲۴هزارتا طی چند هفته کم کم قراره تزریق بشه

به هیچ دردی نمیخوره

ضمنا این هلدینگا میان چی میخرن؟ کلا ۱۰ تا سهم تاپ تاپ و بقیه سهامها هیچی

این بازیا فقط جهت کاهش اعتراضات جلوی سازمانه وگرنه فایده نداره

بازار فاند قوی میخاد برگرده مابقی صحبتها داستانه
                24 هزارتا خیلی پوله
                با هزارتاش راحت میشه شپنا رو سه برابر کرد
                پول پول میاره 24 تا بیاد تو بازار ده ها برابر پول دنبالش میاد
                اگه واقعا راست باشه این داستان و درست و اصولی از بازار حمایت شه میتونه شاخص رو بیاره بالای 1،400،000
                الان ما هر چی میکشیم بخاطر از دست رفتن حمایت 1،400،000
                آخرین ویرایش توسط وحید خزایی؛ 2021/04/12, 20:41.

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14637

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
                  24 هزارتا خیلی پوله
                  با هزارتاش راحت میشه شپنا رو سه برابر کرد
                  پول پول میاره 24 تا بیاد تو بازار ده ها برابر پول دنبالش میاد
                  اگه واقعا راست باشه این داستان و درست و اصولی از بازار حمایت شه میتونه شاخص رو بیاره بالای 1،400،000
                  الان ما هر چی میکشیم بخاطر از دست رفتن حمایت 1،400،000
                  باید واقع بین باشیم با 1000 میلیارد فقط میشه 3تا4 روز شپنا را صف خرید نگه داشت و نباید فراموش کنیم بازار ما اگر بخواد به روال سابق برگرده باید ارزش معاملات بیاد روی 20 هزار میلیارد تومان
                  و کل این پول حجم یک روز بازار در روزهای خوب بازار بوده
                  بازم باید به خاطر داشت که این بازار در اوج خودش حجم‌های 38 هزار میلیاردی را به خودش دیده و اگر بگیم اون موقع شاخص 2 میلیونی بوده و الان نصف شده باید حجم پویا و مناسب بازار را حدود 20 هزار میلیارد تومان در نظر گرفت
                  در واقع اگر 3 روز کاری حجم بازار در این محدود بود باید صحبت از برگشت اصلی بازار زد
                  حجم امروز بازار حدود 4 هزار میلیارد بود.
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14637

برای یکبارم که شده به حقوقی‌ ها و حقیقی های گردن کلفت نوسان ندید
                    اگر فردا صفهای فروش را خریدن یا شما هم از صف فروش بخرید و یا اگر نخریدید از صفهای خرید سهام بزرگ را نخرید چون در این صورت فقط دارید به نوسانگیران نوسان میدید
                    شما نوسان این نوسانگیران را بگیرید
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• منیب
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 2440

[In reply to اخبار بورس | Tse Press]
                      میثم فدایی: شرکت‌هایی مثل غدیر ونیکی شستا و برخی دیگر از قبل چنین درخواست‌هایی را داشته‌اند. هلدینگ شستا درخواست عدد بالاتری را کرده بود ولی 1000 میلیارد آن کاملا در دسترس و به زودی عملیات اجرایی می‌شود. یکی دیگر از هلدینگ‌ها نیز درخواست 2 هزار میلیارد اوراق تبعی داشته است.

میثم فدایی، مدیر نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس: دکتر دهقان جلسه فوری را برای 7 صبح فردا گذاشته تا روال‌های معمول بررسی با سرعت طی شود و به بازار کمک شود
                      10 هلدینگ متقاضی امروز جلسه بودند. امروز از هزار تا 5 هزار میلیارد تومان متقاضی داشتیم .
                      بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• میلاد سودی
                        ستاره دار (1)
                        • Apr 2020
                        • 1034

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                        جناب تمام شبندر امیدی بهش هست یا بفروشمش؟
                        من چند روز مریضم رو به موتم فک کنم کرونا گرفتم نتونستم پرتفوم و چک کنم.
                        امروز یه چک کردم دیدم شبندر همچنان داره منفی میخوره.
                        اگه امیدی بهش نیست با ضرر بفروشم بره. البته الانم که صف فروشه. نمیشه فروخت
                        رویا خانم علائمتون رو برام تو پیام خصوصی بفرستید
                        بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14637

برای یکبارم که شده به حقوقی‌ ها و حقیقی های گردن کلفت نوسان ندید
                          اگر فردا صفهای فروش را خریدن یا شما هم از صف فروش بخرید و یا اگر نخریدید از صفهای خرید سهام بزرگ را نخرید چون در این صورت فقط دارید به نوسانگیران نوسان میدید
                          شما نوسان این نوسانگیران را بگیرید
                          همانطور که بازار همیشه و در سال‌های گذشته تو ایام عید نوروز مثبت و سبز بوده بازار در ماه رمضان هم تقریبا مثبت و سبز بوده است
                          این سنت دیرینه برای عید نوروز که شکسته و بازار قرمز بود
                          حالا امیدواریم این سنت در ماه رمضان شکسته نشود
                          امیدواریم ولی با هوشیاری به بازار نگاه می‌کنیم و به حقوقی‌ ها نوسان نمیدیم و بیخودی هم ریسک نمی‌کنیم.
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14637

به سرانه خرید لحظه ای حقیقی ها دقت کنید اگر این سرانه رو به کاهش است و حرکت سهم روبه مثبت این مثبت را فقط فرصت خروج ببینید
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سهامدار خرد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 2323

به سرانه خرید لحظه ای حقیقی ها دقت کنید اگر این سرانه رو به کاهش است و حرکت سهم روبه مثبت این مثبت را فقط فرصت خروج ببینید
                              جناب تمام این سرانه لحظه ای خرید حقیقی رو دقیقا از کجا میشه پیدا کرد؟

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14637

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                                جناب تمام این سرانه لحظه ای خرید حقیقی رو دقیقا از کجا میشه پیدا کرد؟
                                یا باید حساب کنی و یا اینکه افزونه وسهام را روی چروم (مرور گر اینترنت)نصب کن خودش حساب میکنه بهت نشون میده
                                توی انترنت سرچ کن افزونه وسهام برات میاره و توضیح میده که چیکار کنی
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X