تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14636

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    50 تا دیگه هم عرضه شد
    200 تا براش باقی مانده
    اینو اصلاح کنم
    الان باید 300 تا دیگه داشته باشه
    به نظرم 100تا 150 تا را به صف خرید فردا میده و بقیه را به صف خرید شنبه
    اینجوری به توافق فروش زیر 250 تومان هم عمل شده
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14636

واگرایی مثبت در شاخص کل دیده میشه
      فردا هم بازار مثبت بسته بشه این واگرایی تایید میشه
      به نظرم دیگه از اینجا بازار یه بالایی خواهد داشت البته به شرط مثبت بسته شدن فردای بازار،
      فروش اینجا موجب افسوس طی روزهای آتی خواهد شد

خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• naderi1
        ستاره‌دار(26)
        • Sep 2020
        • 792

در اصل توسط AIDIN90 پست شده است View Post
        با این بازاری که من دارم میبینم هر مثبتی فرصت خروجه تا چندین سال خبری نیست اینو دوسال پیش هم گفتم کسی گوش نداد
        سلام
        اینکه 2سال قبل چه بود چه ارتباط به این دارد که تا چندسال بعد خبری نباشد؟! دوسال قبل پی بر ای سهم ها بعضا 20 30 بود و بسیاری از سهم ها حباب محض بود و در حباب بودن آن تردید وجود نداشت. الان متوسط پی بر ای بشدت کم شده دلار هم سقف قبل را زده. سهم های زیادی با پی بر ای تحلیلی 4 5 و حتی بعضا زیر4 در بازار داریم و اگر اتفاق خاصی مانند جنگ و... رخ ندهد جایی برای افت ندارن.
        ضمنا در همین 2سال اخیر هم در مقاطعی رشدهای خوب در بازار داشتیم که حتی شاخص چندصدهزار واحد در مقطعی بالا رفت و البته بعد برگشت. بعضی گروهها سقف های سال99را هم زدن و بعد از ان هم در مقاطعی دیگر چرخشی صنایع رشد کردن مانند پالایشی و خودرویی و... که میشد گین های بالای100 درصد را هم گرفت پس خبری نبود هم حرف صحیحی نیست.
        اما در هرسهمی نباید ورود میشد.دربازارهای مثبت هم اکثرا ضرر میکنن چه رسد بازار اینچنینی که سخت است.
        البته کسی انتظار رشد به مانند سال 97 تا99 را ندارد و قرار نیست انگونه شود. اما رشد ارام میتواند باشد و دربرخی سهم ها با 3تا مجمع سهم برای فرد نزدیک به مفت میافتد! دوران رشدهای چندصددرصدی و چندهزار درصدی آنهم در مدت کم که در سال ۹۷ تا ۹۹ داشتیم گذشت و نباید آن انتظار را داشت.
        اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14636

خاور
          هدف الگوی قبلی در محدوده 320 تومان محفوظ است
          و در نمودار هفته ای و بلند مدتی که سقف کانال را مدتهاست شکسته هم هدف 430 تومان را نشان میدهد
          حجم معاملات بالاست و اهداف جالبی را نشان میدهد

نمودار روزانه هم هدف 320 تومان تایید میکنه

به نظر من اگر خاور از زیر بار عرضه های باقی مانده که فردا و نهایت شنبه تمام میشه سربلند بیرون بیاد حتما هدف 430 تومان را تاچ خواهد کرد
          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14636

قدرت خریدار در خاور اول صبح 14 میلیون فروشنده 37 میلیون بوده
            الان قدرت خریدار شده 20 میلیون قدرت فروشنده شد 29 میلیون
            قدتر خریدار بیاد روی 30 میلیون صف خرید میشه
            به قدرت فروشنده امروز زیاد دقت نکنید
            چون اون بنده خدا باید 300 میلیون دیگه را عرضه کنه پس بالا آمدن قدرت فروشنده چیز عجیبی نیست
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• ققنوس14
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 1544

واگرایی مثبت در شاخص کل دیده میشه
              فردا هم بازار مثبت بسته بشه این واگرایی تایید میشه
              به نظرم دیگه از اینجا بازار یه بالایی خواهد داشت البته به شرط مثبت بسته شدن فردای بازار،
              فروش اینجا موجب افسوس طی روزهای آتی خواهد شد
              بنظرم MACD و MFI هم آلارم ورود را دادند.
              آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• TARGET
                عضو فعال
                • Nov 2014
                • 2282

قدرت خریدار در خاور اول صبح 14 میلیون فروشنده 37 میلیون بوده
                الان قدرت خریدار شده 20 میلیون قدرت فروشنده شد 29 میلیون
                قدتر خریدار بیاد روی 30 میلیون صف خرید میشه
                به قدرت فروشنده امروز زیاد دقت نکنید
                چون اون بنده خدا باید 300 میلیون دیگه را عرضه کنه پس بالا آمدن قدرت فروشنده چیز عجیبی نیست
                تمام جان، اون تعداد سهم ترنیان ۱/۵ ملیارد برای معاملات آپشن رفته تو کدهای prx

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14636

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                  بنظرم MACD و MFI هم آلارم ورود را دادند.
                  هنوز بازار نگران پولبک است به زیر روندی که شکسته شده.
                  که البته به حق و درست هم هست اگر شاخص کل شنبه این روند را بشکنه و بیاد روی اون تثبیت بشه با واگرایی مثبت در آرای آی که داره رشد کوتاه مدتی خوبی در انتظار بازار است
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                    ستاره دار (1)
                    • Apr 2020
                    • 1034

رای قطعی دیوان عدالت اداری به نفع سهامدار عمده صادر شد .

چون تصمیمات مورد شکایت از طرف بانک آینده اتخاذ نشده است و بانک آینده خصوصی است شکایت شکات از بانک قابلیت استماع را نخواهد داشت .

از طرفی چون وزارت اقتصاد و دارایی در این مدت تصمیمی در مجامع اتخاذ نکرده است و تصمیمات فوق الذکر از طرف این وزارت خانه نبوده است رد شکایت شکات بدوی صادر میشود .
                    بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14636

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                      تمام جان، اون تعداد سهم ترنیان ۱/۵ ملیارد برای معاملات آپشن رفته تو کدهای prx
                      اگر این موردی که شما گفتید درست باشه باید فروشهای سهامداران تمام شده باشه
                      در هر صورت این مورد هم میتونه روی تابلو شنبه دیده بشه
                      یعنی اگر فروشنده قوی وارد نشه سهم راحت صف خرید قفل شده پیدا میکنه
                      اگر هم بحث فروش 300 میلیون باقی مانده باشه اونم این فروشنده نشون داده فقط به صف خرید عرضه میکنه
                      به هرحال سهام زیادی نیست و شنبه تعیین تکلیف میشه
                      مهم تر از این مورد روند معاملاتي بعد از اون است که ممکنه بخوان سهمو تا محدوده 430 تومان هم بالا ببرن البته رسیدن به اهداف بالا فقط در صورت موافقت بازیگران مهم سهم محقق خواهد شد
                      و ما بهتره در این سهم هم جهت با بازیگران بزرگ سهم حرکت کنیم و بیخودی پیش بینی کردن راه به جایی نخواهد برد
                      باید منتظر گزارش 6 ماهه سهم هم بوده
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14636

قبلا یه ساعت‌هایی از شب اجازه میدادن اینترنت وصل بشه و یا حداقل بعضی فیلتر شکن ها کار میکرد
                        الان دیگه کاملا همه چیز قطع کردن و ما الان به جای اینترنت اینترانت داخلی داریم
                        کم کم همه مجبور میشن برن سمت اینترنت ماهواره ای
                        همون قدر که تونستن دیش های ماهواره را جمع کنن و جلوی نفوذ اون در خانه ها بگیرن جلوی اینترنت ماهواره ای را هم میگیرن
                        فقط چند ماهی باید صبر کرد تا وسایل اینترنت ماهواره ای در کشور زیاد و ارزان بشه بعد با سرعتهای باور نکردنی میتونیم به اینترنت وصل بشیم
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14636

اگر قطعی اینترنت ادامه دار بشه
                          یکی از بزرگترین متضررین این قطعی همراه اول ایرانسل و مخابرات ایران هستن
                          مصرف اینترنت این روزها به شددت افت کرده
                          بیشتراینترنت روی اینستاگرام و شبکه های اجتماعی مصرف میشده
                          حالا در صورت استمرار قطعی اینترنت درآمد شرکت‌های مخابراتی از این محل کمتر از نصف میشه
                          حالا که
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14636

111 میلیون حجم صف فروش خاور
                            زیر نظر می‌گیریم اگر خواست جمع بشه یه پله اضافه میکنیم
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• گنجشک
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jun 2022
                              • 1307

اگر قطعی اینترنت ادامه دار بشه
                              یکی از بزرگترین متضررین این قطعی همراه اول ایرانسل و مخابرات ایران هستن
                              مصرف اینترنت این روزها به شددت افت کرده
                              بیشتراینترنت روی اینستاگرام و شبکه های اجتماعی مصرف میشده
                              حالا در صورت استمرار قطعی اینترنت درآمد شرکت‌های مخابراتی از این محل کمتر از نصف میشه
                              حالا که
                              قیمت اینرنت رو دوبل و سوبل می کنن ( حجم بسته را بالا می برن زمانش را کم می کنن ) هر مشکلی راه حلی داره /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14636

یه بنده خدای پیام داده بود که خاور میخواد بشه 50 تومان
                                بهش گفتم نه قرار بشه 5 تومان با یه ساندیس مجانی هم روش
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X