تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arman36
    ستاره دار(3)
    • Jan 2014
    • 962

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    خودتون بخونید
    و قضاوت کنید
    به قیمت‌هایی که قرمز کردم توجه کنید
    وقتی از محدوده 3500 تومان ما اعلام خروج پله ای کردیم بعضی ها با توهم بقیه را گمراه میکردن
    ناظر جان اینکه هرکس میتونه اشتباه کنه قابل قبول هست ولی اینکه یکی میاد به بقیه توهین میکنه وبقیه را دروغ گو و مافیا میدونه واقعا جای برخورد داره

اینم لینک متوهم بزرگ:.thumbsdownsmileyan

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3900&page=200
    این ایدی اینقدر حرفه ای هستش فقط دوطرفه حرف میرنه تا بازار گیج بشه دوستان خوب حرفاشو بخونید....مثلا سرشپنا اومد رو ۳۳۰۰گفت فروختم اما ما اونجا خریدیم بعد رو ۵هزار ما فروختیم این اقا تازه اونجا بوق زد ‌.....یا سر همین خودرو ۴۰۰تومنی بنده گفتم فروختم همین ایدی داشت بوق میزد پستهاش هستش برید ببینید ....بنده پالایش گفتم ۳۳هزار اما مهم اینکه فهمیدم روند نزولیه اعلام کردم فروختم تعصب خرج ندادم و گولم نزدم کسی رو.... اما این ایدی حقوق میگیره صبح تا شب اینجا مطلب گمراه کننده بزاره ملتو بدبخت کنه ... دوستان تازه وارد مواطب باشید تو دام اینا نیوفتید اینا با پنبه سر میبرن....

نظر

• arman36
      ستاره دار(3)
      • Jan 2014
      • 962

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
      فعلا نقد تا بعد انتخابات ریسک بازار زیاده هرمثبتی فرصت خروجه
      از صفحه ۲۹۸ بیاد بالا برج ۷ پارسال گفتم یعنی به محض اینکه دیدم روند نزولیه با اقتدار گفتم بفروشید اما همین ایدی برید نگاه کنید از اون موقع صدتا سهم بوق زد همشونم یا ملت گیر کردن یا ضرر مثل تمحرکه....ساده نباشید خوب بخونید نوشتع ها رو .....بنده درسته تارگت بالا میدادم اما به محض اینکه دیدم روند نزولیه اعلام کردم مثل همین نوشته بالا....تازه واردها گول نخورید ...ناظر جان خوب بخون مطالبو این ایدی خیلی بی ادب هست..‌موجود کثیف هم خودشه نه من...

نظر

• arman36
        ستاره دار(3)
        • Jan 2014
        • 962

صف خرید 700 میلیونی شپنا منو یاد روزهای اوایل اردیبهشت انداخت و خاطره شیرین رشذ شاخص و رشد نجومی بازار برای من زنده شذ
        اینم از صفحه ۲۸۹ بیاد بالا برج ۷پارسال....حالا خودتون قصاوت کنید که این اقا رو ۳۳۰۰ اول گفت فروختم بعدش اومد بوق زد برید خوب اون صفحه هاتو بخونید متوجه میشید مافیای بزرگ کیه... کلا شگردش اینکخ یه سینگال خوب میده و دوتا نمودارم میزاره که بازار بهش اعتماد کنه ...بعدش که اعتماد کرد همچین سهم میندازه به بازار که خودشونم نفهمن چجوری خوردن....برای نمونه پلوله معرفی کرداول همه بهش اعتماد کنن بعد از اونطرف تحمرکه رو کرد تو پاچه ملت....شبخوش

نظر

• sajad05
          عضو عادی
          • May 2020
          • 59

اینم از صفحه ۲۸۹ بیاد بالا برج ۷پارسال....حالا خودتون قصاوت کنید که این اقا رو ۳۳۰۰ اول گفت فروختم بعدش اومد بوق زد برید خوب اون صفحه هاتو بخونید متوجه میشید مافیای بزرگ کیه... کلا شگردش اینکخ یه سینگال خوب میده و دوتا نمودارم میزاره که بازار بهش اعتماد کنه ...بعدش که اعتماد کرد همچین سهم میندازه به بازار که خودشونم نفهمن چجوری خوردن....برای نمونه پلوله معرفی کرداول همه بهش اعتماد کنن بعد از اونطرف تحمرکه رو کرد تو پاچه ملت....شبخوش
          دوست عزیز , سهام داری که از روی دست دیگران خرید میکنه نیاز به متولی نداره و باید ریسک کم دانشی خودش رو,با اعتماد به تحلیل گر بپذیره و تمام مسیولیت بر عهده خودش هست.

مگر کسانی که از تحلیل های اساتید کلا این سایت سود کردند, امدند گفتند که فلانی این 10 میلیون تومن مال شما که به هنگام ضرر بیایند فریاد مافیا سر دهند...

فارق از اینکه جناب تمام , تحلیل گر شایسته ای هستند , لزومی ندارد که شما بیایید اینجا و مافیا معرفی کنید...شما هنوز خودتان شهر ما نیستید...

نظر

• arman36
            ستاره دار(3)
            • Jan 2014
            • 962

در اصل توسط sajad05 پست شده است View Post
            دوست عزیز , سهام داری که از روی دست دیگران خرید میکنه نیاز به متولی نداره و باید ریسک کم دانشی خودش رو,با اعتماد به تحلیل گر بپذیره و تمام مسیولیت بر عهده خودش هست.

مگر کسانی که از تحلیل های اساتید کلا این سایت سود کردند, امدند گفتند که فلانی این 10 میلیون تومن مال شما که به هنگام ضرر بیایند فریاد مافیا سر دهند...

فارق از اینکه جناب تمام , تحلیل گر شایسته ای هستند , لزومی ندارد که شما بیایید اینجا و مافیا معرفی کنید...شما هنوز خودتان شهر ما نیستید...
            بابا داستان نگو رفتی با ده تا ایدی میای از خودت حمایت و تشکر میکنی فکر کردی ملت هالو هستن ...کسی که حرفه ای باشه که حرف شماها رو گوش نمیده ...من دلم واس اون اماتور جوگیری و بی تجربه میسوزه که با بوق زدهای شما گیر میوفته تو دامتون...خودتونم میدونید چی میگم...اما هرچی بگم خودتونو مظلوم و خیر خواه نشون میدید....من فقط خواهشم از تازه واردها اینکه برن نوشته های اینا رو از سال قبل تا الان بخونن واس منم بخونن بعد متوجه میشن مافیای بزرگ کی هستش...شبخوش

نظر

• sajad05
              عضو عادی
              • May 2020
              • 59

بابا داستان نگو رفتی با ده تا ایدی میای از خودت حمایت و تشکر میکنی فکر کردی ملت هالو هستن ...کسی که حرفه ای باشه که حرف شماها رو گوش نمیده ...من دلم واس اون اماتور جوگیری و بی تجربه میسوزه که با بوق زدهای شما گیر میوفته تو دامتون...خودتونم میدونید چی میگم...اما هرچی بگم خودتونو مظلوم و خیر خواه نشون میدید....من فقط خواهشم از تازه واردها اینکه برن نوشته های اینا رو از سال قبل تا الان بخونن واس منم بخونن بعد متوجه میشن مافیای بزرگ کی هستش...شبخوش
              شما اگر در جناح اصول گرا بودی مسلما به خاطر توهمات توطئه سرشارتون الان کاندیدای بالقوه ریاست جمهوری بودی/.:biggrinsmiley.:/

برادر من فازت چیه؟

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14641

حیف صفحات این تاپیک که به خاطر متوهم توطئه و مافیا داره ورق میخوره.
                جواب دادن بیشتر صلاح نیست
                لطفا به حرفهای متوهم گوش کنید و این تاپیک مطالعه نفرمایید.
                با تشکر.
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14641

دلار

خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14641

سکه تمام بهار آزادی

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14641

انس(طلا)

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• بیدار2
                        عضو جدید
                        • Jun 2020
                        • 13

بیت کوین اینجا همه هشدار میدادن وای نخرید بدبخت میشید....راحت خودشون زیر ۵۰هزار خریدن و الان دارن به ریش مردم میخندن.... قابل توجه تازه واردها گول این فرومها رو نخورید همشون مافیا هستن و اومدن ملتو گمراه کنن یه حرف درست نمیزنن....مواظب باشید تو دامشون نیوفتید... بنده نیمی از نقدمو از بانک خارج کردم زیر ۵۰ بیت کوین خریدم و تا بالای صدهزار فروشنده نیستم روند صعودیه و حرف بقیه باد هواست...هدف بیت کویین بالای صدهزار...یادگاری باشه چندماه دیگه میارم بالا قیمت امروز ۵۵هزار دلار...
                        تو اگه زرنگ بودی بیت کوین پارسال ۵۰۰۰ میخریدی نه الان ۵۰۰۰۰برادر من....ریسک به ریوارد میگه خرید بیت کوین تو این قیمتا درست نیست..نظراتم متفاوته....گیرمم دوبرابر شه...با چه میزان ریسک؟!!.....هی مافیا مافیا نکن...مجبور که نیستی برای حلب توجه پست بذاری....نظرتو بگو...حمله نکن...جناب تمام هم مثل هرکس دیگه تحلیل درست وغلط داره چون ذات بازار سرمایه همینه که قطعیت نیست..احتمالاته...دیگه با خوداشخاص هست انتخاب که چقد از تحلیل های ایشون استفاده کنن...یکبار تذکر دادی بسه..تکرار نکن..حرف اگه درست باشه نیاز به تکرار واصرار نداره عزیز دل

نظر

• میلاد سودی
                          ستاره دار (1)
                          • Apr 2020
                          • 1034

در اصل توسط بیدار2 پست شده است View Post
                          تو اگه زرنگ بودی بیت کوین پارسال ۵۰۰۰ میخریدی نه الان ۵۰۰۰۰برادر من....ریسک به ریوارد میگه خرید بیت کوین تو این قیمتا درست نیست..نظراتم متفاوته....گیرمم دوبرابر شه...با چه میزان ریسک؟!!.....هی مافیا مافیا نکن...مجبور که نیستی برای حلب توجه پست بذاری....نظرتو بگو...حمله نکن...جناب تمام هم مثل هرکس دیگه تحلیل درست وغلط داره چون ذات بازار سرمایه همینه که قطعیت نیست..احتمالاته...دیگه با خوداشخاص هست انتخاب که چقد از تحلیل های ایشون استفاده کنن...یکبار تذکر دادی بسه..تکرار نکن..حرف اگه درست باشه نیاز به تکرار واصرار نداره عزیز دل
                          من خدا شاهده دوس ندارم از کسی دفاع بیخود کنم شده حتی جناب تمام نظراتی هم دادن به مذاق من خوش نیومده ولی ایشون از جمله کسانی هستن که شپنا ۵۰۰ تومنی و شبندر ۹۰۰ تومنی رو معرفی کردن بنظرم نگاه ۱ طرفه اصلا درست نیست
                          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• فرهنگ سازان
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2014
                            • 692

از مهر 99 که بیت کوین روند صعودی خودش رو قطعی کرد تا الان که حدود شش هفت ماه میشه این روزها بدترین اوضاع این روند محسوب میشه .

روزهایی پر از تردید در حالی که در بیشتر المان ها احتمال پایان روند صعودی و شروع اصلاح بیشتر از ادامه صعود هست.

خرید در این موقعیت های متزلزل کار افراد دارای استراتژی معاملاتی ، مسلط بر احساسات ، مطلع و حرفه ای نیست.

نمودارها در بازار بسیار پر عمق و به معنای واقعی" بازار " بیت کوین هرگز دروغ نمیگن .مثل بورس ما هرگز هم قابل دستکاری نیستند .

چارت بیت کوین با نگاه ایچی موکو ( که این نگاه بسیار مطمئن و قابل اعتماد هست برای بیت کوین ) میگه با احتمال زیاد روند داره عوض میشه.

فعلا تا کف ابر محدوده 45000 که حمایت خیلی قوی هست جای نزول داره . بعد مجدد باید شرایط چارت دقیق آنالیز بشه .

توجه بشه که هفته قبل با کندل قوی نزولی وارد ابر صعودی شد و نزول به سمت کف ابر رو تست زد . مجددا به نظر میاد پولبک خیلی زیبایی به محدوده بالای

ابر زد ( تا محدوده 55000) در خروج از ابر ناموفق بود و در ادامه مجدد نفوذ سنگین به داخل ابر رو طی دیروز و امروز داره ادامه میده.

در هر صورت کارش سخت هست و با یکی دو کندل نزولی دیگه به احتمال بالا ابر نزولی آینده هم پدیدار خواهد شد که به بالاتر رفتن

احتمال شروع اصلاح ، اعتبار بیشتری خواهد داد.

فعلا حمایت های بعداز محدوده 45000 ، محدوده های 39000 ، 30000 ، 23000 و نهایتا سوپر حمایت محدوده 19000-20000 دیده میشن.

توجه بشه که این تحلیل همین زمان هست و داره میگه یا احتمال بالا ( یعنی حدود 70-60 درصد ) احتمال نزول تا اولین حمایت هست و

مثل هر نظر تکنیکی دیگه تا حدود40-30 درصد امکان فیل شدن داره و به هیچ عنوان قطعیتی نداره.
                            آخرین ویرایش توسط فرهنگ سازان؛ 2021/04/30, 00:17.

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14641

دلار

دیشب قیمت دلار بازار آراد آمد زیر قیمت دلار صرافی
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14641

پلوله
                                این سهم در محدود 2200 تومان معرفی کردیم و اکنون قیمت 2820 تومان و تکنیکال هدف 3800 تومان را نشون میده و حتی اهداف بالاتر هم نشون میده ولی از همین فردا فروش پله ای را در دستور کار قرار بدید

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X