تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط تمام پست شده است View Posthttp://forums.boursy.com/showthread.php?t=3900&page=293
ما در حال تکمیل موج 4 هستیم و بازار دلار وارد فضای افت هیجانی شده
محدوده مستطیل آبی در نمودار زیر و در محدوده 15500تومان تا 19100 تومان محدوده خرید است
انتظار دارم دلار با لمس کردن محدوده 20300 تومان یه برگشت کوچیک داشته باشه و بعد در صورت شکسته شدن 20300 تومان وارد محدوده مشخص شده گردیده و کفسازی نهایی را انجام دهد
در صورت شکسته شدن 20300 تومان خرید پله ای را میتوان شروع کرد
برگشت امروز دلار را در قالب همون برگشت کوچیک که اشاره کردم میبینم و احتمالا میدم چند روزی بازار رشد کنه و شاید تا محدوده 23 هم بالا بیاد و بعدش در صورت شکست 20300 باید منتظر افت سنگین تر باشیمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در نمودار هفته ای و بلند مدت سکه و دلار هر دو در محدوده های مهمی قرار گرفتن که بعید میدونم به راحتی شکسته بشن سعی میکنم نمودار بلند مدتی اونها را قرار بدم
اما محدود بسیار محکم دلار 19 هزار تومان و سکه 8.9 میلیون است در صورتی که به هر دلیل این سطوح از دست برن باید منتظر اتفاقات مهم سیاسی باشیم در غیر اینصورت این سطوح به راحتی شکسته نخواهند شدخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبارار داره خوب معامله میکنه
ولی مثبت نخرید
پلوله هم باز هم صف خرید بدون عرضه داره
تمحرکه هم شاهد کاهش صف فروش به 2.8 میلیون سهم است و احتمال جمع شدن صف فروش هست
این کار بازیگر سهم 2تا نکته داشت
یکی اینکه اعلام کردن نمیخوان غیر خودی ها و نوسانگیر وارد سهم بشه
دوم اینکه نشون داد مقدار سهامی که دارن خیلی زیاده و طبیعتا بدون صف خرید نمیتونن این سهمو خالی کنن(وقتی 14% کل سهام تو 2 دقیقه میزارن روی تابلو نشون میده حداقل 20تا30 درصد سهام شرکت دست بازیگر سهمه)
پس مجبورا برای جمع کردن صف فروش 3 میلیون سهم یه برنامه مشخص بزارن و جمعش کنن
با این حرکتی که چهارشنبه زدن احتمال اینکه فردا بخوان جمعش کنن زیادهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postچهارشنبه دقیقه آخر بازار حدود 17 میلیون صف فروش برای تمحرکه گذاشتن که میشه حدود 14% از کل سهام شرکت(کل سهام شرکت 121 میلیون)
این کار بازیگر سهم 2تا نکته داشت
یکی اینکه اعلام کردن نمیخوان غیر خودی ها و نوسانگیر وارد سهم بشه
دوم اینکه نشون داد مقدار سهامی که دارن خیلی زیاده و طبیعتا بدون صف خرید نمیتونن این سهمو خالی کنن(وقتی 14% کل سهام تو 2 دقیقه میزارن روی تابلو نشون میده حداقل 20تا30 درصد سهام شرکت دست بازیگر سهمه)
پس مجبورا برای جمع کردن صف فروش 3 میلیون سهم یه برنامه مشخص بزارن و جمعش کنن
با این حرکتی که چهارشنبه زدن احتمال اینکه فردا بخوان جمعش کنن زیادهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
گروه خودرویی جه آتشی به جان بازار میزنن
خودرو و خساپا از وقتی وارد کانال 200 تومانی شده به نظر شددت فروش بیشتر شدهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
پلوله هم در این بازار خراب خم به ابرو نیاورد و صف خریدش نریخت
تا اینکه ناظر تعلیقش کرد تا ببینه چرا این سهم مثل بقیه تو کثافت غلت نمیزنه
خوب معنی نمیده همه قرمز باشن و این سبز باشه
واقعا برای مسولین سازمان باید تاسف خورد که بجای خمایت از سبر شدن بازار هر نمادی که سبر میشه را تعلیق میکننخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postپلوله هم در این بازار خراب خم به ابرو نیاورد و صف خریدش نریخت
تا اینکه ناظر تعلیقش کرد تا ببینه چرا این سهم مثل بقیه تو کثافت غلت نمیزنه
خوب معنی نمیده همه قرمز باشن و این سبز باشه
واقعا برای مسولین سازمان باید تاسف خورد که بجای خمایت از سبر شدن بازار هر نمادی که سبر میشه را تعلیق میکنن
نظر
-
تمحرکه طی دوهفته گذشته دوبار افشای الف زده
.....
? نماد : تمحرکه
? عنوان: افشای اطلاعات بااهمیت - (انعقاد قرارداد مهم - گروه الف) منتهی به سال مالی 1399/12/30
? شرکت: ماشين سازي نيرو محرکه
✍? موضوع: انعقاد قرارداد مهم - گروه الف
?شرح رویداد: به شرح تصویر در پیوست اعلام گردیده است.
? مشاهده اطلاعیه
? دریافت اطلاعیه
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#تمحرکه
#افشای_اطلاعات
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
?۱۴۰۰/۰۲/۱۸ ۱۱:۱۶:۰۵
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
کانال کدال⬇️⬇️
?@codal_irخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
فقط باید تجمع و اعتراض کنید تا بتونید سرمایه هاتونو نجات بدید وگرنه جلوی چشمتون سرمایه هاتونو اتیش میزنن این سازمانی های بیرحم و خدا نشناس....تا اعتراض و فشار بهشون نیارید شک نکنید سرمایه هاتونو اتیش میزنن...باید این مدیران فاسد از کار برکنار بشن...برید فقط ارز دیجیتال بخرید اونجا دیگه سازمان کثیف نیستش سهمتونو قفل کنه یا ببنده... هر زمان خواستید میتونید نقد کنید.. روند ارز دیجیتال صعودیه گول مافیا رو نخورید...
نظر
-
در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
نظر
نظر