تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    دقت فرمایید

رسیدن قیمت دلار به ۶۰هزارتومان بمعنی بحران های شدید در تمامی عرصه هاست

با قوانین صرف تکنیکالی نمیشه بازار سرمایه را تحلیل کرد

تمامی روند ها از بنیاد نشئت میگیرند در حال حاضر روند بنیادی بسمت بحران های عمیق نرفته

تمامی تغییرات کلان در اوج تضادها بوجود میاد
    سلام و درود جناب طیب
    بحران خیلی وقته در کشور وجود داره
    و حتی میشه گفت علت روی کار آمدن دولت فعلی و این کابینه خاص دقیقا مدیریت کردن این بحران به روش خودشونه
    این دولت به نظر من میتونه بعضی چیزها را مدیریت کنه ولی همه چیز را نه
    این دولت میتونه جلوی اعتراضات و تظاهرات بگیره (با روش خودشون)
    میتونه مسکن را آروم کنه (چون تنها چیزی که تحریم روش اثر نداره مسکن است و در کشور تمام مصالح ساختمان در داخل تولید میشه فقط باید بساط سفته بازی و دلالی در مصالح و زمین و آپارتمان را جمع کنن)
    ولی در زمینه مثلا خودرو نهایتا میتونه 50 درصد موفق بشه چون هنوزم قطعات وارد میشه
    اما در این بین هیچ وقت نمیتونه جلوی رشد دلار و طلا را بدون تغییر در زیر ساختهای اقتصادی کشور و رفع تحریم ها بگیره
    هنوزم یادم هست وقتی دلار داشت از 900 به 1200 تومان میرسید در جمعی گفتم بنا به دلایلی دلار حتی میتونه 100 هزار تومانی بشه(با دلایلی که داشتم) اون زمان در اون جلسه هیچ کس و هیچ کدوم باور نکردن و گفتن دلار اگر بشه 5 تومان کشور نابود میشه و جنگ داخلی راه می افته حالا تو میگی 100 هزار تومان گفتند این توهم است .ولی دلار تا 32 هزار تومان بالا آمد ولی چیزی نشد
    چون ما مردم خوب میتونیم خودمون با شرایط سازگار کنیم کسی هم به فکر کس دیگه ای نیست
    اون قشری که داره لح میشه هم مهم نیستن
    اون مغازه دار که وقتی دلار شد 10 برابر اجناسش را 20 برابر کرد
    صاحب خانه هم اجاره 500 هزار تومانی خودش کرد 5 میلیون تومان
    تازه همه هم خوشجال بودن که گرون شده ولی کسی به فکر ضعیف تر از خودش نبود پس بحران را بین خودمون دست به دست کردیم و سپردیم به قشر ضعیف جامعه
    این دولت بازی عجیبی رو بنزین و گازوییل راه میندازه و اگر نمیترسیدن همین فردا بنزین میکردن لیتری 20-25 هزار تومان
    الان هم این ترس تنها دلیل به تعویق انداختن افزایش نرخ بنزین نیست
    بلکه دارن دنبال راه حلی مناسب میگردن تا وقتی افزایش دادن مجدد خاطره سال 98 پیش نیاد
    و به نظر من راحش ساده است و اون پیدا کردن فقط بزارید شر کرونا کم بشه بعد احوال بنزین میپرسن
    آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/08/13, 13:44.
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      یه بلوک هم روی تابلو دوم زدن تا نشون بده یه خبری افتاده پشت سهم
      من همیشه از بلوک‌های که تو کف قیمتی زده میشه خاطره خوب دارن
      انشالله اینبار هم تکرار بشه

http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...10432031442038
      بلوک دوم هم در کف قیمت معامله شد تا ذهن بازار بیشتر درگیر اتفاقات احتمالی و پشت پرده سهم باشد

خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
        ستاره‌دار(1)
        • Sep 2020
        • 2057

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
        علت رسیدن شاخص به کف قبلی ترس از افت دلار به اعداد ۱۵ و ... بود البته دلایل دیگر هم داشت. وقتی خیال بازار راحت شد که نه توافق کاملی در کار است و نه با فرض توافق دلار به اون اعداد میرسد ، ترسش برداشته شد.
        با فرض حتی رسیدن قیمت سهم ها به زمان کف قبلی شاخص ، بازهم شاخص به اون عدد نمیرسد و بالاتر خواهد بود چون در این فاصله سود نقدی مجامع را داشتیم و برخی شرکتها جدید هم امده و بازهم در راه است.
        پس رسیدن به ان کف خیلی بعید است چه برسد که آنرا هم بشکند!اگر کف قبلی بخواهد بشکند یعنی قیمت سهم ها خیلی پایینتر از زمان کف قبلی باشند تا سود مجامع و سهم های جدید را هم جبران کنن که بسیار دور از ذهنه مگر دلار افت خیلی شدید کند و یا سقوط قیمتهای جهانی را داشته باشیم یا اتفاق خاصی در کشور بیافتد
        بتابراین با وضع موجود متطقی نیست این تحلیل.
        درود
        یکی ازعلل میتواند سقوط نفت باشد به زیر 30 دلار . حالا با چه فاندی نمی دانم . بحران کرونا جهان تمام است. زمستان در پیش. پس چه فاندی سقوط نفت را رقم می زند. آیا توافق و ورود نفت ایران به دنیا نیست؟
        ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

برای فردا سهام زیر بررسی کنید
          خصدرا
          شلرد
          وآیند
          .....
          باید دید آخر بازار کدوم یکی میتونه دوام بیاره و با صف خرید بسته بشه
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

شاخص بانکی
            نمودار نشون میده روند نزولی را شکسته و به آن پولبک زده ولی در منطقه تراکمی قرار گرفته است در صورت شکسته شدن مقاومت 7660 واحد رشد حداقل 27% در کل گروه را متصوریم

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mohsen55
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 379

با سلام
              دوستان عزیز وقتی سر پولهای بزرگ پیدا بشه فرقی نمیکنه که کدام بازار بورس ملک یا هر بازاردیگری میتونه خراب کنه اونموقع هست که اجازش دست من و شما نیست .
              در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
              درود استاد تمام عزیز

بنظرم فعلا در بازار تحلیلی وجود ندارد که حتی در صورت توافق نیز کف قبلی را بشکند!! گویا بحث بر سر این هست که نباید اجازه داد باز با شیب بالا ببرند بالا و بعد بازار را بیخیال شوند یک روند بلند مدت صعودی ارام و پیوسته که بنفع همه نمادها و فعالین باشد و نباید اجازه داد داستهانهای قبلی تکرار شود

نظر

• naderi1
                ستاره‌دار(26)
                • Sep 2020
                • 792

میتونه مسکن را آروم کنه (چون تنها چیزی که تحریم روش اثر نداره مسکن است و در کشور تمام مصالح ساختمان در داخل تولید میشه فقط باید بساط سفته بازی و دلالی در مصالح و زمین و آپارتمان را جمع کنن)
                ولی در زمینه مثلا خودرو نهایتا میتونه 50 درصد موفق بشه چون هنوزم قطعات وارد میشه
                صرف داخل تولید شدن یا وارد شدن مهم نیست بلکه قیمت آن مهم است که آنهم بخاطر تحریم و دلایل دیگر گران میشود
                بالارفتن دلار که یکی از دلایل آن تحریم است باعث گران شدن همه چیز می شود حالا چه در داخل باشد چه از خارج وارد شود. البته وارداتی ها مشکلشان بیشتر میشود.
                حالا اینکه مسکن خودش را با چه دلاری تطبیق داده و الان جای رشد دارد یا ندارد یک بحث دیگر است اما در اینکه تحریم در آن اثر دارد شکی نیست.
                روی قیمت لبو هم تحریم اثر دارد مسکن که جای خود.
                اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• naderi1
                  ستاره‌دار(26)
                  • Sep 2020
                  • 792

خصدرا
                  شلرد
                  وآیند
                  .....
                  با عبور احتمالی صدرا از ۳۰۰ توماندر هفته پیش رو بنظر فاذر هم میتواند با افزایش تقاضا همراه شود. فاذر ۱۲۰ تومانی هم در این دولت بنظر قراردادهای خوبی بگیرد.فقط شناور زیاد است
                  اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

بلوک دوم هم در کف قیمت معامله شد تا ذهن بازار بیشتر درگیر اتفاقات احتمالی و پشت پرده سهم باشد

یه حقوقی با خرید 152 میلیون سهم وآیند دیروز وارد لیست عمده ها شد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

خصدرا
                      شلرد
                      وآیند
                      .....
                      هر سه صف خرید
                      به نظر این پرتفوی میتونه یه پرتفوی بی حاشیه در بازار باشه که بدون توجه به کلیت بازار رشد خوبی را تجربه کنه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

شلرد و خصدرا متعادل شدن وآیند صف خریدش سنگین شد
                        دلیل هم مشخص هست
                        خصدرا از کف حدودا 55% رشد کرده
                        شلرد از کف 70% رشد کرد
                        وآیند از کف 9% رشد کرده
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سهامدار خرد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 2323

وقتی خودرویی ها و بانک مثبت باشن و شیمیاییهای دلاری منفی
                          شما چه برداشتی از تحلیل بازار میکنید؟

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                            وقتی خودرویی ها و بانک مثبت باشن و شیمیاییهای دلاری منفی
                            شما چه برداشتی از تحلیل بازار میکنید؟
                            من تحلیل خودم از دلار و بازار صفحات قبلی گذاشتم ولی ظاهرا بعضی دوستان ناراحت شدن
                            پس بهتره ما چیزی نگیم و خودمون با استراتژی خودمون معامله کنیم
                            بقیه بازار هم مال دوستانی که ناراحت شدن
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

وآیند
                              این سهم 3 تا واگرایی مثبت در آر اس آی ثبت کرده و اینبار از کف کانال با واگرایی مثبت برگشته
                              سناریوی احتمالی سهم میتونه اینجوری باشه

در خصوص وآیند گفتنی ها گفته شد و در طی دو روز گذشته از 1000 تومان تا 1098 تومان امروز به اندازه کافی هم فرصت خرید داد
                              انشالله دوستان بهره مند شده باشند
                              اهداف اولیه سهم در تحلیل نموداری مشخص است
                              انشالله این سهم خیر و برکت نصیب سهامدارن خودش کنه
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• توپ4گوش
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2020
                                • 2505

در اصل توسط mohsen55 پست شده است View Post
                                با سلام
                                دوستان عزیز وقتی سر پولهای بزرگ پیدا بشه فرقی نمیکنه که کدام بازار بورس ملک یا هر بازاردیگری میتونه خراب کنه اونموقع هست که اجازش دست من و شما نیست .
                                درود بر شما

سایر بازارها با بورس فرق دارد انها صبر میکنند با املاکشان یا دلار و طلایشان

اما اینجا سهامدارها صبر نمیکنند وقتی عمودی ببرند بالا و خودشان ظرف چندماه سرمایه شان را چند برابر کنند و پولها را خارج کنند باز قضیه سال گذشته تکرار میشود و صفهای فروش قفل شدن نمادها بیچاره شدن اکثریت

باید حرف خودت را زد و به انها اجازه سفته بازی مجدد را نداد بخصوص اهالی قلم که نوشته شان خواند میشود

بازار امروز اگر توجه کردید مشاهده کردیم که تاثیر گذار بوده و اینا قطعا میخوانند نوشته ها را من چند تا از سهام خودم امروز منفی شدند بعد متعادل شدند کمی این محدوده معامله شوند اینجا میشود نقطه حمایتی بعد که بالاتر رفت در صورت برگشت اینجا حمایتش هست و میتوان خارج شد اما اگر عمودی برود بالا دیگه حمایتی ندارد!!

این بنفع همه ما هست که فروشنده های عجول و منفی فروش خارج شوند شیب کمتر صعو.د کند تا افراد بلند مدت بیشتری وارد شوند و همچنین گزارشهای شرکتها بیاد که اگر استحقاق صعود ندارد اصلا بالا نروند که بخاد بریزد!!!
                                شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

در حال کار...
                                X