تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبازار کم جون هست انشالله که از مثبت هاش کم نکنه
ولی خوشبختانه بعضی تک سهم ها دارن صف خرید محکم تر میکنن مثل آیندهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
نکته خوب اینروزها اینکه حجم معاملات خرد بازار در محدوده 3.8 همت باقی مانده و کاهش نشون نمیده
نکته بدش اینکه خروج پول از بازار همچنان ادامه دارهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
دیشب گفتن روسیه به لهستان حمله کرد
امروز بازار قرمز کنن
ولی به نظر میاد بازار داره کار خودش میکنه
و متعادل استخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط حجازی پست شده است View Postسلام:جسارتآ نباید شیب نزول موج 5 کمتر از باشه؟بنظرم با این شیبی که حتی از موج 3 هم بیشتره میخوره که همچنان موج 5، موج 3 باشه
فعلا که داره صف خرید میشه
شاید خبری در مجمع 5/9/1401 هست که رو به بالا آینده را میخرنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postدیشب گفتن روسیه به لهستان حمله کرد
امروز بازار قرمز کنن
ولی به نظر میاد بازار داره کار خودش میکنه
و متعادل است
از ماست که بر ماست
نظر
-
جالبه از دیروز که شورای حکام بر ضد ایران بیانیه زده و چندتا تحریم جدید شدیم دلار رشد نکرد هیچ افت هم کردهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
همه چیز فیک و دستکاریه
یکجورایی مرداب شده همه چی.
میگم هیچ کدام از نمودارهای سهام با پ ب ای زیر 3 رشد ندارند و حتی منفی هم شدند.
پ ب ای زیر 3
نظر
نظر