تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

امروز در حال خرید خودرو و خپارس هستم
    خودرو در صف خرید خرید زدیم
    و خپارس محدوده 110 تومان در حال خریدم
    انشالله تصمیم امروز ما درست باشه و با سود منطقی بتونیم ازشون خارج بشیم
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

حجم معامله خپارس از روز بازگشایی 540 میلیون و 836 میلیون و امروز 967 میلیون بوده
        مجموعا حجم 2343 میلیاردی در کف قیمتی میتونه شروع خوبی برای یک حرکت خوب باشه
        یکی دو روز دیگه به همین روال معامله کنه شاهد کاهش عرضه ها و محکم تر شدن صفهای خرید خواهیم بود
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

کاملا در بازار میشه دور شدن هیجان از نمادهای بزرگ را دید دیگه از رنجهای منفی خبری نیست
          از اینجا به بعد در فروش سهام بزرگ سبد خودتون تامل کنید شاید خیلی از اونها الان فرصت خرید باشن تا فروش.
          سهامی که دیروز با صف خرید بسته شدن امروز هم ممکنه با صف خرید بسته بشن
          پس فعلا نوسانگیری نکنید و اگر فروشنده هستید در مثبت 5 و به صف خرید بقروشید
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

خساپا هم داره باز میشه
            این سهم اگر بالا باز نشه میتونه صف خرید بشه
            و پشت سرش بقیه گروه صف خرید میکنه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

تنها چیزی که امروز انتظار نداشتیم منفی شدن خودرو بود که اینم شد
              انشالله که فردا این گروه برگردن خصوصا که بوی توافق برجام داره قوی تر میشه
              این توافق اجرایی بشه باید سهام بانکی بیمه ای خودرویی و کشتیرانی و کلا سهام ریالی اوضاع خوبی پیدا کنن
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                تنها چیزی که امروز انتظار نداشتیم منفی شدن خودرو بود که اینم شد
                انشالله که فردا این گروه برگردن خصوصا که بوی توافق برجام داره قوی تر میشه
                این توافق اجرایی بشه باید سهام بانکی بیمه ای خودرویی و کشتیرانی و کلا سهام ریالی اوضاع خوبی پیدا کنن
                سلام

احتمالا همین اخبار توافق در کوتاه مدت کمی منفی شده واسه همین اینا هم منفی شدند

بعد اخر هفته هم هست و برخی قصد ریسک کردن ندارند باتوجه به انتخابات جمعه
                شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• میلاد سودی
                  ستاره دار (1)
                  • Apr 2020
                  • 1034

واقعا نمیدونم از خاصیت موج ۴ هستش یا موج اصلاح بزرگ سر چیزای بیخود بازار منفی میشه مثلا داریم میرسیم آخر هفته یا بازار منفیه چون ۲ روز مثلا هفته بعد تعطیله یعنی خیلی ها با این حرفا تو یه هفته ۵ بار معامله میکنن بعدش میری میبینی بزرگای بورس سالی ۵ بار فوقش معامله بکنن
                  یه روز میبینی نوشتن ورود پول هوشمند فرداش میبینی نوشتن خروج پول هوشمند موندم این چه جور پول هوشمندیه که یه روزه میاد میره
                  بعدش میبینی یارو یه سهمی رو یه جوری بنیادیش رو میگه واقعا هم درست میگه آدم کیف میکنه بعدش بعد ۱۰ درصد میگه من خروج زدم اخه مرد حسابی این همه تحقیق این همه مطالعه این همه پیش بینی آینده سهم پتانسیل هاش طرح های توسعش فقط برا ۱۰ درصد !!!!!!!!
                  درسته زیاد حتی به حد کفایت از بورس سرم‌ نمیشه ولی اینطوری نمیمونه
                  ولی دوستانه میگم با طناب اینا نرین توی چاه واقعا این همه معامله بخاطر حتی استرسش هم نمی ارزه
                  نوسان گیرا همیشه گنجیشک روزی هستن
                  کاش آدم بتونه یاد بگیره تو موج های بزرگ ورود و خروج موفق داشته باشه
                  بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                    ستاره‌دار(1)
                    • Sep 2020
                    • 2057

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                    واقعا نمیدونم از خاصیت موج ۴ هستش یا موج اصلاح بزرگ سر چیزای بیخود بازار منفی میشه مثلا داریم میرسیم آخر هفته یا بازار منفیه چون ۲ روز مثلا هفته بعد تعطیله یعنی خیلی ها با این حرفا تو یه هفته ۵ بار معامله میکنن بعدش میری میبینی بزرگای بورس سالی ۵ بار فوقش معامله بکنن
                    یه روز میبینی نوشتن ورود پول هوشمند فرداش میبینی نوشتن خروج پول هوشمند موندم این چه جور پول هوشمندیه که یه روزه میاد میره
                    بعدش میبینی یارو یه سهمی رو یه جوری بنیادیش رو میگه واقعا هم درست میگه آدم کیف میکنه بعدش بعد ۱۰ درصد میگه من خروج زدم اخه مرد حسابی این همه تحقیق این همه مطالعه این همه پیش بینی آینده سهم پتانسیل هاش طرح های توسعش فقط برا ۱۰ درصد !!!!!!!!
                    ولی دوستانه میگم با طناب اینا نرین توی چاه واقعا این همه معامله بخاطر حتی استرسش هم نمی ارزه
                    سلام
                    دکتر عزیز
                    یک نصحیت برادرانه
                    چون از عکستان دیدم انسان با شخصیت اما ساده و پاکی هستی ضمن اینکه تحصیلات عالیه دارین و دکتر این مملکت هستید
                    عزیز برادر تا دیر نشده از این منجلاب بیرون رو
                    ما و همه اینهایی که ادعای استادی در این قمارخانه را دارند از سر بدبختی و فلاکت در این لجن خانه گیر افتادند
                    سال 92 تا 95 هم همین قیامت بود همینها اینجا بودند و نقاشی می کشیدند
                    انهایی که می گویند شاخص 200 هزار را به 2 میلیون پیش بینی کردند . دروغ میگویند
                    اگر هم راست بگویند یکی نیست بپرسد ان زمان که شاخص 200 هزار بود رب چین چین هم 1000 تومان بود
                    شاخص 10 برابر شد درست 2میلیون
                    رب گوجه یک ویک هم شده20 هزار یعنی 20 برابر
                    برادر من اگر رب گوجه خریده بودی که بهتر بود 20 برابر شده بود والان هم همان 20 برابر بود
                    دکتر عزیزم
                    دزد سرگردنه شنیدی
                    دقیقا اینحاست
                    شاید یه لقمه بهتان بدهد ولی ناغافل همه مال و اموالت را می برند
                    مگه سال92 تا95 نبردند
                    مگر همتان پالایش را تو پاچتان نکردند
                    مگر خرد خرد عرضه اولیه با صد صدقه بهتان ندادند
                    الان عرضه اولیه ها چند درصد منفی اند
                    قمار خانه بیت کوین و ارزها هم همین دزدی سر گردنه است
                    بیت کوین 66 هزار دلار را تو پاچه امت دنیا کردند الان بیت کوین چند است 30 هزار دلار یعنی نصف
                    از قدیم گقتند قمار باز نه قمار برد
                    اگر قمار. برد. داشت الان همه کارینوی ها بسته شده بود
                    دلم به حال خودم میسوزد اما از من گذشت
                    میدانم الان همه تالار به من حمله میکنن این طبیعی است اما
                    چهره معصومتان منقلبم کرد
                    گفتم بگویم
                    اگر قبل از این کسی به من میگفت شاید .شاید. در این راه قدم نمی گذاشتم
                    قیمت ملک را و ساختمان را در همین تهران مقایسه کن
                    سرت سوت میکشد همه جد و ابادت دو شفیت و 4 شفیت کار کنند نمیشود خرید
                    دیدارمان به قیامت .
                    دشمن دانا بلندت می کند
                    بر زمینت می زند نادان دوست
                    آخرین ویرایش توسط )(شاخص کل جعل علی)؛ 2021/06/15, 16:23.
                    ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• arman36
                      ستاره دار(3)
                      • Jan 2014
                      • 962

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
                      سلام
                      دکتر عزیز
                      یک نصحیت برادرانه
                      چون از عکستان دیدم انسان با شخصیت اما ساده و پاکی هستی ضمن اینکه تحصیلات عالیه دارین و دکتر این مملکت هستید
                      عزیز برادر تا دیر نشده از این منجلاب بیرون رو
                      ما و همه اینهایی که ادعای استادی در این قمارخانه را دارند از سر بدبختی و فلاکت در این لجن خانه گیر افتادند
                      سال 92 تا 95 هم همین قیامت بود همینها اینجا بودند و نقاشی می کشیدند
                      انهایی که می گویند شاخص 200 هزار را به 2 میلیون پیش بینی کردند . دروغ میگویند
                      اگر هم راست بگویند یکی نیست بپرسد ان زمان که شاخص 200 هزار بود رب چین چین هم 1000 تومان بود
                      شاخص 10 برابر شد درست 2میلیون
                      رب گوجه یک ویک هم شده20 هزار یعنی 20 برابر
                      برادر من اگر رب گوجه خریده بودی که بهتر بود 20 برابر شده بود والان هم همان 20 برابر بود
                      دکتر عزیزم
                      دزد سرگردنه شنیدی
                      دقیقا اینحاست
                      شاید یه لقمه بهتان بدهد ولی ناغافل همه مال و اموالت را می برند
                      مگه سال92 تا95 نبردند
                      مگر همتان پالایش را تو پاچتان نکردند
                      مگر خرد خرد عرضه اولیه با صد صدقه بهتان ندادند
                      الان عرضه اولیه ها چند درصد منفی اند
                      قمار خانه بیت کوین و ارزها هم همین دزدی سر گردنه است
                      بیت کوین 66 هزار دلار را تو پاچه امت دنیا کردند الان بیت کوین چند است 30 هزار دلار یعنی نصف
                      از قدیم گقتند قمار باز نه قمار برد
                      اگر قمار. برد. داشت الان همه کارینوی ها بسته شده بود
                      دلم به حال خودم میسوزد اما از من گذشت
                      میدانم الان همه تالار به من حمله میکنن این طبیعی است اما
                      چهره معصومتان منقلبم کرد
                      گفتم بگویم
                      اگر قبل از این کسی به من میگفت شاید .شاید. در این راه قدم نمی گذاشتم
                      قیمت ملک را و ساختمان را در همین تهران مقایسه کن
                      سرت سوت میکشد همه جد و ابادت دو شفیت و 4 شفیت کار کنند نمیشود خرید
                      دیدارمان به قیامت .
                      دشمن دانا بلندت می کند
                      بر زمینت می زند نادان دوست
                      واقعیت بورس ایران همینه....حرفیه که بارها زدم اما مافیا نزاشتن حرف حق بزنی فوری حمله کردن.... بورس هم اعصاب هم روانتان را خراب میکند هم پولتان را به باد میدهد و هم مالک پولتان خودتان نیستید یه سازمان دزدی اون بالا نشسته باید به سازش برقصید و قوانین من دراوردی اقایون باید تحمل کنید .... پولتان را یکسال قفل میکنن و حتی بیشتر.... هرسهمی دلشون بخواد و خودشون خریدن میبرنش بالا....هرسهمی دلشون نخواد میبندن و تعلیق میکنن و سرمایه ها رو قفل میکنن.... جایی سرمایه گذاری کنید که اول پولتون نقد شوندگی داشته باشه و سازمان دزدی نباشه که واسش تصمیم بگیره ....

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                        همیشه موج 4 همین بوده
                        بدترین موج
                        بازی با روح روان
                        گول زننده ترین موج
                        عصاب خورد کن ترین موج
                        خاطرم هست در همین تاپیک در مورد موج 4 و موج 5 شاخص کل صحبت کردیم و با نمودار به شما نشان دادم که اگر این روند نزولی موج 4 باشه میتونه تا تابستان 1400 هم طول بکشه
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

سرانه خریدها در شپنا،،شبریز ، پالایش بالاست
                          خریدار با قدرت میخره
                          ممکنه تا آخر وقت این گروه وضعیت بهتری بشه
                          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/06/16, 09:30.
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

شبریز باز شد ولی با وجود منفی شدن شتران و شل شدن شپنا بازم صف خریدش سنگین تر شد
                            با گزارش عالی که شبندر داد نشون میده بقیه گروه هم به زودی سوپر گزارشات خودشون ارسال میکنن
                            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/06/16, 10:12.
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

بازار اصلا به گزارشات مثبت توجه نمیکنه
                              البته کرم ریزی هایی زیادی هم دیده میشه
                              شنبه اگر ریسی رئیس جمهور بشه شاید بخوان پاقدمش یک هفته بازار قرمز پوش کنن تا بازم انتقال دعواهای سیاسی را از بازار گرفته باشن و اگر نشه هم بازم انتقام نشدش را از بازار بگیرن و بازار را قرمز کنن
                              کلا بازار بورس شده بچه سرراهی
                              نمیدونم چرا هرچی نگاه میکنم دلیلی برای منفی ها نمیبینم جز دعواهای سیاسی و تسویه حساب‌های جناحی
                              بیچاره این وسط فقط سهامدار....
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• توپ4گوش
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2020
                                • 2505

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                                بازار اصلا به گزارشات مثبت توجه نمیکنه
                                البته کرم ریزی هایی زیادی هم دیده میشه
                                شنبه اگر ریسی رئیس جمهور بشه شاید بخوان پاقدمش یک هفته بازار قرمز پوش کنن تا بازم انتقال دعواهای سیاسی را از بازار گرفته باشن و اگر نشه هم بازم انتقام نشدش را از بازار بگیرن و بازار را قرمز کنن
                                کلا بازار بورس شده بچه سرراهی
                                نمیدونم چرا هرچی نگاه میکنم دلیلی برای منفی ها نمیبینم جز دعواهای سیاسی و تسویه حساب‌های جناحی
                                بیچاره این وسط فقط سهامدار....
                                نگران نباشید هیچ کاری نمیتوانند بکنند

شنبه بازار ++++++++++++++

واسه چی منفی باز شود؟؟

سخت ترین روز بازار همین امروز بود

برخی افراد که تارگت 500هزاری برای شاخص کل میدهند و روحمایتها میایند سیگنال فروش میدهند تا سهامدار جژ با80درصد ضرر این قیمتها بفروشد همه سفته بازهایی هستند که مهره حقوقیها و رانتی ها هستند برای ایجاد جو منفی بازار و مفت خری سهام برای دانه درشتها تا بلوکهای شرکتها را تصاحب کنند

این افراد اگر راست میگویند رو حمایت فعلی شاخص سیگنال فروش چرا میدهند؟ یه بار گفتند نقد شدیم و شاخص میاد 500هزار!! دهها بار هم گفتند اتفاقا!!! خب بروند وقتی شاخص شد 500هزار برگردند ما از انها عذر خواهی میکنیم

این یعنی صداقت

کسی با این حرفها تحلیلگر نمیشود
                                آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/06/16, 13:27.
                                شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

در حال کار...
                                X