تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
مخبر ، معاون اول رئیس جمهور : شرایط اقتصادی کشور باید به ثبات برسد
مخبر : در صورت ورود منابع مالی مردم ( که در اختیار آنهاست ) به چرخه تولید کشور ، دسترسی به رشد بالای اقتصادی امکانپذیر خواهد بود
...........
..........
کم کم باید شاهد رونمایی صندوق سوم دولت باشیم
اینبار شاید یه تلفیقی از سهام بانکی، خودرویی،باشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
با سلام
تا وقتی صندوق ذخیره ارزی خالی وسرمایه گذاری خارجی انجام نشه فقط چاپ پول وتورم بالاتر واستقراض از بانک مرکزی بهترین راه حل .در اصل توسط تمام پست شده است View Postمخبر ، معاون اول رئیس جمهور : شرایط اقتصادی کشور باید به ثبات برسد
مخبر : در صورت ورود منابع مالی مردم ( که در اختیار آنهاست ) به چرخه تولید کشور ، دسترسی به رشد بالای اقتصادی امکانپذیر خواهد بود
...........
..........
کم کم باید شاهد رونمایی صندوق سوم دولت باشیم
اینبار شاید یه تلفیقی از سهام بانکی، خودرویی،باشه
نظر
-
در اصل توسط mohsen55 پست شده است View Postبا سلام
تا وقتی صندوق ذخیره ارزی خالی وسرمایه گذاری خارجی انجام نشه فقط چاپ پول وتورم بالاتر واستقراض از بانک مرکزی بهترین راه حل .
اگر جسارت نشه به شما
باید بگم چیزی که گفتید بدترین راه حل است و با چاپ پول فقط اوضاع بدتر میشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
با اون همه خبر مثبت و تخفیف پالایشی ها و افزایش نفت جهانی و گزارشات عالی پترویی ها بازم بازار شل و بی رمق است
و این نشون میده پولی در بازار نیست که بخواد حرکتی بزنه
پس فقط میشه روی تک سهم های خاص فعال شدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
سلام وقت همگی به خیرجناب تمام بی زحمت نظرتون رو در مورد پلوله می فرمایید
نظر
-
جناب تمام در مورد وآیند مثله اینکه خبرهای جدیدی اومده شما اطلاع دارید ؟
افشای زمین و ساختمانآخرین ویرایش توسط میلاد سودی؛ 2021/10/08, 00:02.بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در اصل توسط Hssn_mohammadi پست شده است View Postسلام وقت همگی به خیرجناب تمام بی زحمت نظرتون رو در مورد پلوله می فرمایید
پلوله همیشه سهم بنیادی. خوبی بوده ولی چون قبلا یه مشکل حقوقی داشت کمی از کلیت بازار دو شده بود
من همیشه از این مدل سهام ها بیشترین سودها را گرفتم البته الان یک دونه هم ازش ندارمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postجناب تمام در مورد وآیند مثله اینکه خبرهای جدیدی اومده شما اطلاع دارید ؟
افشای زمین و ساختمان
انشالله همین شفاف (هر چند فرمانیه مال و ایرانمال چون در شرکت زیر مجموعه هستن در لیست نیست) باعث بشه اقبال بازار به این سهم بگرده تا انصاری و بانک مرکزی هر کاری میخوان به دلخواه خودشون با سهم نکننخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postوالله چی بگم اینقدر املاک داره که واقعا آدم نمیدونه چطوری باید بشینه حساب کنه
انشالله همین شفاف (هر چند فرمانیه مال و ایرانمال چون در شرکت زیر مجموعه هستن در لیست نیست) باعث بشه اقبال بازار به این سهم بگرده تا انصاری و بانک مرکزی هر کاری میخوان به دلخواه خودشون با سهم نکنن
واقعا آدم نمیتونه حساب کنه این همه ملک روبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
رفع تحریم یک شرکت توسط آمریکا چراغ سبزی برای شروع هست
و توافق با عربستان با تایید غرب انجام شده
اتفاقاتی پشت پرده افتاده که میتونه این هفته دلار را منفی کنه
این هفته به نظر من بعضی تک سهم ها رشد خواهند کردخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
صف فروش لکما زیر نظر باشه
در ریزش قبلی بازار این سهم بتا منفی شد و 17 روز مثبت مداوم تجربه کردخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
-
در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Postیعنی نظر شما اینه که ریزش درپیش داریم؟خدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر