تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14631

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
    تمام عزیز!

بیشترین سود در تریدینگ سهام نصیب کسانی میشه که سهام بسیارundervalue رو تشخیص ودرقیمت مناسب(نه لزوما کف قیمت!) خریداری کرده

وسپس صبوری کنند حالا ممکنه این صبر یک ماه طول بکشه یا یکسال وحتی بیشتر (باتوجه به جوبازار و گروه و کشور!)

تجربه سالها معامله گری و صدالبته مطالعه و بررسی های زیادی که داشتم بهم ثابت کرده که دربازاربورس مون خرید وفروش برمبنای

نقاشی های با تایم فریم کوتاه مدت ومرتب این شاخه به اون شاخه پریدن(اگه جسارت نباشه روش معاملاتی شما وخیلی های دیگه همینه)

دربازه زمانی میان وبلندمدت بازده مناسبی نصیب معامله گر نخواهد کرد.
    سلام و درود بر شما دوست عزیز
    کلیت حرف شما درست است
    همانطور که معامله گران باید سبد سهام داشته باشن
    باید در استراتژی معاملاتي هم یه نوع سبد داشته باشن
    یعنی هم روشی که شما گفتی باید داشته باشن و هم روشی که شما ازش بد گفتید
    من همیشه بین 60 تا 70 درصد سبدم در سهام بلند مدتی است که کاری به نوسانات ندارم ولی 20تا30 درصد را خرج همان نقاشی ها میکنم که گاهی بیشتر از سبد بلند مدتی هم بازدهی داشتن و 10 درصد همیشه نقد هستم
    به نظر من هیچ کس نباید تمام سبدش را به یک روش معاملاتی اختصاص دهد
    قاعدتا تفاوتهایی در معاملات وجود دارد ولی هیچ وقت نمیشه گفت این روش بهترین است یا بدترین ولی داشتن سبد روش معامله گری هم خالی از لطف نیست
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14631

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
      جناب تمام سلام
      میشه یه تحلیل از تاثیر حذف یارانه انرژی پترویی ها روی سودآوریشون بزارید
      یکی دونمونه هم کفایت میکنه
      باتشکر
      سلام و درود
      به نظرم این سوال از جناب شفاف سازی بپرسید بهتر و دقیق تر جواب خواهند داد
      ولی تا جایی که بند اطلاع دارم تخفیفات انرژی مثل گاز اگر از شرکت‌های اوره ساز حذف بشه و یا از شخارگ و زاگرس و... این صنعت با مشکل شدید مواجه میشن (به واسطه قیمت نجومی فعلی گاز جهانی)
      در صورت حذف یارانه انرژی پترویی ها دیگه از سودهای سنگین سال‌های گذشته خبری نخواهد بود و اگر در صادرات هم به مشکل بخورن و نتونن صادرات کنن قطعا زیان ده خواهند شد
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14631

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
        تمام جان امکانش هست برا هفته دیگه یه تحلیل از دلار بزارید میخوام یه خریدی داشته باشم یهو قیمت رو بردن بالا بخاطر دلار خواستم ببینم بنظرت دلار هفته بعد پایینی داره؟
        سلام و درود
        به نظر من کم کم آماده میشه تا سقف 32 تومان لمس کنه و احتمال شکستن این سقف وجود داره
        جدایی از بحث برجام قیمت تعادلی دلار الان باید محدود 30تا32 تومان باشه
        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Amir.tala
          ستاره دار (2)
          • Dec 2015
          • 3134

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          تبلیغات شدید کانالهای بورسی روی موضوع آزاد سازی قیمت خودرو
          از دیروز بعد از بازار تا الان خیلی جالب بوده
          عجیب این بوده که دیروز خساپا در محدوده صف فروش بسته شده و خودرو هم صفر تابلو بوده و بقیه خودرویی ها هم تقریبا صف فروش بودن
          یعنی باور کنیم کسی خبر نداشته که این اخبار میخواد بیاد؟!
          کمی این حرکت عجیب است و مانور شدید کانالهای پر ممبر روی این خبر جای تامل دارد

من هر چی به این نمودار نگاه می کردم،ارتباطی با مثلا مثبت باز شدن خودرو پیدا نمی کردم!!

نظر

• میلاد سودی
            ستاره دار (1)
            • Apr 2020
            • 1034

جناب تمام قضیه منتفی شدن قیمت گذاری دستوری می‌تونه شنبه تو کل بازار تاثیر بزاره؟
            بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
              تبلیغات شدید کانالهای بورسی روی موضوع آزاد سازی قیمت خودرو
              از دیروز بعد از بازار تا الان خیلی جالب بوده
              عجیب این بوده که دیروز خساپا در محدوده صف فروش بسته شده و خودرو هم صفر تابلو بوده و بقیه خودرویی ها هم تقریبا صف فروش بودن
              یعنی باور کنیم کسی خبر نداشته که این اخبار میخواد بیاد؟!
              کمی این حرکت عجیب است و مانور شدید کانالهای پر ممبر روی این خبر جای تامل دارد
              معمولا کانال ها و رسانه ها و حتی خیلی از سهامداران و تحلیل گران دانسته یا نادانسته در خدمت سفته بازی های سازمان یافته قرار می گیرند.
              سفته بازان سعی میکنند یکی دو نماد را لیدر معرفی کنن و بعدش هرکاری خواستن با بازار بکنن. اکثر کانال ها و تحلیل گران هم به جای روشنگری، خودشون هم میشن بخشی از جوسازی و کمک به سفته بازی های سازمان یافته.
              خیلی از گروه های بورسی سالهاست با قیمت گذاری دستوری و قوانین خلق الساعه دارن رنج میبرن هیچ کس صداش در نیومد، چی میشه یه دفعه قیمت گذاری خودرو اینقدر مهم میشه!!!
              متاسفانه بورس همچنان بازیچه سفته بازان هست.
              آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/11/12, 05:29.

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14631

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                جناب تمام قضیه منتفی شدن قیمت گذاری دستوری می‌تونه شنبه تو کل بازار تاثیر بزاره؟
                حتما تاثیر میزاره
                شبندر و شپنا دیروز کندل بدی ساختن که به نظرم پیشگام در منفی شدن بودن و این خبر روانی خودرو هم چاشنی لازم را برای منفی شدن کلیت بازار فراهم میکنه
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3750

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                  معمولا کانال ها و رسانه ها و حتی خیلی از سهامداران و تحلیل گران دانسته یا نادانسته در خدمت سفته بازی های سازمان یافته قرار می گیرند.
                  سفته بازان سعی میکنند یکی دو نماد را لیدر معرفی کنن و بعدش هرکاری خواستن با بازار بکنن. اکثر کانال ها و تحلیل گران هم به جای روشنگری، خودشون هم میشن بخشی از جوسازی و کمک به سفته بازی های سازمان یافته.
                  خیلی از گروه های بورسی سالهاست با قیمت گذاری دستوری و قوانین خلق الساعه دارن رنج میبرن هیچ کس صداش در نیومد، چی میشه یه دفعه قیمت گذاری خودرو اینقدر مهم میشه!!!
                  متاسفانه بورس همچنان بازیچه سفته بازان هست.
                  درست یا نادرست ..خوب یا بد ...بازار جور دیگری روی خودرویی ها حساب می کند ..حالا هرچقدر من و شما حساب کتاب کنیم‌ که خودرویی ربطش به اوره ساز چی هست ..به گوش بازار نمیرود...بازار الان یک تهدید را بسیار جدی و محتمل و قریبالوقوع و شاید بسیار تاثیرگذارتر از واقعیتش در نظر خواهد گرفت ..و آن این گونه تصمیم های شخصی و شبانه و بی مقدمه و بی مطالعه هست ....

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14631

اگر تا فردا صبح فکری به حال خبر کنسل شدن افزایش نرخ خودرویی ها نکنن نمیتونن حریف فروشنده های فردا میشن و این موج منفی ممکنه باعث عرضه شدن تمام صفهای خرید در سهام دیگه بازار بشه
                    بازار ما ارزنده هست ولی ریسکهای خارج از بورس ترسی ایجاد کرده که ارزندگی سهام را پشت ترس پنهان کرده
                    تا زمانی که دولت یاد نگیره تصمیم های ساعتی نگیره چیزی عوض نمیشه
                    اوراق فروشی از یه طرف فشار میاره
                    دستورهای لحظه ای از یه طرف
                    نمیدونم چرا اینقدر به سهامداران ظلم میکنن
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• فرهنگ سازان
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2014
                      • 692

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                      درست یا نادرست ..خوب یا بد ...بازار جور دیگری روی خودرویی ها حساب می کند ..حالا هرچقدر من و شما حساب کتاب کنیم‌ که خودرویی ربطش به اوره ساز چی هست ..به گوش بازار نمیرود...بازار الان یک تهدید را بسیار جدی و محتمل و قریبالوقوع و شاید بسیار تاثیرگذارتر از واقعیتش در نظر خواهد گرفت ..و آن این گونه تصمیم های شخصی و شبانه و بی مقدمه و بی مطالعه هست ....
                      عالی@};-

نظر

• بورس باز قهار
                        عضو فعال
                        • May 2020
                        • 1979

درود
                        امروز خبری شنیدم احتمالا فروش اوراق هفته اول اذر انجام خواهد شد

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3750

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                          درود
                          امروز خبری شنیدم احتمالا فروش اوراق هفته اول اذر انجام خواهد شد
                          به به ...این هفته را که به خاطر دسته گل رییسی ...کلا یک منفی خوشگل مهمان هستیم ...هفته آینده هم که باید دوباره اوراق بفروشند .....اون هفته هم منفی ...

نظر

• Mehrsana
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1191

به به ...این هفته را که به خاطر دسته گل رییسی ...کلا یک منفی خوشگل مهمان هستیم ...هفته آینده هم که باید دوباره اوراق بفروشند .....اون هفته هم منفی ...
                            اون هفته پذیره نویسی تجلی هم هست که حدود هزار میلیارد تومان پول میخاد

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3750

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
                              اون هفته پذیره نویسی تجلی هم هست که حدود هزار میلیارد تومان پول میخاد
                              به به .....چه فرخنده شبی و چه نیکو سحری ....

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

من منکر صحبت شما نیستم ولی به قول معروف باید گفت خلایق هر چه لایق
                                فعلا بازار سرمایه ایران هم لایق همین جوسازی ها و سفته بازی ها با لیدری خودرو هست.

نظر

در حال کار...
                                X