تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

درود

جناب تمام احساس میکنم شما هم به شدت درگیر قمار شدید.

به نظر من بازیگران برکت به نحوه احسنت از طریق اخبار با سهم نوسانگیری میکنند. برکت نباید براساس اخبار ترید کرد.

با خبر ممنوع شدن واردات واکسن و گسترش دوباره کووید دوباره سر و صدای مردم در میاد.

من احتمال میدم واردات واکسن ادامه دهند ولی حتما یک داستانی درست میکنند. اولین گزینه میتواند پرداخت هزینه بابت واکسن خارجی و رایگان بودن واکسن ایرانی باشد.

در این صورت تقاضا برای واکسن ایرانی بالا میره.

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14645

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
      درود

جناب تمام احساس میکنم شما هم به شدت درگیر قمار شدید.

به نظر من بازیگران برکت به نحوه احسنت از طریق اخبار با سهم نوسانگیری میکنند. برکت نباید براساس اخبار ترید کرد.

با خبر ممنوع شدن واردات واکسن و گسترش دوباره کووید دوباره سر و صدای مردم در میاد.

من احتمال میدم واردات واکسن ادامه دهند ولی حتما یک داستانی درست میکنند. اولین گزینه میتواند پرداخت هزینه بابت واکسن خارجی و رایگان بودن واکسن ایرانی باشد.

در این صورت تقاضا برای واکسن ایرانی بالا میره.
      سلام
      هرکس اهل ریسک نباشه نمیتونه وارد بورس بشه
      هر بورس بازی قمارباز هم هست
      ولی باید بتونه مقدارش مدیریت کنه
      الان در دوره ای داریم معامله میکینم که واقعا تحت هیچ شرایطی نمیشه از روی تابلو خوانی و نمودار و تحلیل فردای یک سهم را پیش بینی کرد
      زیاد سهامی هستن که امروز با ضف خرید بسته میشن و فرداش صف فروش هستن و
      زیاد سهامی بودن که با صف فروش بسته و فرداش صف خرید شدن
      کلا میخوام بگم بازار ریسک زیادی داره که قابل پیش بینی نیست
      هرکس در این روزها در بازار حضور داره رسما داره قمار میکنه
      مگر اینکه نقد باشه و هیچ معامله ای نکنه
      ...
      در خصوص واکسن هم دارن داستان همیشگی را پیاده میکنن اول تایید میکنن بعد تکذیب میکنن حالا ببنیم در ادامه تایید نهایی میشه یا نه را باید صبر کرد و دید
      آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2022/01/05, 15:08.
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14645

واکنش وزارت بهداشت به اخبار ممنوعیت واردات واکسن کرونا به کشور
        واکنش وزارت بهداشت به اخبار ممنوعیت واردات واکسن کرونا به کشور
        سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت به اظهاراتی درباره منع ورود واکسن کرونا به کشور واکنش نشان داد و اعلام کرد که در صورت نیاز بدون وقفه واردات واکسن خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، محمد هاشمی در واکنش به اظهاراتی مبنی بر «ممنوعیت ورود واکسن به کشور با توجیه کافی بودن تولید داخل» در صفحه توئیتر خود نوشت: «ضمن بهره‌مندی از نقدهای مشفقانه؛ بیان می‌گردد، همانند ایامی که با همراهی مردم عزیز، تزریق ۱۲۰ میلیون دز واکسن و رهایی از آمار تلخ روزانه ۷۰۰ کشته ممکن گردید؛ در مسیر صیانت از سلامت به عنوان مهمترین اصل، با تمرکز بر حمایت از تولید داخل در صورت نیاز بدون وقفه واردات واکسن هم خواهیم داشت. »

واکنش وزارت بهداشت به اخبار ممنوعیت واردات واکسن کرونا به کشور - ایسنا
        ......
        دیروز تکذیب کردن و امروز دارن ماست مالی میکنن
        گفتن اگر لازم باشه وارد هم میکنیم یعنی منظورشون اینه که اگر داخلی داشته باشیم وارد نمیکنیم4
        الانم که مشخصه واکسن داخلی زیاده شده و همین برکت از 25 میلیون تولیدش فقط 10 میلیونش فروخته
        من خودم دز سوم واکنس آسترازانکا زدم ولی همکارم رفت بزنه گفتن دیگه تمام شده و فقط برکت و سینوفارم هست برای زدن
        خود کادر درمان طی روزهای گذشته به همه توضیه کردن که اگر دوز اول و دوم سینوفارم یا برکت زدن سریعا و قبل از تمام شدن آسترازانکا اون تزریق کنن که البته الانم تمام شده
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14645

بازار امروز نشون میداد میل به برگشت و مثبت شدنش بیشتر از میل به منفی شدن است
          در صورتی که قیمت دلار در همین محدوده 28 تومان باقی بمونه و وارد کانال 27 تومان نشه هفته بعدی را هفته ای سبز میبینم
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3763

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            ظاهرا برجام داره به نتیجه نزدیک میشه
            و ممکنه اولین قدم هم آزادسازی پول ایران توسط کره باشه
            اگر این خبری که امشب پیچیده تایید بشه فردا دلار وارد کانال 28 میشه و اصلاح اون پررنگتر میشه
            همین الان نمایشگاه‌های ماشین همه دست به ماشه هستن که اگر خبر درز کرد به نحوی هرچی ماشین دپو کردن بفروشن
            ولی چون هنوز کسی به توافق برجام امیدی نداره فروشنده نشدن
            هرچند که در صورت توافق هم خودشان میدونن نمیتونن چیزی بفروشن این شرایط در تمام بازار ها ی کشور حکم فرماست
            فقط بورس هست که خیلی راحت و هر روز ملت 5 درصد پایین تر فروشنده هستن و هیچ ارزشی برای دارای خودشون قائل نمیشن
            تنها خوبی بازار سهام اینکه نقد شوندی بهتری داره و اگر در سهام بزرگ قرار گرفته باشیم و برجام قطعی بشه راحت میشه ازشون خارج شد
            ما که امروز فروختیم البته ...سودی هم نکردیم ..نقد کردیم به امید ثبت نام های هفته آینده ...جالب میشه هفته آینده دوباره خودرو بالا بکشه و ثبت نام هم نتونیم انجام بدیم ...این بار سکته رو زدیم !!!ولی در کل خرید فروش تقریبا متوقف شده ...فروشنده ها همه در سودند و عجله ای برا فروش ندارند .‌خریدارها هم امید دارند ..خبری از توافق بشه و فروشنده زیاد و دلار پایین تر بشه ...ماشین و کلا هر دارایی سرمایه ای رو تو این مملکت تو هر قیمتی بفروشی ضرر کردی و تو هر قیمتی بخری ضرر نکردی ...

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

برکت تا آذر ماه 23 میلیون تولید کرده اگر فرض کنیم در ماه‌های آینده هم مثل آذر ماه تولید کنه امسال به تولید حدود 29 میلیون دز میرسه
              این واکسن ها قرار بود هر عدد 200 هزار تومان به دولت داده بشه
              اگر سود هر دز واکسن 20درصد هم باشه اون وقت شفا فارمد که 88% از سهامش مال برکت هست به سود 1160 همت میرسه
              88% ازش میشه 1020 همت
              یعنی سود هر سهم برکت از محل تولید این واکسن امسال باید عددی در حدود 140 تومان باشه و حدودا 50 تومان هم از بقیه فعالیتهایش سود بسازه امسال به سود 190 تومان به ازای هر سهمش باید برسه
              البته اگر قبلش جماعت دزد سودش ندزدن

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• وحید خزایی
                عضو فعال
                • Jul 2020
                • 1260

برکت

به پشتوانه ممنوعیت واردات واکسن های کرونای خارجی

خوشمان آمد...../:.Heart.:/

نظر

• سرمایه گذار
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1925

برکت تا آذر ماه 23 میلیون تولید کرده اگر فرض کنیم در ماه‌های آینده هم مثل آذر ماه تولید کنه امسال به تولید حدود 29 میلیون دز میرسه
                  این واکسن ها قرار بود هر عدد 200 هزار تومان به دولت داده بشه
                  اگر سود هر دز واکسن 20درصد هم باشه اون وقت شفا فارمد که 88% از سهامش مال برکت هست به سود 1160 همت میرسه
                  88% ازش میشه 1020 همت
                  یعنی سود هر سهم برکت از محل تولید این واکسن امسال باید عددی در حدود 140 تومان باشه و حدودا 50 تومان هم از بقیه فعالیتهایش سود بسازه امسال به سود 190 تومان به ازای هر سهمش باید برسه
                  البته اگر قبلش جماعت دزد سودش ندزدن

کلا واکسن های دارای بیس ویروس کشته شده برای کرونا هم پر عارضه هست بخصوص اگر فردی نداند در بدنش ویروس کرونا هست بکدفعه بیماری شعله ور می شه و از طرفی کلا ایمنی کوناهی می دهند. سینوفارم و برکت از این دسته هستند.
                  من خودم سینوفارم زدم در حد مرگ پیش رفتم - دیگه از شهریور تا امروز دوز دوم را نزدم و هر جا می رفتم برای تزریق واکسن مثلا پاستوکوک یا رازی می گفتند باید همان سینوفارم را بزنی نهایا با مراجعه به مرکزبهداشت استان مجوز تعویض واکسن جدید راگرفتم.
                  واکسن برکت نهایتا توسط افراد ناآشنا و مناطق حاشیه مصرف خواهد شد مگر اینکه سبک تولید عوض شود.

آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                    کلا واکسن های دارای بیس ویروس کشته شده برای کرونا هم پر عارضه هست بخصوص اگر فردی نداند در بدنش ویروس کرونا هست بکدفعه بیماری شعله ور می شه و از طرفی کلا ایمنی کوناهی می دهند. سینوفارم و برکت از این دسته هستند.
                    من خودم سینوفارم زدم در حد مرگ پیش رفتم - دیگه از شهریور تا امروز دوز دوم را نزدم و هر جا می رفتم برای تزریق واکسن مثلا پاستوکوک یا رازی می گفتند باید همان سینوفارم را بزنی نهایا با مراجعه به مرکزبهداشت استان مجوز تعویض واکسن جدید راگرفتم.
                    واکسن برکت نهایتا توسط افراد ناآشنا و مناطق حاشیه مصرف خواهد شد مگر اینکه سبک تولید عوض شود.
                    آمار بین المللی میگه که با اختلاف زیاد سینوفارم رتبه اول تعداد تزریق در دنیا را داره با بیشترین درصد پیشگیری و کمترین عارضه

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

درود

در مورد عملکرد واکسنها و واکسن زدن:
                      دقت کنیم عملکرد واکسنها را بررسی کردن همچین دقیق هم نیست. هزار تا فاکتور در داستان دخیله. از سلامت عمومی فرد، ژنتیک فرد، نحوه درگیری فرد با آلودگی ویروس و ....

ولی چیزی که بدیهی هست تقریبا! این هست که :آمارها نشان میده که واکسن زدن ولو همین واکسنهایی که در ایران در دسترس هست، به مراتب بهتر از نزدن واکسن هست.

حالا اگر دایره انتخاب داشتیم خوب معلومه به ترتیب آسترازنکا از همه بهتره، بعدش سینوفارم...در آخر هم همین تولیدهای وطنیه برکت و پارس و ...

------------------------------------------------------

یک چیزی هم در مورد برکت، خوب اگر فرض کنیم همین آمار تولید محقق بشه و به همون قیمت هم فروش بره...و دزدی هم نشه...و همون سود 190-200 تومنی برای امسال هم محقق بشه!

خوب این سود محقق شده، عملا فرقی با سود غیرعملیاتی نداره! سال دیگه هم مگه قراره این چند ده میلیون واکسن رو برکت بسازه؟؟؟ اصلا گیریم سال دیگه هم واکسن لازم بودیم...سال بعدش چی؟
                      وانگهی! خود شرکت سود امسال رو 32 تومن اعلام کرده! خوب گیریم خیلی خوش بین باشیم دیگه بشه دوبرابر 60 تومن! نه! سه برابر پیش بینی هم محقق بشه بازم به صد تومن نمیرسه!

چون برکت به طور بدیهی! سفته بازیه سنگینی روش بوده و خواهد بود، من تمایلی به بررسی اش هم نداشتم (با اینکه سهم دارویی کم ندارم در سبد :D)

به هر صورت برکت در بازه های میان مدت چند ماهه و حتی تا یک سال محتمله بسیار بیشتر از بازار گین بده. (برعکس اش هم محتمله البته!) ولی برای بازه های درازمدتی...با این قیمت و با این پی به ای.....خیلی رسیکیه! البته من بررسی دقیق نداشتم و شاید اشتباه کنم...چیزی که بنظرم میرسه عرض کردم
                      آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2022/01/06, 17:07.
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14645

پیشنهاد وزارت بهداشت برای افزایش قیمت یا حذف یارانه «شکر»

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:
                        ?یکی از اقدامات و پیشنهادات ما برای کاهش مصرف قند و شکر در کشور، اتخاذ سیاست های دولتی مانند افزایش قیمت و یا حذف یارانه شکر است. این کار در جهت حفظ سلامت مردم است چون مردم، خیلی بیشتر از حد نیاز و توصیه‌ها قند و شکر مصرف می کنند.
                        @BourseNews
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14645

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          ما که امروز فروختیم البته ...سودی هم نکردیم ..نقد کردیم به امید ثبت نام های هفته آینده ...جالب میشه هفته آینده دوباره خودرو بالا بکشه و ثبت نام هم نتونیم انجام بدیم ...این بار سکته رو زدیم !!!ولی در کل خرید فروش تقریبا متوقف شده ...فروشنده ها همه در سودند و عجله ای برا فروش ندارند .‌خریدارها هم امید دارند ..خبری از توافق بشه و فروشنده زیاد و دلار پایین تر بشه ...ماشین و کلا هر دارایی سرمایه ای رو تو این مملکت تو هر قیمتی بفروشی ضرر کردی و تو هر قیمتی بخری ضرر نکردی ...
                          احتمالا فردا میتونستید 5% بالاتر هم بفروشید
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3763

احتمالا فردا میتونستید 5% بالاتر هم بفروشید
                            ارادت داریم تمام خان...سهام نداشتم ...یه خودرو داشتم ..نمایشگاه بود ..اون رو نقد کردم..البته سودی نکردم ..پول صفرشویی اش ..رو هم از جیب دادم !!.برا ثبت نام این هفته

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

فردا در فروش عجله نکنید احتمالا فرصت فروش در مثبت ها زیاد ایجاد خواهد شد شاید فرصت فروش به صفهای خرید هم ایجاد شد
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سرمایه گذار
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1925

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                                آمار بین المللی میگه که با اختلاف زیاد سینوفارم رتبه اول تعداد تزریق در دنیا را داره با بیشترین درصد پیشگیری و کمترین عارضه
                                عارضه سرگیجه - تهوع - دگرگونی اوضاع اعصاب -از عوارض حتمی سینوفارم هست ولی کلا منعکس نمی شود( حداقل چند ماه )
                                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

در حال کار...
                                X