تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج سابق
    عضو فعال
    • Oct 2015
    • 7434

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    6 میلیارد دلار پول ایران تو عراق بالاخره آزاد شد

چاه این دلار ها از چند ماه پیش کنده شده چیزی به مردم نمیرسه اینقدر بدهکاری و هزینه دارند که تمام دلارها را بگیرند هیچ تاثیری به وضعیت اقتصادی مردم نمیکند شما بگو 20 میلیارد دلار
    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Amir.tala
      ستاره دار (2)
      • Dec 2015
      • 3145

یک 50 هزار میلیارد تومان نقد کنند از صندوق توسعه ملی بیارن تو بورس خوبه.....بالاخره الان 70-80 درصد مردم تو بورس سهیم هستند.

50 هزار تا هم پشتش مردم میارند،بازار خوب رشدی میکنه

مثل یک خواب میماند.

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3763

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
        یک 50 هزار میلیارد تومان نقد کنند از صندوق توسعه ملی بیارن تو بورس خوبه.....بالاخره الان 70-80 درصد مردم تو بورس سهیم هستند.

50 هزار تا هم پشتش مردم میارند،بازار خوب رشدی میکنه

مثل یک خواب میماند.
        جریان یک کاسه ماست و آب دریاست !!!اینا تا الان هیچ سیاست و رویه و عملکرد غلطی رو نبوده جبران کنند و اصلاح کنند همیشه با یه چیز خیلی بدتر جایگزینش کردن ...منابع صندوق ملی توسعه پیشکش...پولایی که حقوقی ها و صندوق ها و دولتی هانقدکردن و بیرون بردن هم پیشکش...پاشون رو از خرخره بازار بردارند با این قوانین مسخره و مصاحبه های بیخود و صدمن یه غاز

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3763

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
          دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با تشریح توافق ۱۰ بندی ایران و عراق برای آزاد سازی پول‌های بلوکه شده، گفت: به سرانجام رساندن این روند به حدود یک ماه زمان نیاز دارد تا وضعیت معاملات در شرایط عادی قرار بگیرد.

به گزارش ایران پژواک، حمید حسینی با بیان اینکه در اسفندماه سال ۹۹ مسئولان دو کشور در مصاحبه هایی به طور رسمی از پرداخت بدهی ها عراق به ایران خبر دادند، اظهار داشت: این کشور معافیت‌هایی در زمینه بازگشت پول های بلوکه شده ایران دریافت کرده است و می تواند فارغ از تحریم ها بدهی های خود را به ایران پرداخت کند.

دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با بیان اینکه نماینده ای از سوی ایران با بانک تجارت عراق مذاکره داشته است، خاطرنشان کرد: این بانک اعلام کرد که در حال حاضر تجار ایرانی می توانند با استفاده از پول های بلوکه شده، تجارت خود را انجام دهند.
          حسینی با بیان اینکه دستورالعمل ۱۰ گانه ای تبیین شده تا شرکت های ایرانی و عراقی بتوانند با یکدیگر همکاری داشته باشند، تصریح کرد: در این بخشنامه آمده که می توانند از پول های بلوکه شده به صورت یورو، دلار و دینار استفاده کنند و بانک هزینه ای بابت کارمزد آن دریافت نخواهد کرد.

وی با اشاره به سایر شرایط این توافق، افزود: از سوی دیگر شرکت های توانیر و گاز ایران باید شرکت‌های ایرانی را در نامه‌ای معرفی و تایید کنند و همچنین شرکت عراقی طرف معامله در زمینه دارو و غذا باید تخصص و سابقه کار داشته باشد.

دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق خاطرنشان کرد: بر اساس این دستورالعمل شرکت ایرانی کالاهای مورد نظر خود را از عراق خریداری کرده و زمانی که کالا وارد آب های ایران شود ۹۰ درصد و در زمان تخلیه بار ۱۰ درصد باقی مانده از پول های ایران در بانک عراق آزاد خواهد شد.

به گفته حسینی، طبق بخش دیگری از این توافق، در صورت خرید اقلام کشاورزی و دارویی، تایید وزارت کشاورزی و دارویی عراق الزامی است و بعد از استعلام مالیاتی کالا قابل تبادل می شود.

وی با بیان اینکه این روند نیاز به مذاکره با شرکت های عراقی دارد، خاطرنشان کرد: تشویق آنها برای تجارت با ایران با رعایت این دستورالعمل ها سخت شده است و نیاز به زمان دارد اما در حال حاضر به لحاظ پرداخت بانکی و آزاد سازی پول های بلوکه شده ایران، مشکلی وجود ندارد.

دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با تاکید بر اینکه در تلاش هستیم تا شرکت های عراقی را وارد این روند کنیم، اظهار داشت: در صورتی که بخواهیم پول های ایران را در تجارت با شرکت‌هایی غیر از شرکت های عراقی آزاد کنیم نیاز است که شرکت مورد نظر در بانک تجارت عراق حساب باز کند تا بتوان هزینه کالای خریداری شده را به حساب شرکت خارجی پرداخت کنیم.
          حسینی تاکید کرد: به سرانجام رساندن این روند به حدود یک ماه زمان نیاز دارد تا وضعیت معاملات در شرایط عادی قرار بگیرد و به زودی در این زمینه خبرهای خوبی خواهیم داشت.
          مبارک باشد این شادی به حق مهدی الهادی...!!قرار شده از کشور عراق موادغذایی و ودارویی خریداری شود ...از همین الان معلوم است این توافق چه سرنوشتی پیدا خواهد کرد ..و چه فساد و رانتی در این بین رخ خواهد داد....چیزی شبیه جوک ...مثل اینکه ادعا شود افغانستان بدهی اش به ایران بوسیله فروش تویوتاهای ساخته شده در افغانستان تسویه خواهد کرد !!!

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

#فوری

با تشکیل کابینه امنیتی اسرائیل، دو نهاد امنیتی مهم این دولت یعنی موساد و سازمان اطلاعات ارتش اسرائیل، ضمن ارائه گزارش خود از آخرین تحوّلات #برجام، نهایی شدن توافق میان ایران و آمریکا و رسمی شدن بازگشت ایران و آمریکا به اجرای برجام را قطعی و قریب‎الوقوع ارزیابی کرده‎اند.
            در حالیکه ظاهراً کابینه امنیتی اسرائیل در واکنش به برآورد رسمی نهادهای امنیتی خود تصمیم تازه اتخاذ نکرده، مقامات مهم اسرائیلی در دو هفته آینده به آمریکا سفر خواهند کرد تا از نزدیک با همتایان آمریکایی خود مذاکره کنند.
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• محمدرض
              عضو فعال
              • May 2019
              • 392

دیگه از فردا وارد ابرها میشه و 3 درصدی هم هست و اشتیاق برای فروش کمتره
              اگر قرار بود فرصت ورودی میداد همین امروز بود که 5 درصدی بود
              در برخورد با ابر صفش ريخت.

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

در اصل توسط محمدرض پست شده است View Post
                در برخورد با ابر صفش ريخت.
                از صفش خریدیم
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

تمحرکه مشکوکه
                  زیر نظر باشه اگر امروز صف فروش جمع بشه و صف خریدش کنن تا سقف 4100 تومان مجدد میتونه قفل در صف خرید باشه بازم بررسی کنید
                  آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/04/19, 10:05.
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

تمحرکه مشکوکه
                    زیر نظر باشه اگر امروز صف فروش جمع بشه و صف خریدش کنن تا سقف 4100 تومان مجدد میتونه قفل در صف خرید باشه بازم بررسی کنید
                    6 میلیون از صف فروش تمحرکه فیک بود و کنسل شد
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

شلرد جمع شد و به سمت صف خرید حرکت کرده
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

بازار امروز نشون میده فردا باید مثبت بشه
                        به نظر من فردا بازار میتونه سبز پوش بشه
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Saba60
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 112

بازار امروز نشون میده فردا باید مثبت بشه
                          به نظر من فردا بازار میتونه سبز پوش بشه
                          بازار یا شاخص؟!
                          @};-شادی از خرد عاقل تر است@};-

نظر

• محمدرض
                            عضو فعال
                            • May 2019
                            • 392

تمحرکه مشکوکه
                            نظرتون در مورد معاملات امروز چي بود؟

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

در اصل توسط محمدرض پست شده است View Post
                              نظرتون در مورد معاملات امروز چي بود؟
                              بازی زیاد داشت میگفتن بازیگرش امروز یا فردا جمعش میکنه خودش 5 میلیون گذاشته بود ته صف فروش تا کسی نخره پایانی پایین تر نیاد گفتیم بهش بگن اگر راست میگه 5 میلیون کنسل تا ببینیم سهم دست خودشه اونم سریع کنسل کرد
                              میگفت امروز جمع نکنیم فردا جمع میکنیم نمیخوایم غریبه بیاد روی سهم ما
                              حالا دیگه راست یا دروغش با خودش من فقط نقل قول کردم
                              اگر فردا بتونه از صف فروش به صف خرید ببرش و قفلش کنه راحت میتونه سقف قبلی را تاچ کنه کلا این سهم امروز 3 میلیون فروشنده واقعی داشت و آخر وقت هم داشتن میخریدن
                              حالا باید معاملات فردا را دید
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

معاملات الگوریتمی آزاد شد
                                این معاملات به روان شدن معاملات و جمع شدن صفهای فروش خیلی کمک میکنه
                                فقط مراقب باشید این الگوریتم ها خیلی خوب نوسان میگیرن
                                سعی کنید اگر تا امروز نتونستید سهامتون بفروشید فردا وارد صف فروش نشید
                                ممکنه این الگوریتمها خیلی از صف های فروش جمع کنن و مجدد در مثبت تقدیم خود شما کنن
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X