تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

سکه تمام
    اگر سطح حمایتی 8.9 میلیون از دست بده میتونه تا محدوده 7.3 میلیون هم افت کنه

خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3900&page=293

ما در حال تکمیل موج 4 هستیم و بازار دلار وارد فضای افت هیجانی شده
      محدوده مستطیل آبی در نمودار زیر و در محدوده 15500تومان تا 19100 تومان محدوده خرید است
      انتظار دارم دلار با لمس کردن محدوده 20300 تومان یه برگشت کوچیک داشته باشه و بعد در صورت شکسته شدن 20300 تومان وارد محدوده مشخص شده گردیده و کفسازی نهایی را انجام دهد
      در صورت شکسته شدن 20300 تومان خرید پله ای را میتوان شروع کرد

دیشب دلار تا محدود 20450 هم افت کرد و تقریبا عدد ما را دیده
      برگشت امروز دلار را در قالب همون برگشت کوچیک که اشاره کردم میبینم و احتمالا میدم چند روزی بازار رشد کنه و شاید تا محدوده 23 هم بالا بیاد و بعدش در صورت شکست 20300 باید منتظر افت سنگین تر باشیم
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

وتجارت

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

وبملت

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14645

شاخص کل

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

در نمودار هفته ای و بلند مدت سکه و دلار هر دو در محدوده های مهمی قرار گرفتن که بعید میدونم به راحتی شکسته بشن سعی میکنم نمودار بلند مدتی اونها را قرار بدم
              اما محدود بسیار محکم دلار 19 هزار تومان و سکه 8.9 میلیون است در صورتی که به هر دلیل این سطوح از دست برن باید منتظر اتفاقات مهم سیاسی باشیم در غیر اینصورت این سطوح به راحتی شکسته نخواهند شد
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14645

بارار داره خوب معامله میکنه
                ولی مثبت نخرید
                پلوله هم باز هم صف خرید بدون عرضه داره
                تمحرکه هم شاهد کاهش صف فروش به 2.8 میلیون سهم است و احتمال جمع شدن صف فروش هست
                چهارشنبه دقیقه آخر بازار حدود 17 میلیون صف فروش برای تمحرکه گذاشتن که میشه حدود 14% از کل سهام شرکت(کل سهام شرکت 121 میلیون)
                این کار بازیگر سهم 2تا نکته داشت
                یکی اینکه اعلام کردن نمی‌خوان غیر خودی ها و نوسانگیر وارد سهم بشه
                دوم اینکه نشون داد مقدار سهامی که دارن خیلی زیاده و طبیعتا بدون صف خرید نمیتونن این سهمو خالی کنن(وقتی 14% کل سهام تو 2 دقیقه میزارن روی تابلو نشون میده حداقل 20تا30 درصد سهام شرکت دست بازیگر سهمه)
                پس مجبورا برای جمع کردن صف فروش 3 میلیون سهم یه برنامه مشخص بزارن و جمعش کنن
                با این حرکتی که چهارشنبه زدن احتمال اینکه فردا بخوان جمعش کنن زیاده
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

چهارشنبه دقیقه آخر بازار حدود 17 میلیون صف فروش برای تمحرکه گذاشتن که میشه حدود 14% از کل سهام شرکت(کل سهام شرکت 121 میلیون)
                  این کار بازیگر سهم 2تا نکته داشت
                  یکی اینکه اعلام کردن نمی‌خوان غیر خودی ها و نوسانگیر وارد سهم بشه
                  دوم اینکه نشون داد مقدار سهامی که دارن خیلی زیاده و طبیعتا بدون صف خرید نمیتونن این سهمو خالی کنن(وقتی 14% کل سهام تو 2 دقیقه میزارن روی تابلو نشون میده حداقل 20تا30 درصد سهام شرکت دست بازیگر سهمه)
                  پس مجبورا برای جمع کردن صف فروش 3 میلیون سهم یه برنامه مشخص بزارن و جمعش کنن
                  با این حرکتی که چهارشنبه زدن احتمال اینکه فردا بخوان جمعش کنن زیاده
                  صف فروش 17 میلیونی چهارشنبه به صف فروش 2.5 میلیونی امروز تبدیل شده
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14645

گروه خودرویی جه آتشی به جان بازار میزنن
                    خودرو و خساپا از وقتی وارد کانال 200 تومانی شده به نظر شددت فروش بیشتر شده
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

پلوله هم در این بازار خراب خم به ابرو نیاورد و صف خریدش نریخت
                      تا اینکه ناظر تعلیقش کرد تا ببینه چرا این سهم مثل بقیه تو کثافت غلت نمیزنه
                      خوب معنی نمیده همه قرمز باشن و این سبز باشه
                      واقعا برای مسولین سازمان باید تاسف خورد که بجای خمایت از سبر شدن بازار هر نمادی که سبر میشه را تعلیق میکنن
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ذوالقرنین
                        عضو عادی
                        • Oct 2020
                        • 273

پلوله هم در این بازار خراب خم به ابرو نیاورد و صف خریدش نریخت
                        تا اینکه ناظر تعلیقش کرد تا ببینه چرا این سهم مثل بقیه تو کثافت غلت نمیزنه
                        خوب معنی نمیده همه قرمز باشن و این سبز باشه
                        واقعا برای مسولین سازمان باید تاسف خورد که بجای خمایت از سبر شدن بازار هر نمادی که سبر میشه را تعلیق میکنن
                        بله معیار هم هفته پیش بستند سلیقه و رانت و کثافتکاری از مشخصات بورس این دوره بود ...دیدید حالا چرا ملت میرن تو رمز ارز این کارا رو که میکنن اینجور میشه ....

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14645

تمحرکه طی دوهفته گذشته دوبار افشای الف زده
                          .....
                          ? نماد : تمحرکه

? عنوان: افشای اطلاعات بااهمیت - (انعقاد قرارداد مهم - گروه الف) منتهی به سال مالی 1399/12/30

? شرکت: ماشين سازي نيرو محرکه

✍? موضوع: انعقاد قرارداد مهم - گروه الف

?شرح رویداد: به شرح تصویر در پیوست اعلام گردیده است.

? مشاهده اطلاعیه

? دریافت اطلاعیه
                          ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
                          #تمحرکه
                          #افشای_اطلاعات
                          ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
                          ?۱۴۰۰/۰۲/۱۸ ۱۱:۱۶:۰۵
                          ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
                          کانال کدال⬇️⬇️
                          ?@codal_ir
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• arman36
                            ستاره دار(3)
                            • Jan 2014
                            • 962

فقط باید تجمع و اعتراض کنید تا بتونید سرمایه هاتونو نجات بدید وگرنه جلوی چشمتون سرمایه هاتونو اتیش میزنن این سازمانی های بیرحم و خدا نشناس....تا اعتراض و فشار بهشون نیارید شک نکنید سرمایه هاتونو اتیش میزنن...باید این مدیران فاسد از کار برکنار بشن...برید فقط ارز دیجیتال بخرید اونجا دیگه سازمان کثیف نیستش سهمتونو قفل کنه یا ببنده... هر زمان خواستید میتونید نقد کنید.. روند ارز دیجیتال صعودیه گول مافیا رو نخورید...

نظر

• Mehrsana
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1191

یعنی درصدها رو میبینی پشم مشم برات نمیمونه!

نظر

• arman36
                                ستاره دار(3)
                                • Jan 2014
                                • 962

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post

یعنی درصدها رو میبینی پشم مشم برات نمیمونه!
                                تو همین فروم دو هفته قبل بیت کویین زیر ۵۰ هزار دلار بود میگفتن بفروشید بدبخت میشید ....بنده همونجا با قدرت خریدم چون میدونستم روند صعودی براحتی تموم نمیشه و بلعکس.... فعلا بالای ۲۰درصد داده .... جالبه دیگه سازمان کثیفی هم نیستش پولتو قفل کنه و یا سهمتو ببنده....

نظر

در حال کار...
                                X