تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14647

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    بیت کویین وارد کانال 46 هزاری شد
    در جهت تحلیل قبلی که در این تاپیک قرار دادیم در حرکت است
    شد 44 هزار
    بیت کویین داره بازار رمز ارزها را نابود میکنه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Mehrsana
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1191

شد 44 هزار
      بیت کویین داره بازار رمز ارزها را نابود میکنه
      یه چند تا کاربر بودن مدام توصیه اکید به ورود به بازار رمزارز داشتن و میگفتن سریع از بورس خارج بشید یادم نیست اسم یکیشون آرمان بود انگار، پیداشون نیست چند روزه؟!

نظر

• Mehrsana
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1191

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
        فقط باید تجمع و اعتراض کنید تا بتونید سرمایه هاتونو نجات بدید وگرنه جلوی چشمتون سرمایه هاتونو اتیش میزنن این سازمانی های بیرحم و خدا نشناس....تا اعتراض و فشار بهشون نیارید شک نکنید سرمایه هاتونو اتیش میزنن...باید این مدیران فاسد از کار برکنار بشن...برید فقط ارز دیجیتال بخرید اونجا دیگه سازمان کثیف نیستش سهمتونو قفل کنه یا ببنده... هر زمان خواستید میتونید نقد کنید.. روند ارز دیجیتال صعودیه گول مافیا رو نخورید...
        تو همین فروم دو هفته قبل بیت کویین زیر ۵۰ هزار دلار بود میگفتن بفروشید بدبخت میشید ....بنده همونجا با قدرت خریدم چون میدونستم روند صعودی براحتی تموم نمیشه و بلعکس.... فعلا بالای ۲۰درصد داده .... جالبه دیگه سازمان کثیفی هم نیستش پولتو قفل کنه و یا سهمتو ببنده....
        فرصت خروج نابی داره میده بازار استفاده کنید...فرار کنید از این باتلاق
        برو اتروم نگاه کن مقاومت ۴هزار شکوند...تو ۳ماه گذشته بالای صد درصد گین داده ...وهمچنان داره جولان میده...اما بورس چی؟هم پولت قفله هم روند نزولیه هم سرمایت داره پوچ میشه....ملتو گول نزن ....بنده از برج ۷گفتم بفروشید...پستهام هستش هرکسی با حرف شماها سهامداری کرد نابود شد

/.:blinksmiley.:/

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14647

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
          یه چند تا کاربر بودن مدام توصیه اکید به ورود به بازار رمزارز داشتن و میگفتن سریع از بورس خارج بشید یادم نیست اسم یکیشون آرمان بود انگار، پیداشون نیست چند روزه؟!
          این بنده خدا ما رو هم با ایلان ماسک اشتباه گرفته بود و مدام دم از مافیا میزد که ایشون داره شما را از سود کردن تو بیت کوئین میندازه و...
          ولش کنید این پیام‌های تبلیغاتی میان و میرن ولی تحلیل ها ماندگار خواهند بود
          بیت هم شد 43 هزار
          البته بازم نوسان میده و یکسره نمیتونه منفی بزنه
          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/05/17, 07:36.
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14647

فردا 5 درصدی میشه و احتمال جمع شدنش زیاد
            ظاهرا امروز هم 3 درصدی است
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14647

خبر مهم
              ظاهرا خریدها و فروشهای صندوق توسعه در تابلو معاملات بورس با کدهای حقیقی نمایش داده میشود

.....
              در صورت صحت این مورد دوستان فعلا و تا اطلاع ثانوی گول هیچ نسبت خریدار قوی در نمادهاي بزرگ را نخورید.
              نمونه اش خریدار قوی در نماد خودرو خساپا در معاملات دیروز و بسته شدن با صف خرید سنگین و صف فروش هر دو سهم در معاملات امروز بوده است
              و اضافه کنید نسبت خریدار قوی در نماد پالایشی ها در معاملات چند روز پیش و صفهای فروش امروز را.
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14647

تمحرکه طی سه هفته گذشته 3بار افشای الف زده و امروز مجدد نمادش بسته شد
                حالا ببینیم ایندفعه میتونه در سطح حمایت کلیدی 2200 تومان تغییر مسیر بده؟!
                بازیگر سهم باید اجازه بده سهم تا این سطح اصلاح کنه و در اینجا حجم بخوره

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• توپ4گوش
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2020
                  • 2505

خبر مهم
                  ظاهرا خریدها و فروشهای صندوق توسعه در تابلو معاملات بورس با کدهای حقیقی نمایش داده میشود

.....
                  در صورت صحت این مورد دوستان فعلا و تا اطلاع ثانوی گول هیچ نسبت خریدار قوی در نمادهاي بزرگ را نخورید.
                  نمونه اش خریدار قوی در نماد خودرو خساپا در معاملات دیروز و بسته شدن با صف خرید سنگین و صف فروش هر دو سهم در معاملات امروز بوده است
                  و اضافه کنید نسبت خریدار قوی در نماد پالایشی ها در معاملات چند روز پیش و صفهای فروش امروز را.
                  موافقم احتمالش هست که این لیست را دستکاری کرده باشند

این نسبت خرید حقیقی در خودروییهای دیروز اگر درست بود امکان نداشت امروز صف فروش شوند!!و حداقل چند روز مثبتش دوام میاورد

خدا لعنتشان کند بشرطی پول صندوق توسعه هم سگ خور کنند

حد اقل اینا باید می امدند با این پول همه صفهای فروش بازار جمع میکردند که برای یک روز هم که شده هیچ صفی نداشته باشیم و سهامداران احساس کنند که از انها حمایت شده است

خیلی بهتر از اینا میشد با این پول بازار را مدیریت کرد الان اگر تقلب کرده باشند در این نسبتها و بازار هم متوجه شود سبب بی اعتمادی و ریزش بیشتر بازار میشود
                  شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• فرهنگ سازان
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2014
                    • 692

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
                    از مهر 99 که بیت کوین روند صعودی خودش رو قطعی کرد تا الان که حدود شش هفت ماه میشه این روزها بدترین اوضاع این روند محسوب میشه .

روزهایی پر از تردید در حالی که در بیشتر المان ها احتمال پایان روند صعودی و شروع اصلاح بیشتر از ادامه صعود هست.

خرید در این موقعیت های متزلزل کار افراد دارای استراتژی معاملاتی ، مسلط بر احساسات ، مطلع و حرفه ای نیست.

نمودارها در بازار بسیار پر عمق و به معنای واقعی" بازار " بیت کوین هرگز دروغ نمیگن .مثل بورس ما هرگز هم قابل دستکاری نیستند .

چارت بیت کوین با نگاه ایچی موکو ( که این نگاه بسیار مطمئن و قابل اعتماد هست برای بیت کوین ) میگه با احتمال زیاد روند داره عوض میشه.

فعلا تا کف ابر محدوده 45000 که حمایت خیلی قوی هست جای نزول داره . بعد مجدد باید شرایط چارت دقیق آنالیز بشه .

توجه بشه که هفته قبل با کندل قوی نزولی وارد ابر صعودی شد و نزول به سمت کف ابر رو تست زد . مجددا به نظر میاد پولبک خیلی زیبایی به محدوده بالای

ابر زد ( تا محدوده 55000) در خروج از ابر ناموفق بود و در ادامه مجدد نفوذ سنگین به داخل ابر رو طی دیروز و امروز داره ادامه میده.

در هر صورت کارش سخت هست و با یکی دو کندل نزولی دیگه به احتمال بالا ابر نزولی آینده هم پدیدار خواهد شد که به بالاتر رفتن

احتمال شروع اصلاح ، اعتبار بیشتری خواهد داد.

فعلا حمایت های بعداز محدوده 45000 ، محدوده های 39000 ، 30000 ، 23000 و نهایتا سوپر حمایت محدوده 19000-20000 دیده میشن.

توجه بشه که این تحلیل همین زمان هست و داره میگه یا احتمال بالا ( یعنی حدود 70-60 درصد ) احتمال نزول تا اولین حمایت هست و

مثل هر نظر تکنیکی دیگه تا حدود40-30 درصد امکان فیل شدن داره و به هیچ عنوان قطعیتی نداره.
                    آپدیت.

تا اولین حمایت خیلی قوی که اشاره شد طی چند کندل سهمگین منفی پایین اومد و حتی طی دو روز گذشته حمایت رو شکست ولی تثبیت نشد و فعلا

محدوده 44000-45000 بیتکوین رو نگه داشته با این توجه که این موقعیت قیمتی هم بسیار لرزان و متزلزل هست .

تمامی المانها در تایم فریم روزانه
                    احتمال نزول بیشتر رو نشون میدن.

در نمودار هفتگی بیت کوین هم از قوت و قدرت چند ماه اخیر به شدت فاصله گرفته و
                    احتمالا آماده گارد نزولی بیشتر هست.

برای رهایی از وضعیت فعلی نیاز به چندین کندل پرقدرت صعودی و سپس تثبیت بالای عدد 56000 دلار داره که دشوار و با احتمال کم به نظر میاد

هر چند محال نیست.روند صعودی پس از تثبیت کامل بالای عدد اشاره شده و سپس گذر پرقدرت از محدوده 65000 دلار میتونه در نظر گرفته بشه .

آخرین ویرایش توسط فرهنگ سازان؛ 2021/05/18, 04:22.

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14647

تمحرکه طی سه هفته گذشته 3بار افشای الف زده و امروز مجدد نمادش بسته شد
                      حالا ببینیم ایندفعه میتونه در سطح حمایت کلیدی 2200 تومان تغییر مسیر بده؟!
                      بازیگر سهم باید اجازه بده سهم تا این سطح اصلاح کنه و در اینجا حجم بخوره

امروز منفی 26 درصد را زد در قیمت 1900 تومان بازگشایی شد
                      جای خوبی برای برگشت سهم باز شد
                      اگر بازیگرش بتونه از اینجا سهمو برگردونه بازی سهم عوض میشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14647

منفی های سنگین بازار امروز

رسما و عمدا دارن سهام پایین میکشن تا با هزینه کمتری جمع کنن و در رالی بعدی سود اساسی به جیب بزنن
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ذوالقرنین
                          عضو عادی
                          • Oct 2020
                          • 273

خدا لعنتشان کند بعد از افت سنگین از 2100 به 1200 حالا تازه دامنه رو باز کردن که رفع گره بشه با اون افت 900 هزار تایی راضی نیستند ؟!! من تعجبم جناح اصلاح طلب اینقدر نباید احمق باشد که به عدم صلاحیت خودش در انتخابات با این کار رای دهد . کاسه ای زیر نیم کاسه است ..جناح مخالف حالا بازی رو فهمیده و نمیزاره دولت از بالا بردن شاخص بنفع خود سود کنه و با قدرتش داره بازار رو میزن زمین ....

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14647

قبلا عده میگفتن سهام بزرگ چون هر روز منفی میزنن اصلاح خوبی کردن ولی سهام کوچیک اصلاح نکردن
                            ولی با شیوه ای که سازمان در پیش گرفته سهام کوچیک تمام منفی های بازار را یه روزه تجربه کردن
                            اگر افت سهام بزرگ در حد 50تا60 درصد شده افت بعضی سهام کوچیک 90 درصد رسیده
                            هرجور حساب میکنم میبینم در نهایت سهام را به حدی افت دادن که دیگه چیزی برای از دست دادن نداشته باشن و شرایط را برای برگشت قدرتمند و با القای آمدن منجی (رئیس جمهور بعدی) ایجاد کرده اند
                            من برای بعد از انتخابات رشد خوبی را برای بازار متصورم
                            انشالله که تا بعد از انتخابات بتونیم دوام بیارم و زنده بمونیم
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• salehpq
                              عضو عادی
                              • Sep 2020
                              • 102

قبلا عده میگفتن سهام بزرگ چون هر روز منفی میزنن اصلاح خوبی کردن ولی سهام کوچیک اصلاح نکردن
                              ولی با شیوه ای که سازمان در پیش گرفته سهام کوچیک تمام منفی های بازار را یه روزه تجربه کردن
                              اگر افت سهام بزرگ در حد 50تا60 درصد شده افت بعضی سهام کوچیک 90 درصد رسیده
                              هرجور حساب میکنم میبینم در نهایت سهام را به حدی افت دادن که دیگه چیزی برای از دست دادن نداشته باشن و شرایط را برای برگشت قدرتمند و با القای آمدن منجی (رئیس جمهور بعدی) ایجاد کرده اند
                              من برای بعد از انتخابات رشد خوبی را برای بازار متصورم
                              انشالله که تا بعد از انتخابات بتونیم دوام بیارم و زنده بمونیم
                              دلتان را برای بعد انتخابات خوش نکنید که مثل قبل انتخابات بازار تعطیله
                              جدیدا دوبار مصوب کردن ۱۲۵ هزار میلیارد اوراق بفروشن
                              هر مثبتی غیر مستقیم پولهای مونده رو میبره برای اوراق
                              خودتان رو گول نزنید
                              اینها برایشان مهم نیست سهام ۹۹ درصد منفی بخورن
                              هدف تامین هزینه‌ها با فروش اوراق هست

نظر

• shahin
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 2215

در اصل توسط salehpq پست شده است View Post
                                دلتان را برای بعد انتخابات خوش نکنید که مثل قبل انتخابات بازار تعطیله
                                جدیدا دوبار مصوب کردن ۱۲۵ هزار میلیارد اوراق بفروشن
                                هر مثبتی غیر مستقیم پولهای مونده رو میبره برای اوراق
                                خودتان رو گول نزنید
                                اینها برایشان مهم نیست سهام ۹۹ درصد منفی بخورن
                                هدف تامین هزینه‌ها با فروش اوراق هست

خیر
                                هدف شیخ حسن به وضوح تامین بودجه برا دولت بعد است. !!! حتی فرصت استفاده از اوراق فروخته شده در بهمن و اسفند سال قبل را هم ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X