تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14645

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

حذف ارز 4200 تومان روی صنایعی مثل غذایی و دارویی تاثیر مستقیم خواهد داشت
    در این گروه ها بررسی باید کرد
    قیمت داروها در حال حاضر هم به نرخ با دلار 30 تومان فروخته میشه واسه همین این گروه زیاد مورد توجه قرار نگرفتن
    ولی در گروه غذایی هنوز این نرخها جاری و مردم در حال خریدن مواد غذایی مثل نان و برنج و روغن با دلار حمایتی هستن
    دلار 4200 که حذف بشه به نظر میاد بیشترین اثرش روی مواد غذایی مردم است
    وقتی آرد به قیمت آزاد بفروش برسه تمام نان و کیک کلوچه و بيسکوئيت و..... رشدهای چند 100 درصدی میکنن
    باید این گروه زیر نظر باشه
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سرمایه گذار
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1925

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
      حذف ارز 4200 تومان روی صنایعی مثل غذایی و دارویی تاثیر مستقیم خواهد داشت
      در این گروه ها بررسی باید کرد
      قیمت داروها در حال حاضر هم به نرخ با دلار 30 تومان فروخته میشه واسه همین این گروه زیاد مورد توجه قرار نگرفتن
      ولی در گروه غذایی هنوز این نرخها جاری و مردم در حال خریدن مواد غذایی مثل نان و برنج و روغن با دلار حمایتی هستن
      دلار 4200 که حذف بشه به نظر میاد بیشترین اثرش روی مواد غذایی مردم است
      وقتی آرد به قیمت آزاد بفروش برسه تمام نان و کیک کلوچه و بيسکوئيت و..... رشدهای چند 100 درصدی میکنن
      باید این گروه زیر نظر باشه
      سئوال من این هست بفرض دامداری مگر کنجاله و جو را نباید آزاد بخرد و بعد با آن قیمت بفروشد این میان چقدر سود می ده به آنها ، قبلا ارزان خوراک دام می گرفته الان آزاد می خرند
      یا یک کارخانه روغن کشی یا تولید شکلات و کیک اینها روغن و شکر و .... به قیمت یارانه ای می گرفتند و با حاشیه سودی می فروختند حالا این مواد اولیه را گران و آزاد می خرند و باید با یک حاشیه سود مشخص بفروشند سود آنها چطور افزایش پیدا می کند؟
      البته فروش آنها کمتر می شود بماند.
      آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• بورس باز قهار
        عضو فعال
        • May 2020
        • 1979

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
        سئوال من این هست بفرض دامداری مگر کنجاله و جو را نباید آزاد بخرد و بعد با آن قیمت بفروشد این میان چقدر سود می ده به آنها ، قبلا ارزان خوراک دام می گرفته الان آزاد می خرند
        یا یک کارخانه روغن کشی یا تولید شکلات و کیک اینها روغن و شکر و .... به قیمت یارانه ای می گرفتند و با حاشیه سودی می فروختند حالا این مواد اولیه را گران و آزاد می خرند و باید با یک حاشیه سود مشخص بفروشند سود آنها چطور افزایش پیدا می کند؟
        درود
        خیلی ها به این تکته توجه نمیکنند مثلا در گروه لاستکی هم حاشیه سود کم شده و فروش کاهش محسوس داشته بعد از حدف ارز ۴۲۰۰ تومنی
        الان کیک بشه ۲۰ هزار کسی توان خرید نداره صدرصد کاهش شدید فروش به ضرر شرکته
        باید با تامل بررسی کرد اثر حذف ارز ۴۲۰۰ تومنی

نظر

• ali2
          عضو عادی
          • May 2011
          • 49

مبلغ فروش بیشتر میشود مثلا شرکتی که 500 میلیارد در سال فروش داشته با سود 15 درصد سالیانه میتوتند 75 میلیارد سود خالص در نظر گرفت ولی با افزایش قیمتها فروش شرکت ممکنه سه برابر بشود ولی باید به این نکته توجه داشت که به دلیل قوانین سختگیرانه دولتی حاشیه سود ممکنه کاهش شدیدی داشته باشدحتما باید به حاشیه سودها پس از افزایش قیمتها توجه ویژه ای نمود.

نظر

• ali2
            عضو عادی
            • May 2011
            • 49

شوینده ها و لاستیکها نمونه ازاد سازی قیمتها بودند که حاشیه سودشان کاهش پیدا نمود

نظر

• Dariche
              عضو عادی
              • Sep 2018
              • 198

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
              درود
              خیلی ها به این تکته توجه نمیکنند مثلا در گروه لاستکی هم حاشیه سود کم شده و فروش کاهش محسوس داشته بعد از حدف ارز ۴۲۰۰ تومنی
              الان کیک بشه ۲۰ هزار کسی توان خرید نداره صدرصد کاهش شدید فروش به ضرر شرکته
              باید با تامل بررسی کرد اثر حذف ارز ۴۲۰۰ تومنی
              تنها چیزی که تقریبا مصرف ثابت دارد (البته اگر بحث قاچاق را کنار بگذاریم چون میزان آن روشن نیست) دارو هست و سوابق تاریخی هم جهش سود صنایع داروسازی را پس از افزایش نرخ ارز تخصیصی نشان میدهد (البته باز هم بسته به درصد ارز ترجیحی تخصیصی به آن دارو ساز)

نظر

• شروع مجدد
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 912

در اصل توسط ali2 پست شده است View Post
                مبلغ فروش بیشتر میشود مثلا شرکتی که 500 میلیارد در سال فروش داشته با سود 15 درصد سالیانه میتوتند 75 میلیارد سود خالص در نظر گرفت ولی با افزایش قیمتها فروش شرکت ممکنه سه برابر بشود ولی باید به این نکته توجه داشت که به دلیل قوانین سختگیرانه دولتی حاشیه سود ممکنه کاهش شدیدی داشته باشدحتما باید به حاشیه سودها پس از افزایش قیمتها توجه ویژه ای نمود.
                درسته مبلغ فروش بدلیل افزایش ترخ محصول رشد خواهد کرد ولی میزان فروش براساس تعداد واحد محصول کاهش خواهد یافت چون قدرت خرید کم میشه و از طرفی همونطور که گفتین حاشیه سود با دخالتهای دولت و افزایش مالیات و ... کاهش پیدا خواهد کرد.
                آنکه نامخت از گذشت روزگار
                هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14645

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                  الان شما اگر سری به دامداری ها و شرکت‌های مواد غذایی بزنید متوجه میشید از خوراک دام و مواد اولیه با نرخ 4200 هیچ خبری نیست و همه مجبورا آزاد بخرن
                  ولی از اون طرف قیمت فروش با قیمتهای دستوری و دولتی است
                  خوب اگر ارز 4200 حذف بشه جلوی افزایش نرخ رسمی را نمیتونن بگیرن و کارخانه ها رسما قیمت بالا میبرن و دست دلال‌ها کوتاه میشه
                  خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• National
                    عضو فعال
                    • Nov 2018
                    • 630

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                    الان شما اگر سری به دامداری ها و شرکت‌های مواد غذایی بزنید متوجه میشید از خوراک دام و مواد اولیه با نرخ 4200 هیچ خبری نیست و همه مجبورا آزاد بخرن
                    ولی از اون طرف قیمت فروش با قیمتهای دستوری و دولتی است
                    خوب اگر ارز 4200 حذف بشه جلوی افزایش نرخ رسمی را نمیتونن بگیرن و کارخانه ها رسما قیمت بالا میبرن و دست دلال‌ها کوتاه میشه
                    دقیقا حرفتون درسته
                    یکی از دوستان در مجموعه سیمرغ مشغول است و حرف شما را زد ، میگفت شرکت خوراک را آزاد میخرد و اصلا این ارز ترجیحی که دولت ازش صحبت میکند به دست شرکت نمیرسد فقط اسم این قضیه مطرح هست و زمانی که نرخ ها افزایش پیدا کند قطعا سود شرکت افزایش میابد

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14645

برای فردا سهام زیر بررسی کنید
                      غویتا
                      غبشهر
                      خودکفا
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• مدافع
                        ستاره‌دار(5)
                        • Oct 2020
                        • 2446

درود

در مورد حذف ارز ۴۲۰۰ و تاثیرشون روی قیمت های بیسکوئيت و کیک!

والا همین الان هم کم گرون نیستن!

ویفر کوپا ۳۰ تاییش همین الان ۱۲۰ پولش

شک ندارم از زنجیره خرید خیلی ها حذف شده. تو چند هفته گذشته دوباره دیجی کالا تخفیف ویژه میذاره به قیمت ۷۰ تومان!

حالا برن قیمت هاشون بکنن ۳ برابر

به نظر من توی سبد خانوار کیک و بیسکوئیت اولویت نیست!

نظر

• میلاد سودی
                          ستاره دار (1)
                          • Apr 2020
                          • 1034

جناب تمام بنظر شما شستا سال دیگه مجمع چقدر سود می‌تونه برا هر سهم تقسیم کنه و اینکه دولت دست برده تو جیب پتروشیمی ها بنظرتون امکان داره شپدیس ۹ هزار تومنی رو دوباره ببینیم ؟ یا نوری ۶ هزار تومنی ؟
                          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                            درود

در مورد حذف ارز ۴۲۰۰ و تاثیرشون روی قیمت های بیسکوئيت و کیک!

والا همین الان هم کم گرون نیستن!

ویفر کوپا ۳۰ تاییش همین الان ۱۲۰ پولش

شک ندارم از زنجیره خرید خیلی ها حذف شده. تو چند هفته گذشته دوباره دیجی کالا تخفیف ویژه میذاره به قیمت ۷۰ تومان!

حالا برن قیمت هاشون بکنن ۳ برابر

به نظر من توی سبد خانوار کیک و بیسکوئیت اولویت نیست!
                            مهم اینه با قیمتهای جدید در هر صورت حجم فروش بالا میره _ارزش ریالی فروش در هر صورت بالا میره. حتی اگر هم حجم تولید کاهش داشته باشه..

پس حتی برای بیسکویت و ویفر و هله هوله سازها:D حاشیه سود افزایش خواهد داشت!

در کل گروه غذایی ماهیتش تولید کالاهای اساسی هست .

بنابراین گروه غذایی بخاطر مسائل ارز 4200

و هم به خاطر وجود شرکتهای کوچک و چابک و به شدت ریزش کرده در این گروه

شرایط فعلی ....به نظر میرسه گروه غذایی ها جز گروه های خوب بورسی باشند
                            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                              جناب تمام بنظر شما شستا سال دیگه مجمع چقدر سود می‌تونه برا هر سهم تقسیم کنه و اینکه دولت دست برده تو جیب پتروشیمی ها بنظرتون امکان داره شپدیس ۹ هزار تومنی رو دوباره ببینیم ؟ یا نوری ۶ هزار تومنی ؟
                              این کاری که دولت داره انجام میده قطعا روی تمام این گروهها تاثیر میزاره
                              قیمت‌هایی که گفتید را نه میشه تایید کرد و نه میشه تکذیب.
                              تو بورس هرچیزی امکان پذیره
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3763

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                                مهم اینه با قیمتهای جدید در هر صورت حجم فروش بالا میره _ارزش ریالی فروش در هر صورت بالا میره. حتی اگر هم حجم تولید کاهش داشته باشه..

پس حتی برای بیسکویت و ویفر و هله هوله سازها:D حاشیه سود افزایش خواهد داشت!

در کل گروه غذایی ماهیتش تولید کالاهای اساسی هست .

بنابراین گروه غذایی بخاطر مسائل ارز 4200

و هم به خاطر وجود شرکتهای کوچک و چابک و به شدت ریزش کرده در این گروه

شرایط فعلی ....به نظر میرسه گروه غذایی ها جز گروه های خوب بورسی باشند
                                درود....واقعیتش من هرچی حساب می کنم یه جای کار درست درنمیاد !!!اینکه ارز ۴۲۰۰ این صنایع را حذف کنند و ارز نیمایی و سیمایی رو جایگزینش کنند!!قاعدتا باید بهای تمام شده این ها هم به همان نسبت بالا بره ...و از طرفی طبعا انتظار کاهش فروش رو هم باید داشته باشیم که مشکلات خودش رو داره ...ولی سوال این هست چرا بازار انتظار افزایش قیمت و رشد سهام این گروه های بورسی که از ارز ۴۲۰۰ استفاده می کنند رو باید داشته باشه ؟؟؟نهایتا یک دوره بتوانند از محل موجودی مواد و کالای در حال ساخت سود کنند !!مگر اینکه تا الان هم از ارز ۴۲۰۰ استفاده نکرده باشند !!ولی مجبور شده باشند بر مبنای ارز۴۲۰۰محصولاتشون رو بفروشند !!

نظر

در حال کار...
                                X