تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
کل بازار شده شستا و تاپیکو
شستا با افزایش سرمایه 1200%
و تاپیکو با شایعه افزایش سرمایه 1100%
فعلا پرچم دار بازار هستنخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postکل بازار شده شستا و تاپیکو
شستا با افزایش سرمایه 1200%
و تاپیکو با شایعه افزایش سرمایه 1100%
فعلا پرچم دار بازار هستن
اگر شستا بخواد تجدید ارزیابی بده قبلش باید تاپیکو تجدید بزنه
اینم دلیل اقبال بازار به این دو سهمهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
قدرت خریدار در شستا به 100 میلیون تومان رسید با 42 میلیون حجم معامله
قدرت خریدار در تاپیکو به 85 میلیون رسید با حجم معامله 203 میلیونی
این پولهای خوابیده از کجا بلند شدن آمدن توی این سهام ها و با این حجمهای سنگین در حال خریدن؟؟!!!
اونم در بازاری که تقریبا سراسر قرمز بوده
حجم معامله تاپیکو طی یکسال گذشته بیشترین مفدار بوده
و این حجم تقریبا در کف انجام شده
بیشترین حجم دیگه تاپیکو در محدوده 1060 تومان و 15 اردیبهشت سال پیش و قبل از شروع حرکت اصلی سهم انجام شده با حدود 226 میلیون سهم .
امروز رکورد حجم معامله و قدرت خریدار با این حجم و رکورد بیشترین کد به کد سنگین حقوقی به حقیقی را شکستآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/06/27, 12:13.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
شستا محدد صف خرید بست
وبصادر صف خرید سنگین بست احتمالا به زودی یه خبر خوب ازش بیرون میاد
تاپیکو در مدار مثبت و احتمالا به شستا خواهد پیوستخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط کریم زاده پست شده است View Postجناب تمام
از نشستن سهام صبا در پرتفو خبر دارین؟
ممنونخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
بازار چرخشی شده
4 روز یه گروهی را میبرن بالا ول میکنن بعد نوبت گروه بعدیخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبازار چرخشی شده
4 روز یه گروهی را میبرن بالا ول میکنن بعد نوبت گروه بعدیآنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
نظر
-
در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Postالبته اونجوري هم ول نميكنن كه سهمها با مغز زمين بخورن! بنظر ميرسه كمابيش از اين به بعد شاهد رشد پلكاني سهام باشيم.
مگر اینکه باز تسوبه حساب های سیاسی بیاد وسطخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط کریم زاده پست شده است View Postآقا سلام
وآرین با سود 99 تومن را نمیگذارن از 320 بیاد بالا
نظرتون چی هست در رابطه با این سهم
ممنونخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
امروز برکت یه نوسان شیرین 10درصدی داد
آخر بازار حرکت و صف خریدش ضعیف شد و ما به سود روزانه رضایت دادیم
انشالله از فردا صف خرید بشه و خریدار امروز سود خوبی ببره
.....
ما برای فردا یه سهم دیگه زیر نظر گرفتیم اگر به قیمت ما دادن که میخریم ندادن فعلا با سهامی که میخوایم مجمع بریم سهامداری میکنیمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
شستا
متاسفانه نتونست مقاومت ۱۳۷۰ رو بشکنه و تا الان ۳ بار به خط روند قرمز واکنش نشون داده و مقاومت چیکو اسپن هم بهش اضافه شده اولین حمایت میتونه کیجونسن باشه با عدد ۱۲۱۰ الی ۱۲۲۰ تومن
الگوی هارمونیک رو هم تکمیل کرده که اولین حمایتش میشه ۳۸.۲ فیبو که برابر میشه با همون عدد ۱۲۱۰ الی ۱۲۲۰
دوباره وارد باند بولینگ شده که فشار فروش رو بیشتر میکنه و cci هم اومده زیر ۲۰۰بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
وقتی خگستر را صف خرید میکنن یعنی خساپا و خودرو هم میتونن صف خرید بشنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر