تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آخرین سامورایی !
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2022
    • 2538

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    کرک اسپرد برگشت به یکسال قبل
    در صنعت پالایشی باید این مورد بیشتر بررسی کرد
    باید دید گروه پالایشی سال قبل در سه ماهه دوم چقدر سود ساختن
    البته به شرطی که کرک اسپرد پایین تر نیاد
    درود

قیمت نفت برنت و کرک اسپردها برگشته به یکسال قبل؟؟!! نفت در برج 4سال گذشته یه سر زد به 80دلار بعد بیشتر میانگین ان زیر 70دلار بسته شد!!

بعد کرک اسپردها هم فاصله بهتری با قیمت نفت دارند امسال و بعد سایر فراورده های نفتی هم هست در گروه پالایش و فراورده های نفتی....

حالا اگر با وجود تحلیلگرانی چون شما دادند رو منفی سهام این گروه که مثال یه اصلاح 10درصدی کردند بعنوان فرصت خرید بخر و نگه دار

بدت نیاد ها البته من فکر نمیکنم با توجه به خرید فروشهای معکوسی که امسال داشتی سرمایه ای هم برات مانده باشد

شما یه بار هم امدی در سهم خاور محدوده 140 و حقها را برداشتی و با یه نوسان 5درصدی فروختی محدوده 20تومان سهمش نیز همین حدود 5درصدی گرفتی

بعد مرتب پست میزدی اینجا و بنوعی میگفتی فرصت فروشه

و ما صبر کردیم با سهم خودمان از صد رفتیم 140 بعد منفیهای ان خوردیم تا 116 تومان!! و ایستادیم تا 195تومان و حقها هم رایگان افتاد که برخی ایدیها امدند در مبحثش تارگت یک زیالی برحقها دادند و سهم زیر صد تومان!!! همه را با جان خریدیم حرفهای منفی دوستان بکسی هم توهین نکردیم

خواستم بگم در یک روند صعودی که بیش از صد درصدی فقط شما 5درصد گرفتی و نتونستی تحلیل کنی

حالا امسال که اکثر نوسان معکوس گرفتی.....

و سهامدار ماندن با گروه پالایشی و این شاخه اون شاخه نکردن و نوسان معکوس از بازار نگرفتن حتی به ذهنت هم نرسیده پس میخای بقیه نظرهات رو گروه پالایش درست در بیاد؟؟

البته نظر بازار هم این نبوده که گروه پالایش در 6ماهه همانند 3ماهه عمل کند و چیزی پیشخور نکرده همچون سایر سهام .... اما بازهم اینطور نیست که مثل یکسال گذشته بسازند!! امسال در گزارش 12ماهه باید حساب کرد سود این صنعت و روند قیمتی ان
    آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/08/05, 11:11.
    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• سرمایه گذار
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1925

یکی خودش را به بچگی و کم عقلی می زنند و با این کار سعی در ایجاد حاشیه امن برای خود می کند ولی با خواندن نوشته ها می شه فهمید واقعا با هوش و با هدف می نویسد از ادمین های اصلا تقاضا دارم این افراد را محدود یا حذف کند چون واقعا دیگه دارند باعث خراب کردن این سایت وزین شده است.
      من همواره از تجارب اساتید این سایت استفاده نموده و کمال تشکر را دارم
      آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
        درود

قیمت نفت برنت و کرک اسپردها برگشته به یکسال قبل؟؟!! نفت در برج 4سال گذشته یه سر زد به 80دلار بعد بیشتر میانگین ان زیر 70دلار بسته شد!!

بعد کرک اسپردها هم فاصله بهتری با قیمت نفت دارند امسال و بعد سایر فراورده های نفتی هم هست در گروه پالایش و فراورده های نفتی....

حالا اگر با وجود تحلیلگرانی چون شما دادند رو منفی سهام این گروه که مثال یه اصلاح 10درصدی کردند بعنوان فرصت خرید بخر و نگه دار

بدت نیاد ها البته من فکر نمیکنم با توجه به خرید فروشهای معکوسی که امسال داشتی سرمایه ای هم برات مانده باشد

شما یه بار هم امدی در سهم خاور محدوده 140 و حقها را برداشتی و با یه نوسان 5درصدی فروختی محدوده 20تومان سهمش نیز همین حدود 5درصدی گرفتی

بعد مرتب پست میزدی اینجا و بنوعی میگفتی فرصت فروشه

و ما صبر کردیم با سهم خودمان از صد رفتیم 140 بعد منفیهای ان خوردیم تا 116 تومان!! و ایستادیم تا 195تومان و حقها هم رایگان افتاد که برخی ایدیها امدند در مبحثش تارگت یک زیالی برحقها دادند و سهم زیر صد تومان!!! همه را با جان خریدیم حرفهای منفی دوستان بکسی هم توهین نکردیم

خواستم بگم در یک روند صعودی که بیش از صد درصدی فقط شما 5درصد گرفتی و نتونستی تحلیل کنی

حالا امسال که اکثر نوسان معکوس گرفتی.....

و سهامدار ماندن با گروه پالایشی و این شاخه اون شاخه نکردن و نوسان معکوس از بازار نگرفتن حتی به ذهنت هم نرسیده پس میخای بقیه نظرهات رو گروه پالایش درست در بیاد؟؟

البته نظر بازار هم این نبوده که گروه پالایش در 6ماهه همانند 3ماهه عمل کند و چیزی پیشخور نکرده همچون سایر سهام .... اما بازهم اینطور نیست که مثل یکسال گذشته بسازند!! امسال در گزارش 12ماهه باید حساب کرد سود این صنعت و روند قیمتی ان
        درود
        شاید بهتر باشه کمی بیشتر مطالب حداقل خاور را در این تاپیک جستجو کنید
        من خاور را قبل از افزایش سرمایه خریدم و بعد از اون احتمالا اولین کسی بودم که تارگت 320 تومان بهش دادم دیگه بهتره خود شما تاریخچه را چک کنید
        ولی بخاطر ترس از بازی حق تقدم در حراج من قبل از بسته شدن حقها را فروختم
        نمیدونم سود 5 درصدی را چطور حساب کردید
        انشالله موفق باشید
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

☑️️لغو تمامی دیدارها و رویدادهای دوجانبه چین با آمریکا

?در ادامه عصبانیت چین از اقدامات آمریکا، دولت پکن تمامی رویدادهای دوجانبه سیاسی، نظامی و دیپلماتیک با مقامات آمریکایی را به حالت تعلیق درآورد.

?وزارت خارجه چین در آنچه که آن را کاهش سطح روابط با آمریکا خوانده است همچنین اعلام کرد، همکاریها با واشنگتن در زمینه‌های مهاجرت غیرقانونی، جنایات فرامرزی و کنترل مواد مخدر را نیز به حالت تعلیق درآورده است.
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

یک مقام اروپایی: ایران راضی است/ پیشرفت‌هایی در مذاکرات حاصل شده/ برای نهایی کردن متن توافق در وین هستیم

?به نوشته تایمز اسرائیل به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک مقام ارشد اتحادیه اروپا اعلام کرد که پس از ازسرگیری مذاکرات در وین پیشرفت‌هایی حاصل شده است.

?این مقام ارشد اتحادیه اروپا عنوان کرد که این پیشرفت‌ها شامل تضمین‌هایی است که در آن آمریکا با زیرپا گذاشتن قول‌هایش در آینده نتواند توافق را مختل کند.

?وی گفت: ما حال تضمین‌هایی اساسی در اختیار داریم. آن جایی که من دریافته‌ام ایران خوشحال است و در رابطه با آنچه که در متن توافق است، احساس خرسندی می‌کند.

?این مقام همچنین مدعی شد که درخواست ایران مبنی بر خروج نام سپاه از لیست گروهک‌های ترویستی آمریکا رها شده است.

?به گفته این مقام، به این مسئله «در آینده» و پس از حصول توافق پرداخته خواهد شد.

?وی همچنین بیان کرد که همچنان «مسائلی در رابطه با رفع تحریم‌ها وجود دارد و چندین سوال هسته‌ای عنوان شده که در ماه مارس مطرح نشده بود؛ چراکه از آن زمان برنامه (هسته‌ای) ایرانیان پیشرفت کرده است».

?این منبع اتحادیه اروپا در ادامه گفت: ما کمی خسته هستیم. نمی‌توانم تصور کنم که چهار هفته در اینجا بمانم. این دیگر مذاکرات نیست. ما برای نهایی کردن متن توافق اینجا هستیم. به نظر من احتمالی واقعی (برای حصول توافق) وجود دارد اما قرار نیست آسان باشد./ ایسنا
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

?«موشک‌های بالستیک چین برای نخستین بار از آسمان تایوان عبور کردند»

?رسانه‌های دولتی چین روز جمعه ۵ اوت در دومین روز رزمایش ارتش این کشور اعلام کردند که برای نخستین بار موشک‌های بالستیک چینی به صورت مستقیم از فراز آسمان تایوان عبور کردند.

?چین روز پنج‌شنبه رزمایش بزرگ و بی‌سابقه‌ای را در تاریخ این کشور آغاز کرد که قرار است تا روز یک‌شنبه ادامه داشته باشد. این رزمایش جدی‌ترین واکنش پکن به سفر یک روزه نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان است که چین آن‌را بخشی از قلمرو حاکمیت و یکی از استان‌های خود می‌داند.بورس نیوز
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

چین درگیر تایوان
                روسیه درگیر اکراین
                اروپا درگیر تامین انرژی است
                واقعا بهترین زمان برای بازسازی برجام است
                شاید ماه‌های بعدی همچین فرصت طلایی ایجاد نشه تا در چنین شرایطی توافق کرد
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سهامدار خرد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 2323

تمام جان احتمال خیلی زیاد روز بعد از عاشورا دود سفید از محل مذاکرات بلند میشه

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

? نهایی شدن توافق بستگی به بحث پادمان دارد

لارنس نورمن خبرنگار وال استریت ژورنال در توئیتی نوشت: تفاوت قائل شدن بین نهایی شدن متن و به نتیجه رسیدن توافق بسیار مهم است. متن همانطور که انریکه مورا، هماهنگ کننده مذاکرات احیای برجام گفت، نزدیک به نهایی شدن است و ممکن است تا چند ساعت آینده نهایی شود، اما نهایی شدن توافق به مسائل پادمانی بستگی دارد.
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ordeal
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 608

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                      چین درگیر تایوان
                      روسیه درگیر اکراین
                      اروپا درگیر تامین انرژی است
                      واقعا بهترین زمان برای بازسازی برجام است
                      شاید ماه‌های بعدی همچین فرصت طلایی ایجاد نشه تا در چنین شرایطی توافق کرد
                      در زمانی که هیچ کس هیچ امیدی به برجام ندارد اگر برجام اتفاق بیافتد یقین بدونید که کار ما نبوده بلکه اونوریا منافعشون در این موضوع بوده که برجام اوکی بشه و گرنه ما متخصص ایجاد بحران و از بین بردن فرصت ها هستیم
                      اول دفتر به نام ایزد دانا
                      صانع پروردگار حی توانا

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

بازار با برجام
                        سوالی که در ذهن فعالین بازار این روزها نقش بسته تاثیرات توافق احتمالی برجام بر بازار سهام است
                        توجه به چند نکته خالی از لطف نیست
                        1.دلار نیمایی در محدوده 26 تومان است و در صورت توافق برجام در همین عدد حفظ خواهد شد ولی احتمالا دلار آزاد هم به این قیمت خواهد رسید
                        2.از لحاظ کاهش قیمت دلار بر سود سهام دلاری در بازار باید عنوان کرد که کاهشی در سود سازی از این منظر ایجاد نخواهد شد
                        3.با پی به ای های پایین(و غیر منطقی) این گروه هر گونه کاهش قیمت جهانی و کاهش قیمت دلار فقط باعث اصلاح پی به ای در این صنایع و منطقی شدن آن خواهد شد
                        4.با برداشته شدن تحریم ها و کاهش هزینه های دسترسی به منابع بلوکه شده شرکت‌ها، شاهد رونق بیشتر در تمام صنایع خواهیم بود
                        در نهایت انتظار داریم با توافق برجام کلیت بازار سهام تا انتهای سال به رشدی در حد 20تا30 درصدی دست یافته و شاخص کل به محدوده 1.8 میلیون واحد ورود نماید
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

سهام عدالت استانی با سیاست تقسیم سود 100% بهترین P/D در بازار را خواهد داشت این عدد به 3.9 واحد خواهد رسید
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                            تمام جان احتمال خیلی زیاد روز بعد از عاشورا دود سفید از محل مذاکرات بلند میشه
                            پایان مذاکرات
                            یک‌ منبع اروپایی به الجزیره: مانع بزرگ‌ باقی مانده، اختلاف بر سر رابطه ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است.

?️تاریخ مشخصی برای بازگشت هیئت‌ها به وین وجود ندارد و امیدواریم هر چه زودتر آن‌ها بازگردند. #برجام
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

بازار ما نه با امضا شدن برجام مشکلی داره و نه با امضا نشدن برجام
                              مشکل بازار ما فقط در برزخ بودن شدن یا نشدن برجام است
                              مشکل بازار فقط بلاتکلیفی است
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

چه بازار قشنگی شده
                                پرتفوی فعال ما بالاخره تمام قد صف خرید شد
                                وساپا و حکشتی و خگستر عالی شدن
                                بانک دی هم امروز زیر نظر دارم ممکنه خرید کنم
                                در صف خساپا هم نشستیم انشالله که عرضه بشه
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X