تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

بن سلمان ابراز علاقه کرده برای روابط با ایران
    من نقش عربستان در فشار اقتصادی و خصوصا قیمت دلار در ایران را زیاد میبینم
    اگر این کشور کوتاه بیاد باید منتظر افت محسوس تر دلار باشیم
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• zess
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3107

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      تا نباشد چوب تر،....

نیروهای‌حوثی و ارتش یمن در آستانه تصرف شهر استراتژيک مارب قرار دارند که آخرین پایگاه نیروهای وابسته سعودی در شمال این کشور به شمار می‌رود.

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

خبر مهم
        کدهای مسدودی باز شدند.
        .....
        این کدها بیشتر روی سهام کوچیک بازار فعال بودند
        انشالله از فردا معاملات قفل شده در سهام کوچیک میتونه دستخوش تغییرات بشه
        بازیگران میتونن مجدد فعال بشن
        کم کم سهام کوچیک دارن تکون میخورن
        و بعضی ها را دارن حجم مبنا ها را برمیدارن
        تعداد صفهای فروش از 470 تا به 270 تا کاهش پیدا کرد
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

ماشالله خوب دارید به بازیگر معاملات الگوریتمی نوسان میدید
          هزار بار گفتم توی سهام بزرگ و در این بازار مثبت 6 سهم نخرید
          اگر خرید کردید بدونید دارید به هوش مصنوعی که داره معاملات الگوریتمی میبنده نوسان میدید
          باهاش رقابت نکنید تا حذف نشید
          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/04/28, 09:49.
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

پلوله فقط 1.9 میلیون صف خرید داره ولی بازم کسی نمیفروشه اینم برای خودش جالب شده
            تمحرکه امروز 114 هزار تا تا این لحظه حجم خورده بازی بازیگرش هم معلوم نیست
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• رضوان
              عضو عادی
              • Oct 2020
              • 31

بن سلمان و کلا حکومت عربستان همه تخم مرغ هاشون رو در سبد ترامپ گذاشته بودن
              با روی کار اومدن بایدن و قدرت گرفتن مجدد دموکرات ها، عربستان به ناچار در حال تغییر سیاست های منطقه ای خودش به صورت کاملا واضح هست.
              به محاصره قطر پایان دادن و روابط دیپلماتیک بین دو کشور برقرار شده،در یمن شدیدا به دنبال یه راه آبرومندانه برای خروج از باتلاقی هستن که گرفتار شدن،با کشور خودمون هم با میانجیگری عراق مذاکرات رو شروع کردن
              در مورد نقش عربستان در فشاری اقتصادی به ایران هم درست می فرمائید،بهرحال لابی عربستان در آمریکا بسیار فعال و تاثیر گذار هست مخصوصا روی جمهوری خواه ها

نظر

• arman36
                ستاره دار(3)
                • Jan 2014
                • 962

بیت کوین اینجا همه هشدار میدادن وای نخرید بدبخت میشید....راحت خودشون زیر ۵۰هزار خریدن و الان دارن به ریش مردم میخندن.... قابل توجه تازه واردها گول این فرومها رو نخورید همشون مافیا هستن و اومدن ملتو گمراه کنن یه حرف درست نمیزنن....مواظب باشید تو دامشون نیوفتید... بنده نیمی از نقدمو از بانک خارج کردم زیر ۵۰ بیت کوین خریدم و تا بالای صدهزار فروشنده نیستم روند صعودیه و حرف بقیه باد هواست...هدف بیت کویین بالای صدهزار...یادگاری باشه چندماه دیگه میارم بالا قیمت امروز ۵۵هزار دلار...

نظر

• arman36
                  ستاره دار(3)
                  • Jan 2014
                  • 962

مراقب این بیت کویین باشید و بیخودی احساس زرنگی نکنید وقتی بیت کویین بریزه تمام ارزهای دیجیتال را با خودش به گور میبره
                  اونجا با کسی شوخی نداره راحت نابود میکنه
                  ضمنا سازمان بورسم نداره که هر روز بری اونجا شیشه هاش بشکنی و فردا برات فرصت خروج ایجاد کنن
                  اونجا البته به فرصت خروج احتیاجی نداره چنان نابود میشی که نیازی به خروج نیست همونجا از زندگی خارجت میکنن و خلاص.
                  اگر فکر میکنی زرنگی و تو فیوچر پوزیشن سل میگیری و کلی سود میکنی بازم باید بگم آخرش همون کارگزاری که باهاش کار میکنی یه کاری میکنه که کال بشی و حسابت صفر بشه
                  در هر حال بازم احتیاط شرط عقل است
                  درست موقعی که زیر ۵۰هزار بود اینو نوشت که ملتو وحشت کنه و خودش بخره.... سر خودرو بالای ۴۰۰هم همین بلا سر مردم ساده اوردن و چون میدونستن روند نزولیه بوق میردن بخرید....الانم میدونن روند بیت کوین صعودیه و هر اصلاحی فرصت خریده دارن میترسونن....مافیا رو بشناسید با پنبه سر میبرن‌ .... توبورس هم گفتم روند تا دوسال نزولیه هرمثبتی فرصت خروجه...مخصوصا از سهام کوچیک که اینها بوق میزنن فرار کنید ....روزخوش
                  آخرین ویرایش توسط arman36؛ 2021/04/28, 16:47.

نظر

• میلاد سودی
                    ستاره دار (1)
                    • Apr 2020
                    • 1034

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                    درست موقعی که زیر ۵۰هزار بود اینو نوشت که ملتو وحشت کنه و خودش بخره.... سر خودرو بالای ۴۰۰هم همین بلا سر مردم ساده اوردن و چون میدونستن روند نزولیه بوق میردن بخرید....الانم میدونن روند بیت کوین صعودیه و هر اصلاحی فرصت خریده دارن میترسونن....مافیا رو بشناسید با پنبه سر میبرن‌ .... توبورس هم گفتم روند تا دوسال نزولیه هرمثبتی فرصت خروجه...مخصوصا از سهام کوچیک که اینها بوق میزنن فرار کنید ....روزخوش
                    دوست عزیز یا شما جناب تمام رو با ایلان ماسک اشتباه گرفتی کل خوانندگان این سایت هم بخوان تاثیری رو بیت کوین بزارن نهایتا نیم درصد بالا پایینش کنن
                    نمونه بارز ضرب‌المثل از کاه کوه ساختن
                    بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• Deutschland
                      عضو فعال
                      • Jan 2015
                      • 838

شما چه ارز دیگیتالی خریدن؟
                      مردم خودشن مقسر هستن...
                      کل دنیا میگه این موج ارز دیگیتال تا ابان ماه ادامه دارد
                      وختی میترسن برن بانک ۲۲٪سود بگیرن

نظر

• arman36
                        ستاره دار(3)
                        • Jan 2014
                        • 962

در اصل توسط Deutschland پست شده است View Post
                        شما چه ارز دیگیتالی خریدن؟
                        مردم خودشن مقسر هستن...
                        کل دنیا میگه این موج ارز دیگیتال تا ابان ماه ادامه دارد
                        وختی میترسن برن بانک ۲۲٪سود بگیرن
                        دوست عزیز بنده بیت کوین خریدم اینجا بخوای ادرس درست بدی مافیا با ده تا ایدی حمله میکنن... فقط باید دروغ بگی...ملتو ۹ماهه میگن سهامداری کنید از اونور خودشون ارز دیجیتال خریدن...بعد وقت فروشسون شد میگن بیایید ارز بخرید تا خودشون بفروشن و اونموقع سهام ملتو که به کف رسیده مفت بخرن....بازارهای مالی خاصیتش همینه باید حرفه ای باشید....وگرنه با هزار ایدی گمراهتون میکنن....برید سابقه این افرادو بخونید متوجه میشید....

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

واقعا در شأن خودم نمیبینم جواب بعضی از این روان پریشان که میان و مطالبی مغرضانه میزنن بدم
                          ولی تاریخچه مطالبش بالا میارم
                          انشالله ناظر سایت این قبل موجودات را به راه راست هدایت کنه
                          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/04/28, 19:16.
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

خودتون بخونید
                            و قضاوت کنید
                            به قیمت‌هایی که قرمز کردم توجه کنید
                            وقتی از محدوده 3500 تومان ما اعلام خروج پله ای کردیم بعضی ها با توهم بقیه را گمراه میکردن
                            ناظر جان اینکه هرکس میتونه اشتباه کنه قابل قبول هست ولی اینکه یکی میاد به بقیه توهین میکنه وبقیه را دروغ گو و مافیا میدونه واقعا جای برخورد داره

همچنان سهامداری فعلا در عرض ده روز بالای ۳۰درصد تو سودم ....جالبه رو ۳۳۰۰همه گفتن فروختیم این نشون میده که ۹۵درصد اشتباه میکنن و یا دروغ میگن بهترین دوست در بورس فقط روند هستش بقیه کشک
                            زمان که میگذره خیلی حقایق روشن میشه همچنان با شپنا ۳۳۰۰تومنی سهامداری حداقل تا ۶ماه
                            بله واس اونم میاد کلا هدفشون بالای ۳۰هزار هست راه شاوان رو همگی خواهند رفت مواظب باشید با سود کم پیادتون نکنن هدف خیلی فراتر از فکر بازار هستش....قیمت امروز شپنا ۳۳۰۰ یادگاری باشه زمان مشخص خواهد کرد که از همینجا حداقل ۵۰۰درصد رو شاخشه دولت کلی کار داره با اینها....همین شپنا ۳هزار درصد تجدید ارزیابی بده میشه سهمی صد تومن ایا سهم صدتومنی تو بازار هست؟بس باید بره بالای ۲۰هزار و ۳۰هزار....
                            تو مسابقه ماهانه هم ببینید فقط گزوه پالایش و خودرو درصدر بیشترین بازدهی هستن و این یعنی فعلا دولت پشت سهامشه که حسابی رشدش بده تا بتونه گرون بفروشه و سود خوبی کسب کنه تا کمبود بودجشو جبران کنه
                            در روزی که همه فروختن بنده سنگین در حدتک سهمی خریدم و با سود کم هم قانع نیستم فقط کافیه برید تو مجمع باهاش و تازه متوجه میشید چه کلاهی سرتون رفته قبل مجمع دارن همرو پیاده میکنن مواظب مافیا باشید ازما گفتن
                            اینم لینک متوهم بزرگ:.thumbsdownsmileyan

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3900&page=200
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• iranboors
                              عضو عادی
                              • Nov 2020
                              • 49

دوست عزیز احتمال سقوط بیت کوین تا 22000 واحد وجود داره. طبق نمودارش.

نظر

• فین
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1158

در اصل توسط iranboors پست شده است View Post
                                دوست عزیز احتمال سقوط بیت کوین تا 22000 واحد وجود داره. طبق نمودارش.
                                بیت کوین بیشتر از پنج هزار دلار ارزش ندارد. براحتی در طی یک سال و با یک تیم قوی برنامه نویسی می توان بهتر از بیت کوین را ایجاد نمود. دو سال دیگه به کسانی که بیت کوین بالای پنج هزار دلار خریدن می خندید. بیت کوین پنجاه هزار دلاری از شاخص 8 میلیونی بورس تهران هم خنده دار تر است. تا چند سال دیگه اکثر کشورهای بزرگ و حتی شرکتهای بزرگ تکنولوژی ( اپل - گوگل - مایکروسافت - امازون و ...) همگی رمز ارز مخصوص به خود و حتی بهتر از بیت کوین خواهند داشت.

نظر

در حال کار...
                                X