تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
-
-
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
باز دوباره نغمه های برجام بلند تر شد
و باز دوباره امید در گروه بانکی و خودرویی بیشتر میشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
به نظرم بد نیست برای فردا یه سهم خودرویی و بانکی در سبد داشته باشیدخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
-
در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post+ گروه حمل و نقل
حریل هم از این گروه سهم خوش دستیه و بتای بزرگتر از یک داره که در صورت مثبت بودن بازار سریع واکنش قوی نشون میده
نظر
-
در اصل توسط nava.trader پست شده است View Postجناب تمام کدوم سهم رو پیشنهاد میکنید خودتون؟
خودروسازی هائیکه حشر و نشر بیشتری با غرب دارن بهتر هستن مثل خپارس و خودرو
در مورد بانکی ها هم آنهایی که بیشتر تو کار فاینانس بودن و دارای شعباتی در غرب بودن و کار مالی برای خودروسازها با غرب انجام میدادن میتونن پرچم دار باشنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postطبیعتا اگر برجام تایید بشه
خودروسازی هائیکه حشر و نشر بیشتری با غرب دارن بهتر هستن مثل خپارس و خودرو
در مورد بانکی ها هم آنهایی که بیشتر تو کار فاینانس بودن و دارای شعباتی در غرب بودن و کار مالی برای خودروسازها با غرب انجام میدادن میتونن پرچم دار باشن
برجام هیچ ربطی به خودروسازی ها و بانکی ها نداره
صرفا یه جمله ای افتاده دهن بورس باز ها
هر دوره ای یه چیزی مثل شعار میشه و بعد یه مدت تکرار دیگه کسی حتی به دلیل و راستی اش فکر نمیکنه
برجام چه ربطی به خودرویی ها داره؟ اتفاقا با برجام باید واردات خودرو هم آزادتر بشه
یا در مورد بانکی ها، برجام چه ربطی به بانکی ها داره. اینها گردششون داخلی هست.
یادمه یه زمانی حوالی سال 1390 بود این بانکی ها رو به سود سپرده گره زده بودن. سود سپرده بالاتر میرفت اینها صف میشدن!!!!! در حالیکه کاملا برعکس باید میشد
نظر
-
در اصل توسط shabah پست شده است View Postالبته بخواییم صادق باشیم
برجام هیچ ربطی به خودروسازی ها و بانکی ها نداره
صرفا یه جمله ای افتاده دهن بورس باز ها
هر دوره ای یه چیزی مثل شعار میشه و بعد یه مدت تکرار دیگه کسی حتی به دلیل و راستی اش فکر نمیکنه
برجام چه ربطی به خودرویی ها داره؟ اتفاقا با برجام باید واردات خودرو هم آزادتر بشه
یا در مورد بانکی ها، برجام چه ربطی به بانکی ها داره. اینها گردششون داخلی هست.
یادمه یه زمانی حوالی سال 1390 بود این بانکی ها رو به سود سپرده گره زده بودن. سود سپرده بالاتر میرفت اینها صف میشدن!!!!! در حالیکه کاملا برعکس باید میشد
ارتباط برجام با خودروسازی رو درک نمیکنید واقعا؟
بدیهی ترینش کاهش و تثبیت دلاره
امکان مراودات با خودرووسازی هم سابق و ...
الان به خاطر قطعه خط تولید خودروهایی مثل ال نود و ساندرو تقریبا تعطیله
نظر
-
نظر