تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
خوب به آخر اردیبشهت رسیدیم و تنها سهامی که زیر 100 تومان باقی مانده اند فقط زمین خالیست برای چند پتروشیمی که در واقع این پتروشیمی ها هیچ ندارن جز یه زمین خالی که دورش فنس کشیدن
چند تا انباری و یه کانکس نگهبانی و البته چندتا سگ نگهبان که طی سالهای گذشته زاد ولد کردن و زیاد شدن
همین شرکتهای بی ارزش هم طی روزهای آینده روی 100 تومان تثبیت میشن
و با اختلاف تنها سهام زیر 100 تومان سهام ارزشمند استانی است که با دارایی های سنگین و عالی در قیمتهای 43 تومان بسته شدن
سهام عدالت استانی هم زیر 100 تومان نمیمانند
این جمله من اینجا باشه به یادگار
امروز 1401/02/30
آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2022/05/20, 12:38.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط مسعود. پست شده است View Postچون در مورد پالایشی ها چند وقت اخیر زیاد نوشتم لازم دونستم بعد از گزارشهای ۱۲ ماهه هم توضیحاتی بدم
در فضای مجازی در دو روز گذشته تحلیلها و بحثهای زیادی در مورد این گزارشها نوشته شده سعی میکنم خلاصه و مفید شرح کوتاهی برای شما بنویسم
گزارشات با گزارشات شتران و پیشبینی ۸۵ تومنی این شرکت شروع شد و از همون موقع منفی بافی ها و جوسازیها شروع شد اما چرا!؟ با قیمتهای فعلی شتران پی به ای 6.7 داره که عدد بزرگی نیست و کسی نمیتونه ادعای حباب و اورولیو بودن این شرکت را بکنه اما نکات مهمتری وجود داره که برای کسانی که علم و تجربه بیشتری در بازار دارند درکش سخت نیست با نگاهی به گزارش شتران مشخص میشه گزارش کاملا محافظه کارانه و صرفا از سر انجام یک وظیفه قانونی و الزام شرکتها به گزارش در پایان اردیبهشت تهیه شده . در حالیکه سازوکار مالی پالایشگاهها و طرف حسابشون که شرکت پالایش و پخش هست به گونه ای هست که هنوز هیچ عدد دقیقی از عملکرد شرکتهای پالایشی در سه ماهه زمستان وجود ندارد شرکتها اومدن عموما بر اساس میانگین ۹ماهه گزارش ۱۲ماهه را روانه کدال کردند در حالیکه میانگین قیمت نفت در ۹ماه اول سال ابدا با ۳ ماه پایانی قابل مقایسه نیست میانگین قیمت نفت در ۹ ماه اول حدود ۷۰ دلار و در ماههای پایانی بالای ۹۰ دلار بوده و مهمتر از اون قیمتهای فرآورده ها و کرک اسپرد که رکورد های تاریخی را به جا گذاشتند که حتی در دو ماه اول امسال هم اعداد بالاتری را تجربه میکنند بنابراین ما شاهد تاریخی ترین و بهترین روزهای صنعت پالایشگاه هستیم و انتظار گزارشاتی عالی از این شرکتها را داریم اما بنا به دلایلی که اشاره شد و به روال سالهای گذشته گزارشات حسابرسی نشده فعلی ابدا قابل اتکا نیستند و آن چیزی که مهم است گزارشات حسابرسی شده این شرکتها است که تا قبل از مجمع عمومی سالانه این شرکتها منتشر میشه و در اون میتونیم اعداد خیلی بالاتری نسبت به گزارشات حسابرسی نشده ملاحظه کنیم همین گزارشات حسابرسی نشده و شده پارسال پالایشگاهها را نگاه کنید و تفاوت ۱۰ تا ۵۰ درصدی را در تعدیلات این گزارشات ببینید
اما سال ۱۴۰۰ گذشت افقی که در عملکرد این گروه در سال ۱۴۰۱ به چشم میخوره به مراتب درخشانتر از سال گذشته است دو ماه از
الان دو برابر کرک اسپرد بسیار خوب زمستان گذشته است و این نوید گزارشات ۳ ماهه اول بسیار درخشانی برای این گروه را میده و به شرط حفظ قیمت نفت و فرآورده ها در محدوده بالای ۹۵ دلار در ادامه سال که باور غالب کارشناسان و تحلیلگران داخلی و بین المللی هست شرکتهای پالایشی امسال سود بسیار عجیبی را شناسایی خواهند کرد و قیمتهای فعلی سهام این گروه تبدیل به خاطره خواهد شد اتفاقی که در این مملکت خیلی هم عجیب نیست و بارها و بارها اتفاق افتاده همین شبندر زمانی که حدود ۱۲ سال قبل عرضه اولیه شد قیمتش ۱۱۴ تومن بود و الان تعدیل نشده اگر اشتباه نکنم حدود ۶۰۰۰ تومن
تکرار چنین تاریخی در این کشور با اقتصاد تورمی و حتی در دوره های زمانی کوتاه تر ابدا بعید نیست و شک نکنید تکرار میشه قصد افسانه سرایی و تارگتهای کذایی چند برابری برای شما ندارم اما با یک مثال بنیادی شرایط را توضیح میدم
شپنا با ظرفیت فعلی ۳۶۰ هزار بشکه ای را در نظر بگیرید از کرک اسپرد متوسط فعلی حدود ۲۰ دلار هم صرفنظر میکنیم و فقط ۱۰ دلار درنظر میگیریم کرک اسپرد متوسط ۱۴۰۱ را
قیمت دلار را هم ۲۵ هزار تومن در نظر میگیریم و کارکرد پالایشگاه را با درنظر گرفتن یک ماه اورهال ۳۳۵ روز ...تعداد سهام شرکت هم که ۱۹۰ میلیارد سهم هست با این اعداد بسیار محافظه کارانه به سود ۱۵۹ تومنی برای هر سهم می رسیم حالا اگر کرک اسپرد را ۱۲ دلار در نظر بگیریم ( حدود دو سوم ظرفیت پالایشگاهها بنزین و گازوییل هست که الان کرک بالای ۳۰ دلار دارند) سود شپنا تا ۱۹۰ تومن هم افزایش پیدا میکنه و با کرک اسپرد ۱۵ دلاری ۲۳۸ تومن سود هر سهم شپنا خواهد بود ! حالا ما در بازار خودمون و در حالیکه دوماه از سال گذشته و شپنا حدود ۹۰-۹۵ تومن سود (حسابرسی شده) در گزارش خود خواهد داشت سهم در چهارشنبه گذشته تا حدود ۶۵۰ تومن و حوالی صف فروش معامله شد!
در مورد معاملات سه شنبه و چهارشنبه هم جالبه بدونید درز اطلاعات و گزارشاتی که قرار بود روی کدال بیاد باعث شد یک عده از خواص روی این سهام رنج منفی بزنند تا به خیال خودشون بعد از روانه شدن گزارشات و ایجاد جو منفی سهام خودشون را چند درصد پایین تر جایگزین کنند غافل از اینکه شرایط این روزها بسیار متفاوت از پارسال و سالهای گذشته است این روزها خیلیها به مدد فضای مجازی و امکاناتی مثل کلاب هاوس تلگرام و اینستاگرام خیلی راحت با بهترین تحلیلگران بازار کانکت میشن و دیگه خیلیها قرار نیست سهامشون را مفت به حراج بگذارند چون دیگه می دانند گزارش حسابرسی شده چقدر میتونه متفاوت از گزارش حسابرسی نشده این گروه باشه دیگر میدانند کرک اسپرد چیه و الان وضعیت بنیادی شرکتهای این گروه چقدر متفاوت از سالهای قبله دیگر می دانند و لمس میکنند تورم موجود در کشور را دلار ۳۰ هزار تومنی را و دورنمای تورمی کشور را و خلاصه کلام قدر تک تک سهام پالایشی خودتون را بدانید به هیچ وجه در این سهام فروشنده نباشید معاملات دو ماه قبل این گروه را با دقت رصد کنید تحرکات حقوقی ها سرانه خرید بالا و خرید های هوشمند و چراغ خاموش را ببینید که چگونه این سهام جمع آوری میشوند نگاه کنید که فقط در فروردین و اردیبهشت خالص خرید حقوقی ها در نماد شتران حدود ۸۰۰ میلیون سهم بوده از منفیهای احتمالی این گروه جهت ورود یا اضافه کردن سهم استفاده کنید توصیه میکنم وزن مناسبی از سبد خودتون را به این گروه اختصاص بدید و بدون توجه به نوسانات سهامداری کنید
در مورد شبندر با همین فرمول و با کرک اسپرد ۱۰؛۱۲؛۱۵ دلاری به سود ۲۱۸ ، ۲۶۲ و ۳۲۷ تومنی برای هر سهم می رسیم شتران با ظرفیت ۲۵۰ هزار بشکه می تواند سود ۱۲۳ تومنی تا ۱۸۵ تومنی داشته باشد یک نکته ظریف دیگر هم در مورد پالایشگاه ها وجود داره که با بهبود کیفیت فرآورده ها مثلاً با داشتن گوگرد کمتر و استانداردهای بالاتر قیمتهای بالاتری محصولات خودشون را میفروشند و چنین طرحهایی در پالایشگاهها در حال انجامه که سود سازی پالایشگاهها را بیشتر هم میکنه
مطلب دیگه ای که میخوام خدمت سروران و دوستان عزیز عرض کنم اینه یک سالی هست بستر مناسبی در فضای مجازی فراهم شده که به راحتی با بهترین تحلیلگران و کارشناسان بازار میشه در ارتباط بود از نظراتشون استفاده کرد اطلاعات خیلی خوبی گرفت و مثل یک دانشگاه آموزش دید بنابراین حتما دعوت میکنم تمامی عزیزان clubhouse را نصب کنند و از امکانات منحصر بفردش بهره مند شوند
شخصا در این مدت در کلاب هاوس با بزرگانی مثل دکتر عزیزی ،دکتر گودرزی،دکتر رحیم لو ،دکتر نازی مهندس یگانه دکتر گلپایگانی دکتر حمزه ای دکتر فلاح جناب رهبرشهلان جناب امامی مهندس توافقی مهندس دشتی و ... آشنا شدم و در حد خودم از محضر این اساتید بهره ها بردم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postشرکت پرتو تابان معادن تو تجلی نوسان میگیره
در قیمت 1668 تعداد 115 میلیون سهم داد به صف خرید و باز 20 میلیون با میانگین 164 تومان خرید.
امروز هم احتمالا با میانگین 160 تومان حدود 20 تا30 میلیون خریده
این شرکت ابله هنوز نفهمیده بازار روند گرفته و فروش سنگین روی مقاومت فقط باعث میشه از روند جا بمونه این مطلب دارم وقتی میزنم که قیمت سهم 5% از فروش این شرکت پایین تر رفته و بازار هم روز دوم است که در مقاومت 1.6 میلیون واحد منفی است.
یه توصیه به این شرکتها باید کرد که بفهمند در بازار روند دار با حقیقی های گردن کلفت شوخی نکنه
همین حقوقی را چنان از این سهم بیرون میکنن که داغش به دلش بمونه
600 میلیون سهم داره که میشه حدود 100 میلیارد تومان و این برای بعضی حقیقی ها عددی نیست.
در واقع اینکه در این بازه کم قیمتی به صورت سنگین خرید و فروش میزنه نشون میده چیزی از این معاملات گیرش نمیاد ولی کف سهمو در محدود 160 بسته ولی تلاش میکنه سهم روی 170 نره
ولی عقلش نمیکشه که در این بازار نمیشه سقف به این نزدیکی را حفظ کرد
در حرکت بعدی و در سقف 173 تومان هر چقدر هم عرضه کنه نمیتونه پایین ترش بخره
نه ابله است و نه بی اطلاع و علم به این دارد و عقلش هم میکشد که برای بلند مدت این شرکت رشد دارد منتها سیاست ومعادن حفظ نقدشوندگی و جلوگیری از هیجان در سهم است. تغییرات در بنیادی و اوضاع و احوال بازار هم البته درنظر گرفته میشود. لازم باشد به دستور ومعادن کل تعدادی که دارد را هم میفروشد حتی اگر بداند بالاتر میرود.و لازم باشد همان را بالاتر مجدد میخرد
این سهم را دارم و معاملات روزانه اش را چندان دنبال نمیکنم چون بلند مدت است.اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
نظر
-
شاخص کل به 1.585 واحد رسید این عدد میتونه پولبک باشه
اگر از نیمه دوم بازار منفی های بازار کم شد و بازار برگشت صفهای خرید بازار هم برمیگردهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
داریم به روز موعود نزدیک میشیم
روز گران شدن بنزین
تورم بعدی سنگین خواهد بود
دلار رشد خواهد کرد و سهام دلاری بیشترین رشد را خواهد داشتخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
جناب تمام از چند تا از دوستان که حرفی برا گفتن دارن شنیدم تا دو هفته دیگه احتمالا مجامع بانک آینده برگزار بشه شما اطلاعی دارید ؟بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Postب نظرت امسال بنزین رو گرون میکنن؟
خصوصا که دولت رسما تکذیب کرده
ولی اینکه امسال باشه یا نهایت بهار سال بعدی را شک دارم
در واقع اگر اوضاع سیاسی کشور خیلی متشنج نباشه حتما امسال اجرا میکننخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postجناب تمام از چند تا از دوستان که حرفی برا گفتن دارن شنیدم تا دو هفته دیگه احتمالا مجامع بانک آینده برگزار بشه شما اطلاعی دارید ؟
انشالله که بشه دیگه خیلی زمان بردهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
بازی های کصدف و نیرو را خوب نگاه کنید
و قیمت امروز این دوتا را جایی یادداشت کنیدخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
نظر