تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نیکا
    ستاره‌دار (۲)
    • Nov 2011
    • 2119

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

هنوز تنور انتخابات را فندک نزدند تابورس حرکت کند انتظار ...........

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3752

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
      هنوز تنور انتخابات را فندک نزدند تابورس حرکت کند انتظار ...........
      بعد انتخابات هم‌اتفاقی نمی افته ...

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

همین نامیدی دوستانی که مطلب میزنن را باید به فال نیک گرفت
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Shahin.khm
          عضو فعال
          • May 2020
          • 308

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post
          فکر نکنم
          هر روز پچه ها بورس تو خیابونن میگن بدبخت شدن
          این خودش نمیزاره مردم بیان بورس
          خیلی به بورس زربه میزند
          ایران اینترنتینال هم هر روز مال باختگان بورس نشان میده
          بله مقصر عمریکا و ایسرائیل و عنترنشنال و طبق معمول مردم هستند.

نظر

• mohsen55
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 379

باسلام
            یک مثال رو یادآوری میکنم از ماست که برماست من از آبان سال 1368تا کنون سهامدار هستم .در این مدت هیچ گاه در صف فروش نرفتم مگر برای خرید سهام حال از عزیزان تقاضامندم سهامتون از صف فروش خارج کنید والکی بخودتون ضررنزنید در این مورد خیلی صحبتها میشه کرد که مجالش نیست اما امتحان کنید بدنیست سلامت وپیروز باشید.
            در اصل توسط Shahin.khm پست شده است View Post
            بله مقصر عمریکا و ایسرائیل و عنترنشنال و طبق معمول مردم هستند.

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

یه نکته جالب در خصوص زمانی که سهام بازیگر دارد و میخواد خالی کنه اینکه روز خالی کردن سهمو از صف خرید به صف فروش نمی‌بره
              بلکه اینقدر سهمو بالا و پایین میکنه تا بتونه خارج بشه
              یعنی در روزی که صف خرید را عرضه میکنه بعدش که صف خرید ریخت مجدد چندین بار صف خرید میکنن و باز صف خرید را عرضه میکنن بازار در این لحظات گول میخوره که سهم داره حجم میزنه و باید ادامه بده ولی در واقع اون سهم دارن خالی میکنن
              وقتی سهم بازیگر دار با حجم کم از صف خرید عرضه میشه و صف فروش میشه نشونه خالی کردن نیست نشونه رو کم کنی در بین بازیگران است که یکی از بازیگر ها خروج میزنه و سعی میکنه یه جوری خارج بشه تا بقیه فرصت فروش نداشته باشن و به اصطلاح روی بقیه گروه کم میکنه
              حالا اگر بقیه بازیگران قدرت خوبی داشته باشن مجدد صف فروش جمع میکنن و سهم بدون مزاحم به راهش ادامه میده
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• نوروزی نیا
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 426

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                یه نکته جالب در خصوص زمانی که سهام بازیگر دارد و میخواد خالی کنه اینکه روز خالی کردن سهمو از صف خرید به صف فروش نمی‌بره
                بلکه اینقدر سهمو بالا و پایین میکنه تا بتونه خارج بشه
                یعنی در روزی که صف خرید را عرضه میکنه بعدش که صف خرید ریخت مجدد چندین بار صف خرید میکنن و باز صف خرید را عرضه میکنن بازار در این لحظات گول میخوره که سهم داره حجم میزنه و باید ادامه بده ولی در واقع اون سهم دارن خالی میکنن
                وقتی سهم بازیگر دار با حجم کم از صف خرید عرضه میشه و صف فروش میشه نشونه خالی کردن نیست نشونه رو کم کنی در بین بازیگران است که یکی از بازیگر ها خروج میزنه و سعی میکنه یه جوری خارج بشه تا بقیه فرصت فروش نداشته باشن و به اصطلاح روی بقیه گروه کم میکنه
                حالا اگر بقیه بازیگران قدرت خوبی داشته باشن مجدد صف فروش جمع میکنن و سهم بدون مزاحم به راهش ادامه میده
                دقیقا درست میفرمایید...همین ترفند رو پترول شگویا پیاده کردن تو قیمتهای 1100 و 1030
                البته من از قبل سهامدار بودم ولی خوب میتونستم بفروشم پایینتر بخرم.......لعنت بهشون

نظر

• Shahin.khm
                  عضو فعال
                  • May 2020
                  • 308

در اصل توسط mohsen55 پست شده است View Post
                  باسلام
                  یک مثال رو یادآوری میکنم از ماست که برماست من از آبان سال 1368تا کنون سهامدار هستم .در این مدت هیچ گاه در صف فروش نرفتم مگر برای خرید سهام حال از عزیزان تقاضامندم سهامتون از صف فروش خارج کنید والکی بخودتون ضررنزنید در این مورد خیلی صحبتها میشه کرد که مجالش نیست اما امتحان کنید بدنیست سلامت وپیروز باشید.
                  وقتی دامنه محدوده اون هم از نوع فرمایشی این طبیعت بازاره که صف سازی ایجاد بشه .
                  چه عامدانه و با اهداف تخریبی ( بدست حقوقی ها و رانتی ها ) چه بدست سهامدار خرد.

ایران و خارج ایرانم نداره ، یه رفلکس کاملا نرمال در بازاریه که غل و زنجیر شده و فاقد نقدینگی و نقدشوندگیه .
                  با وجود دامنه الاکلنگی نمیشه در طرف عرضه تقاضا تعادل کافی نباشه و سهم قفل در صف خرید / فروش نشه . بالاخره به یه طرف سنگینی میکنه.
                  اینکه میفرمایید از 68 تا به حال سهامدار بودید و این وضع جدیده رو هم تعمیم بدید به وضعیت فضاحت بار کل مملکت.

ما حتی در اوج زمان جنگ هم تا این حد درگیر بی کفایتی و تورم و قحطی و کثافت نبودیم.
                  بورس هم متاثر از وضعیت قمر در عقرب اقتصادی و سیاسی به این وضع منجر شده.
                  پس بس کنید از مقصر پنداشتن مردم . ساده ترین و بی نتیجه ترین راه حل همینه.

مقصر جریان و سیستم دیگریست که از مردم منتفع میشه و انگشت اتهام رو سمتشون میگیره و شما هم میشی نمایندشون برای سرزنش جریان محکوم.
                  آخرین ویرایش توسط Shahin.khm؛ 2021/04/24, 21:57.

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

بازار به قدری خراب هست که فقط سهامی میتونن رشد کنن که فروشنده نداشته باشه
                    الان برکت مثبت شده ولی به نظر من این سهم دوام نمیاره و چون کل بازار خرابه در آخر این هم منفی میشه
                    الان پلوله ، قیستو ، غگیلا و... نگاه کنید اینها چون فروشنده ندارن دوام آوردن
                    یا این تمحرکه را نگاه کنید الان چون 4 میلیون فروشنده براش آمده صف فروش شده اگر این صف فروش جمع بشه اینم فروشنده نداره پس میتونه مثل غگیلا قیسو و.... حرکت کنه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ذوالقرنین
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 273

برکت هم از 5 مثبت آمد به 2 منفی حتی با حمایت شدید حقوقی !!! خدا صبر بده به سهامداران و عقلی به فروشندگان

نظر

• ذوالقرنین
                        عضو عادی
                        • Oct 2020
                        • 273

علی برکت ا.... برکت ار صف خرید به صف فروش رسید بنظرم حمایت شاخص کل شکست و همه از ترس فروشنده هستند و منتظر حمایت پایین تر

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Post
                          برکت هم از 5 مثبت آمد به 2 منفی حتی با حمایت شدید حقوقی !!! خدا صبر بده به سهامداران و عقلی به فروشندگان
                          بازاری که رم کرده همینه دیگه
                          این مشکل تمام سهام بزرگ و شرکتهایی است که تعداد سهام زیادی دارن همین ترسه
                          پلوله را نگاه کنید کلا 2 میلیون صف خرید داره ولی چون فروشنده نداره پس صفش هنوزم پاربرجاست
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ذوالقرنین
                            عضو عادی
                            • Oct 2020
                            • 273

تمام جان بخاطر تحلیل و معرفی پلوله از شما تشکر می کنم .. سلامتی و بهروزی و رزق و روزی خودت و خانواده انشاا...

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Post
                              تمام جان بخاطر تحلیل و معرفی پلوله از شما تشکر می کنم .. سلامتی و بهروزی و رزق و روزی خودت و خانواده انشاا...
                              نوش جانت
                              فقط فروش پله ای را فراموش نکن تا خدایی نکرده یه وقت اینم طب نکنه توش گیر کنید
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

کلا با این بساطی که تو کشور راه انداخت طومار تمام سهام بنیادی و بزرگ بازار به هم پیچیدن
                                بازاری که توش شپنا و شبندر و شتران به زور روزی 1 میلیون حجم میخورن دیگه بازار نیست
                                رمپنا با این عظمتش تا الان 18 هزار تا حجم خورده
                                نتیجه این کار مسولین در بازار این میشه که تا مدتها کسی جرات نمیکنه علیرغم ارزنده بودن سهام بررگ سهم اینها بیاد
                                اگر قرار باشه تو این روزها سهمی رشد کنه اون هم سهم کوچیک خواهد و به پشتوانه پول حقیقی ها
                                پس فعلا کسی سراغ سهم بزرگ نریم حتی برای گرفتن نوسان روزانه تا وقتی که دولت یه فکر اساسی برای بازار بکنه
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X