تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمدرض
    عضو فعال
    • May 2019
    • 391

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

سلام جناب تمام بي زحمت اگه امكان داره كالا را تحليل بفرمايين. متشكر

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14631

خیلی از سهامی که زمانی بازیگر داشتن حالا دارن به سمت زیر 200 تومان حرکت میکنن دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
      علت هم مشخص است
      تنها علت رشدهای نجومی این سهام بازی بازیگران بود بر سر تجدید ارزیابی ها حالا که اونها پول هاشون خارج کردن سهم ها دارن به سمت ارزش واقعی خودشون حرکت میکنن
      و اکثر این شرکت‌ها هم سودی نمیسازن به همین خاطر بازم افت میکنن
      مثل سفاسی،کسرام، کدما، چفیبر،چکارن
      بعضی از سهام ها هم بازیگرها شون از قبل توی سهم ها گیر کردن و الان در ضرر هستن پس فعلا اونها را رشد میدن تا در موقعیت خوب شیر فلکه ها را باز کنن و سهامداران را بیچاره کنن
      مانند لپیام، لازما، تمحرکه، بالاس
      .....
      بازار بدجور ناجور شده این مطلب گفتم تا انشالله کسی توی هیچ سهم پروژه ای گیر نکنه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14631

?پاسخ محسن باقری دیپلمات وزارت خارجه ایران به نماینده روسیه: به زودی یعنی به محض لغو تحریم های یکجانبه آمریکا، ایران به مذاکرات باز میگردد

........
        با صحبت‌های امروز رئیسی به نظر میرسه فعلا تصمیم خاصی برای شروع برجام ندارن
        ظرف زمانی در موج شماری دلار به ریال هم رو به اتمام است
        و به نظر میرسه اگر توافقی هم بشه بازم دلار پایین خاصی نخواهد داشت
        به نظر من اگر کسی سهامش فروخته به‌خاطر توافق برجام اشتباه کرده
        فعلا از توافق خبری نیست بهتره به فکر انتخاب سهام خوب و بنیادی در بازار باشیم
        سهام غیر سود ساز و سفته بازی را رها کنیم
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• میلاد سودی
          ستاره دار (1)
          • Apr 2020
          • 1034

جناب تمام دیروز از یکی از دوستام تو تهران خواستم بره بانک آینده ای که توش حساب باز کرده بود و با رئیسش میونه خوبی داشت ازش وام 200 میلیونی رو پرسید اظهار بی اطلاعی کرد و گفت تا اونجایی که یادشه بانک اشتباه نکنم پاسارگاد بود که برای کارانه کارمندانش سهام میداد و در مورد انحلال بانک هم که پرسید گفت اصلا همچین چیزی امکان نداره و کلا بی معنیه و گفت که زمین و ساختمان های زیادی داره نظر شما در مورد تعلیق های پی در پی چیه میشه به فال نیک گرفت ؟
          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14631

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
            جناب تمام دیروز از یکی از دوستام تو تهران خواستم بره بانک آینده ای که توش حساب باز کرده بود و با رئیسش میونه خوبی داشت ازش وام 200 میلیونی رو پرسید اظهار بی اطلاعی کرد و گفت تا اونجایی که یادشه بانک اشتباه نکنم پاسارگاد بود که برای کارانه کارمندانش سهام میداد و در مورد انحلال بانک هم که پرسید گفت اصلا همچین چیزی امکان نداره و کلا بی معنیه و گفت که زمین و ساختمان های زیادی داره نظر شما در مورد تعلیق های پی در پی چیه میشه به فال نیک گرفت ؟
            والله فعلا کار دیگه ای نمیشه کرد
            انشالله که بیشتر از این سهامداران را اذیت نکنه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14631

دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 27,700 فروشنده?
              ....
              دلار ایندفعه بره بالای 28 تومان به راحتی پایین بیا نیست
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4718

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 27,700 فروشنده������
                ....
                دلار ایندفعه بره بالای 28 تومان به راحتی پایین بیا نیست
                عرض سلام و ادب
                واقعیت اینه که دلار بالای سی هزار تومن هم بره ظاهرا تا نخواهند اجازه رشد را به بورس نمی دهند ! چیزی که به نظر می رسد این است که فرمون بورس دست هر کسی می تونه باشه الا خود سهامداران !
                سال 98 و 99 هم به نظر میاید که کاملا هوشمندانه بورس را به سمت بالا هل دادند !
                خیلی نمیشه رابطه مستقیم بین نرخ دلار و رشد بورس قایل شد .چون بورس ما کاملا دستکاری میشه .

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14631

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                  عرض سلام و ادب
                  واقعیت اینه که دلار بالای سی هزار تومن هم بره ظاهرا تا نخواهند اجازه رشد را به بورس نمی دهند ! چیزی که به نظر می رسد این است که فرمون بورس دست هر کسی می تونه باشه الا خود سهامداران !
                  سال 98 و 99 هم به نظر میاید که کاملا هوشمندانه بورس را به سمت بالا هل دادند !
                  خیلی نمیشه رابطه مستقیم بین نرخ دلار و رشد بورس قایل شد .چون بورس ما کاملا دستکاری میشه .
                  سلام و درود
                  بورس مهندسی شده است کاملا درست.
                  از چند وقت پیش زمزمه هایی بود که بازار از آبان ماه رو به بالا خواهد بود
                  ولی این روبه بالا چون دستوری است
                  پس روی همه بازار نیست
                  حمایت دولتی ها احتمالا به فارس و شستا ختم میشه
                  و همین هم تا حدودی بقیه بازار را متعادل میکنه
                  رشد آنچنانی برای بازار متصور نیستم ولی افت چندانی هم روی بازار نمیبینم
                  مگر اینکه دلار روی 32 تومان تثبیت بشه
                  و یا بیاد زیر 24 تومان
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• alein delon
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 380

یک فایل افشاگری از دستکاری چهارصندوق بزرگ بازار و کوچک در بازار اومده بیرون که نشان دهنده معاملات الگوریتمی برای پایین کشاندن قیمت سهام ها که ارزش بنیادی بعضا خوبی پیدا کردند.

پس اینکه وعده انتخاباتی دروغ بود.

اینکه ریسی در صحبتی که چندی قبل از تلویزیون میلی جمهوری فساد امیز کرد دیدی که هیچ حرفی بورس نزد.

گول فروش های مصنوعی و الگوریتم ها رو نخورید.

یا علی

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14631

نامیدی شدیدی حتی در بین حرفه ای های بازار دیده میشه
                      و کم کم داریم به اون اصل کلی بازار نزدیک میشیم(هر وقت همه نامید شدن تو امیدوار شو،،، و هر وقت همه امیدوار شدن تو نامید شو)
                      بازار اگر از فردا کم کم برگرده کسی روزهای اول خرید نمیکنه و کلیت خریداران بازار زمانی ورود میکنن که سهام 20تا30 درصد رشد کرده باشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14631

تمحرکه همچنان صف خرید
                        ما مقداری در محدوده 1500 خریدیم و هنوز صف خریده با بازی‌های بازیگرش
                        دوستانی که میخوان سمت تمحرکه بیان ریسک شدید این سهمو از قبل قبول کنن
                        سهم بازیگر دار است کد حقوقی شركت مهندسي كاوه پوشش بناساز
                        هم مال خود بازیگر سهم است
                        پس احتیاط کنید.
                        تمحرکه بازی کثیفی داره این نونی که بازیگرش میبره سر سفره خوردن نداره
                        یه نوسانی ازش گرفت و صف فروشش کرد
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• FirstLine
                          عضو عادی
                          • Jun 2015
                          • 60

������پاسخ محسن باقری دیپلمات وزارت خارجه ایران به نماینده روسیه: به زودی یعنی به محض لغو تحریم های یکجانبه آمریکا، ایران به مذاکرات باز میگردد

........
                          با صحبت‌های امروز رئیسی به نظر میرسه فعلا تصمیم خاصی برای شروع برجام ندارن
                          ظرف زمانی در موج شماری دلار به ریال هم رو به اتمام است
                          و به نظر میرسه اگر توافقی هم بشه بازم دلار پایین خاصی نخواهد داشت
                          به نظر من اگر کسی سهامش فروخته به‌خاطر توافق برجام اشتباه کرده
                          فعلا از توافق خبری نیست بهتره به فکر انتخاب سهام خوب و بنیادی در بازار باشیم
                          سهام غیر سود ساز و سفته بازی را رها کنیم
                          باسلام
                          ممکنه چند نمونه از این سهام " سهام خوب و بنیادی در بازار " را معرفی کنید
                          باتشکر
                          [COLOR=#ff0000][B]مرکز اُتیسم فریحا[/B] [/COLOR]/:.Heart.:/، [COLOR=#b22222]تنها [/COLOR]مرکز مجوز دار غربالگری اختلال طیف اتیسم مجوزدار شهر تهران ، غربالگری ، ارزیابی و تشخیص بصورت [COLOR=#ff0000][B]رایگان[/B][/COLOR]/.:blinksmiley.://:.Heart.:/

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14631

در اصل توسط FirstLine پست شده است View Post
                            باسلام
                            ممکنه چند نمونه از این سهام " سهام خوب و بنیادی در بازار " را معرفی کنید
                            باتشکر
                            سلام و درود
                            فولاد، شستا، شبندر،وتجارت،وبصادر و....
                            .....
                            بعد از اصلاح بازار من از این گروه سهام در سبدم فول میشم
                            فعلا عجله ای در خرید ندارم
                            هرچی اینها بیاد پایین تر برای من که قصد خرید بلند مدتی دارم قیمتها مناسب تر و خرید دلچسب تر میشه
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14631

شاخص کل

شنبه اگر از کف 1.38 میلیونی برگشت نزنه راحت تا 1.31 واحد افت میکنه
                              شنبه سعی کنید هیچ سهمی را در مثبت 5 و یا حتی مثبت نخرید
                              کمی بالاتر خریدن بهتر از ضرر دادن است پس صبر کردن بهتر از اینکه شنبه شاخص دوام نیاره و مجدد در صف فروش گیر کنیم

مجدد برگشتیم به کف 1.38 میلیون واحد
                              فردا اگر بازار از اینجا برنگرده رفتیم برای 1.31 میلیون واحد.
                              قیمت‌های این روزهای سهام بنیادی را جایی یاداشت کنید
                              سهامی که سود عملیاتی با پی به ای محدوده 5 دارن اگر افت کنن هم خیلی زود قیمت این روزها را پس میگیرن و و قیمت‌های بالاتری را ثبت میکنن
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                                ستاره دار (1)
                                • Apr 2020
                                • 1034

جناب تمام نظرتون در مورد شپنا ۱۰۰۰ یا ۸۵۰ تومنی چطوره با سیتا ۸۰۰ تومانی انشالله که از همین فردا برگردن ولی اگه این قیمت ها رو ببینن آیا از نظر شما جذاب هستند ؟
                                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

در حال کار...
                                X