تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
امیدوارم مشکل خاصی نداشته باشید . اینجانب از شما خواهش میکنم به اینستاگرام دکتر محمدپور به نشانی cancer.nutrition سری بزنید و از راهنماییهای ایشان حتما" استفاده کنید.
نظر
-
در اصل توسط mohammad1871 پست شده است View Postامیدوارم مشکل خاصی نداشته باشید . اینجانب از شما خواهش میکنم به اینستاگرام دکتر محمدپور به نشانی cancer.nutrition سری بزنید و از راهنماییهای ایشان حتما" استفاده کنید.
شما خیلی لطف دارید
چشم حتما استفاده میکنم
خیلی ممنونم متشکرمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط Captain Nemo پست شده است View Postامیدوارم مشکل خاصی نداشته باشید و سریع بهبود پیدا کنید .
من هم 2 ماه درگیر کرونا و عوارض بعدش بودم .
بعلت اینکه آسم داشتم خیلی اذیت شدم .
جناب تمام عزیز اصلا دست کم نگیرید کرونا را ... ممکنه چند روز ابتدایی علائم شما بهبود پیدا کنه ولی
هفته دوم شدت بگیره .... جسارتا حنما به پرشک متخصص و یا کلینیک های تخصصی مراجعه کنید .
من چون خیلی سختی و عذاب کشیدم خدمت شما عرض میکنم . اگر تهران تشریف دارید دکتر مرداتی که
جزو بهترین ها در درمان کرونا هستند در بیمارستان مهر بیماران را ویزیت میکنند .
خیلی وقته که از شما دوست بزرگوارم خبری نداشتم این نوشته را دیدم خیلی خوشحال شدم
ولی از مریض شدن شما و جناب تمام عزیز ناراحت شدم
از خداوند توانا سلامتی وطول عمر برای هر دو شما خوبان خواهانم
ارادت
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postعرض سلام وادب واحترام
خیلی وقته که از شما دوست بزرگوارم خبری نداشتم این نوشته را دیدم خیلی خوشحال شدم
ولی از مریض شدن شما و جناب تمام عزیز ناراحت شدم
از خداوند توانا سلامتی وطول عمر برای هر دو شما خوبان خواهانم
ارادت
خوشحالم که اینجا هستید و نوشته های شما را دوباره میبینم .
به لطف خدا و کمک پزشکان محترم از این بیماری جان سالم بدر بردم . البته عوارض بیماری تا ماه ها
همراه بیماران کرونایی است . خیلی متشکرم جناب طیب از احوالپرسی شما ...
دوستان اول مواطب باشند که مبتلا نشوند و اگر خدایی نکرده مبتلا شدید اصلا ساده نگیرید این بیماری را.
امیدوارم که جناب تمام هم مشکل خاصی نداشته باشند و خبر بهبودی کاملشان را بدهند .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
درود
جناب تمام عزیز
آیا سهم شرکت بورس تا به تصویب رسیدن مقدار افزایش سرمایه 250 درصد بسته میمونه؟
نظر
-
در اصل توسط pezhmanyaghoobi پست شده است View Postدرود
جناب تمام عزیز
آیا سهم شرکت بورس تا به تصویب رسیدن مقدار افزایش سرمایه 250 درصد بسته میمونه؟
قبلا یه دستورالعملی بود تا اگر شرکتی بالای 200درصد افزایش سرمایه از انباشته یا تجدید داد تا زمان ثبت نشدن آن سهام قابل معامله نشه
ولی خوب بورس دست خودشونه و ممکنه بازش کننخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط فین پست شده است View Postجناب تمام الان پستهای کرونای شما را دیدم. امیدوارم حالتون خوب باشه.
@};-خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postسلام
قبلا یه دستورالعملی بود تا اگر شرکتی بالای 200درصد افزایش سرمایه از انباشته یا تجدید داد تا زمان ثبت نشدن آن سهام قابل معامله نشه
ولی خوب بورس دست خودشونه و ممکنه بازش کنن
نظر
-
روغن سازهای خوراکی با حذف ارز 4200 تومانی در معرض تعدیل سود سنگین قرار گرفتن
غکورش،غمارگ،غبهشر و...خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
حذف شدن ارز 4200 نهایی شده است
فقط باید چند روزی صبر کرد تا رسما ابلاغ بشه
تنها مخالف حذف ارز 4200 تومانی دولتی ها هستن که خدارو شکر آفتاب دولت آخر هفته دیگه غروب میکنه و دولتی میاد روی کار که از اول مخالف ارز 4200 تومانی بوده مجلس هم مخالف ارز 4200 تومان است
غکورش با دلار 18000 تومانی میتونه به سود 816 تومانی برسه
و اگر به دلار نیمایی 22هزار تومانی حساب کنیم سود غکورش میتونه تا محدوده 1000 تومان افزایش پیدا کنه
پی به ای تحلیلی سهم الان به 4 رسیده و این در حالی است که پی به ای هم گروهی های سهم بالای 18 استخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
تبریک به روحیه جنگندگی شما جناب تمامبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postحذف شدن ارز 4200 نهایی شده است
فقط باید چند روزی صبر کرد تا رسما ابلاغ بشه
تنها مخالف حذف ارز 4200 تومانی دولتی ها هستن که خدارو شکر آفتاب دولت آخر هفته دیگه غروب میکنه و دولتی میاد روی کار که از اول مخالف ارز 4200 تومانی بوده مجلس هم مخالف ارز 4200 تومان است
غکورش با دلار 18000 تومانی میتونه به سود 816 تومانی برسه
و اگر به دلار نیمایی 22هزار تومانی حساب کنیم سود غکورش میتونه تا محدوده 1000 تومان افزایش پیدا کنه
پی به ای تحلیلی سهم الان به 4 رسیده و این در حالی است که پی به ای هم گروهی های سهم بالای 18 است
جناب تمام تاثیر حذف ارز ۴۲۰۰ دارویی روبرای سهم برکت چطور میبینید
در کل ممنون میشم تحلیلی از برکت ارایه بدین
نظر
نظر