تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار خرد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 2323

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

سلام جناب تمام
    پتروشیمی ها قیمت ارز حاصل از فروش صادراتیشون رو با چه مبنایی محاسبه میکنند؟

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
      سلام جناب تمام
      پتروشیمی ها قیمت ارز حاصل از فروش صادراتیشون رو با چه مبنایی محاسبه میکنند؟
      سلام
      باید ارز نیمایی باشه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سهامدار خرد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 2323

پس افزایش یا کاهش دلار بازار آزاد تاثیر آنچنانی روی درآمدشون نداره

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

نکته جالبی که در معاملات امروز وآیند نظر آدم جلب میکنه
          اینکه الان حدودا یکساعته قدرت خرید حقیقی ثابت است ولی قدرت فروش حقیقی هر لحظه داره کمتر میشه
          و در این تایم حدودا 14 میلیون معامله شده
          و با این سرانه های خرید سهم در منفی در حال معامله میشه
          ....
          به نظرم دیکه وقتش شده که رنج بزنن و سهم بیاد به مثبت
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14648

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
            پس افزایش یا کاهش دلار بازار آزاد تاثیر آنچنانی روی درآمدشون نداره
            نه
            مگر اینکه مجوز بگیرن و بتونن در بازار آزاد بفروشن
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

مفید قطع شده
              نمیشه وارد شد
              این باعث فشار فروش روی بازار میشه
              جو روانی راه میندازه
              سازمان باید یه فکر به حال مفید بکنه این کارگزاری بیشترین کاربر در کشور داره و به تنهایی میتونه بازار خراب کنه
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14648

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                وآیند
                سقف کانال نزولی را شکست

روی این پولبکش ما برگ کشیدیم و از صف فروش تا منفی 3 خریدیم
                شنبه هم انشالله گام آخر میخریم با حد ضرر 1130 تومان
                انشالله که به اهداف مد نظر ما برسه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

بیشترین و بزرگترین املاک کشور تحت مالک چه سازمانی است؟
                  محتکران بزرگ زمین و املاک چه کسانی هستند؟

این سوالی است که سالهاست کسی نتوانسته است جواب درستی به آن بدهد اما در تمام این سالها یک متهم بزرگ همیشه پایش در میان بوده
                  بانکها
                  حال با مصوبه جدید سازمان بورس در خصوص اعلام لیست زمین و ساختمان تمام شرکتهای بورسی اقدامی بزرگ و عملی در جهت شفاف سازی و جواب این سوال بزرگ ایجاد شده است
                  ولی آیا بانک‌ها به این ابلاغیه سازمان بورس عمل خواهند کرد؟
                  چیزی که مشخص است لیست اموال و آپارتمان‌ها و زمین های این بانک‌ها و احتکار این بانک‌ها یکی از دلایل اصلی تورم شدید زمین و آپارتمان در کشور است.
                  این مقدار به حدی است که بعضی از بانک‌ها تمام سرمایه و سپرده، سپرده گذاران خود را به امر ساخت ساز اختصاص داده و عملا فعالیت خاصی در خصوص بانکداری که همان اعطای تسهیلات به عموم مردم بود انجام نداده اند
                  نمونه بارز این بانک‌ها،
                  بانک آیند است
                  همین امر باعث شده این بانک‌ هر سال زیان شناسایی کرده و با زیان انباشته سنگین در حد 2300 برابر سرمایه مواجه شوند
                  ولی نظر به فعالیت در صنعت سود ساز ساخت و ساز و املاک هم اکنون حدودا 25000 برابر سرمایه خود دارایی املاک دارد
                  بررسی همین فاصله زیاد بین بدهکاری و دارایی بانک نشان می‌دهد که این بانک با سرمایه گذاری در املاک بجای بانکداری سود سنگین شناسایی خواهد کرد ولی تا کنون آمار رسمی از دارایی های خود ارائه نکرده است
                  آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/09/08, 15:22.
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

ظاهرا مسکن رییسی داره تاثیرات منفی خودش در شرکت‌های تامین کننده مصالح ساختمانی میزاره
                      سیمان کیسه ای 21 تومان
                      میلگرد کیلو 10 تومان
                      احتمالا به زودی فشار به گروه کاشی و سرامیک و لوله سازی ها سیم، کابل سازی ها و کلا صنایع تامین کننده مصالح ساختمانی شروع میشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• nahamya
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 629

ظاهرا مسکن رییسی داره تاثیرات منفی خودش در شرکت‌های تامین کننده مصالح ساختمانی میزاره
                        سیمان کیسه ای 21 تومان
                        میلگرد کیلو 10 تومان
                        احتمالا به زودی فشار به گروه کاشی و سرامیک و لوله سازی ها سیم، کابل سازی ها و کلا صنایع تامین کننده مصالح ساختمانی شروع میشه

سلام
                        میلگرد ده تومن و سیمان 21 تومن به نظرم جو کانالای تلگرامی هست
                        یه قیمت متعادل با سود منطقی میرسن به نظرم مصالح ساختمانی برای شرکت های سازنده

این خبر ساخت یک میلیون که به نظر عزم دولت جدی هست و اجرایی میشه نمیدونم چرا بعضی دوستان منفی گرفتن
                        این حجم ساخت و ساز و مصرف مصالح چرخه های تولید رو به شدت رونق میده
                        فروش چند برابر با سود کم بسیار بهتر از حالت عدی هست ( اون قسمت انرژی و برق و ... هم قطعا برنامه دارن براش )
                        به نظرم بازار هنوز گیجه و ابهام زیاد داره ، با شروع اجرا طرح کم کم اثراتش رو میبینیم
                        سهام شرکت سیمانی ، فولادی و انبوه سازی و ... به تبع اون شرکت های ثانویه باید با این خبر تو صف خرید قفل میشدن
                        به زودی این اتفاق خواهد افتاد
                        impulsive_wave

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
                          سلام
                          میلگرد ده تومن و سیمان 21 تومن به نظرم جو کانالای تلگرامی هست
                          یه قیمت متعادل با سود منطقی میرسن به نظرم مصالح ساختمانی برای شرکت های سازنده

این خبر ساخت یک میلیون که به نظر عزم دولت جدی هست و اجرایی میشه نمیدونم چرا بعضی دوستان منفی گرفتن
                          این حجم ساخت و ساز و مصرف مصالح چرخه های تولید رو به شدت رونق میده
                          فروش چند برابر با سود کم بسیار بهتر از حالت عدی هست ( اون قسمت انرژی و برق و ... هم قطعا برنامه دارن براش )
                          به نظرم بازار هنوز گیجه و ابهام زیاد داره ، با شروع اجرا طرح کم کم اثراتش رو میبینیم
                          سهام شرکت سیمانی ، فولادی و انبوه سازی و ... به تبع اون شرکت های ثانویه باید با این خبر تو صف خرید قفل میشدن
                          به زودی این اتفاق خواهد افتاد
                          کلا هر وقت دولت روی قیمت گذاری ورود کرده تولید کننده خیری ندیده
                          انشالله اینبار سودش به تولید کننده برسه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

سیمان کیسه ای 21 تومان
                            میلگرد کیلو 10 تومان
                            منظورتان را از این قیمتهای سیمان و میلگرد متوجه نشدم!
                            اینها قیمت چه موقع هست؟ الان که چند برابر این هست در بازار...

بعدش رئیسی اثرش کجای داستان هست؟ 4میلیون ساختمان که جوکه...چند هزارتاش هم نمیسازن. پول کجا بود. ولی گیرم که خوشخیال باشیم و قاسم رستمی با داش ابرام بخوان که بزنن تو کار ساخت و ساز:D
                            اونوقت اثرش بر بازار مصالح افزایشی باید باشه دیگه....

من که نگرفتم چی شد:D
                            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

دلار تهران فردایی⏳:
                              27,880 27,900
                              با این نرخ دلار
                              انشالله فردا بازار سبزی داشته باشیم
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14648

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                                منظورتان را از این قیمتهای سیمان و میلگرد متوجه نشدم!
                                اینها قیمت چه موقع هست؟ الان که چند برابر این هست در بازار...

بعدش رئیسی اثرش کجای داستان هست؟ 4میلیون ساختمان که جوکه...چند هزارتاش هم نمیسازن. پول کجا بود. ولی گیرم که خوشخیال باشیم و قاسم رستمی با داش ابرام بخوان که بزنن تو کار ساخت و ساز:D
                                اونوقت اثرش بر بازار مصالح افزایشی باید باشه دیگه....

من که نگرفتم چی شد:D
                                این نرخهایی است که این روزها دولتمردان از خودشون خلق میکنن و در مصاحبه ها ازش حرف میزنن
                                مثلا همین یارو که میگه قیمت خودرو خارجی 50 تا80 درصد میخواد افت کنه(البته که نمیتونن)
                                ولی فعلا دارن لفظ میان
                                اهرم فشار اینها روی خودرو به شددت پایین هست و نمیتونن چیزی که میگن عملی کنن
                                ولی متاسفانه اهرم فشار خوبی روی فولادی ها و سیمانی ها و پالایشی و پترویی دارن
                                داستان قیمت میلگرد 10 تومانی هم این نیست که میلگرد کیلو 18 تومان را کیلو 10 تومان بدن دست مردم
                                خیر
                                داستان اینکه میلگرد کیلو 10 تومان بخرن و از رانت اون استفاده کنن و در نهایت میلگرد کیلو 17، 16 تومان بدن دست مردم
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X