تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shimaalovelygirl
    ستاره دار (1)
    • Jul 2022
    • 1083

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

دقیقا اکثر حامیان سهام و بورس و بورس بازی از متولیان کارگزاری ها و بازارگردانان و عوامل سازمان بورس هستند.

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

فردا 100 همت پول ثبت نام خودرو آزاد میشه
      قطعا یه بخشی از این پول وارد بازار میشه یک بخشی وارد دلار و طلا و بخشی هم سپرده بانک‌ها خواهد بود
      اون بخشی که وارد بازار بورس میشه را باید جدید بگیریم حتی اگر 10% از این 100 همت باشه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• TARGET
        عضو فعال
        • Nov 2014
        • 2282

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        فردا 100 همت پول ثبت نام خودرو آزاد میشه
        قطعا یه بخشی از این پول وارد بازار میشه یک بخشی وارد دلار و طلا و بخشی هم سپرده بانک‌ها خواهد بود
        اون بخشی که وارد بازار بورس میشه را باید جدید بگیریم حتی اگر 10% از این 100 همت باشه
        اصلا هدف کاهش و افت بورس حذب این مبالغ بوده
        ۱۰ درصدش میشه اندازه یک سال صندوق توسعه

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14644

تو خاذین حد ضرر را فعال کردن
          حمایتی را شکستن اگر اینکار شکست فیک باشه از هفته بعدی باید سهم رشد کنه
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14644

تو خاذین حد ضرر را فعال کردن
            حمایتی را شکستن اگر اینکار شکست فیک باشه از هفته بعدی باید سهم رشد کنه

نمودارش و کندل امروز هم خبر از برگشت سهم میدهد
            نمودار سهمو امشب میزارم
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

با این نمودار و کندل برگشتی ببنیم فردا خاذین چیکار میکنه

کندل ستاره صبحگاهی در خاذین

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

طی دوسال گذشته دو سهم را به عنوان تک سهم اصلی پرتفوی اعلام کردیم که خدارو شکر از هر کدوم بین 350 تا 500 سود گرفتیم
                اولی خاور بود که از قبل از افزایش سرمایه خریدیم و در محدوده 350تا400 خارج شدیم
                دومی وسدید بود که از 100 تومان خریدیم و هنوزم با سهم هستیم تا وقتی که حجم بزنه و خارج بشیم انشالله اینم به زودی با سودی بیشتر از 500% خارج میشیم.
                سهم بعدی که بشه به عنوان تک سهم اصلی سبد معرفی کرد احتمالا خاذین خواهد بود فعلا داریم ریز می‌خریم و سهام کم حجم موجود در سبد را به این سهم تبدیل میکنیم
                زیر 400 خریدهای ما تکمیل میشه انشالله اینم بتونه مثل دو سهم قبلی سال خوب با سود خوبی را برای ما رقم بزنه
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• آخرین سامورایی !
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2022
                  • 2538

طی دوسال گذشته دو سهم را به عنوان تک سهم اصلی پرتفوی اعلام کردیم که خدارو شکر از هر کدوم بین 350 تا 500 سود گرفتیم
                  اولی خاور بود که از قبل از افزایش سرمایه خریدیم و در محدوده 350تا400 خارج شدیم
                  دومی وسدید بود که از 100 تومان خریدیم و هنوزم با سهم هستیم تا وقتی که حجم بزنه و خارج بشیم انشالله اینم به زودی با سودی بیشتر از 500% خارج میشیم.
                  سهم بعدی که بشه به عنوان تک سهم اصلی سبد معرفی کرد احتمالا خاذین خواهد بود فعلا داریم ریز می‌خریم و سهام کم حجم موجود در سبد را به این سهم تبدیل میکنیم
                  زیر 400 خریدهای ما تکمیل میشه انشالله اینم بتونه مثل دو سهم قبلی سال خوب با سود خوبی را برای ما رقم بزنه
                  درود بر جناب تمام عزیز

خارج از شوخی و خدای نکرده طعنه عرض کنم که

لطفا یه راهنمایی هم کنید یا یه اموزش هم بذارید که چگونه شرکتهایی مثل خاذین با دو ریال سود در 380 و 400تومان بعنوان سیگنال خرید پیدا می کنید؟؟؟؟

بشخصه که با این سهام سودساز و پی به ای معقول نیز همیشه زیان میکنم و لاجرم با دیدن این قیمت خاذین و این پی به ای وحشت زده هم میشوم!!!

لطفا از گزارشهای بعد ان بگید و سود امسال و.... اینکه بر چه اساسی مورد توجه شماست تا بحث را بگیریم ممنون
                  نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
                    درود بر جناب تمام عزیز

خارج از شوخی و خدای نکرده طعنه عرض کنم که

لطفا یه راهنمایی هم کنید یا یه اموزش هم بذارید که چگونه شرکتهایی مثل خاذین با دو ریال سود در 380 و 400تومان بعنوان سیگنال خرید پیدا می کنید؟؟؟؟

بشخصه که با این سهام سودساز و پی به ای معقول نیز همیشه زیان میکنم و لاجرم با دیدن این قیمت خاذین و این پی به ای وحشت زده هم میشوم!!!

لطفا از گزارشهای بعد ان بگید و سود امسال و.... اینکه بر چه اساسی مورد توجه شماست تا بحث را بگیریم ممنون
                    سلام و درود
                    از نظر من
                    سهام ها در بورس تهران به دو دلیل رشد میکنن
                    یا بنیاد خوب و یا بازیگر خوب
                    ولی یک مورد که زیاد دیدیم سهام با بازیگر خوب رشد خیلی بیشتری میکنه به نسبت سهام با بنیاد خوب بدون بازیگر
                    مثلا ثبهساز تقریبا بنیادی ترین سهم گروهش است ولی بازیگر بدی دارد پس نمیتونه رشد کنه
                    در مقابل کدما هیچی نداره فقط بازیگر خوبی داره پس رشدهای نجومی تا حالا ثبت کرده
                    حالا وقتی آدم سهم بزرگ میخره باید بیشتر تاکیدش روی بنیاد باشه و داشتن حقوقی خوب مثل وسدید و خاور
                    ولی در سهام کوچیک داشتن بازیگر و یه خبر یا شایعه خوب میتونه بازدهی خوبی در کوتاه مدت داشته باشه
                    حالا خبر یا بهتر بگم شایعه خاذین بحث فروش بلوک 44 این شرکت به خزامیا است
                    خزامیا برای این سهم برنامه های خوبی داره اگر این شایعه درست باشه به واسطه کوچک بودن این شرکت رشد خوبی را ثبت خواهد کرد
                    اخبار بنیادی این سهم زمانی منتشر میشه که سهم رشد خوبی کرده باشه و خزامیا صاحب این شرکت شده باشه
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• اسد-ص
                      ستاره دار(5)
                      • Feb 2011
                      • 671

سلام بنظرم خریدهای تمام عزیر براساس تحلیل تکنیکال نیز باشد .
                      آخرین ویرایش توسط اسد-ص؛ 2023/06/15, 14:37. دلیل: 1

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

چند اصلی که در بازار بورس ایران همیشه محقق خواهند شد
                        ....

1.هر وقت دلار رشد کند بعد از چند روزی منفی شدن کلیت بازار ،
                        سهام دلاری رشد خوبی خواهند داشت و سهام ریالی درجا خواهند زد.

2.هر وقت دلار افت کند بعد از چند روزی منفی شدن کلیت بازار ،
                        سهام ریالی رشد خوبی می‌کنند و سهام دلاری درجا خواهند زد.

3.هر وقت نرخ دلار تثبیت شده بازار ساید بوده و فقط تک سهم ها رشد کردند و بقیه بازار تخصصی شده و فقط تحلیل و بررسی کردن جواب میده
                        ....☘☘☘
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14644

برای فردا سهام زیر را مد نظر قرار بدید
                          لسرما
                          خاذین
                          دی
                          آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2023/06/16, 21:15.
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

شاخص کل این شانس داره که الگوی کنج بسازه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Dariche
                              عضو عادی
                              • Sep 2018
                              • 195

برای فردا سهام زیر را مد نظر قرار بدید
                              لسرما
                              خاذین
                              دی
                              خاذین بیشتر به نظر دارن خالی میکنن. البته شاید بازی هایی پشت پرده هست و من اشتباه میکنم...

نظر

• kh25
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 693

در اصل توسط Dariche پست شده است View Post
                                خاذین بیشتر به نظر دارن خالی میکنن. البته شاید من اشتباه میکنم...

بالای 400باحد ضرر400خرید زدیم زیر 400هم ااضاف کردیم البته خیلی کم

حرف شما به صواب نزدیکتره

نظر

در حال کار...
                                X