تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arman36
    ستاره دار(3)
    • Jan 2014
    • 962

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    به نظر من فقط بعضی تک سهم های کوچیک اونم در بازار پایه خوب باشن(بخاطر دامنه نوسان کمتر و احتمال فروشنده کمتر) بقیه بازار تا سرشون بالا بیارن سهامداران به چشم فرصت فروش بهش نگاه میکننکلا تو بازاری که پول ازش مهاجرت کرده رفته تو بازار رقیب مثل ارزهای دیجیتال نباید خیلی انتظار داشت سهام بزرگ حرکتی داشته باشنسهام بزرگ تا مثبت میشن اول از همه حقوقی تو فروش از همدیگه سبقت میگیرن و پشت سرش حقیقی ها فروشنده میشن
    یبار میگی سهام بزرگ نخریدو سهام کوچیک پایه بخر .. یبار میگی سهام بزرگ نخر و پایه بخر..چندچندی باخودت تمام جان؟درمورد ملک هم بنظرم بهترین و کم ریسکترین سرمایه گذاریه و خوبیش اینکه قابل استفاده هستش اما سهام چه استفاده ای داره؟
    آخرین ویرایش توسط arman36؛ 2021/04/17, 01:05.

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

مرتضی عباد : سوال من در مورد بستن کد های انلاین بچه های بازار است . بچه های بازار ازاین موضوع گلایه دارند . و اخطار میدهند و کد را می بندند . در این شرایط که نیاز داریم طرف تقاضا تقویت شود . ظن دستکاری چرا سلیقه ای اعمال می شود .
      ...
      دهقان : وقتی ایین نامه دستکاری منتشر شد من دیدیم این بحث ها ایجاد شده و حقیقتا من خودم هم خوندم همین احساس را داشتم که این چیزی که نوشته شده میتونه اعمال سلیقه در اون تاثیر گذار باشد . همون موقع دستور دادم اجرا نشود . خواستم در اختیار فعالین قرار بگیرد و نظرات دریافت شود .
      دهقان : کمک کنید این موضوع شفاف شود . باید با ارائه مفاهیم روشن و فرموله کردن اعمال سلیقه کمتر شود . اطمینان میدم تا موقعی که سطح روشن و شفاف مشخص نشده اجرایی نمی شود .
      در مورد بسته شدن کد ها : من اتفاقا خواستم گزارش و بدهد اگر کسی تخلف ندارد دلیلی ندارد کد بسته باشد
      دهقان : اگر کسی به دلیل ظن دستکاری کدش بسته باشه نباید تا زمانی که قطعی نشده کد متوقف بماند . کد ها نباید به مدت زیادی بسته بماند و قطعا باید اصلاح شود .
      این که گفته می شود اعمال سلیقه زیاد است خواستم دقت بیشتری بکنند . اگر برخورد می شود باید برخورد درستی باشد . باید تشخیص ها درست باشد .
      ......
      قبلا عرض کرده بودم از اینور سال بگیر ببندها کمتر شده
      یکی از دلایل خرابی بازار همین بستن کدها بود که خدارو شکر داره کم کم رفع میشه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

بازار امروز کار خودش با صفهای فروش کم جون شروع کرده و چقدر سازمان راحت میتونه این بازار را متعادل کنه
        ولی چرا نمیکنه دیگه واقعا جای سوال بزرگی شده
        البته ما هروز امیدوار هستیم که بازار را متعادل کنه نه اینکه یه مثبت 6 بزنه و بفروشن و مجدد 3 تا 4 روز منفی صف فروش قفل کنن باز بیان بخرن و مجدد مثبت 6 تقدیم بازار کنن
        درست حسابی و بدون رنج زدن فقط صفر تابلو را ببندن
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

تعداد صفهای فروش در لحظه به 251 عدد رسیده
          و تعداد صفهای خرید فقط 7 عدد است
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

غبشهر که در روزهای گذشته ساز مخالف با منف بازار میزد الان 900 هزار تا صف فروش کم جون داره
            اگر این سهم بازیگر داشته باشه با سابقه خوبی که در روزهای گذشته داره راحت میتونه اینو صف خرید کنه
            باید منتظر ماند و دید که آیا بازیگر سهمو جمع میکنه و حمایت میکنه یا خیر
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

تعداد صفهای فروش در لحظه به 251 عدد رسیده
              و تعداد صفهای خرید فقط 7 عدد است
              صف خرید 10 عدد
              صف فروش 427 عدد
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سریع پول
                عضو جدید
                • Oct 2020
                • 1

ببخشید جناب تمام، این آمار صف های فروش را از کجا می آورید؟

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

کباده باز شد
                  بررسی میخواد
                  ولی دقت کنید 77% مثبت باز شده
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

کباده باز شد
                    بررسی میخواد
                    ولی دقت کنید 77% مثبت باز شده
                    ناظر باطل کرد
                    و با مثبت5 باز شد
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

در اصل توسط سریع پول پست شده است View Post
                      ببخشید جناب تمام، این آمار صف های فروش را از کجا می آورید؟
                      تابلوخوانی - شناسایی سهام برتر | صفحه اصلی
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

در نماد تمحرکه الان یک هفته است که قدرت خریدار بالای 100 میلیون تومان است وقدرت فروشنده بین 8تا12 میلیون تومان
                        امروز تا این لحظه قدرت خریدار 175 میلیون تومان است
                        با این رویه که جلو میرن دارن تمام شناوری خرد و ریز این سهمو از بازار جمع میکنن باید منتظر ماند و دید چه برنامه ای برای این سهم دارن
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

اما در مورد ارزهای دیجیتال باید عرض کنم که احتمالا در روزهای آینده 10% از سرمایه ام را وارد این بازار میکنم و قطعا بیشتر از این ریسک نمیکنم
                          چون اونجا با کسی شوخی نداره تازه سازمان هم نداره که وقتی ضرر کردی بری تخم مرغ بزنی به شیشه هاش
                          اونجا به همین شیرینی که این روزها همه خوشحال هستن و دارن سود میکنن به همون راحتی هم میتونه نابودت کنه
                          ورود الان به بازار ارزهای دیجیتال میتونه یه چیزی باشه مثل خرید سهام در اواخر مرداد سال 1399 ولی علتی که میخوام وارد این بازار بشم اینکه باید با اون آشنا بشیم و شاید اونم سودی داد ولی اولش با این فرض جلو میرم که این 10% سرمایه ام را صفر شدخه در نظر میگیرم
                          الان تقریبا اکثر بچه های بازار به اون سمت حرکت کردن ولی بدونید که اگر در بورس ضرر دادید ولی بازم سهامدار هستید اونجا اگر ضرر بدید دستتون به هیچ چیزی بند نیست و کلا قبل از ورد به اون بازار قید تمام پولتون بزنید تا اگر خدایی نکرده کال مارجین شدید ناراحتی کمتری را تحمل کنید
                          سعی میکنیم کم کم تحلیل ارزهای دیجیتال را هم در این تاپیک قرار بدیدم
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

در نماد تمحرکه الان یک هفته است که قدرت خریدار بالای 100 میلیون تومان است وقدرت فروشنده بین 8تا12 میلیون تومان
                            امروز تا این لحظه قدرت خریدار 175 میلیون تومان است
                            با این رویه که جلو میرن دارن تمام شناوری خرد و ریز این سهمو از بازار جمع میکنن باید منتظر ماند و دید چه برنامه ای برای این سهم دارن
                            در پایان معاملات قدرت خریدار به 202 میلیون تومان افزایش پیدا کرد و قدرت فروشنده به 8 میلیون تومان کاهش پیدا کرد
                            فردا این سهم 5 درصدی میشه امیدارم که فردا بتونه حجم مبنا را پر کنه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Samk
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 447

دوستان يك سوْال خيلي لبتدايي

جطور ميشودً رمز أرز خريد؟
                              ممنون

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

در اصل توسط Samk پست شده است View Post
                                دوستان يك سوْال خيلي لبتدايي

جطور ميشودً رمز أرز خريد؟
                                ممنون
                                به یکی از صرافی های دیجیتال برید کامل توضیح میدن
                                یا یه نیم ساعت وقت بازارید تو اینترنت توضیح کامل دادن
                                کلا همه چیزش غیر حضوری انجام میشه نیازی نیست کار خاصی بکنید فقط باید پولش پرداخت کنید
                                بقیه اش هم تهیه ولت و نحوه کار کردن با سایت معاملات‌ش هست
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X