کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ثاخت خرید شد
خاذین اضافه شد
دوستانی که میترسن بهتره صبر کنن تا سیگنال قطعی در سهام صادر بشه و بعدش وارد بشن
ولی هر سهمی میخرید حد ضرر را رعایت کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خاذین از اینجا اگه برگرده و ۴۴۰ رو بشکنه حداقل ۱۰۰ درصد بازدهی خواهد داشت واگرایی تو مکدی دیده میشه ولی هنوز عمل نکرده تو قیمت ۴۰۰ میشه گفت این واگرایی مثبت استارت میخوره
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
جناب تمام غیر تکنیکال حرف بنیادی رانتی دارید در این سهم که یکم بیشتر ورود کنیم
یه شایعه هست که میگن خزامیا میخواد بلوک 44% شرکت را بخره
هنوز منبع رسمی این خبر را تایید نکرده
دیگه راست یا دروغش منم نمیدونم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
برای خکاوه هم این شایعه بود
زامیاد نیازی نداره زیر مجموعه های سایپا رو بخره! بخره که چی بشه؟
سلام ودرود زامیاد بنابود خکاوه را رو قیمت 1600 بخره یه عده رو سهم رنج کشیدن وعین موشک بالا بردن به همین خاطر زامیاد منصرف شده ورفت زمین اسماعیل آباد را خرید.
از بین شدوص ، فاسمین و شراز کدو سهم رو پیشنهاد میدید برای فردا
سلام
من شدوص بهتر میبینم
خدا خواست و ما توانستیم
امروز احتمالا خودرو زیان 100 تومانی خودش اعلام میکنه و بازاری که الان یکماهه به خاطر این گزارش گروگان گرفته شده بود آزاد میشه
فقط میمونه واکنش بازار ؟!
البته خیلی بیشتر از این خبر بازار پیش خور کرده و یعنی اخبار بد آینده را هم با منفی های یکماه گذشته پیش خور کرده
بعید میدونم دیگه رمقی برای منفی سنگین داشته باشه
در هر حال کف خودرو 300تا320 تومان است اجازه بدن لمس کنه و برگرده برای همه بهتره
از هفته بعدی منتشر پمپاژ اخبار مثبت باید بود
خدا خواست و ما توانستیم
منفی امروز را فقط فرصت خرید میبینم
....
خبنیان از روزی که اعلام کردیم هر روز با معاملات روان صف خرید میشه پروژه آتاسنتر هم بزودی روی کدال می شینه و افشای الف خوبی میزنه
....
ثاخت هدفش بالاست بخودی نوسانگیری نکنید جا میمونید
....
خاذین ما همچنان خریدار هستیم کف سهم همینجاست
ما امروز در کف میخریم چند هفته بعد در سقف 800 تومان به بازار پس میدیم
....
زفجر هم فرصت خرید خوبی داد
....
امروز دل دل کردن یعنی خرید کردن در صفهای خرید روزهای آتی
خدا خواست و ما توانستیم
نظر