تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    تمحرکه امروز 5 درصدی است زیر نظر باشه شاید فرصت خرید داد
    نمیدونم با چه عقلی میان و صف خرید سهمی که تو پر کردن حجم مبنا هم مشکل داره را سنگین تر میکنن این بیچاره که داشت عرضه میشد
    خوب اجازه میدادید صف خرید بریزه هم بازار بخره هم شما بخری و هم سهم دست به دست بشه تا سهامدار جدید وارد سهم بشن
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• morteza220
      عضو عادی
      • Nov 2020
      • 226

با عقل یه بورس باز معمولی که دنبال چندر غاز سوده واسه گذاران زندگی جور نمیاد ولی واسه یه پوکر باز حرفه ای که با دست خالی ش اخص رو میبره روی دو ملیون و جیب مردم ررو خالی می کنه خوب در میاد

نمیدونم با چه عقلی میان و صف خرید سهمی که تو پر کردن حجم مبنا هم مشکل داره را سنگین تر میکنن این بیچاره که داشت عرضه میشد
      خوب اجازه میدادید صف خرید بریزه هم بازار بخره هم شما بخری و هم سهم دست به دست بشه تا سهامدار جدید وارد سهم بشن

نظر

• محمدرض
        عضو فعال
        • May 2019
        • 392

سلام جناب تمام به نظرم به دليل ارزش بازاري فوق العاده پايين سهم كه نزديك 300 ميليارد تومن هستش به اين سهم حمله ورميشن شنيده ميشه دو افزايش سرمايه 100 و150 درصدي در دومرحله داره .

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

در اصل توسط محمدرض پست شده است View Post
          سلام جناب تمام به نظرم به دليل ارزش بازاري فوق العاده پايين سهم كه نزديك 300 ميليارد تومن هستش به اين سهم حمله ورميشن شنيده ميشه دو افزايش سرمايه 100 و150 درصدي در دومرحله داره .
          سلام
          قبلا از یکی از اعضای هییت مدیره شنیده بودم که میگفت دنبال گرفتن قرارداد جدیدی هستیم
          شاید اتفاقی پشت پرده افتاده که اینجوری قفل صف خرید شده
          ولی هرچی هست باید به تیمی که داره روی سهم کار میکنه تبریک گفت چرا که وقعا خیلی خوب سهمو مدیریت میکنن اونم در این بازار خراب
          من حتی بابت ایرادی که اول صبح از روش کار اینها گرفتم هم عذز خواهی میکنم باید به همیچین تیم قوی تبریک گفت نه اینکه ایراد گرفت
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• محمدرض
            عضو فعال
            • May 2019
            • 392

سلام
            قبلا از یکی از اعضای هییت مدیره شنیده بودم که میگفت دنبال گرفتن قرارداد جدیدی هستیم
            شاید اتفاقی پشت پرده افتاده که اینجوری قفل صف خرید شده
            ولی هرچی هست باید به تیمی که داره روی سهم کار میکنه تبریک گفت چرا که وقعا خیلی خوب سهمو مدیریت میکنن اونم در این بازار خراب
            من حتی بابت ایرادی که اول صبح از روش کار اینها گرفتم هم عذز خواهی میکنم باید به همیچین تیم قوی تبریک گفت نه اینکه ایراد گرفت
            دوتا قرارداد گرفته شده .طبق شنيده هاامسال به احتمال زياد از شمول ماده 141 از طريق عملياتي دربياد.100 درصد از محل تجديد و150 درصد از محل آورده افزايش سرمايه داره .
            به نظرم تا قبل از ورود به ابركومو اجازه خريد نده.

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

قانون گره قرار فعلا اجرایی نشه
              خودکشی لازم نیست اینقدر مالتون آتیش کش نکنید
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

در اصل توسط محمدرض پست شده است View Post
                دوتا قرارداد گرفته شده .طبق شنيده هاامسال به احتمال زياد از شمول ماده 141 از طريق عملياتي دربياد.100 درصد از محل تجديد و150 درصد از محل آورده افزايش سرمايه داره .
                به نظرم تا قبل از ورود به ابركومو اجازه خريد نده.
                دیگه از فردا وارد ابرها میشه و 3 درصدی هم هست و اشتیاق برای فروش کمتره
                اگر قرار بود فرصت ورودی میداد همین امروز بود که 5 درصدی بود
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

قانون گره قرار فعلا اجرایی نشه
                  خودکشی لازم نیست اینقدر مالتون آتیش کش نکنید
                  ظاهرا اینم تکذیب شد و باز میگن اجرا میکنیم
                  حجم معاملات بازار برگشت به سال 96 و قبل ترش
                  امروز قالیباف رئیس مجلس قول داد مشکل سهامداران را حل کنه
                  و میگن فردا یا پس فردا سران قوا میخوان بابت بورس جلسه بزارن
                  ولی واقعیت اینکه بازار چنان ترسیده که هر صفی جمع بشه ملت اون را به چشم فرصت فروش میبینن
                  و قطعا بدترین حرکت در بازار اینکه بخوان صف فروش را جمع کنن و براش رنج مثبت بزنن که البته اگر این کار کردن یعنی میخوان نوسان ملت را بگیرن
                  اعتماد از درست رفته به این راحتی ها به بازار برنمیگرده
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

ظاهرا اینم تکذیب شد و باز میگن اجرا میکنیم
                    حجم معاملات بازار برگشت به سال 96 و قبل ترش
                    امروز قالیباف رئیس مجلس قول داد مشکل سهامداران را حل کنه
                    و میگن فردا یا پس فردا سران قوا میخوان بابت بورس جلسه بزارن
                    ولی واقعیت اینکه بازار چنان ترسیده که هر صفی جمع بشه ملت اون را به چشم فرصت فروش میبینن
                    و قطعا بدترین حرکت در بازار اینکه بخوان صف فروش را جمع کنن و براش رنج مثبت بزنن که البته اگر این کار کردن یعنی میخوان نوسان ملت را بگیرن
                    اعتماد از درست رفته به این راحتی ها به بازار برنمیگرده
                    قالیباف خودش در شاخص 2 میلیونی نقد....نزدیک 480 میلیارد تومان...
                    الان هم شده دلسوز سهامداران!!...
                    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                      قالیباف خودش در شاخص 2 میلیونی نقد....نزدیک 480 میلیارد تومان...
                      الان هم شده دلسوز سهامداران!!...
                      دیگه دم انتخابات برای رای جمع کردن هرکاری میکنن
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

6 میلیارد دلار پول ایران تو عراق بالاخره آزاد شد
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با تشریح توافق ۱۰ بندی ایران و عراق برای آزاد سازی پول‌های بلوکه شده، گفت: به سرانجام رساندن این روند به حدود یک ماه زمان نیاز دارد تا وضعیت معاملات در شرایط عادی قرار بگیرد.

به گزارش ایران پژواک، حمید حسینی با بیان اینکه در اسفندماه سال ۹۹ مسئولان دو کشور در مصاحبه هایی به طور رسمی از پرداخت بدهی ها عراق به ایران خبر دادند، اظهار داشت: این کشور معافیت‌هایی در زمینه بازگشت پول های بلوکه شده ایران دریافت کرده است و می تواند فارغ از تحریم ها بدهی های خود را به ایران پرداخت کند.

دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با بیان اینکه نماینده ای از سوی ایران با بانک تجارت عراق مذاکره داشته است، خاطرنشان کرد: این بانک اعلام کرد که در حال حاضر تجار ایرانی می توانند با استفاده از پول های بلوکه شده، تجارت خود را انجام دهند.
                          حسینی با بیان اینکه دستورالعمل ۱۰ گانه ای تبیین شده تا شرکت های ایرانی و عراقی بتوانند با یکدیگر همکاری داشته باشند، تصریح کرد: در این بخشنامه آمده که می توانند از پول های بلوکه شده به صورت یورو، دلار و دینار استفاده کنند و بانک هزینه ای بابت کارمزد آن دریافت نخواهد کرد.

وی با اشاره به سایر شرایط این توافق، افزود: از سوی دیگر شرکت های توانیر و گاز ایران باید شرکت‌های ایرانی را در نامه‌ای معرفی و تایید کنند و همچنین شرکت عراقی طرف معامله در زمینه دارو و غذا باید تخصص و سابقه کار داشته باشد.

دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق خاطرنشان کرد: بر اساس این دستورالعمل شرکت ایرانی کالاهای مورد نظر خود را از عراق خریداری کرده و زمانی که کالا وارد آب های ایران شود ۹۰ درصد و در زمان تخلیه بار ۱۰ درصد باقی مانده از پول های ایران در بانک عراق آزاد خواهد شد.

به گفته حسینی، طبق بخش دیگری از این توافق، در صورت خرید اقلام کشاورزی و دارویی، تایید وزارت کشاورزی و دارویی عراق الزامی است و بعد از استعلام مالیاتی کالا قابل تبادل می شود.

وی با بیان اینکه این روند نیاز به مذاکره با شرکت های عراقی دارد، خاطرنشان کرد: تشویق آنها برای تجارت با ایران با رعایت این دستورالعمل ها سخت شده است و نیاز به زمان دارد اما در حال حاضر به لحاظ پرداخت بانکی و آزاد سازی پول های بلوکه شده ایران، مشکلی وجود ندارد.

دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با تاکید بر اینکه در تلاش هستیم تا شرکت های عراقی را وارد این روند کنیم، اظهار داشت: در صورتی که بخواهیم پول های ایران را در تجارت با شرکت‌هایی غیر از شرکت های عراقی آزاد کنیم نیاز است که شرکت مورد نظر در بانک تجارت عراق حساب باز کند تا بتوان هزینه کالای خریداری شده را به حساب شرکت خارجی پرداخت کنیم.
                          حسینی تاکید کرد: به سرانجام رساندن این روند به حدود یک ماه زمان نیاز دارد تا وضعیت معاملات در شرایط عادی قرار بگیرد و به زودی در این زمینه خبرهای خوبی خواهیم داشت.
                          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• میلاد سودی
                            ستاره دار (1)
                            • Apr 2020
                            • 1034

آقایون من دیگه خسته شدم واقعا دیگه نمیکشه اعصابم چند سال زحمت کشیدم پولمو آوردم بورس همه زحماتمو به باد داد واقعا این انصاف نیست کاش به جای سرمایه گذاری تو بورس دلار و طلا میخریدم
                            بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                              آقایون من دیگه خسته شدم واقعا دیگه نمیکشه اعصابم چند سال زحمت کشیدم پولمو آوردم بورس همه زحماتمو به باد داد واقعا این انصاف نیست کاش به جای سرمایه گذاری تو بورس دلار و طلا میخریدم
                              این مشکل شما نیست مشکل تمام کسانی است که با ورود به بورس در همان ابتدا به سودهای خوبی رسیدن و این باعث شد هیچ وقت چنین روزهایی را برای بورس تصور نکنن
                              ولی از این روزهای سیاه در سال‌های گذشته هم داشتیم انشالله این روزها هم تمام میشه و روزهای سبز مجدد برمیگردن
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Bruce
                                عضو عادی
                                • Oct 2020
                                • 288

پول گروگان گرقته شده ما تو بورس کی آزاد میشه؟!
                                خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .

نظر

در حال کار...
                                X