تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
کل بازار شده چندتا سهم از بازار پایه که هر روز صف خرید میشن
اون وقت ما دلخوش بگویم که بازار اینطرف 7درصدی شده ولی دریغ از یه سود 1 درصدی
همون 3 درصد را باید به چشم میکشیدیمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postکل بازار شده چندتا سهم از بازار پایه که هر روز صف خرید میشن
اون وقت ما دلخوش بگویم که بازار اینطرف 7درصدی شده ولی دریغ از یه سود 1 درصدی
همون 3 درصد را باید به چشم میکشیدیم
وقتی دامنه نوسان 7 درصد میشه دیگه کمتر سفته باز و پول داغی جرات میکنه سهمی رو از -7 ببره +7 چون فروشنده هر چه قیمت بالاتر باشه بیشتر هست و ریسک بالاتر
ولی در دامنه نوسان های پایین این ریسک کمتر هست و بازار هم کاملا این رو درک کرده
بازار یه محیط زنده هست
همین نشون میده با افزایش دامنه نوسان به 10 درصد دیگه بازار از حالت صف محوری به تحلیل محوری تغییر میکنه
نظر
-
در اصل توسط shabah پست شده است View Postاین که دلیل منطقی داره
وقتی دامنه نوسان 7 درصد میشه دیگه کمتر سفته باز و پول داغی جرات میکنه سهمی رو از -7 ببره +7 چون فروشنده هر چه قیمت بالاتر باشه بیشتر هست و ریسک بالاتر
ولی در دامنه نوسان های پایین این ریسک کمتر هست و بازار هم کاملا این رو درک کرده
بازار یه محیط زنده هست
همین نشون میده با افزایش دامنه نوسان به 10 درصد دیگه بازار از حالت صف محوری به تحلیل محوری تغییر میکنه
در کل به ضرر بورس است این کار
نظر
-
در اصل توسط احسان147 پست شده است View Postهمین کار باعث خروج هر چه بیشتر پول از بازار میشه چون اونایی که تا بحال با صف پول درمیاوردن دیگه نمیتونن کاری بکنن و از بازار میرن بیرون
در کل به ضرر بورس است این کار
حالا اگر پول کم باشه میره روی سهام کوچیک بازار پایه و اگر پول درشت تر باشه میره سمت سهام بزرگتر بازار پایه که نقد شوندگی بیشتری داره
الان تو سهام این بازار هم سهم بزرگ کم نداریمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
سلام جناب تمام....ممنون میشم نظرتون رو راجع به سهم صدرا و تارگت های پیش رو سهم بفرمایید
نظر
-
در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Postسلام جناب تمام....ممنون میشم نظرتون رو راجع به سهم صدرا و تارگت های پیش رو سهم بفرمایید
آهنگ خریدار های سهم قابل توجه است اگر بتونه 235 رد کنه به نظر من میتونه سقف 380 بزنه
حالا دلیل بنیادی اینو هنوز نمیدونم
امروز هم با حجم سنگین میخریدن و حقوقی فروشنده را خسته کردن
فردا سقف خرید بشه شاید 235 هم نفس تازه نکنه حرکت سهم شارپ به نظر میاد
البته باید فردا هم بتونه صف خرید بشه تا حرکت سهم قطعی بشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
بازی خصدرا جالب بود ولی سریع تعلیق کردن
بازی وسدید هم جالب است و فردا ممکنه از منفی 3 بره صف خرید انشالله اینو دیگه تعلیق نکننخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبازی خصدرا جالب بود ولی سریع تعلیق کردن
بازی وسدید هم جالب است و فردا ممکنه از منفی 3 بره صف خرید انشالله اینو دیگه تعلیق نکننخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخرید از صف فروش وسدید
اگر امروز صف فروش جمع بشه این مقدار به 30% سبد افزایش میدم ببینیم چی میشه
اگر کسی قصد خرید داره پله اول 5تا6 درصد از سبد بیشتر نخرهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
حالا باید انتظار پولبک زیر مثلث داشت
و در نهایت هدف در محدود 1.34 واحد تاچ میکنه
شاید 1.404 میلیون هم یه نرمه حمایت کنه ولی
فعلا از سهام شاخص ساز فاصله بگیریم بهتره
در این شرایط یا باید بیرون بازار باشید و یا روی تک سهم ها سواری بگیریدآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2022/09/07, 16:22.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
و اما بنزین
اون چیزی که از رفتار مسولین میشه حدث زد اینکه برخلاف صحبتها و وعده هایی که دادن افزایش قیمت بنزین به زودی اتفاق خواهد افتاد
این دولت هیچ وقت نمیتونه با بنزین 15 تا 20 هزار تومانی دلار زیر 32 تومان نگه داره
پس با بنزین گرون باید منتظر دلار 60 هزار تومانی هم بود دلار هم که گرون بشه تاثیرش روی بازار بورس مشخص هست دیگه اون موقع شاخص کل هم زیر 2.1 میلیون نخواهد ماند
در کل گارد و تنور بنزین را دارن داغ میکنن یکی از همین روزهاست که صبح بریم بنزین بزنیم بگن داداش بنزین 3 تومانی را لولو برد امروز باید 15 تومانی بنزین بزنی
باز داریم به دوره ای که نباید ریال نگه داریم نزدیک میشیمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postشروع 1400 تا 3000 برای ریشمک هم جالب توجه است
اختيارخ ريشمك-14000-14010920 (ضريشمك900) - -
اختيارخ ريشمك-30000-14010920 (ضريشمك908) -
نظر
نظر