کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
یه پول کمی در بازار هست که هر روز میزنه زیر یه سهم بزرگ در بازار
یه روز زد زیر خودرو
یه روز زیر خساپا زد
یه روز زدن تو وتجارت و وبصادر
یه روز زدن زیر فملی و فولاد
حالا سوال اینجاست که شنبه زیر کدام گروه یا سهم بزرگ بازار میزنن؟؟
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
حد ضررها را رعایت کنیم
خودرو 210 تومان
خساپا 190 تومان
خگستر 360 تومان
خاور 185 تومان
خدا خواست و ما توانستیم
عبور ایران خودرو از مرز تولید ۴۰۰ هزار دستگاه/ ثبت رکورد جدید در عرضه ماهانه
قائم مقام تامین و تولید گروه صنعتی ایران خودرو، از عبور از مرز تولید ۴۰۰ هزار دستگاه خودرو سواری و تجاری سنگین و نیمه سنگین از ابتدای امسال تا دوم آذرماه خبر داد.
عبور ایران خودرو از مرز تولید ۴۰۰ هزار دستگاه/ ثبت رکورد جدید در عرضه ماهانه
ایکوپرس- کیانوش پورمجیب با اعلام این که در پایان آذرماه، از عدد رکورد سال گذشته عرضه خودرو به بازار عبور خواهیم کرد، گفت: در سال گذشته ۴۵۸ هزار و ۲۰۸ دستگاه خودرو به بازار عرضه شده است که با آغاز شمارش معکوس، در پایان آذرماه از این عدد عبور و رکورد جدیدی در عرضه خودرو به بازار در شرایط سخت تولید خودرو به ثبت خواهیم رساند.
به گفته وی از ابتدای امسال تا دوم آذرماه، ۳۹۵ هزار و ۴۱۲ دستگاه خودرو سواری و تجاری عرضه شده است که تا پایان آذرماه از عدد عرضه سال گذشته عبور خواهد کرد.
پورمجیب اعلام کرد: از ابتدای امسال تا دوم آذرماه، در حوزه سواری و تجاری با افزایش ۴۲ درصدی موفق به تولید ۴۰۲ هزار و ۸۹۶ دستگاه خودرو شدهایم.
وی از وضعیت مطلوب زنجیره تامین در فراهمسازی قطعات مورد نیاز خطوط تولید خبر داد و افزود: در حال حاضر تولید روزانه با میانگین ۲۷۰۰ دستگاه در حال انجام است و بر همین اساس عرضه به بازار نیز در شرایط مناسبی قرار گرفته است.
پورمجیب همچنین از شکسته شدن رکورد عرضه ماهانه خودرو در آبانماه امسال از سال ۱۳۹۷ خبر داد و با اشاره به برنامههای گروه صنعتی ایران خودرو برای افزایش تولید و عرضه بیان کرد: در آبان ماه امسال رکورد عرضه ماهانه خودرو با عرضه و تحویل ۵۷ هزار و ۷۳۶ دستگاه شکسته شد.
وی افزود: تعداد عرضه خودرو در آبان ماه امسال از زمان اجبار برای نصب پلاک روی خودرو در خرداد ۱۳۹۷ تاکنون بی سابقه بوده و رکورد قابل توجهی به شمار می رود.
قائم مقام تامین و تولید گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این که تعداد عرضه در آبان ماه حتی از تعداد خودروهای تجاری سازی شده این ماه نیز بیشتر بوده، گفت: تجاری سازی خودروها به صورت کامل سبب افزایش عرضه محصولات شده است.
وی اظهار کرد: در سال جاری، دو بار دیگر نیز موفق شدهایم از عدد عرضه ۵۰ هزار دستگاه خودرو عبور کنیم و این اتفاق یک بار در خرداد ماه و بار دیگر در تیرماه صورت گرفته است.
پورمجیب شرایط فعلی را از نتایج و دستاوردهای تولید عبور مستقیم دانست و ادامه داد: این اقدام که با همت زنجیره تامین، کارکنان مجموعه ایران خودرو و حمایتهای وزارت صمت صورت گرفت، تحول بزرگی در افزایش تولید کامل، عبور از بحران تولید ناقص و لطمات ناشی از آن در کیفیت محصولات ایجاد کرد که نتایج ارزیابی کیفیت محصولات توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران نیز بر این موضوع صحه میگذارد.
قائم مقام تامین و تولید گروه صنعتی ایران خودرو با تاکید بر نظارتهای کیفی دقیق در فرآیند تامین و تولید محصولات اظهار کرد: هدف مجموعه معظم ایران خودرو ارایه محصول مدرن، به روز و با کیفیت و ارایه خدمات مطلوب به مشتریان است که این مهم با همدلی و مشارکت زنجیره تامین، تولید و شبکه خدمات پس از فروش محقق میشود.
اختیار خرید ها را کم کم سیو سود کنید
بازدهی 100% تا 13000% از زمان توصیه به فعالیت در این بازار طی 2 ماه گذشته نسیب سهامدارن شد.
خدا خواست و ما توانستیم
در مورد اختیار معاملات حتما به زمان سررسیدها توجه کنید
مثلا وقتی سررسید اختیار خریدی 2 روز دیگه است و قیمت اعمال 200 تومان و قیمت سهم 190 تومانی است این اختیار حتی ارزش خرید 1 ریالی را هم ندارم این جو گیری را زیر روزهای گذشته در بازار زیاد دیدم که برای من خنده دار بود
دوستان بدون اطلاعات اصلا وارد معاملات آپشن نشوید
یه بنده خدایی رفته اختیار خرید خساپا خریده 2 تومان بعد زمان سررسید بود 3 روز بعد با قیمت اعمال 220 تومان در حالی که قیمت بازار 195 بوده
بهش میگم چرا خریدی میگه از همه اختیار معاملات خساپا ارزون تر بود
نمیدونم چرا بدون مطالعه خرید میکنید
این خرید ایشون حتی ارزش 1 ریال هم نداشت چه رسد به 2 تومانی خریدن
الان که زمان اون اختیار تمام شده مشخص شده که ارزش 1 ریال را هم نداشته چون صفر شده کسی هم از اختیار استفاده نکرده فقط برنده کسی بوده که اختیار فروش ایجاد کرده
خدا خواست و ما توانستیم
توجه به زمان اعمال سررسید قیمت اعمال قیمت تابلو و حجم معاملات از نکات حیاتی در معاملات آپشن است
سودهای نجومی در آپشن ها وجود داره ولی احتمال صفر شده و لیکوید شدن شما هم بسیار بالاست
پس با پول کم و مطالعه زیاد وارد این بازار بشید
خدا خواست و ما توانستیم
خگستر انتظار داشتم الگوی پرچم بزنه و برای همین خریدم حالا در خطر واگرایی منفی قرار گرفته انشالله فردا حمایتش کنن تا واگرایی منفی تایید نشه
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 35,620 فروشنده?
احساس میکنم فردا روز سهام دلاری به خصوص پالایشی ها باشه
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
طخود 1064 یه پله خرید زدیم به قیمت 33 ریال
رو به پایین پله همین اختیار میخریم
خدا خواست و ما توانستیم
جناب تمام عزیز .... یعنی شما روی این شرط بسته اید که خودرو تا ۷/۱۰/۴۰۱ به زیر ۲۲۰ میرسد؟!!!!
این نوع اختیار وجه تضمین هم میخواهد؟
آرزوی سلامت
البته شرط بستن نیست
ولی درکل حرف شما درسته
در واقع من سهام خودرو پرتفوی خودم بیمه کردم
یعنی من میانگین خریدم در خودرو حدود 220 تومان است
امروز با خرید اختیار فروش خودرو برای من 223 تومان تمام شد
حالا دیگه خیالم راحته چون اگر یکماه بعد قیمت تابلو خودرو 180 تومان هم باشه من بازم میتونم 220 تومان بفروشم
البته مازاد اون را هم یا در بازار میفروشم یا سهام به همون اندازه از بازار میخرم و به 220 تومان به صادر کننده اختیار فروش میفروشم
این نوع اختیار معاملات وچه تضمین ندارد و در زمان سررسید شما میتونید اعمال کنید یا نکنید
خدا خواست و ما توانستیم
نظر