تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
چیزی که در بازار فعلی مشهود هست میل بازار به حرکت در جهت پی به ای محور بودن است چیزی مشابه دهه 80 که اکثر صنایع بزرگ پی به ای عملیاتی در محدوده 4تا5 داشتند و صنایع کوچیک تر پی به ای بین 5تا6 را تجربه میکردند و شرکتهای با سود غیر عملیاتی پی به ای در محدوده 2.5 تا 3 را به خود اختصاص میدادند.
در بازار فعلی به نظر حال و هوای 3 سال گذشته مانع از تحقق زود هنگام این امر شده است ولی انتظار داریم به مرور و طی بازه یک تا دوساله بازار به پی به ای های نازل در محدوده 5 تنزل یابد.
لاکن در مقطع فعلی پی به ای مناسب بازار در صنایع بزرگ را محدوده بین 6تا8 و برای صنایع کوچیک بین 8تا10 را میتوان انتظار داشت
به نظر متعادل شدن کلی بازار بهترین فرصت برای فروش سهام حبابی با پی به ای های بالا و نجومی و تبدیل به سهامی با پی به ای منطقی در محدوده اعلام شده باشد
این فرصت را غنیمت شماریم.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Postچارت اشتباهه
متاسفانه چارت شبریز اشتباها تکرار شده
به محض دسترسی به سیستم چارت اصلی را قرار میدم
ممنون بابت تذکر شماخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postچیزی که در بازار فعلی مشهود هست میل بازار به حرکت در جهت پی به ای محور بودن است چیزی مشابه دهه 80 که اکثر صنایع بزرگ پی به ای عملیاتی در محدوده 4تا5 داشتند و صنایع کوچیک تر پی به ای بین 5تا6 را تجربه میکردند و شرکتهای با سود غیر عملیاتی پی به ای در محدوده 2.5 تا 3 را به خود اختصاص میدادند.
در بازار فعلی به نظر حال و هوای 3 سال گذشته مانع از تحقق زود هنگام این امر شده است ولی انتظار داریم به مرور و طی بازه یک تا دوساله بازار به پی به ای های نازل در محدوده 5 تنزل یابد.
لاکن در مقطع فعلی پی به ای مناسب بازار در صنایع بزرگ را محدوده بین 6تا8 و برای صنایع کوچیک بین 8تا10 را میتوان انتظار داشت
به نظر متعادل شدن کلی بازار بهترین فرصت برای فروش سهام حبابی با پی به ای های بالا و نجومی و تبدیل به سهامی با پی به ای منطقی در محدوده اعلام شده باشد
این فرصت را غنیمت شماریم.
نظر
-
در اصل توسط جواد4159 پست شده است View Postتمام جان با این تحلیلت بس باید از خودرویی ها با پی بی ای نجومی و حمل نقل مثل حکشتی با پی بی ای ۴۳ و پالایش و فولادی خداحافظی کرد درصورتی که خودتان گفتید باید اینها رو خرید لطفا شفاف سازی بفرمایید این تحلیل با سیگنالهای قبلیتون جور درنمیاد
نظر
-
موضوع پی بر ای شاید برای سهم های بزرگ یا سهم هایی که تجدید ارزیابی شدن قابل ملاحظه باشه ولی بسیاری سهم ها ارزشمند هستن و مارکتشون هم خیلی ناچیز شده در صورتی که پر بر ای بالا دارن یا حتی زیان شناسایی کردن،
برای نمونه خاور زیر ۵۰۰ میگفتیم مفت هست اکثرا میگفتن سهم زیانده هست بدون توجه به دارایی هاش و ارزش مارکتش، الان میبینیم با یک فروش بیش از نصف مارکتش سود شناسایی کرده! ضمن اینکه تجدید ارزیابی بالایی هم در پیش داره.
از این تیپ سهم ها زیاد هستن که ارزش مارکتشون رسیده به اندازه بخش کوچکی از دارایی هاشون. با این دیدگاه در بازار سرمایه میشه دارایی هایی با دلار ۵ تومن یا حتی ۳ تومن خرید و انداخت یه گوشه البته با بخشی از سرمایه.
نظر
-
در اصل توسط جواد4159 پست شده است View Postتمام جان با این تحلیلت بس باید از خودرویی ها با پی بی ای نجومی و حمل نقل مثل حکشتی با پی بی ای ۴۳ و پالایش و فولادی خداحافظی کرد درصورتی که خودتان گفتید باید اینها رو خرید لطفا شفاف سازی بفرمایید این تحلیل با سیگنالهای قبلیتون جور درنمیاد
همین الان فولاد و پالایشی ها و پترویی ها و خیلی سهام بنیادی خوب هم دارن باپی به ای زیر 5 معامله میشن
ولی در مورد خودرویی ها و حکشتی برای بلند مدت اگر نتونن به سود مناسب برسن قطعا نمیتونن جایی برن ولی نوسانات کوتاه مدت حتما خواهند داشت
یه مثال بزنم همین فولاد که شما فرمودی سود سال 1400 این شرکت حدود 220 تا 240 خواهد بود و با قیمت فعلی پی به ای سهم میشه بین 4.5 تا 5 خواهد بود
یا شبریز اگر سودی که در سه ماهه آخر سال 1399 ساخته امسال برای کل سال تکرار کنه سود سال 1400 سهم میشه بالاتر از 1000 تومان خواهد بود که پی به ای سهم میشه 3.
کمی به مفاهیم پی به ای باید رجوع کنیم
خیلی از شرکتها امسال پی به ای زیر 5 خواهند داشت منتظر گزارشات پیش بینی سود 1400 باید بمونیم
این مطلبی که من زدم با مطالبم در خصوص خرید و نگه داری سهام بنیادی و سود ساز هم جهت است و کاملا هم سو هستنآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/06/25, 14:08.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
یه بحثی که پشت سر حکشتی و خودرویی ها وجود داره اینکه با اجرایی شدن برجام حکشتی و خودرویی ها به سود برسن
و در صورت تحقق این امر این گروهها هم ارزشمند خواهندشد
سال 84 و 85 همین خودرویی ها که سالهاست زیان ده هستن پی به ای 3 داشتن(خودرو و خساپا) و همیشه خودم برای گرفتن سود سالیانه باهاش مجمع میرفتم
حکشتی اگر بتونه با ناوگان خودش کامل کار کنه و تحریم نباشه میتونه سود خوبی بسازه و همین چشم انداز باعث میشه بازار بهش پی به ای بالا بده
ولی اگر محقق نشه اوضاع جالبی نخواهد بود
کلا اون قدیمها وقتی انتظارات از سود سازی سهمی بالا بود پی به ای سهم بالا میرفت ولی اون شرکت طی سال با اعلام سود بیشتر پی به ای را کاهش میداد
یادم هست باما یکسال به پی به ای 11 هم رسید ولی همون سال با افزایش شدید روی جهانی مواجه شده بود و همون سال با تعدیل سود پی به ای سهم به 4 رسید یعنی سودش را افزایش دادخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
دلار به 24400 تومان رسید
نفت جهانی در حال ورود به کانال 76 دلاریست
وضعیت فولادی ها همچنان خوب است
محصولات پتروشیمی خصوصا اوره با رشد قیمتی همراه شده است
به نظر شرایط برای عبور شاخص کل از ابرهای ایچیموکو فراهم شده است
انشالله فردا بتواند در تلاش سوم سقف ابرهای ایچیموکو را شکسته و روی آن تثبیت گرددخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
آخرین ویرایش توسط میلاد سودی؛ 2021/06/25, 19:29.بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
شیطنت حقوقی ها تمومی ندارهبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postشیطنت حقوقی ها تمومی نداره
شستا 1400 و شستا 1800 زیاد دور نیستخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
ظاهرا میخوان با شستا بارار را بالا بیارن
اگر این درست باشه پس حقوقی عرضه میکنه تا اون کدهای مشخصی که باید بخرن خرید تکمیل کنن
به نظر من از عرضه حقوقی نباید ترسید
امروز اگر مجدد صف خرید عرضه بشه من برای پرتفوی شخصی خرید میکنم
که به نظرم این احتمال زیادهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر