کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا به بازار رحم کنه که با این گزارشات طلایی بازم منفی شده
حکشتی هم با این سود سنگین عرضه شده
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بازار الان میگه یا جنگ شده ما بی خبریم
یا میخواد جنگ بشه و بازم ما بیخبریم
واقعا دیگه شورش در آوردن
این بازار واقعا فروش داره؟؟؟؟!!!
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
وقتی یه حقوقی اختیار خرید سهمی که 45 روز فرصت داره را یک ریال میفروشه دو حالت داره
یا مطمئن هست که بازار تا 45 روز دیگه تکونی نمیخوره و همون یک ریال برای خودش غنیمت میدونه
و یا اینکه داره میزنه به کدهای شخصی خودش تا یه سود رویایی را به این عزیزان تقدیم کنه
خدا خواست و ما توانستیم
وقتی یه حقوقی اختیار خرید سهمی که 45 روز فرصت داره را یک ریال میفروشه دو حالت داره
یا مطمئن هست که بازار تا 45 روز دیگه تکونی نمیخوره و همون یک ریال برای خودش غنیمت میدونه
و یا اینکه داره میزنه به کدهای شخصی خودش تا یه سود رویایی را به این عزیزان تقدیم کنه
اختیار فزر
ما یک ریال میخریم یا این یک ریال صفر میشه یا چند 10 برابر میشه
خدا خواست و ما توانستیم
فایدت نداره ۱۰۰۰ تا قراردادشو بخری که نمیدن میشه ۱۰۰ هزار تومان!
خوب منم 100 تایی میخرم امروز 200 تا گرفتم
پولی هم که نمیشه یا شانس و یا اقبال
20 هزار تا میخرم که بشه 2 میلیون تومان
خدا خواست و ما توانستیم
سه مرجع برای تایید نمایندگی رسمی این شرکت ها تعیین شده است . شناسه ثبت سفارش برای این شرکت ها باز شده و خبرها حاکی از این است این ۷ شرکت تا سقف مجاز ۲۰ هزار دلاری اجاره ثبت سفارش پیدا کرده اند.
خدا خواست و ما توانستیم
سه مرجع برای تایید نمایندگی رسمی این شرکت ها تعیین شده است . شناسه ثبت سفارش برای این شرکت ها باز شده و خبرها حاکی از این است این ۷ شرکت تا سقف مجاز ۲۰ هزار دلاری اجاره ثبت سفارش پیدا کرده اند.
این ها که همین الانش هم داشتند وارد می کردند .. دیگه ..اجازه واردات ..برای چی بود ؟؟؟فقط پارس خودرو و سایپا سیتروئن سرشون بی کلاه مانده بود
این ها که همین الانش هم داشتند وارد می کردند .. دیگه ..اجازه واردات ..برای چی بود ؟؟؟فقط پارس خودرو و سایپا سیتروئن سرشون بی کلاه مانده بود
نه اینها اجازه واردات خودروی کامل شده به کشور نداشتن
قطعات به صورت cdk وارد میکردن اینجا اسمبل میشد و بعد تو پاچه مردم بدبخت میکردن
حالا میتونن خود ماشین وارد کنن
خدا خواست و ما توانستیم
نه اینها اجازه واردات خودروی کامل شده به کشور نداشتن
قطعات به صورت cdk وارد میکردن اینجا اسمبل میشد و بعد تو پاچه مردم بدبخت میکردن
حالا میتونن خود ماشین وارد کنن
...مساله این هست که بازهم واردات عملا انحصاری هست ...واردات خودروcbu تعرفه اش بالاتر هست ...و بالاتر از قیمت های فعلی دست مصرف کننده خواهد رسید ..فقط امیدوارم به جزآشغال های چینی ..موارد بهتری هم وارد بشن
شاخص کل یه حمایت دیگه را از دست داد
حمایت بعدی 1.207 میلیون واحد است
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر