تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14636

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

بازار امروز نشون داد به زودی برمیگرده
    اما
    شرایط این بازگشتو مثبت شدن بازار خاص هست و هر سهمی خریدن نداره
    دو تا آیتم حیاتی در خریدهاتون طی روزهای آیند را رعایت کنید
    1.سهام بنیادی بخرید که یا سود سازی مناسب داره و یا چیزی داره که با تبدیل اون به پول و یا سهام در آینده شرایط خوبی برای خودش رقم بزنه
    2.حتما دقت کنید از کف امسال کمتر از 30%(نهایتا 40%) رشد کرده باشن(و از سقف تاریخی قیمتی هم حداقل 50% اصلاح انجام داده باشن)
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• m-ha
      عضو عادی
      • Jun 2012
      • 176

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      اما
      1.سهام بنیادی بخرید که یا سود سازی مناسب داره و یا چیزی داره که با تبدیل اون به پول و یا سهام در آینده شرایط خوبی برای خودش رقم بزنه
      2.حتما دقت کنید از کف امسال کمتر از 30%(نهایتا 40%) رشد کرده باشن(و از سقف تاریخی قیمتی هم حداقل 50% اصلاح انجام داده باشن)
      سلام@};-
      جواب ولساپا دی و......
      بابا شاخص قلابی رو حذفش کنید.چرا باید سهامی یا گروهی بر سهام های دیگر تاثیر داشته باشن.کدم سهام مردم با شاخص قلابی رشد کردن.
      بالا میفروشن.بعد میگن تا اینجا میاد... مردم بدبختو میترسونن و اینطور توجیح میکنن...چرا اعتماد رو از بین میبرین.باید از سرمایه مردم صیانت بشه.اما شده نون خونه اقایون/:.zzzzzz.:/
      مافیای حرام خورX-(
      لعنت بر شما

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14636

حقوقی های شبندر خیلی خوب بازار سیراب میکنن بانکی ها در این سهم فروشنده شدن
        و تعداد سهامشون هم کم نیست
        هر چقدر صف خرید بشه فروشنده هستن
        و احتمالا دستور از بالا دارن که هم از بنگاه داری در بیان و هم نقدینگی برای وام مسکن تهیه کنن
        دیروز میگفتن دولتی ها به حقوقی‌ ها خصوصا حقوقی شبندر دستور دادن هر سهمی صف خرید شد عرضه کنن
        هدف کنترل کلیت بازار
        امروز هم به نظر این سیاست پیاده شد
        ظرفیت بازار اینقدر زیاد نیست که بتونه عرضه های سنگین حقوقی را تحمل کنه در نماد شبندر دیروز و امروز حقوقی 862 میلیون خریدن و 1.57 میلیارد فروختن
        فروش سنگین حقوقی درنهایت موجب تعادل این سهم و بازار خواهد شد
        یعنی دیگه بعد این عرضه ها نمیشه انتظار حرکت شارپ از سهام بزرگ داشت چون به نظر میرسه دولت دستور عرضه ها صادر کرده
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14636

بازار مثبت باز شد
          ولی هر مثبتی را نباید خرید
          چون ممکنه خیلی از اینهایی که الان مثبت هستن آخر بازار منفی بسته بشن
          امروز به برگشت بازار نزدیک تر شدیم
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14636

دلار
            سالهاست که وقتی به دنبال علل افزایش نرخ دلار در کشور هستیم مسائل مختلفی مثل نقدینگی کشور ، تورم ،مقدار چاپ پول، شبه پولی، مقدار صادرات،ذخایر ارزی، روابط خارجی، مسائل سیاسی و تحریم و....... همه مسائل را بررسی میکنیم و جمیع این مسائل را به عنوان دلایل رشد دلار در کشور اعلام میکنیم
            ولی دو نمونه سوریه و خصوصا افغانستان در همسایگی ما یک سوال بزرگ ایجاد کرده است که جواب آن میتواند گره گشای مسئله افزایش نرخ دلار باشد
            اول سراغ سوریه باید رفت
            سوریه تقریبا با هیچ کشوری غیر از ایران و روسیه رابطه ای ندارد صادراتی ندارد ذخابر ارزی ندارد درآمد ارزی ندارد تحریم هست جنگ تمام زیر ساختهای کشور را از بین برده اگر از 100 نمره (در مسائل اقتصادی و بررسی علل افزیش نرخ دلار) به سوریه نمره بدیم بیشتر از 15 نخواهد بود
            ولی چرا ارزش پول ملی این کشور مانند ایران سقوط نکرده است و چرا پول ملی این کشور با ثبات است؟؟
            ...
            حالا و در چند قدمی ما افغانستان قرار گرفته که حدودا یکماهی است حکومت مرکزی آن سقوط کرده
            و دنیا طالبان را به رسمیت نمیشناسد و تقریبا هیچ چیز مهم اقتصادی که بتوان از ان اسم برد در کشور وجود ندارد و تنها صادرات مهم این کشور تریاک بوده که آن هم به گفته طالبان دیگر اجازه فعالیت نخواهد داشت جنگ، نبود زیرساختها ،نبود بودجه ،نبود امنیت، بلوکه شدن دارایی ها ، اختمال مجدد جنگهای داخلی و ........ کلیه نکات منفی برای یه اقتصاد که در این کشور جمع شده است
            و اگر بخواهیم از 100 به این کشور نمره اقتصادی بدهیم بیشتر از 10 نخواهد بود
            ولی باز هم ارزش پول ملی این کشور سقوط نکرده است
            ........
            از اینجا به بعد را باید مسولین کشور ما جواب بدن که چرا ایرانی که به گفته خودشان با ثبات است ،امنیت دارد، اقتصاد دارد، نفت دارد ،معادن سرشار دارد، پتروشیمی و پالایشگاه و نیروگاه و..... همه چیز مهمی که بتوان با آن اقتصاد را ساخت دارد چرا باید هر روز ارزش پول ملی آن سقوط کند
            آیا کاهش ارزش پول ملی سیاست خود حضرات برای درآمد زایی بیشتر نیست؟؟
            در جایی که میتوان با مقایسه اقتصادی بین سوریه(15) و افغانستان(5) و ایران ، به ایران نمره حداقل 60 تا 70 داد
            جرا باید ارزش پول ملی لحظه به لحظه در حال کاهش باشد؟؟

دیگه شاید زمان آن شده باشه که فعالان اقتصادی کشور بجای بررسی مداوم سیاست و جلسات برجام و سرفه مرکل و خنده بایدن و نرخ تورم و صادرات و واردات به دنبال دلایل افزایش نرخ دلار خارج از مسائل اقتصادی و سیاسی باشن که تا امروز بررسی میکردن
            آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/09/02, 09:39.
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• naderi1
              ستاره‌دار(26)
              • Sep 2020
              • 792

اما
              صرف میزان رشد از کف امسال و یا میزان افت از سقف تاریخی ملاکی برای انتخاب و خرید و یا ارزندگی سهم نیست. باید دید رشد قبلی چقدر بوده و ایا شایستگی انرا داشته و تناسبی با بقیه رشدها داشته یا خیر. چه بسا سهمی در زمان رونق سال قبل رشد کمی کرده به هردلیلی و موقع اصلاح هم افت کمتر کرده و در مقابل سهمی 100برابر شده (مثلا)و آن رشد بخش عمده اش حتی با وضع هیجانی بازار هم بی رویه بوده و طبیعی است افت الانش درصد بیشتری باشد و الان حتی با وجود افت بیشتر نسبت به دسته اول باز در مجموع رشدش در این دو سه سال بالاتر بوده.

مطلب دیگر اینکه علاوه بر لحاظ همین میزان رشد یا افت باید دید آیا لیاقت و شایستگی این قیمت فعلی و رشد یا افت را داشته یا خیر؟ داریم الان سهم هایی که از سقف شاخص 2میلیونی هم با قیمت بالاتری درحال معامله هستند ولی از نظر تحلیلی ارزنده تر و کم ریسک تر از سهم هایی هستند که از سقف 70 درصد ریخته است.

میزان افت یا رشد بنظر فقط زمانی مفید است که دو شرکت الان و فعل حاضر از نظر ارزندگی تقریبا یک شرایط باشند اما یکی رشد کمتر و افت بیشتر داشته و دیگری رشد کرده که سهم اول را انتخاب کنیم. تازه همین هم باز باید جزئی تر و مورد به مورد بررسی شود که عدم رشدش بخاطر ایراد و اشکالی نباشد و یا سهم کلا بد معامله ای نباشد. برای سود خوب در بازار و نگاه حرفه ای باید دید خیلی جامع تر باشد.
              آخرین ویرایش توسط naderi1؛ 2021/09/03, 01:29.
              اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• naderi1
                ستاره‌دار(26)
                • Sep 2020
                • 792

دلار
                سالهاست که وقتی به دنبال علل افزایش نرخ دلار در کشور هستیم مسائل مختلفی مثل نقدینگی کشور ، تورم ،مقدار چاپ پول، شبه پولی، مقدار صادرات،ذخایر ارزی، روابط خارجی، مسائل سیاسی و تحریم و....... همه مسائل را بررسی میکنیم و جمیع این مسائل را به عنوان دلایل رشد دلار در کشور اعلام میکنیم
                ولی دو نمونه سوریه و خصوصا افغانستان در همسایگی ما یک سوال بزرگ ایجاد کرده است که جواب آن میتواند گره گشای مسئله افزایش نرخ دلار باشد
                اول سراغ سوریه باید رفت
                سوریه تقریبا با هیچ کشوری غیر از ایران و روسیه رابطه ای ندارد صادراتی ندارد ذخابر ارزی ندارد درآمد ارزی ندارد تحریم هست جنگ تمام زیر ساختهای کشور را از بین برده اگر از 100 نمره (در مسائل اقتصادی و بررسی علل افزیش نرخ دلار) به سوریه نمره بدیم بیشتر از 15 نخواهد بود
                ولی چرا ارزش پول ملی این کشور مانند ایران سقوط نکرده است و چرا پول ملی این کشور با ثبات است؟؟
                ...
                حالا و در چند قدمی ما افغانستان قرار گرفته که حدودا یکماهی است حکومت مرکزی آن سقوط کرده
                و دنیا طالبان را به رسمیت نمیشناسد و تقریبا هیچ چیز مهم اقتصادی که بتوان از ان اسم برد در کشور وجود ندارد و تنها صادرات مهم این کشور تریاک بوده که آن هم به گفته طالبان دیگر اجازه فعالیت نخواهد داشت جنگ، نبود زیرساختها ،نبود بودجه ،نبود امنیت، بلوکه شدن دارایی ها ، اختمال مجدد جنگهای داخلی و ........ کلیه نکات منفی برای یه اقتصاد که در این کشور جمع شده است
                و اگر بخواهیم از 100 به این کشور نمره اقتصادی بدهیم بیشتر از 10 نخواهد بود
                ولی باز هم ارزش پول ملی این کشور سقوط نکرده است
                ........
                از اینجا به بعد را باید مسولین کشور ما جواب بدن که چرا ایرانی که به گفته خودشان با ثبات است ،امنیت دارد، اقتصاد دارد، نفت دارد ،معادن سرشار دارد، پتروشیمی و پالایشگاه و نیروگاه و..... همه چیز مهمی که بتوان با آن اقتصاد را ساخت دارد چرا باید هر روز ارزش پول ملی آن سقوط کند
                آیا کاهش ارزش پول ملی سیاست خود حضرات برای درآمد زایی بیشتر نیست؟؟
                در جایی که میتوان با مقایسه اقتصادی بین سوریه(15) و افغانستان(5) و ایران ، به ایران نمره حداقل 60 تا 70 داد
                جرا باید ارزش پول ملی لحظه به لحظه در حال کاهش باشد؟؟

دیگه شاید زمان آن شده باشه که فعالان اقتصادی کشور بجای بررسی مداوم سیاست و جلسات برجام و سرفه مرکل و خنده بایدن و نرخ تورم و صادرات و واردات به دنبال دلایل افزایش نرخ دلار خارج از مسائل اقتصادی و سیاسی باشن که تا امروز بررسی میکردن
                نمیدانم این مطلب را شما نوشتید یا از جایی کپی پیست شده ولی در کل مطلب ناقصی است و نتیجه خاصی ازش نمیتوان گرفت. اینکه 2 کشور را که هرکدام وضعیت موجودش میتواند به دلایل مختلف باشد و باید جزئی تر بررسی شود را بیاوریم و از ان اصول علم اقتصاد را زیر سوال ببریم از نظر تحلیلی و منطقی و حتی اصول اولیه روش تحقیق منافات دارد. (مثلا بیاییم فقط ونزوئلا را مثال بزنیم بگوییم تحریم است و پولش چقدر بی ارزش شد و یکی دیگر هم میتواند کشور دیگری را بگوید که نشده) .علم اقتصاد یکی از پیچیده ترین ها است و باید عوامل و شرایط گوناگون در کنار هم دیده شود. یک دانشجوی ترم2 اقتصاد هم میتواند براحتی بگوید که این مطلب بیشتر عامیانه است. جمعیت/میزان واردات و صادرات/میزان سود بانکی و خلق نقدینگی/ میزان مهاجرت که تقاضا برای ارز دارد/ فرهنگ مردم که اگر بتوانن خروج از کشور و یا خرید املاک و دارایی در خارج را ترجیح میدهند یا نه/ رشد اقتصادی / سود بانکی /تحریم ها و... همگی نقش دارد.

وقتی تحریم است و ورودی ارز بشدت کاهش پیدا میکند اما در مقابل تقاضا ارز به دلایل مختلف که میتواند متفاوت از فلان کشور باشد همچنان بالاست و چشم انداز اتی هم نامعلوم است نباید انتظار عدم افزایش نرخ را داشت. وقتی ماهانه چند هزار میلیارد تومان خلق نقدینگی داریم و هرسال هم بیشتر میشود چرا نباید ارزش پول ملی کم شود ؟ البته دولتها و کلا مجموعه مدیریتی کشور هم نقش دارند هم از نظر درامدی و جبران کسری ها و بودجه و... و هم اینکه اگر در شرایط تحریم و رکود و ساختارهای غلط همین میزان افزایش نرخ ارز هم نباشد صنایع ورشکسته و تعطیل میشوند و قاچاق و واردات بشدت بالاتر از الان میرود. اکثرا شرکتها بخاطر نواوری و عملکرد بهینه مدیریتی سودشان بالا نمیرود بلکه بدلیل تورم و کم ارزش شدن پول است. کلا نگاه تک بعدی انهم به امور اقتصاد اشتباه است.
                اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14636

به بهانه خودرو ساز شدن لکما
                  اونم خودروی برقی

لکما خیلی بی صروصدا در منفی بازار هدف اولیه را تقریبا زد
                  اگر بتونه 175 رد کنه هدف بعدی در محدوده 210 تومان را لمس میکنه
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14636

شاوان
                    از کنج مثلث نزولی خارج شده هدف سهم 12500 تومان است

با سودی که در مجمع تقسیم کرد اهداف لمس و رفت
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14636

الان وضعیت خیلی از سهام بنیادی بازار یه جوری شده که اگر بخری یکساله نگه داری بیشتر از سود بانکی سود میده
                      این یعنی منطقی برای فروش ندارن و خوارک صندوق های و شرکتهای سرمایه گذاری هستن که بخرن و نگه دارن
                      این متن در آخر خرداد ماه نوشته شد
                      و اگر کسی در گروه پترویی، پالایشی، فولادی و سهام بنیادی خرید می‌کرد طی همین 3 ماه 50درصد سود گرفته بود
                      و 3 ماهه سود 2 سال بانکی را یکجا میگرفت
                      گاهی بعضی جا باید خیلی ساده به بازار نگاه کرد و سود کرد
                      و گاهی هم باید خیلی ساده ترسید و به بازار نگاه کرد تا سودها سیو شده بمونه
                      فقط کافیه بعضی مواقع که در اوج نامیدی هستیم و یا در اوج اقتدار و فتح و ظفر هستیم از یک طرف دیگه به بازار نگاه کنیم
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14636

♦️آمریکا به کره جنوبی مجوز داد که به جای پول نفت ایران، کالاهای شرکت‌های ال‌جی و سامسونگ را به ایران بفرستد

?آمریکا برای آزاد کردن بخشی از پول‌های ایران مجوزی را به کره و شرکت‌های کره جنوبی داده است که بر اساس آن این شرکت‌ها می‌توانند بدهی ایران را تنها از طریق واردات کالا به ایران پرداخت کنند

?در این مجوز همچنین قید شده است که شرکت‌های جدید امکان صادرات محصولات خود به ایران را ندارند، بلکه همان شرکت‌های پیشین ال‌جی و سامسونگ می‌بایست، اقدام به صادرات محصولات خود به ایران کنند؛ آمریکا برای این مجوز نیز ضرب‌العجل ۹۰ روزه تعیین کرده است

?شرکت‌هایی که در بدترین شرایط ممکن بدون در نظر گرفتن نیاز بازار ایران به یک باره از کشورمان خارج شدند و در پازل آمریکا بازی کردند، حالا با طراحی آمریکایی و لابی داخلی مافیای لوازم خانگی دوباره می‎خواهند واردات را از سر بگیرند، تا به تولید داخل که تازه سرپا شده است، لطمه بزنند/نود اقتصادی

#خبر_ويژه
                        @khabare_vije
                        ......
                        در صورتی که این مطلب محقق بشه خبر خوبی برای تولید کننده های لوازم خانگی در کشور نخواهد بود
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                          ستاره دار (1)
                          • Apr 2020
                          • 1034

آمریکا اگه واقعا دوست داشت ما مردم ایران یکم نفس بکشیم اجازه میداد ماشین های کره ای وارد کشور بشن نه لوازم خانگی اینا خیلی پدر سوخته ان
                          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14636

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                            آمریکا اگه واقعا دوست داشت ما مردم ایران یکم نفس بکشیم اجازه میداد ماشین های کره ای وارد کشور بشن نه لوازم خانگی اینا خیلی پدر سوخته ان
                            آمریکا تو هرچیزی که میبینه ایران داره خودکفا میشه دلسوز میشه تا با واردات اون قسمت زمین گیر کنه
                            الان مادیرا،جی پلاس، لخزر، لپارس و... خوب دارن کار میکنن و آمریکا میخواد بهشون ضربه بزنه
                            قطعا دلش به حال ما نسوخته
                            همین ماشین کره ها را اگر داخل تولید کنه از فردا واردات اونم آزاد میکنه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                              ستاره دار (1)
                              • Apr 2020
                              • 1034

جناب تمام در مورد وآیند خیلی دارم سبک سنگین میکنم و از روزی که شما رو شناختم همیشه سعی کردید بهترین سهم ها رو بگید شده اشتباه هم سهم به تعداد خیلی کم معرفی کردید و زود هم سیگنال خروجش رو دادید که این اعتبار و لطفی که به ما دارید رو ده چندان میکنه ما بهترین سناریو های وآیند رو که به قول شما یکی بتونه سهامداری کنه رستگار میشه رو شنیدیم بدترین سناریو چی میتونه باشه اگه اتفاق بیفته ؟
                              خودم یک دونه سهم هم ندارم ولی شرایط اونی که میخوام پیش بره با بررسی و مسئولیت خودم قیمتش جذاب باشه تک سهم هم میشم
                              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14636

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                                جناب تمام در مورد وآیند خیلی دارم سبک سنگین میکنم و از روزی که شما رو شناختم همیشه سعی کردید بهترین سهم ها رو بگید شده اشتباه هم سهم به تعداد خیلی کم معرفی کردید و زود هم سیگنال خروجش رو دادید که این اعتبار و لطفی که به ما دارید رو ده چندان میکنه ما بهترین سناریو های وآیند رو که به قول شما یکی بتونه سهامداری کنه رستگار میشه رو شنیدیم بدترین سناریو چی میتونه باشه اگه اتفاق بیفته ؟
                                خودم یک دونه سهم هم ندارم ولی شرایط اونی که میخوام پیش بره با بررسی و مسئولیت خودم قیمتش جذاب باشه تک سهم هم میشم
                                در مورد بدترین سناریو وآیند
                                باید خدمت شما عرض کنم که چون دارایی هایی که داره، مشخص مال خودش هست خصوصا ایرانمال پس باید بدترین حالت را هم با دارای های بانک ببینیم.
                                در سناریو فوق بدبینانه اعلام ورشکستگی بانک است(به خاطر زیان انباشته ای که داره) که این پروسه هم سالها طول میکشه
                                البته چون بانک رسمی در کشور هست به خاطر مسائل سیاسی هیچ وقت بانک مرکزی به خودش اجازه نمیده بانک‌ها در ایران اعلام ورشکستگی کنن
                                ولی بر فرض که اینکار بکنه چی میشه؟
                                خوب این بانک حدودا 37 هزار میلیارد تومان زیان انباشته داره و جمع کل بدهی ها و حقوق مالکانه و سپرده مردم نزد بانک و بدهی به بانک‌های دیگه و موسسات مالی دیگر رقمی در حدود 225 هزار میلیارد تومان است. یعنی به ازای هر سهمش حدود 14 هزار تومان.
                                .....
                                در طرف دارایی ها ارزش ایرانمال و مشهد مال، هتل روتانا،فرمانیه مال، زمین خرازی و ارزش ساختمان مرکزی و شعب بانک در کشور و جمع طلبکاری از تسهیلات و دیگر املاک تملیکی بانک عددی بین 300 تا 400 هزار میلیارد تومان ارزیابی میشه
                                اگر همون 300 هزار میلیارد ملاک قرار بدیم
                                این بانک در صورت اعلام ورشکستی و تسویه کلیه بدهی ها و فروش کلیه املاک به ازای هر سهمش باز هم حدود 4600 تومان دارایی خواهد داشت
                                یعنی اگر بانک بگه ورشکسته شدم همه چیز بفروشه و بدهی ها را بده بازم به ازای هر سهمش به سهامداران 4600 تومان باید برسه
                                ...
                                البته بازم باید عرض کنم که به خاطر امنیت ملی هم که شده بانک مرکزی هیچ وقت اجازه نمیده این اتفاق بی افته
                                و در نهایت مجبوره با علی انصاری به توافق برسه و یا بیخیال سهام مازاد انصاری در بانک بشه و مجوز برگزاری مجامع بانک و تصویب افزایش سرمایه برای خروج از ماده 141 را صادر کنه
                                آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/09/03, 14:22.
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X