تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط تمام پست شده است View Postسه شنبه که رئیسی بیاد بستر لازم برای توافق برجام مهیاست
توافقی که نیاز کشور است
توافقی که اینبار بدون دلواپس و بدبین و کفن پوش و... تصویب میشه.
کشور در حال حاضر به تجدید قوای اقتصادی نیازمند است
سالها تحریم بنیاد اقتصادی کشور را در معرض فروپاشی قرار داده
بهترین راه حل تجدید قواست تا بتونن مجدد جلوی آمریکا قد علم کنن
حتی در جنگ رو در رو هم دو طرف زمانی را برای استراحت اعلام میکنن تا کشته ها و زخمی ها را جمع کنن
الان آمریکا هم به خاطر چین نیازمند تجدید قواست
ایران که خوب مشخصه.
انشالله با تمام بد بینی ها نسبت به برجام این توافق انجام بشه
البته به شخصه طول عمر این توافق را بیشتر از 6 ماه نمیبینم
ولی همین 6 ماه هم برای مردم رنج کشیده مرهمی خواهد بود در هر حال دولت رییسی برای اداره کشور یا باید دلار نفتی بیاره و یا دست بکنه تو جیب شرکتها و مردم کشور
راه اول قطعا راحت تر خواهد بود اگر توافق کنن.
در غیر اینصورت چنان مالیات سنگینی از ملک و ماشین و صادرات بگیرن که کمر همه چیز بشکنه
رییسی از مذاکرات حمایت کرده
نمایندگانی که تا دیروز مخالف برجام بودن حالا موافق اون شدن
وزیر خارجه احتمالی بعدی از مذاکرات حمایت کرد
فقط مانده علم الهدی همیشه مخالف برجام و Fatf هم فردا در نماز جمعه مشهد از توافق برجام حمایت کنه تا همه چیز روشن بشه
....
الان دیگه هر بچه ای میدونه بدون رفع تحریم اقتصاد ایران فروریخته است
و اگر این دولت که نظام تمام سرمایه خودش خرج رییس جمهور شدنش کرده نتونه فشار اقتصادی به مردم را کم کنه حتی طرفداران سنتی خودشون در بین مردم را هم از دست میدن
انشالله توافق نزدیک است...خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postنشانه های توافق برجام یکی یکی و بدون داشتن مزاحم در حال پدیدار شدن است
رییسی از مذاکرات حمایت کرده
نمایندگانی که تا دیروز مخالف برجام بودن حالا موافق اون شدن
وزیر خارجه احتمالی بعدی از مذاکرات حمایت کرد
فقط مانده علم الهدی همیشه مخالف برجام و Fatf هم فردا در نماز جمعه مشهد از توافق برجام حمایت کنه تا همه چیز روشن بشه
....
الان دیگه هر بچه ای میدونه بدون رفع تحریم اقتصاد ایران فروریخته است
و اگر این دولت که نظام تمام سرمایه خودش خرج رییس جمهور شدنش کرده نتونه فشار اقتصادی به مردم را کم کنه حتی طرفداران سنتی خودشون در بین مردم را هم از دست میدن
انشالله توافق نزدیک است...
اینقدر هم نمیشه به توافق خوشبین بود! توافق کجا بود:D
اینها هنوز در اینکه مذاکره بکنن یا نکنن بحث و جدل دارن!
این نشانه ها که فرمودید نمیدونم چقدر واقعی هست...ولی اخباری که این مدت مخابره شده نشانه نیست؟
اینکه امریکا و انگلسی و اسرائیل با هم دیگه مشورت میکنند که چطور باید جواب نظامی بدهند به ایران بابت زدن کشتی هم از نشانه ها هست تمام جان!
واقعیت اینه ،همانقدر که ما مطمئن بودیم و هستیم که بایدن به توافق کردن نزدیک تر هست تا ترامپ!
همانقدر هم مطمئن هستیم که رئیسی و اینا که سرکارآمدن به توافق دور هست تا کس دیگه!
بیا فرض کنیم اگر رئسی صددرصد مخالف هرگونه توافقی هست. در اون صورت انتظار داشتید چی بگه؟ جز همین حرفهایی که زد؟!! که مخالف مذاکره نیستیم ولی فلان و فلان!!!
اینکه دقیقا روز تحلیف نوار درمیاد که حضرت آقا چطور هاشمی رو ضایع کرده مثلا! که رابطه با آمریکا چقدر بیخود و مضر هست! اینها نشانه نیست؟
سپاه سرخود کشتی ها رو ترکونده؟ واسه چی اینکارا میکنن پس؟
اگر تیمی که الان سرکار آمده هدفی جز به فنا دادن هرگونه مذاکرات داشته باشه(به فرض!) آیا بجز این کارهایی رو میکرد که اینها این روزها انجام دادند؟!!!
باید این جنبه ها را هم در نظر بگیریم. نمیشه همه این رفتارها رو ببینیم و صرفا! همه این حرکتهای ضد توافق رو نسبت بدهیم به اینکه برای امتیازگیری در مذاکرات است؟!!!! مگه بچه بازیه؟ مگه طرف مذاکره ببوگلابی هست که شما کشتی بزنی، اورانیوم غنی کنی و اون هم بترسه به شما امتیاز بده؟ این رو فکر کردین رئیسی و کیهان و بیت رهبری و .... اینها نمیدانند؟ بخدا بهتر از من و شما میدونن!!!!
طرفداران سنتی اینها مگر مشکلشون اقتصادی هست؟! از اون بدتر ! طرفداران این ها که قدرت رو هم در دست دارن به نفعشون هست که توافق بشه؟ اونم با آمریکا!
اونم وقتی که با تحریم هزار کانال ایجاد شده که پولهای هنگفت رو بی حساب کتاب هم میفرستن برای خانواده در کانادا...هم به رفقا در یمن و عراق و ....! توافق میخوان چکار؟
والا به بنظر من که اینها کابوس میبینن که تحریمها از بین رفته! توافق شده.....
اونوقت برن توافق بکنن که فشار اقتصادی بر گرده مردم کمتر بشه!!! به درک که فشار اقتصادی هست!
با تحریم هم ظرفیتهای داخلی این مملکت اونقدر هست که اقتصاد فرونپاشه! فقط قشرهای بیشتری مردم فشار میاد که اونم به جهنم!
باباجان! این جماعت بلحاظ ماهوی و ماهیتی و وجودی نمیتونن توافق کنن....
خوشبینانه ترین حالت همان که قبلا هم عرض کردم. یک توافق نسبی که نهایت چند میلیارد دلار آزاد بشه..همین! که برای همینم مدت زمانی بین 7-8 ماه تا یکی دو سال دیگه شاید محقق بشه. بشتر از این بسیار بسیار احتمالش کمه.
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر
-
در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Postدرود
این نشانه ها که فرمودید نمیدونم چقدر واقعی هست...ولی اخباری که این مدت مخابره شده نشانه نیست؟
اینکه امریکا و انگلسی و اسرائیل با هم دیگه مشورت میکنند که چطور باید جواب نظامی بدهند به ایران بابت زدن کشتی هم از نشانه ها هست تمام جان!
واقعیت اینه ،همانقدر که ما مطمئن بودیم و هستیم که بایدن به توافق کردن نزدیک تر هست تا ترامپ!
همانقدر هم مطمئن هستیم که رئیسی و اینا که سرکارآمدن به توافق دور هست تا کس دیگه!
بیا فرض کنیم اگر رئسی صددرصد مخالف هرگونه توافقی هست. در اون صورت انتظار داشتید چی بگه؟ جز همین حرفهایی که زد؟!! که مخالف مذاکره نیستیم ولی فلان و فلان!!!
اینکه دقیقا روز تحلیف نوار درمیاد که حضرت آقا چطور هاشمی رو ضایع کرده مثلا! که رابطه با آمریکا چقدر بیخود و مضر هست! اینها نشانه نیست؟
اگر تیمی که الان سرکار آمده هدفی جز به فنا دادن هرگونه مذاکرات داشته باشه(به فرض!) آیا بجز این کارهایی رو میکرد که اینها این روزها انجام دادند؟!!!
باید این جنبه ها را هم در نظر بگیریم. نمیشه همه این رفتارها رو ببینیم و صرفا! همه این حرکتهای ضد توافق رو نسبت بدهیم به اینکه برای امتیازگیری در مذاکرات است؟!!!! مگه بچه بازیه؟ مگه طرف مذاکره ببوگلابی هست که شما کشتی بزنی، اورانیوم غنی کنی و اون هم بترسه به شما امتیاز بده؟ این رو فکر کردین رئیسی و کیهان و بیت رهبری و .... اینها نمیدانند؟ بخدا بهتر از من و شما میدونن!!!!
طرفداران سنتی اینها مگر مشکلشون اقتصادی هست؟! از اون بدتر ! طرفداران این ها که قدرت رو هم در دست دارن به نفعشون هست که توافق بشه؟ اونم با آمریکا!
اونم وقتی که با تحریم هزار کانال ایجاد شده که پولهای هنگفت رو بی حساب کتاب هم میفرستن برای خانواده در کانادا...هم به رفقا در یمن و عراق و ....! توافق میخوان چکار؟
اونوقت برن توافق بکنن که فشار اقتصادی بر گرده مردم کمتر بشه!!! به درک که فشار اقتصادی هست!
با تحریم هم ظرفیتهای داخلی این مملکت اونقدر هست که اقتصاد فرونپاشه! فقط قشرهای بیشتری مردم فشار میاد که اونم به جهنم!
خوشبینانه ترین حالت همان که قبلا هم عرض کردم. یک توافق نسبی که نهایت چند میلیارد دلار آزاد بشه..همین! که برای همینم مدت زمانی بین 7-8 ماه تا یکی دو سال دیگه شاید محقق بشه. بشتر از این بسیار بسیار احتمالش کمه.
ببینید مشکل ما با غرب ایدئولوژیکی است و هیچ وقت حل نمیشه
نه ایران از آرمان نابودی اسرائیل دست برمیداره و نه غرب از حمایت اسرائیل
پس هر توافقی فقط یه تسکین دهنده اوضاع است
ملت الان به جایی رسیدن که به درمان فکر نمیکنن امید به تسکین موقت دارن
به نظرم من هم توافقی که انجام بشه بیشتر از 6 ماه دوام نمیاره و همون هم برای مردم غنیمت است
امیدوارم دلار با تاخیر بیشتر به سمت 50 هزار تومان بره
و قبلش یکبار دیگه 21 تومان لمس کنهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Postدرود
بحث توافق خارج از چارچوب خوش بینی و بدبینی قرار گرفته است ...
نیک می دانم ، حکومت هیچ راهی به جز توافق ندارد ...
توافق اکنون یک ضرورت است ....
یک اضطرار است ....
فقط یک راه و یک مسیر باقی مانده است ، فقط یک راه ...
۱۴۰۰/۵/۱۵آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/08/06, 13:48..
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
دوستانی که قصد سرمایه گذاری بلند مدت در بازار ملک و مسکن را دارن حتما به نرخ زادو ولد توجه کنن
فروش ملک از امسال تا سال 1410 به مرور سخت تر خواهد شد
و از سال 1410 به بعد احتمالا هر خریدی در ملک منجر به فروش به ضرر خواهد بود مطلبی که الان درکش برای کسی آسان نیستخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
برای فردا سهام زیر بررسی کنیم
برکت
شگویا
خصدرا
لکما
.......
آخر بازار فردا عیار این 4تا سهم باید مشخص بشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postدوستانی که قصد سرمایه گذاری بلند مدت در بازار ملک و مسکن را دارن حتما به نرخ زادو ولد توجه کنن
فروش ملک از امسال تا سال 1410 به مرور سخت تر خواهد شد
و از سال 1410 به بعد احتمالا هر خریدی در ملک منجر به فروش به ضرر خواهد بود مطلبی که الان درکش برای کسی آسان نیست
الان کشورهای اروپایی از سالها پیش نرخ رشد جمعیت بسیار پایینی دارند ولی آیا ملک بی ارزش شده ؟؟!!!! لندن در حال حاضر گرانترین املاک رو در اروپا داره در حالی که نرخ رشد جمعیت در انگلیس منفی است
نظر
-
در اصل توسط National پست شده است View Postجناب تمام به نظر بنده رشد جمعیت تاثیر بسیار کمی در نرخ رشد مسکن و ملک و زمین را دارد از زمانهای دور ملک ارزشمند بوده و هست
الان کشورهای اروپایی از سالها پیش نرخ رشد جمعیت بسیار پایینی دارند ولی آیا ملک بی ارزش شده ؟؟!!!! لندن در حال حاضر گرانترین املاک رو در اروپا داره در حالی که نرخ رشد جمعیت در انگلیس منفی است
بدون نفی و تشکیک و تایید مطالب بالا چند مولفه و متغیر را در هر بررسی راجع به این مقوله باید در نظر داشت:
الف: تقاضا برای شهرهایی همچون لندن،تقاضایی بین المللی است و اعراب حاشیه خلیج فارس برای مثال در رشد قیمت املاک در محلات نایتبریج و پدینگتون نقشی به سزا دارند....علاوه بر این مطلب سیر مهاجرت به اروپا را هم در نظر بگیرید...
ب:منفی شدن نرخ رشد جمعیت شمشیری دو لبه در بازار ملک است! و می تواند در وهله ای منجر به افزایش تقاضا برای واحدهای کوچکترِ تک سرنشین بشود!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
در اصل توسط National پست شده است View Postجناب تمام به نظر بنده رشد جمعیت تاثیر بسیار کمی در نرخ رشد مسکن و ملک و زمین را دارد از زمانهای دور ملک ارزشمند بوده و هست
چرا که ملاک قرار دادن قیمت در یک شهر ملاک نیست باید کلی و با تمام جوانب بررسی کنید
میگن میانگین قیمت در مونیخ متری 3000 یورو است این درست.
ولی میانگین قیمت در کل آلمان 800 یورو است
و قطعا بدترین جای آلمان باز هم از خیلی از کلان شهرهای ما بهتر است
به دلایل زیر
1.خطر جنگ ندارن
2.تحریم نیستن
3.مشکل آب ندارن
4.مشکل اشتغال ندارن
5.با هیچ کشوری مشکل ندارن
6.و.......
...
حالا 800 بورو میشه حدودا 24 میلیون تومان در کدام کلان شهر یه زمین در جای مناسب به این قیمت میدن؟
الان در تهران آپارتمان متری 8000 دلار و بیشتر کم نداریم
چرا باید یکی آپارتمان متری 4000 دلار در مونیخ ول کنه بباد تو تهران گرون تر بخره
این بازی روی ملک و املاک که بیشترش سیاسی بوده یه روزی تمام میشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبرای فردا سهام زیر بررسی کنیم
برکت
شگویا
خصدرا
لکما
.......
آخر بازار فردا عیار این 4تا سهم باید مشخص بشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
اهدافی که در بالا برای لکما مشخص شد به نظر میاد اهداف قیمتی نیستن بلکه نقاطی هستن که این سهم اجازه ورود با حجم بالا خواهد داد
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
خصدرا فرصت خرید داد
لکما هنوز منتظر فرصت خرید هستیمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر