تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14630

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

شاوان گزارش طلایی را در کدال ارسال کرد. در 3 ماهه 693 تومان سود ساخت و این یعنی تمام گروه پالایشی گزارشات عالی خواهند داد
    این گزارش بهانه خوبی برای برگشت بازار فرداست و احتمال سبز شدن بازار را زیاد کرده است
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      شاوان گزارش طلایی را در کدال ارسال کرد. در 3 ماهه 693 تومان سود ساخت و این یعنی تمام گروه پالایشی گزارشات عالی خواهند داد
      این گزارش بهانه خوبی برای برگشت بازار فرداست و احتمال سبز شدن بازار را زیاد کرده است
      با سلام و احترام

شاوان گزارشش اصلا هم طلایی نبوده و فقط و فقط در حد انتظار و معمولی بوده است.

شما سود سه ماهه سال 1400 اعلامی حسابرسی نشده که مبلغ 6،834 ریال هست را با سود سه ماهه اعلامی سال 1399 که 860 ریال بوده مقایسه نکنید و تصور کنید که سود 695 درصد افزایش داشته است و با این تصور غلط سود 12 ماهه سال 1400 شاوان را مبلغ نجومی تصور کنید و فکر کنید شاوان چون توی سه ماهه 1400 نسبت به 3 ماهه 1399 ، 695 درصد افزایش داشته ، پس 12 ماهه 1400 هم نسبت به 12 ماهه 1399 ، 695 درصد افزایش خواهد داشت و مثلا شود شاوان توی 12 ماهه 1400 بشه 142،862 ریال !!

گزارش 3 ماهه 1399 شاوان به این علت مبلغش حتی نسبت به 12 ماهه 1399 خیلی کم بوده که نرخ ها به هیچ عنوان واقعی نبوده و اصلا گزارش 3 ماهه شاوان در 1399 بسیار پایین و با احتیاط بسیار زیاد گزارش شده بوده .

سود پیشبینی خود شاوان برای 12 ماهه سال 1400 روی سایت tse مبلغ 23،944 ریال هست و با این سود اعلامی سه ماهه یعنی شاوان خودش رو بکشه توی 12 ماهه بیشتر از 27،000 ریال نمیتونه بسازه و با 27،000 ریال سود 12 ماهه 1400 و با قیمت فعلی 138،257 ریال میشه پی بر ای 5.12

خب شاوان الان هم پی بر ای 5.77 داره و گزارشی که داده همچین آش دهن سوزی نیست و یک گزارش معمولی با پیشبینی سود قبلی 23،944 ریال هست .

پس به احتمال قوی ، گزارش بقیه پالایشی ها هم گزارشهای طلایی نبوده و در حد معمول هستند .

بازار فعلا به دلیل احتیاط در ریزش قیمت دلار و عوض شدن احتمالی ریاست بورس و همینطور مشخص شدن ریاست بانک مرکزی که این فرد اصلا برای بازار بورس خوش یمن نبوده ، گارد منفی گرفته است و به احتمال قوی با متعادل شدن بازار ، کماکان رشد شارپی را در بازار شاهد نخواهیم بود.
      آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2021/10/10, 07:03.
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14630

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
        با سلام و احترام

شاوان گزارشش اصلا هم طلایی نبوده و فقط و فقط در حد انتظار و معمولی بوده است.

شما سود سه ماهه سال 1400 اعلامی حسابرسی نشده که مبلغ 6،834 ریال هست را با سود سه ماهه اعلامی سال 1399 که 860 ریال بوده مقایسه نکنید و تصور کنید که سود 695 درصد افزایش داشته است و با این تصور غلط سود 12 ماهه سال 1400 شاوان را مبلغ نجومی تصور کنید و فکر کنید شاوان چون توی سه ماهه 1400 نسبت به 3 ماهه 1399 ، 695 درصد افزایش داشته ، پس 12 ماهه 1400 هم نسبت به 12 ماهه 1399 ، 695 درصد افزایش خواهد داشت و مثلا شود شاوان توی 12 ماهه 1400 بشه 142،862 ریال !!

گزارش 3 ماهه 1399 شاوان به این علت مبلغش حتی نسبت به 12 ماهه 1399 خیلی کم بوده که نرخ ها به هیچ عنوان واقعی نبوده و اصلا گزارش 3 ماهه شاوان در 1399 بسیار پایین و با احتیاط بسیار زیاد گزارش شده بوده .

سود پیشبینی خود شاوان برای 12 ماهه سال 1400 روی سایت tse مبلغ 23،944 ریال هست و با این سود اعلامی سه ماهه یعنی شاوان خودش رو بکشه توی 12 ماهه بیشتر از 27،000 ریال نمیتونه بسازه و با 27،000 ریال سود 12 ماهه 1400 و با قیمت فعلی 138،257 ریال میشه پی بر ای 5.12

خب شاوان الان هم پی بر ای 5.77 داره و گزارشی که داده همچین آش دهن سوزی نیست و یک گزارش معمولی با پیشبینی سود قبلی 23،944 ریال هست .

پس به احتمال قوی ، گزارش بقیه پالایشی ها هم گزارشهای طلایی نبوده و در حد معمول هستند .

بازار فعلا به دلیل احتیاط در ریزش قیمت دلار و عوض شدن احتمالی ریاست بورس و همینطور مشخص شدن ریاست بانک مرکزی که این فرد اصلا برای بازار بورس خوش یمن نبوده ، گارد منفی گرفته است و به احتمال قوی با متعادل شدن بازار ، کماکان رشد شارپی را در بازار شاهد نخواهیم بود.
        سلام و درود
        ببنید من بالاتر توضیح دادم که دلاری ها رشد خوبی کردن بخاطر گزارشات عالی که میدن و سود 2700 تومانی امسال برای این سهم سودی از نظر من طلایی است و حرف بنده را که دیروز زدن تایید میکنه که این گروهها رشد آنچنانی نمیکنن ولی صف فروش این گروهها هم هندی و هیجانی است و دلیلی نداره سهمی با پی به ای 5 صف فروش بشه
        بازار دیروز بازار بی منطقی بود و این گزارش میتونه بازار امروز متعادل و سبز پوش کنه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14630

بازار از ساعت 11 به بعد باید رو به بالا حرکت کنه
          بهتره در صف فروشی نباشید
          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/10/10, 10:33.
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14630

فرصت های خرید فلات داره تمام میشه
            قیمت امروز 1545 تومان
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• naser57
              عضو عادی
              • Dec 2020
              • 152

سلام..امروز لکما خرید شد ..139.8

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14630

فلات
                بدون شرح

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14630

امروز زیر بار عرضه ها فاهواز هم متعادل شد ممکنه از فردا جهت تشکیل واگرایی مثبت اصلاح کنه و کف 590 به پایین بشکنه
                  تپکو هنوز عرضه نشده اینم بعد از چند تا مثبت زدن باید کف قبلی را برای تشکیل واگرایی مثبت بشکنه
                  تمحرکه هم باز مجدد بازیگر جدید پیدا کرده باید دید اینو کی رو سر حقیقی ها خراب میکنن
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14630

این روزها مجدد نامیدی به بازار قالب شده
                    ولی همیشه سهم خوب برای سود کردن پیدا میشه
                    همین بازار باید به سهامدار خوب سود بده
                    پس نامیدی در این بازار بی معنی است
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• mohsen55
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 379

با سلام ودرود به تمام گرامی وکسب اجازه بازار به سهم خوب سود میده نه سهامدار با ادب وخوب .
                      در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                      این روزها مجدد نامیدی به بازار قالب شده
                      ولی همیشه سهم خوب برای سود کردن پیدا میشه
                      همین بازار باید به سهامدار خوب سود بده
                      پس نامیدی در این بازار بی معنی است

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14630

در اصل توسط mohsen55 پست شده است View Post
                        با سلام ودرود به تمام گرامی وکسب اجازه بازار به سهم خوب سود میده نه سهامدار با ادب وخوب .
                        سلام
                        منظور من درست متوجه نشدید
                        همین بازار باید به سهامدار، خوب سود بده
                        فکر کنم یه کاما کم گذاشته بودم/.:biggrinsmiley.:/
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14630

شکام وقتی عرضه اولیه شده معلوم نیست به کیا فروختن
                          90 میلیون سهم به 151 کد دادن
                          یعنی هر کد 596 میلیون خریده
                          اگر اسم اینکار فساد نیست پس چیه؟؟
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• m.mola
                            عضو عادی
                            • Dec 2020
                            • 24

استاد نظرتون در مورد معاملات امروز لپارس چیه ؟

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14630

در اصل توسط m.mola پست شده است View Post
                              استاد نظرتون در مورد معاملات امروز لپارس چیه ؟
                              مثل بقیه بازار فعلا جایی نمیره
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14630

سال پیش در شاخص 2 میلیون کلی مطلب در همین تاپیک زدیم که بابا سهام با این قیمتها و پی به ای بالا ارزش خرید نداره نخرید
                                ولی کسی گوش نمیکرد
                                الان داریم از اون طرف بوم می افتیم
                                بابا خیلی از سهام با این سود سازی و پی به ای پایین واقعا فروش ندارن نفروشید
                                ....
                                هرچند که میدونم کسی توجه نمیکنه ولی چند ماه دیگه مجدد همین نوشته را باید بالا بیارم تا بدونید با فروش این روزها چه اشتباهی کردید
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X